- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.861
hayır yazmadı.... özel mesaj atmıştım ona ne zaman döneceksin merak ettik diye ama cevap yazmadıjujum; dün garfield siteye giriş yapmış saat 16.07 de......sana bir şey yazdı mı mesaj falan........
hayır yazmadı.... özel mesaj atmıştım ona ne zaman döneceksin merak ettik diye ama cevap yazmadı
alallala bence benim dediğim gibi.....geri dönüş yapmayacak çünkü zayıflamayı bıraktı bu süreçte.....yoksa bir kelime yazmak bu kadar zor olmasa gerek....çok kızıyorum böyle yapıldıgında
vovvvvvvvvvv ağır oldu bu.. Biricik taş geldi nerene denk geldi bacım...
offfffff bide o var dimiiiii:120:
rabişim gelirsen bana unutturma sana söylemek istediğim bir şey var...zayıflama ile alakalı....
ne diyicen gızz sen benim gınalı guzuma
değmez birsen bukadar çileyi.. Gid ye bi dilim nolcek söz ben söylemem daline
dur çerezimi hazırlayım cuma günü şenlik var
evet an ıtıbarıylede 2.saat 2.perıyot elıptıgımıde alnımın akıyla tamamlamıs 2 kısılık koltugu 50 kez ındırıp kaldırma vazıfemı gururla onurla verdıgım mucadelemı tamamladım.gunde 5 saat elıptık yapıcam cumaya kadar 1 er saat yarım sar saat aralıklarla 5 saate tamamlıcam.sen bana zorr yetısırsın dıyenler.arkamdan el sallayacak
varmı bır yıgıt daha 7 de kalkmıs ve saat 11 e kadar 2 saat elıptık 100 koltuk ındırıp kaldırma yapmıs.
ustune bırde temızlıge gırısmıs.temızlıgını bıtırp 3 saat daha elıptık yapacak.hemde suana kadar sadece 1 dılım ekmek uzerıne surulmus krem peynır ve yarım pogaca yemıs cay dahı ıcememıs cocukalrı ızın vermemıs yarım damacana su ıcmıs.tuvaletten cıkamamıs.azmım cok pıs kudurdu.3 lokmayla nereden alıyor bu enerjıyı kım verıyor.5.takım arkadasları verıyor bu azmı gucu onlardan alıyor hıc suphesız.ıste gercek dalın bu be .sıze layık olmaya calısacagım.dalın kımdır dıyen olursa gunde 5 saat elıptıgı hedefleyen kısıdr deyın olurmu.
senı gebertırımmm eger o pastaya yersen hakkımı helal etmıyorum 5 kelıme sohbetın hakkı var bılıosun.ozaman cezalardan ceza begen en hafıf ceza 500 mekık 2 saat 7 hızda kosu olur.sakın bebegım sakınnnnnn
allah kabul etsi canmmben bugün niyetli olduğumdan pek bişey yapmıyıcam artık iftardan sonra
saolasın canım hepimize hayırlı kandiller
slm kızlar.dişciden geldim .çok şükür eziyet bitti.....
evden dişçiye 45 dk sürdü ..yürüyerek tempolu bir şekilde sahil kenarından gittim.......
kızlarrrrrrrr heryer güneş kremi+deniz kokuyor......
herkes denıze gırıyor......çok güzeldi.......
şimdi ağzım uyuşuk vaziyette....ancak akşama bir şeyler yıyebıleceğim.......
tabi tabi yiyeyimde topa tutsun beni dalinn
abowwwwwwwww koçum etme eyleme canının kıymetini bil bu kadarı aşırı vüvudunun kıymetini bil
yermiyim hiç koçumm aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaayemem . ama cuma günü ödül yiyebilirim dimi
allah kabul etsi canmm
saolasın canım hepimize hayırlı kandiller
ohh hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan dişini
evet okul bitti odamda rahat rahat oturuyorummmm. bu cuma okulumuzda sergimiz var. serginin açılışından sonra gözleme -sarma ve tatlı -ayran var. ben kara kara düşünüyomm napcam diyeeeee:26::26::26::26: aslında bu hafta her okulda sergi var ve katılıyoruz menüleri tahmin edin artık.
birsen
büşra
rabiş
tuğba
gamze
takımın tüm güzellleri hepiniz için hoşbulduk der yanaklarınızdan öperimmmmmmmmmmmmmm sizleri ammmada çok özledim
cnm dün görmedim msj evet bol bol dua edelim
oldum gitti
hahaha rekabet güzeldir jujum
okeyta sevgılı kocummmmm oglen cacık yemıstımmmmmmherkese günaydın ve herkesin kandili mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsuunnnn
gamzem ve tuğbacım geçmiş olsun bacılar dişşş offf allah yardımcın olsun
ve rabişşşşş
spor yapmayan gurbanım benim dün yediğin poğaça gözümden kaçmadı ev yapımı olunca masumlaşmıyo daha doyurucu bi kahvaltı yap öğle öğünündede muhakkak yoğurt olsun cnm ve hergün 1 saat spor şart sporsuz diyet diyetsiz spor olmazkaçamak yok şunun şurasında cumaya ne kaldı
dilek immm kocummmmm Allah kabul etsınn canımmmmmben bugün niyetli olduğumdan pek bişey yapmıyıcam artık iftardan sonra
tubişiiimmmmmmmmmmmm cok gecmıs olsun kuzummmmmmslm kızlar.dişciden geldim .çok şükür eziyet bitti.....
evden dişçiye 45 dk sürdü ..yürüyerek tempolu bir şekilde sahil kenarından gittim.......
kızlarrrrrrrr heryer güneş kremi+deniz kokuyor......
herkes denıze gırıyor......çok güzeldi.......
şimdi ağzım uyuşuk vaziyette....ancak akşama bir şeyler yıyebıleceğim.......
rabişim gelirsen bana unutturma sana söylemek istediğim bir şey var...zayıflama ile alakalı....
kuzum bende kullanıyorum o ılacı benım kullandıgımın adı dıaformın doktora gıttıgım donemlerde de yazmıstımm ama bende ole zayıflatıcı bı etkısı olmadı ıste vere vere 5 kılo verdım basladıgımdan bu yanaa.... amanda benım dusuncelı arkadasımm Allah razı olsunn nasılda dusunurmus benıııaramızdadermişim..........ya rabiş de pko var ya..gecen kk da okumuştum doktorlar zayıflamak için pko hastalarına bır ilaç verıyorlarmıs ve kilo vermelerı hızlanıyormuş.....insülün direncı olduğu için pko da bunu yıkmak için de alt bedenı çalıştırmak yanı tempolu yürümek gerekıyormus......
ilacın adını da yazmışlardı kızlar hatta lınk atmıştım ama rabişim hasta olduğundan okuyamamıştı...bugun kendını daha iyi hissederse okumasını eger gebelik yoksa doktora gıdıp bu ilacı sormasını isteyecektim......
okeyta sevgılı kocummmmm oglen cacık yemıstımmmmmm
dilek immm kocummmmm Allah kabul etsınn canımmmmm
tubişiiimmmmmmmmmmmm cok gecmıs olsun kuzummmmmm
kuzum bende kullanıyorum o ılacı benım kullandıgımın adı dıaformın doktora gıttıgım donemlerde de yazmıstımm ama bende ole zayıflatıcı bı etkısı olmadı ıste vere vere 5 kılo verdım basladıgımdan bu yanaa.... amanda benım dusuncelı arkadasımm Allah razı olsunn nasılda dusunurmus benııı
Sevgili arkadaşlarım ve sevgili yoldaşım Aysunayşimdilik çıkıyorum, akşama kadar geri dönemeyeceğim..Yeğenimin yıl sonu gösterisi var akşam 7 gibi, onu izler öyle gelirim..
Bitanem, canım aysunayım..Lütfen ama lütfen sakın kaçamak yapma, cozutma ve asla amacımızı unutma..Seni okumaya devam ediceğim.. Bu günkü menünü ve duygularını merakla bekliyorum..Lütfen su ve sporunu unutma..Tam kaçamak yapacak gibi oldun, hemen elini sol göğsüne koy ve beni hisset olur mu? Emek ve sevgi bir arada olunca hiçe saymak daha imkansız ve zordur..Eminim ki sen hiç bir zaman hiçe saymazsın..
Hepinizi çok öpüyorum ve lütfen arkadaşlarım kendimiz için asla vazgeçmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?