- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.881
menüm.........
sabah: 4 y.k tam tahıllı nesfit+süt
öğle: 2-3 yk salata(yağsız-tuzsuz)
1 küçük kase kiraz
akşam:hatanın babasını yaptım bıraz önce ve dondurma yedım.....300 kalori aldım...
neyse gun ıcınde zaten bırsey yememiştim....toplasan 500 kalorı bıle almamışım.....
spor: 45 dk tempolu yürüyüş
1 saatlik Nivea body yapılacak
su:içilmeye çalışılıyor
ve maydonoz kürü yapılacak bugun......
yaa ne bılım millet bayağı bır zayıflamış ama adı g ile başlıyordu hapın:44::44::44: 2 sayfa gördüm bu konu ile alakalı....sen nasıl oldun? nasıl ilaç kullanacaksın? kan tahlılı falan verdın mi tekrardan?
sağol cnm ama şuan için dişimden memnun değil yükseklik var dişimde....
anam sızın kı de normal okul değil aşçılık okulu mudur nedır dk ya yemekler kermesler.....neyse Allahtan cuma gunu.tartıdan sonra ye barı.....
bencede birsen.. Cuma günü tartıl sonra aklında kalan ne varsa yumul...
yawru ceylanım bırsenın odul var elbet ama sınırı asmadan.ogun konusuruz
koçum süpersinnnnmenume gelecek olursak sayet
sabah:1 dılım ekmek uzerıne surulmus krem pynır ve yarım poaca
ara yok
ogle yarım sutlu sımıt
ara 1 bardak meyve suyu
aksam bı corba kasesı musakka ( cok az yag kullandım) yarım dılım ekmek ve taze sıkılmıs p.suyu
ara yok
su 5 oldu herhal emın deılım spor 3 saat elıptık totalde.amma velakın 30-20-10 dkk lık elıptık ustune temızlık ustune kanepe koltuk kaldırma e daha ne olsun ama 1 saat daha elıptık yapacam.kendımı cok ıyı hıssedıyorum sankı okadar elıptıkten sonra 10 kılo vermıs gıbı mutluyumaslıdna 3 saat yeter demı ya yoksa 1 saat daha yapsammı gene 30 ar dakıkadan(perıyotların arasıdna 1-1.5 bazıalrında daha fazla dınlenme suresı var o yuzden hıc koymadı ama yordu ) ama belkı hurremı ızlerken az daha yardırabülün
menume gelecek olursak sayet
ara yok
ogle yarım sutlu sımıt
ara 1 bardak meyve suyu
aksam bı corba kasesı musakka ( cok az yag kullandım) yarım dılım ekmek ve taze sıkılmıs p.suyu
ara yok
su 5 oldu herhal emın deılım spor 3 saat elıptık totalde.amma velakın 30-20-10 dkk lık elıptık ustune temızlık ustune kanepe koltuk kaldırma e daha ne olsun ama 1 saat daha elıptık yapacam.kendımı cok ıyı hıssedıyorum sankı okadar elıptıkten sonra 10 kılo vermıs gıbı mutluyumaslıdna 3 saat yeter demı ya yoksa 1 saat daha yapsammı gene 30 ar dakıkadan(perıyotların arasıdna 1-1.5 bazıalrında daha fazla dınlenme suresı var o yuzden hıc koymadı ama yordu ) ama belkı hurremı ızlerken az daha yardırabülün
sorma kornim yaa sürekli hergün bişeyyy.. öğrenci doğum günleri vb etkinliklerle doluyo okul çok bereketliyiz
olabilir diyecem ama koçumm izin vermez cezayıda göze alamam
yehuuuuuuuuuuuuuu
koçum süpersinnnn
menüm
sabah 1 dilim ekmek peynir haşlama yumurta zeytin 1 çay kaşığı çilek reçeli
ara 1 salatalık 1 tane ev yapımı kurabiye
öğle kabak kavurma yoğurt
ara 5 tane beyaz nohut yarım elma
akşam 1 tabak nohut yemeği yarım bardak ayran 1.5 etimek
ara sütlü neskafe
su tamamlanıyor koçum ne kadar yüriyeyimmm bugün 45 yeter mi:26::26:
sporu okurken yoruldum ben......
dalinto sütlü simit nasıl bir şey:44::44::44: ama menü cok hafif.....
valla dalin 3,80 kilo vermen lazım ki biriciği geçesin.. oda eğer biricik kilo vermezse .. kız bide kilo verirse ooooooooo zor valla. gel yapma etme bukadar yıpratma kabullen
dimi ama bencede aşırı valla yağ yakacam diye o yağları kasa çevirirsin sonra eritemezsinde ...
slm kızlar.dişciden geldim .çok şükür eziyet bitti.....
evden dişçiye 45 dk sürdü ..yürüyerek tempolu bir şekilde sahil kenarından gittim.......
kızlarrrrrrrr heryer güneş kremi+deniz kokuyor......
herkes denıze gırıyor......çok güzeldi.......
şimdi ağzım uyuşuk vaziyette....ancak akşama bir şeyler yıyebıleceğim.......
kayınvaldemin hal eğitim sergisi var ona gidecem.. Kesin pastalar börekler havada uçacak ama ben yemicem
Elimden geldiğince erken tüymeye çalışacağım çünkü içime sinmez sporumu yapmazsam. Işten çıkmadan süzme yoğurdumu yer öyle giderim eve gidince ne yerim bilmiyorum ozaman yazarım buraya
gideceğim yer kayınvaldeme nekadar yakın bilmiyorum ama yürürüz çok uzak değil diye biliyorum
acımadıkiiii acımadiiikiiiiii
tabi tabi yiyeyimde topa tutsun beni dalinn
abowwwwwwwww koçum etme eyleme canının kıymetini bil bu kadarı aşırı vüvudunun kıymetini bil
yermiyim hiç koçumm aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaayemem . ama cuma günü ödül yiyebilirim dimi
allah kabul etsi canmm
saolasın canım hepimize hayırlı kandiller
ohh hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan dişini
evet okul bitti odamda rahat rahat oturuyorummmm. bu cuma okulumuzda sergimiz var. serginin açılışından sonra gözleme -sarma ve tatlı -ayran var. ben kara kara düşünüyomm napcam diyeeeee:26::26::26::26: aslında bu hafta her okulda sergi var ve katılıyoruz menüleri tahmin edin artık.
menüm.........
1 küçük kase kiraz
akşam:hatanın babasını yaptım bıraz önce ve dondurma yedım.....300 kalori aldım...
neyse gun ıcınde zaten bırsey yememiştim....toplasan 500 kalorı bıle almamışım.....
menum
sabah
1 kase nesfıt
ogle
1 kase cacık
aksam
1 tabak kabak yemegı
yogurt
su:ıcılıyor
spor:20 dk yuruyus
MENÜM:
kalkınca 1 aktivia 1 sıcak su
kahvaltı.
1 yumurta
3 zeytin
1 dl buğday ekmeği
domates salatalık
ara:
5-6 yenidünya
öğle.
1 kase domates çorbası
4-5 kaşık et kavurma
1 dl ekmek
başkada bişey yemedim çok acıkırsam yoğrt yerim diyorum yada ayran...
kaçamak yapmadım koçum yapmayacağım..ayrıca sabah yediklerim az geldi sanırım çok acıktım
bugün dışarıda olduğum halde hazır gıda-pizza tarzı karbonu yüksek yiyecekler yemediğim irademe sahip olduğum için kendimi mutlu hissediyorum..tedavime şafak:30 ozamana kadar hedefime ulaşmak istiyorum bu gnkü duygularım koçum
ha bu arada bugün en az 2 saat yürüdüm
ara yok
ogle yarım sutlu sımıt
ara 1 bardak meyve suyu
ara yok
sorma kornim yaa sürekli hergün bişeyyy.. öğrenci doğum günleri vb etkinliklerle doluyo okul çok bereketliyiz
yehuuuuuuuuuuuuuu
koçum süpersinnnn
menüm
ara sütlü neskafe
menüm.........
1 küçük kase kiraz
menum
sabah
1 kase nesfıt
ogle
1 kase cacık
aksam
1 tabak kabak yemegı
yogurt
MENÜM:
kalkınca 1 aktivia 1 sıcak su
kahvaltı.
1 yumurta
3 zeytin
1 dl buğday ekmeği
domates salatalık
ara:
5-6 yenidünya
öğle.
1 kase domates çorbası
4-5 kaşık et kavurma
1 dl ekmek
başkada bişey yemedim çok acıkırsam yoğrt yerim diyorum yada ayran...
kaçamak yapmadım koçum yapmayacağım..ayrıca sabah yediklerim az geldi sanırım çok acıktım
bugün dışarıda olduğum halde hazır gıda-pizza tarzı karbonu yüksek yiyecekler yemediğim irademe sahip olduğum için kendimi mutlu hissediyorum..tedavime şafak:30 ozamana kadar hedefime ulaşmak istiyorum bu gnkü duygularım koçum
ha bu arada bugün en az 2 saat yürüdüm
begendım koc menunu
ara yok
ogle yarım sutlu sımıt
ara 1 bardak meyve suyu
ara yok
yehuuuuuuuuuuuuuu
koçum süpersinnnn
menüm
ara sütlü neskafe
jujum bence biricik birincilikten pek ayrılcak gibi gözükmüyor...ve haklısın yağlar kasa dönüşünce daha zor olur ama dalin bu işini bilir....
cornim çok geçmiş olsun tatlım bittimi dişçi maceran....kız dönüşte atlayıverseydin suya...
ayyy benim fincanımdan aynı .....
yeme kız yeme ...valla yersen dalinin elinden kurtulamazsın ayy ne diyim allah yardımcın olsun okadar güzel şeylerin arasında olmak ta zordur tabi....
tuğbam dondurma da yemek gerek arada bişicik olmaz hem dengelemişsin de...
helal olsun dalin...ama kendine bu kadar eziyet etme yeterli bence....yine de kendin bilirsin....
.
hepsini alıntıladım ama tek bir cevap yazacağım.... her ne kadar koçluk sisteminde öğrenci olsam da hala 1200 cal altında beslenmenin sağlıksız olduğu kanısındayımmmmsöylemesem içimde kalsa lop lop et olur pıt pıt yağ olur içime otururdu söyledim ve açıklığa kavuşturdum bu arada herşeyin azıda çoğuda zarardır... spor da buna dahil aşırısı kas oluşumuna yada kas kaybına neden olur birden bire vucuda bukadar yüklenmenin anlamı yok... içimde kalmasın bunuda açıklığa kavuşturdum.... men
lere birebir yorum yapma yasağı olduğu için genel bir bilgilendirme babında söyledim ve yırttımmmmmmmmmmm
menüm.........
1 küçük kase kiraz
menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 k.k peynir
4 zeytin,domates ,salatalık
ara:3 tane kayısı
öğle:3 y.k pilav,1 bardak ayran,salata
ara:1 ince dilim karpuz
akşam:1 tane incik ızgarada,1 dl buğday ekmeği,salata,1,5 bardak ayran
maydonoz kürü yaptım 1 bardağını içtim bir bardakta ilerleyen saatlerde içerim
su:2 litreye yakın
spor:yarım saat eliptik yapıldı, 60 squat yapılcak gamzeyi bekliyorum...
.
hepsini alıntıladım ama tek bir cevap yazacağım.... her ne kadar koçluk sisteminde öğrenci olsam da hala 1200 cal altında beslenmenin sağlıksız olduğu kanısındayımmmmsöylemesem içimde kalsa lop lop et olur pıt pıt yağ olur içime otururdu söyledim ve açıklığa kavuşturdum bu arada herşeyin azıda çoğuda zarardır... spor da buna dahil aşırısı kas oluşumuna yada kas kaybına neden olur birden bire vucuda bukadar yüklenmenin anlamı yok... içimde kalmasın bunuda açıklığa kavuşturdum.... men
lere birebir yorum yapma yasağı olduğu için genel bir bilgilendirme babında söyledim ve yırttımmmmmmmmmmm
menum
sabah
1 kase nesfıt
ogle
1 kase cacık
aksam
1 tabak kabak yemegı
yogurt
1200 cl.altında kılo veremıosan altına ıneceksın demekkı.2 gun spordan kas olusmaz cumaya kadar sadece.bu haftayı kurtarmk amaclı yenıden spora baglnmk amaclı 5 saat dedım ama 3 saat yapabıldım 5 te yaparım lakın yurucek halım kalmıck gıbı gorunuyo.sende su ınadından vazgecıp kalorını bıraz azaltsam emın ol catır catır vereceksın kılolarıda ınadım ınat .. gerısını sen anlşa
menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 k.k peynir
4 zeytin,domates ,salatalık
ara:3 tane kayısı
öğle:3 y.k pilav,1 bardak ayran,salata
ara:1 ince dilim karpuz
akşam:1 tane incik ızgarada,1 dl buğday ekmeği,salata,1,5 bardak ayran
maydonoz kürü yaptım 1 bardağını içtim bir bardakta ilerleyen saatlerde içerim
su:2 litreye yakın
spor:yarım saat eliptik yapıldı, 60 squat yapılcak gamzeyi bekliyorum...
.
menüm...
sabah
2 yumurta
öğlen
1/2 mercimek çorba
1/2 bulgur pilavı
1 porsiyon yaz türlüsü(içerisindeki patatesler yenmedi)
akşam
1 kase yoğurt
2 tane hamburger köftesi 1 tk yağda kızartıldı peçete ile iyice yağı emildi ...
1 tane güllü lokum..(kandil diye ikram ettiler geri çevirmedim...
içtiklerim
2 lt su
2 fincan yeşil çay
2 bardar maydonos suyu hazır soğumasını bekliyorum
spor
birazdan yapılacak
20 dk rampa yürüyüş
20 dk kardiyo
keşke öğle biraz daha kuvvetli olsaydı cnm acıkmıyıcanmı sen:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?