Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayır yazmadı.... özel mesaj atmıştım ona ne zaman döneceksin merak ettik diye ama cevap yazmadı

alallala bence benim dediğim gibi.....geri dönüş yapmayacak çünkü zayıflamayı bıraktı bu süreçte.....yoksa bir kelime yazmak bu kadar zor olmasa gerek....çok kızıyorum böyle yapıldıgında

alallala bence benim dediğim gibi.....geri dönüş yapmayacak çünkü zayıflamayı bıraktı bu süreçte.....yoksa bir kelime yazmak bu kadar zor olmasa gerek....çok kızıyorum böyle yapıldıgında

illaki vardır bir nedeni... 6 ay izinli kalabilir o yüzden bişey demiyorum sonrasında diskalifiye

ne diyicen gızz sen benim gınalı guzuma

aramızda dermişim..........ya rabiş de pko var ya..gecen kk da okumuştum doktorlar zayıflamak için pko hastalarına bır ilaç verıyorlarmıs ve kilo vermelerı hızlanıyormuş.....insülün direncı olduğu için pko da bunu yıkmak için de alt bedenı çalıştırmak yanı tempolu yürümek gerekıyormus......

ilacın adını da yazmışlardı kızlar hatta lınk atmıştım ama rabişim hasta olduğundan okuyamamıştı...bugun kendını daha iyi hissederse okumasını eger gebelik yoksa doktora gıdıp bu ilacı sormasını isteyecektim......

değmez birsen bukadar çileyi.. Gid ye bi dilim nolcek söz ben söylemem daline

dur çerezimi hazırlayım cuma günü şenlik var

tabi tabi yiyeyimde topa tutsun beni dalinn

abowwwwwwwww koçum etme eyleme canının kıymetini bil bu kadarı aşırı vüvudunun kıymetini bil

yermiyim hiç koçumm aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yemem . ama cuma günü ödül yiyebilirim dimi

ben bugün niyetli olduğumdan pek bişey yapmıyıcam artık iftardan sonra
allah kabul etsi canmm

HAYIRLI KANDİLLER..KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

.
saolasın canım hepimize hayırlı kandiller

ohh hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan dişini

evet okul bitti odamda rahat rahat oturuyorummmm. bu cuma okulumuzda sergimiz var. serginin açılışından sonra gözleme -sarma ve tatlı -ayran var. ben kara kara düşünüyomm napcam diyeeeee:26::26::26::26: aslında bu hafta her okulda sergi var ve katılıyoruz menüleri tahmin edin artık.

sağol cnm ama şuan için dişimden memnun değil yükseklik var dişimde....

anam sızın kı de normal okul değil aşçılık okulu mudur nedır dk ya yemekler kermesler.....neyse Allahtan cuma gunu.tartıdan sonra ye barı.....

menüm.........

sabah: 4 y.k tam tahıllı nesfit+süt

öğle: 2-3 yk salata(yağsız-tuzsuz)
1 küçük kase kiraz

akşam:hatanın babasını yaptım bıraz önce ve dondurma yedım.....300 kalori aldım...

neyse gun ıcınde zaten bırsey yememiştim....toplasan 500 kalorı bıle almamışım.....

spor: 45 dk tempolu yürüyüş
1 saatlik Nivea body yapılacak
su:içilmeye çalışılıyor

ve maydonoz kürü yapılacak bugun......

cnm dün görmedim msj evet bol bol dua edelim

oldum gitti

hahaha rekabet güzeldir jujum

okeyta sevgılı kocummmmm oglen cacık yemıstımmmmmm
ben bugün niyetli olduğumdan pek bişey yapmıyıcam artık iftardan sonra
dilek immm kocummmmm Allah kabul etsınn canımmmmm
tubişiiimmmmmmmmmmmm cok gecmıs olsun kuzummmmmm
rabişim gelirsen bana unutturma sana söylemek istediğim bir şey var...zayıflama ile alakalı....

kuzum bende kullanıyorum o ılacı benım kullandıgımın adı dıaformın doktora gıttıgım donemlerde de yazmıstımm ama bende ole zayıflatıcı bı etkısı olmadı ıste vere vere 5 kılo verdım basladıgımdan bu yanaa.... amanda benım dusuncelı arkadasımm Allah razı olsunn nasılda dusunurmus benııı

yaa ne bılım millet bayağı bır zayıflamış ama adı g ile başlıyordu hapın:44::44::44: 2 sayfa gördüm bu konu ile alakalı....sen nasıl oldun? nasıl ilaç kullanacaksın? kan tahlılı falan verdın mi tekrardan?

merhaba kızlarrrrrrrrrrrr...
sabahtan bu yana dışarıdayım yeni geldim başım acaip ağrıyor size bi selam verip çıkacağım biraz uyumam lazım gitmez bu ağrı yoksa pc baktıkça kötü oluyo..

tuğba dişçiue gitmişsin çok geçmiş olsun..

evetttt hep dışarıdaydım..koçum dünkü verdiğin listeye evde olmadığım için uyamadım zonguldaka gezmeye gittik eşimle acıkınca bişeyler yemek istedik ama hep hazır gıdalar yada aburcubur gıdalar vardı..sebze bulamadım ama öğretmenevine gidelim sözüm var koçuma dedim ulu yemek yemem lazımve gittik hazır gıda yemedim gamze:13:

MENÜM:
kalkınca 1 aktivia 1 sıcak su

kahvaltı.
1 yumurta
3 zeytin
1 dl buğday ekmeği
domates salatalık

ara:
5-6 yenidünya

öğle.
1 kase domates çorbası
4-5 kaşık et kavurma
1 dl ekmek

başkada bişey yemedim çok acıkırsam yoğrt yerim diyorum yada ayran...
kaçamak yapmadım koçum yapmayacağım..ayrıca sabah yediklerim az geldi sanırım çok acıktım

bugün dışarıda olduğum halde hazır gıda-pizza tarzı karbonu yüksek yiyecekler yemediğim irademe sahip olduğum için kendimi mutlu hissediyorum.. tedavime şafak:30 ozamana kadar hedefime ulaşmak istiyorum bu gnkü duygularım koçum

ha bu arada bugün en az 2 saat yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…