Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

moni ( 86,5/87,5 /-1,0/ %-1,16) olması lazım

8. TAKIM ORTALAMASI: (0,46) olması lazım

hahahahahah mannak çizelgem de tamamdır allahıma bin şükür benim +1.400 geldiğimi şimdi mi söylesek yoksa sonra söylermiyiz kız dalinn

Hoşbulduk canımm..Maşallah Gamze_M tebrik ederim seni darısı başımıza inş.:)

bunlar sakin günlerimiz aslında.. biz eski hareketli günlerimizi özledik sayfalarca yazılırdı ahh ahh... tabi izinde olanlarda var aramızda onun verdiği bi eksiklikle bukadarız işte...

Eksikken böyleyseniz hay maşallah kıpır kıpır çok enerji dolusunuz,bu motivasyonda çok ama çoook etkili olur:)

Hoşbulduukk:)Canım maşallah çok renkli bi kişiliğin var,sen adamı yaşlandırmazsın:))

kızlar birisi bizim tamını bildirimini kontrol edebilir mi... kadis çıktı sanırım.. chentiq de yok iş bize düştü

Liste tamam juju tek proglem Gamze_M - yazılmış yanlışlık aslında vermiş o kilo Neyse artık geç oldu, hiç değiştirmeye uğraşmayın..Artık haftaya değişir inşaallah

hahahahhaha hayallerimi yıkana uçarım

kızlarrr yeşil çaylar içildimi...

Valla işim bayımdan aşkın birde üstüne 8. Takımın hatasını düzelticem... 10. Takımda bildirim sorunu var oraya yetişicem.. üstelik yeni kitabım geldi daha okumaya başlayamadım bile

Ben yeşil çay içmiyorum canım emzirdiğim için diyetisyenimin önerdiği çayı içiyorum,doğadan lactate içiyorum.ama onu da zoraki içiyorum,bitki çaylarıyla aram hiç iyi değil:-(

Canımm maşallah kitap okuyacak zamanı bulman çok güzel,ben eskiden düzenli olurdum ama şimdi haftada 3 kez okuyabilirsem şükrediyorum.Bebek olduktan sonra zaman taksiminde sıkıntı çekiyorum.

Ben de hazırladım kaptanım, kitabımı da aldım yanıma (iş yerine uygun ve edepli bir kitap) ohh miss oldu...

Lannnn benim çayımın rengi bu kadan güzel değil, ölmeyeyim lannn

hahahahahah mannak çizelgem de tamamdır allahıma bin şükür benim +1.400 geldiğimi şimdi mi söylesek yoksa sonra söylermiyiz kız dalinn
sole tabııyyy

sısko gamze sısko gamze

darısı basına derken bence deme benden ırak olsun de cunku kendısı dalga gecıyo rekortmen derken kılo alma rekortmenı tam 1 bucuk kılo aldı haspam

sole tabııyyy

sısko gamze sısko gamze

darısı basına derken bence deme benden ırak olsun de cunku kendısı dalga gecıyo rekortmen derken kılo alma rekortmenı tam 1 bucuk kılo aldı haspam

dalinnnnnnnnn ananı seviyosannn şişko deme haftaya görüşücez sen dur

tamam tatlım tesenkur neyım eder saygılarımı altın tepsı ve gumus kasıkta sunarım

sole tabııyyy

sısko gamze sısko gamze

Heee anladımm ozaman demiyim:)

Dalincim yukarda arkaddaşın tarif ettiği gibi yaptım çizelgemi ama code ayazan yerin tamamını mı neresini kopyalayacağım?.bi yardım edin hele:)

Son düzenleme:
Bu hafta diyetle verdiğimiz savaşta benimle cihada varmısınnn bacımmmmmmmmmmmmm

Allah allah nidalarıyla düşmanları devirelim, hem mübarek günler ikicik sevap alırız

Kızlar ticker hazırladım ama olmadı,neresini kopyalıcam bu code yazan yerin?.Bi yardımcı olur musunuz?.

Yaptım oldu:)

Son düzenleme:
Nolur biri bana git ders çalış desin:)Bu haftasonu Finallerim var ama içimden hiiç çalışmak gelmiyo puff:-/
Eskiden ders çalışırken atıştırmalıklarım çikolata gofret vb şeyler olurdu,şimdi erik kayısı takılıyorum:))

dalinnnnnnnnn ananı seviyosannn şişko deme haftaya görüşücez sen dur
sısko gamze sısko gamzeeee aldıgın o kıloyu verene kadar solıcem sısko sıskoooo
Heee anladımm ozaman demiyim:)

Dalincim yukarda arkaddaşın tarif ettiği gibi yaptım çizelgemi ama code ayazan yerin tamamını mı neresini kopyalayacağım?.bi yardım edin hele:)

yapmıssınz aten cnm bana hız sorma cunku kelın ılacı olsa kendı basına surer

ozaman cek gıt dersının basına hadı cene calma burda basarılar evladım zıhın acıklıgı versın allah

elbetteki diyetisyeninin önerdiğini iç ozaman...

valla kitabı bıraktım mı 4-5 ay bırakıyorum başladım mı da bitiremiyorum... senin çocuk küçük zamanın olmaz benim oğlan kocaman oldu o ders çalışıyor ben kitap okuyorum
Ben de hazırladım kaptanım, kitabımı da aldım yanıma (iş yerine uygun ve edepli bir kitap) ohh miss oldu...

Lannnn benim çayımın rengi bu kadan güzel değil, ölmeyeyim lannn
kuzum ben dermosda demliyorum yeşil çayımı dabiside güzel olcek

sus sus söyleme biricik .. rakiben o senin ... ama benim kulağıma söyleyebülürsün

evet arkadaşım bomba gibi gelicez haftaya.....

dalinim çok haklısın koçum...sana uyacam ve de gamzeyle beraber de çalışıcam ve haftaya sana layık bir kuzu olacağım....

Atıştırmasan noliii bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…