- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #92.921
herkese günaydın
of dün resmen eziyet gibiydi sağolsun kocamda oruçtu gelirken tatlı kandil simiti ne varsa almış gelmiş
yemedim ama zor tuttum kendimi valla
acıktımmmmmm dilek acıktım....dişçiden gelmıstım anca onları yıyebıldım o an......
anlasıldı dilek im kocummm.. yarın yumurtalı kahvaltı yapıyorum oglenn yogurt ıcıne meyve koyup yıyorum aksamada allah kerımyuruyus olayını da artırmam lazım haklısınnnn
Dilekcim günaydın .....Allah sabrını vermıstır.......bu arada hedefine cok az kaldı.ne yapacaksın? kılonu 60 mı cekeceksın yoksa mezun mu olacaksın?
of ya tubiş dişin iyimi şimdi
rabişim bugün akşam yemeği en geç 6 da bitsin cnm daha sonra lokma yemek yok bak yarın tartı günü
günaydın cnm bende biraz aşağı cekeyim dedim ama kaptanı deryam mezun ol takıl buralarda dedi bende öyle yapıcam senin fotolarıda gördüm bu arada kız simit falan yok sende birazcık basen var benimde senin gibi kemiklerim çok iri ya şu an bile 66 kiloyum ama kemiklerim çıkmış durumda
herkese gunaydın canlarrr
sevgili koçum dilek mesajı aldım 6 dan sonra lokma yok okkkksabah 1 haslanmıs yumurtayla kahvaltımı yaptımmm
iyi cnm çok şükür.....var cnm ya dar gıyınce cok çıkıyor.....basen nasıl gıdıcek bılmıyorum valla.....suan elımden gelen sporu yapıyorum....1 ay sonra belli olur....
bence mezun olma.mezun olursan, eskisi gibi gidip gelmezsın nasıl olsa cuma gunu tartı gunu yok dıye de bu kadar dıkkat etmezsın.....benım de 65 di hedefım .....65 e gelınce cok zor gıdecegını bıldıgımden bilerek mezun olmadım 60 a cektım....gram gram gıdıyor ama takım da olmasam çoktan bırakmıstım
herkese gunaydın canlarrr
sevgili koçum dilek mesajı aldım 6 dan sonra lokma yok okkkksabah 1 haslanmıs yumurtayla kahvaltımı yaptımmm
haklısın aslında tuğba burası olmasaydı zaten bu kadar bile veremezdim eminim bi daha jujuyla konuşıym bu konuyu bende basen için çok uğraşıyorum son umudum squat devam ediyorum bakalım
harkasın rabişim
doktorumda diyet için hafif tarifler vericekler bakın kızlarr
jujuya elbette sor ama bu senın kararın......buna sen karar vermelisin.....juju sen ne dersen okey dıcektır....o yüzden iyi düşün yarına kadar kararını ver ki yeni hedef kilonu yarın kilonun yanına yazalım....
mezun olmak mı olmamak mı?
gunaydın gacılarrr nörüyonuz bakemmmmm.bırıcık rabıs tubıs be gınalı guzummmmm gunaydınnnn
juju gamze sevda gelmedıelrmı daha
şişştt juju kaptan olcan bıde tukkanı bos bırakıosun püüüüüüüüüüü
bende iyice düşüniyim yarın kesin bilgilendiririm cnm
dalincim sanada günaydın hatırladığım kadarıyla jujunun dişci randevusu vardı bugün
gunaydınnnnnnnn.juju dişçi de bugun.......belkı öğleden sonraya yetişir:26::26::26:
tmm cnm.bana sorarsan ben senin gıtmenı istemem....
Günaydın arkadaşlarr.. geçmiş olsun diyen sevgili arkadaşlarım, tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..Corni kendine haksızlık etme çiçeğimson resimde gayet ince ve nazik duruyorsun balım Benim kınalı kuzum da yok ortalarda aysunayımmm, yoksun demek cozutmak demek değil, ona göre..ensendeyim alimallah
Diğer goç ve kuzular nasıl gidiyor bakalımdiyet maceranız nasıl gidiyor Yaaa tuğba dün sevda silah zoruyla bana da maydonoz suyu iiçirdi ama harbi şok oldum yaa, sabah dudağıma kadar şiş uyanırdım ama bu sabah çok hafif uyandım balım yaa :44::44:
koçum yaa 45 dakika 3.9 km hız 6 da yapabildim. yazdığını görmemiştim. ama senin için ev toplama işiyle o kaloriyi harcıyacağım :26::26:
sorma sevdaa resmen çin işkencesi yaşıyorum
çok haklısın kaptanımm .600-700 kaloriyle ölürüm yaaa
ya birde dünyanın en güzel tatları hep kaloriliiii
Öncelikle kendine sonrasında bana saygılı davrandığın için çok teşekkür ederim tatlım..Saygı demekle şunu kastediyorum, haksızlık etmek, cozutmak ve emeği hiçe saymk büyük saygısızlıktır bana göre, aysunayım burada böyle davranarak ne kadar hassas ve ne kadar saygılı olduğunu göstermiş olduTEŞEKKÜR EDERİM, ÇOK HEMDE
Wuuuuuu tahminimden çok daha iradelisin ve menüne bayıldım..Evet tatlım acıkırsan ya yoğurt yada 1 çay bardağı süt içbravo sana,
1/1
Benüm menüme gelince
Sabah: sarma :26: 5-6 tane
Ara: yok hastanedeydim
Öğle yok, hala hastane
Akşam 5 gibi yarım çorba
2 kaşık kuru 1 minik tavuk
1 dilim ekmek
Ara yok
Hastanede bütün işlerimi hallettim, hasy-talığımın adı GÜL hastalığıymışne kadar kibar ve asil bir hastalığım var yahu 6 haftalık bir tedavi süreci uygulandığında kesin çözüm olucakmış, korkulucak bir şey değilmiş ve içmiş olduğum bir ilaçtan olma olasılığı çok yüksekmiş
gunaydın gacılarrr nörüyonuz bakemmmmm.bırıcık rabıs tubıs be gınalı guzummmmm gunaydınnnn
herkese hayırlı ve güzel günler diliyorum kızlar
yaaaaaaaaaaaaaaaaaabende koç istiyorum kaldım tek başıma :2::2::2::2::2: bana gönüllü koç yokmu,koç olamadım bari kuzu olayım :2::2::2::2::2::2::2::2: sanki bitane koçun iki tane kuzusu olsa nolurki :2::2::2::2::2::2: bakın daha da ağlarım sonra seller akar giremezsiniz daha da foruma sel basar:2::2::2::2::2::2::2::2::2: gönüllü koç aranıyor herkesin dikkatine....
harbi ya birsen ne bu böyle en güzel tatlar kalorili ,güzel olmayanlar sağlıklı oluyor haksızlık..
oyy güllü arkadaşım benim...kız gamzeeee seni benim koçum ilan ediyorum....yolarım yoksa senin o güllerini...
.
bende iyice düşüniyim yarın kesin bilgilendiririm cnm
dalincim sanada günaydın hatırladığım kadarıyla jujunun dişci randevusu vardı bugün
gunaydınnnnnnnn.juju dişçi de bugun.......belkı öğleden sonraya yetişir:26::26::26:
tmm cnm.bana sorarsan ben senin gıtmenı istemem....
evet dişçideydim sonunda diş serüvenim bitti sanırım.. implant larıma dişlerimi taktı doktor ve kurtuldum dişçi koltuğundan... güne baş ağrısı ile uyandım neden bilmiyorum ama şu ana kadar iki ağrı kesici içtim banamısın demedi.... ne var na yok buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?