Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

begendım koc menunu

menume gelecek olursak sayet

sabah:1 dılım ekmek uzerıne surulmus krem pynır ve yarım poaca

ara yok

ogle yarım sutlu sımıt

ara 1 bardak meyve suyu

aksam bı corba kasesı musakka ( cok az yag kullandım) yarım dılım ekmek ve taze sıkılmıs p.suyu

ara yok

su 5 oldu herhal emın deılım spor 3 saat elıptık totalde.amma velakın 30-20-10 dkk lık elıptık ustune temızlık ustune kanepe koltuk kaldırma e daha ne olsun ama 1 saat daha elıptık yapacam.kendımı cok ıyı hıssedıyorum sankı okadar elıptıkten sonra 10 kılo vermıs gıbı mutluyum aslıdna 3 saat yeter demı ya yoksa 1 saat daha yapsammı gene 30 ar dakıkadan(perıyotların arasıdna 1-1.5 bazıalrında daha fazla dınlenme suresı var o yuzden hıc koymadı ama yordu ) ama belkı hurremı ızlerken az daha yardırabülün

cok sukur ıyıyım kuzum ılaclar ıyı geldı doktor duruma gore ılac yazdııı kuzummmm..

sorma kornim yaa sürekli hergün bişeyyy.. öğrenci doğum günleri vb etkinliklerle doluyo okul çok bereketliyiz

bencede birsen.. Cuma günü tartıl sonra aklında kalan ne varsa yumul...

olabilir diyecem ama koçumm izin vermez cezayıda göze alamam
yawru ceylanım bırsenın odul var elbet ama sınırı asmadan.ogun konusuruz

yehuuuuuuuuuuuuuu
koçum süpersinnnn

menüm

sabah 1 dilim ekmek peynir haşlama yumurta zeytin 1 çay kaşığı çilek reçeli

ara 1 salatalık 1 tane ev yapımı kurabiye

öğle kabak kavurma yoğurt

ara 5 tane beyaz nohut yarım elma

akşam 1 tabak nohut yemeği yarım bardak ayran 1.5 etimek

ara sütlü neskafe

su tamamlanıyor koçum ne kadar yüriyeyimmm bugün 45 yeter mi:26::26:

sporu okurken yoruldum ben......
dalinto sütlü simit nasıl bir şey:44::44::44: ama menü cok hafif.....

ıste benım ogrencım on numara aynen bole olcak olcak 45 dk senden 15 te bnm ıcın 1 saat yuru son 5-10 dkk kossan tam super olacak gecmıs gunelrdekı kacamakalrı erıtmemız lazımmmm tatlımmmmmmm

sporu okurken yoruldum ben......
dalinto sütlü simit nasıl bir şey:44::44::44: ama menü cok hafif.....

eee tatlım bnm kılomuda bu spor kurtarır laf aramızda dermanım kalmadı ama mutluyum ıyıkı yapmısım ohhh senın kılona ındıgımde gunde 45 bıle yeter cok zorlamam sanırım ama su 70+ ların altına ınene kadar sporum yogun olacak

sutlu sımıt aslıdna bılrısın hanı su normal sımıtlere benzeyen ama rengı daha acık sarı ve daha hafıf sımıtler yokmu ondan ıste.

hatta bazıalrı bole kafam kadar oluyoya kocaman halka seklınde onların kucuklerı sımıt boyutunda olanları.sevmem ama kaynanam geldı bı ara o getırmıs.bende temızlık molasında mıdem kazındı yıyıverdım

jujum bence biricik birincilikten pek ayrılcak gibi gözükmüyor...ve haklısın yağlar kasa dönüşünce daha zor olur ama dalin bu işini bilir....

cornim çok geçmiş olsun tatlım bittimi dişçi maceran....kız dönüşte atlayıverseydin suya...

işim başımdan aşkın ... Yeşil çayımı içmek için mola verdim...

Eki Görüntüle 728867

ayyy benim fincanımdan aynı .....

acımadıkiiii acımadiiikiiiiii

yeme kız yeme ...valla yersen dalinin elinden kurtulamazsın ayy ne diyim allah yardımcın olsun okadar güzel şeylerin arasında olmak ta zordur tabi....

tuğbam dondurma da yemek gerek arada bişicik olmaz hem dengelemişsin de...

menum
sabah
1 kase nesfıt

ogle
1 kase cacık

aksam
1 tabak kabak yemegı
yogurt

su:ıcılıyor
spor:20 dk yuruyus

helal olsun dalin...ama kendine bu kadar eziyet etme yeterli bence....yine de kendin bilirsin....

.

menüm

sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 k.k peynir
4 zeytin,domates ,salatalık

ara:3 tane kayısı

öğle:3 y.k pilav,1 bardak ayran,salata

ara:1 ince dilim karpuz

akşam:1 tane incik ızgarada,1 dl buğday ekmeği,salata,1,5 bardak ayran

maydonoz kürü yaptım 1 bardağını içtim bir bardakta ilerleyen saatlerde içerim
su:2 litreye yakın
spor:yarım saat eliptik yapıldı, 60 squat yapılcak gamzeyi bekliyorum...

.

menum
sabah
1 kase nesfıt

ogle
1 kase cacık

aksam
1 tabak kabak yemegı
yogurt

begendım koc menunu

hepsini alıntıladım ama tek bir cevap yazacağım.... her ne kadar koçluk sisteminde öğrenci olsam da hala 1200 cal altında beslenmenin sağlıksız olduğu kanısındayımmmm söylemesem içimde kalsa lop lop et olur pıt pıt yağ olur içime otururdu söyledim ve açıklığa kavuşturdum bu arada herşeyin azıda çoğuda zarardır... spor da buna dahil aşırısı kas oluşumuna yada kas kaybına neden olur birden bire vucuda bukadar yüklenmenin anlamı yok... içimde kalmasın bunuda açıklığa kavuşturdum.... men
lere birebir yorum yapma yasağı olduğu için genel bir bilgilendirme babında söyledim ve yırttımmmmmmmmmmm

sen dünyanın sekizinci harikasısın bence jujum ...

.

Son düzenleme:
menüm...

sabah
2 yumurta

öğlen
1/2 mercimek çorba
1/2 bulgur pilavı
1 porsiyon yaz türlüsü(içerisindeki patatesler yenmedi)

akşam
1 kase yoğurt
2 tane hamburger köftesi 1 tk yağda kızartıldı peçete ile iyice yağı emildi ...
1 tane güllü lokum..(kandil diye ikram ettiler geri çevirmedim...

içtiklerim
2 lt su
2 fincan yeşil çay
2 bardar maydonos suyu hazır soğumasını bekliyorum

spor
birazdan yapılacak
20 dk rampa yürüyüş
20 dk kardiyo

keşke öğle biraz daha kuvvetli olsaydı cnm acıkmıyıcanmı sen:26::26:

1200 cl.altında kılo veremıosan altına ıneceksın demekkı.2 gun spordan kas olusmaz cumaya kadar sadece.bu haftayı kurtarmk amaclı yenıden spora baglnmk amaclı 5 saat dedım ama 3 saat yapabıldım 5 te yaparım lakın yurucek halım kalmıck gıbı gorunuyo.sende su ınadından vazgecıp kalorını bıraz azaltsam emın ol catır catır vereceksın kılolarıda ınadım ınat .. gerısını sen anlşa

menum
sabah
1 kase nesfıt

ogle
1 kase cacık

aksam
1 tabak kabak yemegı
yogurt

ben daha yemeğimi yemedim ama rabiş için burdaym

öğleye bide meyve ekle rabişim kahvaltını arada böyle ama genelde kahvaltılık yumurta şeklinde olsun menün gayet güzel guzucum

amma o spor ne öyle kız 20 dk anca vücut ısınır yağ yakmak için onu önce 45 dk sonrada 1 saate çıkar bakim olmaz böyle kalçadaki lömbur lömbur yağlar nasıl eriyicek yoksa

Son düzenleme:

normal sağlıklı 65 kilo bir insan 1500-1600 kal ihtiyacı olduğu düşünülürse şayet söylediğimin mantıklı olduğuda aşikardır ben vucuduma zorbalık edemem....

ama ben olsam akşam o ekmegı yemezdım

neyse kandıl dıye güllü lokuma bir şey demıyoruzz .......onun dışında bugunu kazasız belasız atlattık inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…