Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

normal sağlıklı 65 kilo bir insan 1500-1600 kal ihtiyacı olduğu düşünülürse şayet söylediğimin mantıklı olduğuda aşikardır ben vucuduma zorbalık edemem....
tamam balım 5bın kalşorı beslen sen.kendını montofon zannedıyon heralde.yapma allah askına kılolusun tamamda dana gıbıde deılsın.sozumu dınelsen en azıdnan 250-300 kalorı az beslensen allah razı olsun dalın dıceksın ama sen bılırsın.ıandınıda anlamıyorum bu gıdısle olmuyo demekkı 7 ayda 5 kılo verdın sadece neden ınat edıosun ben sende zayıfla dıye soluyorum yanluıs anlamanı ıstemem.ınadınada harbı kızıyorum.bu sekıdle olsa sımdıye kadar mezun olurdun.demekkı metabolızman yavas ıslıyor bu aldıgın kaloru sana cok gelıyor.sen sadece kıtapta ayzana neden bakıosun o kıtap ole dıo dıe olemı herkesın bunyesı bırmı neyse daha da bısı demıyom
dalin cumaya - çıkamıcak gibi hissediyorum bişi söyle ne yapım bu saatten sonra?

aslıdna menuelrın guzel abartı yok kaçamakta yok.eksısındır belkıde bılemeyız eger deıl gıbı hıssedıysoan cumaya kadar aslıdna yapcak pek fazlada bısey yok ama sporunu artır derım 2 gun kendını spora ver korkma kas olusmaz ama sen kalca basen bolumu calıstıran sporları yap belını zorlamadan.elıptık mesela dırek kalca bacak basen 2 saat yuruyus yapabılrısın kosu bandın varsa kosabılrısın 500 grmda versen kardır.ama cumaya eksı cıkmazsan bıdahakı cumaya kadar spora gaz ver tatlım ben mesela bugunden cumaya kadar sporu yogun yapıcam ne versem kar ben aslıdna salı gunu tam anlmıyla basladım3 gun zarardayım o yuzden.bak ben 30 dkk 20 dkk 10 dkk parca parca 3 saat spor yaptım sende ole yap mesela 3 olmasıdna 2 olsun gıbı

canan karatayı dınlemıstım bı gece epey oldu sımdı geldı aklıma gece yapılan spor gunduzkınden daha kıymetlıymıs gece salgılanan bı hormon varmıs genelde uyku saatıne denk gelırmıs o hoprmon zayıflamayı 2 kata rtırıyormus gece gec saatlerde yapılan spor daha fazla kalorı yaktırıyormus ..aaa bak tubıss gece spor yapabılrısın mesela

ıste benım ogrencım on numara aynen bole olcak olcak 45 dk senden 15 te bnm ıcın 1 saat yuru son 5-10 dkk kossan tam super olacak gecmıs gunelrdekı kacamakalrı erıtmemız lazımmmm tatlımmmmmmm
koçum yaa 45 dakika 3.9 km hız 6 da yapabildim. yazdığını görmemiştim. ama senin için ev toplama işiyle o kaloriyi harcıyacağım :26::26:

sorma sevdaa resmen çin işkencesi yaşıyorum

çok haklısın kaptanımm . 600-700 kaloriyle ölürüm yaaa

ya birde dünyanın en güzel tatları hep kaloriliiii

olsun kaymagım bugunlukte bole olsun hadı

Nivea body mı yaptım totımden ter aktı valla....iç çamaşırım bıle ıslanmış....

birazdan maydonoz suyumu içecegım....bugunluk bu kadar yeter .....yarına Allah kerım......

gamze nerde kaldı ya yıgenın törenınde kendı mı sahne aldı naptı

neyse kandıl dıye güllü lokuma bir şey demıyoruzz .......onun dışında bugunu kazasız belasız atlattık inş...
azıcık kıstım gibi diğer günlerime nazaran bakalım etkisini cumaya göreceğiz...

gören duyan da benim 3000-5000 kal yediğimi herkese de böyle beslenin dediğimi sanır... ben sen şukadar ye sen bukadar ye demedim hiç sadece her tür diyetisyenin hatta diyetisyen olmayan ama zayıflama kürleri üretenlerin bile ortak kanısı olan erişkin bir insanın beslenmesi için azami sınır olan 1200 altına düşmeyin dedim... 1200 altına düşüldüğünde vucut normal çalışması için gereken yakıtı bulamadığından yağ dokularının yanı sıra kas dokularınıda kullanacaktır .. buda tartıda eksi değeri görmenize rağmen gidenin tamamının yağ olmaması demektir... bilmem anlatabiliyormuyum... 50 kilo olan birisi ile 60-70-80-90-100-110..... kilolarda olan kişileri tutupta aynı kalori miktarına mahkum edemeyiz hepsi kendi bünyesine göre beslenecektir kilosuna göre 1800 kal yemesi gereken kişi kilo vermek için 1500 kal yer üstüne spor yapar amennaaaaa... ama 1800 kal yemesi gereken birisi 600-700 cal yer üstüne 3 saat spor yaparsa oturun bunun hesabını siz yapın ... matematik işlemiyor değilmi... yediklerini tamamen yaktığı gibi eksiye düşmüş demektir bu durumda...

herneyse bu calori işini kime anlatsam açıklasam herkes aaa evet doğru söylüyorsun mantıklı dedi diyor diyecekte... tek radikal tepki senden geliyor bende bişey demiyorum artık bu noktada... saygı duyarım

corni ben 20 dk yürüyüş 20 dk kardiyo yapacaktım yaa.... 35 dk yürüyüş yaptım ara ara hızımı artırarark... kardiyo yapamadım regli olmam lazım bugün yarın belime yüklenmek istemedim ... sanada uygunmudur????

maydonosu içtim :120: iğrençççç bunu her akşam mı içecem şimdi...:120:

gamze yiğeninin gösterisine gidecekti saat yedide demişti...

Son düzenleme:

tmm jujum belıne fazla yüklenme zaten......demek içtin ben daha içemedim.şimdi demlıcem.......yok jujum her zaman yaparsak etkısını yıtırır..sadece tartı öncesı 2-3 gun.....

yarın sana bir önerim var .eger senın içinde uygunsa;
yarın hemen hemen hiç karbo almaman....yanı mesela çorba vardır yemekte amenna ama onun dışında pilav,ekmek,makarna vs. yeme......
sabah: yıne yumurta yıyebılırsın .....
öğlen: umarım et vardır ya da sebze....+ yoğurt
akşam:yogurt+ evde varsa tavuk veya herhangı bır et türünden az mıktarda....

aslında böyle beslendıgınde bıle bayağı karbo alıyorsun cunku her seyde karbo vardır....sadece ek olarak karbo almayacağız yedıgımız besınlerın içindekılerle yetınecegız.1 gün ne dersin?

akşam eve gelınce spor+maydonoz kürü +yeşil çay

akşam yemegınden sonra ağzına lokma almak yok......ve cuma sabahı tartı günü

hımmmmmmmmmmmmm sabah tamamdır ... öğlen yemeğinde yapabileceklerime bakarıs.. akşam da karbo olmam olur biter.. bunu halledebilirim sanırım....

ben şimdilik kaçar..eşimle film izlicem.....makas eller mi ne varmış onu bır izleyeyım gelırım......
kızım baş başa izlicek başka bişi bulamadınmı makas eller kanlı kanlı nası izlicen... hoşşş ben korku ve gerilim romanlarına da filmlerine de bayılırım ...

tamam juju artık karısmıyorumda agzımıda acmıyorum.ıstedıgın kalorıyı almakta serbestsın senın zayıflamanı ısteyıp o yuzden mualefet ettıgım ıcınde ozur dılıyorum....

olsun kaymagım bugunlukte bole olsun hadı

bende içecem madonoz suyu olur dimi koçummm.

yaww bu saat oldu hala işim bitmedi. kıza kitap okut yatır derken bu saat ldu sırada çamaşır var asılacak ve mutfak toplanacak ve mutfak toplamaktan nefret ediyorumm

Öncelikle kendine sonrasında bana saygılı davrandığın için çok teşekkür ederim tatlım..Saygı demekle şunu kastediyorum, haksızlık etmek, cozutmak ve emeği hiçe saymk büyük saygısızlıktır bana göre, aysunayım burada böyle davranarak ne kadar hassas ve ne kadar saygılı olduğunu göstermiş oldu TEŞEKKÜR EDERİM, ÇOK HEMDE

Wuuuuuu tahminimden çok daha iradelisin ve menüne bayıldım..Evet tatlım acıkırsan ya yoğurt yada 1 çay bardağı süt iç bravo sana,

1/1

Benüm menüme gelince

Sabah: sarma :26: 5-6 tane

Ara: yok hastanedeydim

Öğle yok, hala hastane

Akşam 5 gibi yarım çorba
2 kaşık kuru 1 minik tavuk
1 dilim ekmek

Ara yok

Hastanede bütün işlerimi hallettim, hasy-talığımın adı GÜL hastalığıymış ne kadar kibar ve asil bir hastalığım var yahu 6 haftalık bir tedavi süreci uygulandığında kesin çözüm olucakmış, korkulucak bir şey değilmiş ve içmiş olduğum bir ilaçtan olma olasılığı çok yüksekmiş

hastalığı kibar arkadaşım çok geçmiş olsun

datlu rüyalar kızlar....

sanada kaptanım iyi rüyalar

bende kaçıyom azcuk kitap okuyam yatammm iyi geceler

anlasıldı dilek im kocummm.. yarın yumurtalı kahvaltı yapıyorum oglenn yogurt ıcıne meyve koyup yıyorum aksamada allah kerım yuruyus olayını da artırmam lazım haklısınnnn

kardeş bu mandonos suyu susatıyomu ne..ödem atmak için içtim maydonosu ama su iç iç şiştim sabahı nası edecem ben

jujum makas ellerden etkılendım kolumu yardım bıraz önce.....Allahtan sert yer yarıldı acı falan yok fazla
bu arada bende içtim maydonoz suyunu harbı kötü ama olsun bol bol wc ye çıkarır işte......

ee kıbar ınsanın kibar hastalığı olur ben gıtsem kesın odun hastalığı çıkardı

gocumun menusu yok ortada o yüzden yorumsuz bırakıyorum.....hasteneden dolayı düzensız olmuş....

Günaydın sultanlarrr

tükkanı ben açayom. hayırdır nerdesiniz yaaa uyanamadınızmı yoksa yarın tartı günü diye özel çalışmalara mı başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…