- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.121
*8.TAKIM 311. ETAP***
kadis ( 72,2 / 71,3 /0,9/ %1,25 )
umutlayasasen ( 69,5 /68,6 /0,9 / %1,29)
nice15 ( 61,2/60,5 / 0,7/% 1,14)
newlife35 ( 58,5/58,7/-0,2/ %-0,34)
moni ( 86,5/87,5 /-1,0/ %1,16) izinli
symrne ( 58,3 /58,7 /-0,4 / % -0,69 ) izini
turuncu ( 71,4 /71,4 /0 / %0 ) sabit
yağmur3872 ( 66,0 /66,0 /0 / % 0 sabit)
hrnsnr (62,5/61,4/1,1/%1,76)
tipitak (69,0/69,6/-0,6/%-0,87)
sewil087 (56,0/55/1,0/%1,79)
ata29 ( 56,6 /56,4/0,2/%0,35)
duygubaby (78,2 /77,5/0,7/%0,90)
Püsküüt ( 59,7 / 59,1 / 0,6 / 1,01% )
8. TAKIM ORTALAMASI:0,63
kızlar listem bu acil çıkmam lazım hata varsa düzeltebilir misiniz
paylaşıma ekledim ben
çok saolun
sımuzen ve ıpekyol hosgeldınız hanımlar ınsallah patır kutur catır cutur tum kılolarımı verırken sızlerde3 bıze eslık edıp hep beraber kurtuluruz kılolardan
bende tanıtayım barı kendımı gamze tanıtmıs kıskandım :)
ben dalin26 5.takımın elı masalı hırcın bır okadarda kedı gıbı uyesı.sevdam ve bırsen-denızın kocları aynı zamandada jujunun bas belasımenulere essız yorumuyla dovmekten beter eden ve takım arkadaslarını cok seven ben
bu ozellıgımden sızlerınde faydalanması ıcın ıtınayla ozen gosterıcegıme emın olun
takım olarak neselı gırgırık samatık ınsanlarız.takımı sevecegınızden suphem tekrardan hosgemıssızz
Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz..Ben takımın bu haftaki rekortmeniyim..
Adım Gamze, 25 ocaktan beri bu takımdayım..İlk takımım ve çok seviyorummm..Pabucumun koçu rolündeyim bu gün.. lakinnnnn haftaya geliyorum ve gelişim muhteşem olucak
bunlar sakin günlerimiz aslında.. biz eski hareketli günlerimizi özledik sayfalarca yazılırdı ahh ahh... tabi izinde olanlarda var aramızda onun verdiği bi eksiklikle bukadarız işte...
sımuzen ve ıpekyol hosgeldınız hanımlar ınsallah patır kutur catır cutur tum kılolarımı verırken sızlerde3 bıze eslık edıp hep beraber kurtuluruz kılolardan
Hoşbulduk canımm..Amiiiinn inşş
bende tanıtayım barı kendımı gamze tanıtmıs kıskandım :)
ben dalin26 5.takımın elı masalı hırcın bır okadarda kedı gıbı uyesı.sevdam ve bırsen-denızın kocları aynı zamandada jujunun bas belasımenulere essız yorumuyla dovmekten beter eden ve takım arkadaslarını cok seven ben
bu ozellıgımden sızlerınde faydalanması ıcın ıtınayla ozen gosterıcegıme emın olun
takım olarak neselı gırgırık samatık ınsanlarız.takımı sevecegınızden suphem tekrardan hosgemıssızz
kızlar birisi bizim tamını bildirimini kontrol edebilir mi... kadis çıktı sanırım.. chentiq de yok iş bize düştü
kızlarrr yeşil çaylar içildimi...
Valla işim bayımdan aşkın birde üstüne 8. Takımın hatasını düzelticem... 10. Takımda bildirim sorunu var oraya yetişicem.. üstelik yeni kitabım geldi daha okumaya başlayamadım bile
Eki Görüntüle 730104
kızlarrr yeşil çaylar içildimi...
Valla işim bayımdan aşkın birde üstüne 8. Takımın hatasını düzelticem... 10. Takımda bildirim sorunu var oraya yetişicem.. üstelik yeni kitabım geldi daha okumaya başlayamadım bile
Eki Görüntüle 730104
sole tabııyyyhahahahahah mannakçizelgem de tamamdır allahıma bin şükür benim +1.400 geldiğimi şimdi mi söylesek yoksa sonra söylermiyiz kız dalinn
Hoşbulduk canımm..Maşallah Gamze_M tebrik ederim seni darısı başımıza inş.:)
Eksikken böyleyseniz hay maşallah kıpır kıpır çok enerji dolusunuz,bu motivasyonda çok ama çoook etkili olur:)
Hoşbulduukk:)Canım maşallah çok renkli bi kişiliğin var,sen adamı yaşlandırmazsın:))
sole tabııyyy
sısko gamze sısko gamze
darısı basına derken bence demebenden ırak olsun de cunku kendısı dalga gecıyo rekortmen derken kılo alma rekortmenı tam 1 bucuk kılo aldı haspam
tamam tatlım tesenkur neyım eder saygılarımı altın tepsı ve gumus kasıkta sunarım
sole tabııyyy
sısko gamze sısko gamze
darısı basına derken bence demebenden ırak olsun de cunku kendısı dalga gecıyo rekortmen derken kılo alma rekortmenı tam 1 bucuk kılo aldı haspam
sısko gamze sısko gamzeeee aldıgın o kıloyu verene kadar solıcem sısko sıskoooodalinnnnnnnnn ananı seviyosannnşişko deme haftaya görüşücez sen dur
Heee anladımm ozaman demiyim:)
Dalincim yukarda arkaddaşın tarif ettiği gibi yaptım çizelgemi ama code ayazan yerin tamamını mı neresini kopyalayacağım?.bi yardım edin hele:)
Kızlar ticker hazırladım ama olmadı,neresini kopyalıcam bu code yazan yerin?.Bi yardımcı olur musunuz?.
Yaptım oldu:)
elbetteki diyetisyeninin önerdiğini iç ozaman...Ben yeşil çay içmiyorum canım emzirdiğim için diyetisyenimin önerdiği çayı içiyorum,doğadan lactate içiyorum.ama onu da zoraki içiyorum,bitki çaylarıyla aram hiç iyi değil:-(
Canımm maşallah kitap okuyacak zamanı bulman çok güzel,ben eskiden düzenli olurdum ama şimdi haftada 3 kez okuyabilirsem şükrediyorum.Bebek olduktan sonra zaman taksiminde sıkıntı çekiyorum.
kuzum ben dermosda demliyorum yeşil çayımı dabiside güzel olcekBen de hazırladım kaptanım, kitabımı da aldım yanıma (iş yerine uygun ve edepli bir kitap)ohh miss oldu...
Lannnn benim çayımın rengi bu kadan güzel değil, ölmeyeyim lannn
sus sus söyleme biricik .. rakiben o senin ... ama benim kulağıma söyleyebülürsün
Jujum o kadar haklı ve doğrusun ki, ne desem yalan..Tıpkı başarılı yarışmacıların yaptığı gibi bütün haftamı size yazıcam..Tabiki herşey yemeden geçiyor..İğnemi oldum geldim..Ben buuu iğneyi bulan şahısın 7 sülalesine döşemezmiyim..anammm hayatta bundan tırstığım kadar hiçbişiden tırsmıyorum
Aynen bacım, üstelik gece 10 da :26:
Kilo veren herkesi ama en çokta aysunaycığım seni tebrik ediyorum..Bu hafta ben sana eşlik edemediğim için çok üzgünüm ama müsade edersen ve haftaya hala devam edeceksen :26: ben sana her şekilde eşlik edicem tatlım..Sana ve kaptanlarımıza, tüm arkadaşlarıma söz veriyorum bu hafta herşey düzelicek...
Haftanın kısa özeti şöyle....
Yapı itibarıyla bir kere hata yapmışsam dönüşe gitmiyorum ve hafta başına kadar bunu yapmaya devam ediyorum (yemek konusunda) evet bu gün haftanın başı ve ben o kadar enerji ve motivasyon dolu başlıyorum ki, inşaallah haftaya çok başarılı olucaz..Kaçamak yokaysunayımın başarısı beni çok mutlu etsede yarım bir mutluluk oldu..Geçen cuma cozutmaya bir başladım ve bu cumaya kadar hiç tartınmayıp boyumun ölçüsünü aldım..
Evet yemediğim hiç bir şey kalmadı..az miktarda ama çok yedim, menümü yazmadığım günlewr koptuğum günlerdi..Bunu en az 3 kez yaptım bu hafta :26: suyu normal içtim, susadıkça..hiç diyet yapıyorum su içmeliyim deyip su içmedim...Spor sadece 1 gün yaptım tabi squat dışında, onu yapıyorum çok şükür..
En son dün akşam uyuya kalıp 10 gibi akşam yemeği yemek beni bu kadar şiş çıkarabilir ama olsun baskül bunu gösterdi sonuçta..
Kaptanımdan, yardımcılarımızdan, koçlarımızdan, aysunayımdan ve diğer tüm arkadaşlarımdan ''ÖZÜR DİLİYORUM''
Ayrıca canım arkadaşım Sevda'ma da teşekkür ediyorum..Onunla bu hafta bomba gibi geliyoruz kızlarr
ıste dogru soze ne denır tebrık edıyorum dılekcım
sevda ve bırsen bunun bole olocagı zaten bellıydı ama sakalımız yokkı sozumuzu dınleyen olsun.demedımmı ya yerınızde sayarsınız yada alırsınız kılo vermeyı unutun zaten.sımdı kızsam sovsem durumu degıstırmıcek ama cok uzuldum yuzumu kara cıkardınız.yazıkalr olsun sıze.koca bır haftayı yedınız yuttu nuz.kendınıze kızın kendınıze ceza verın.bır kacamak ıkı kacamak haftyanın 3 gunu adam gıbı yıyıp 4 gunu cozutuyosunuz.kendınıze zararınızın dokundugu bır yana takımında ortalamasını dusuruyrosunuz.yeterlı spor yapmıyorsunuz yaptıgınız kadarınıda masallah homını gırtlakla yok edıyorsunuz.sıze darıldım hayal kırımklıgına ugradım ve karnenızı eksılerle doldurdum.sıze ceza olarak bu hafta odul ogunu yok kaçamak kesınlıkle yok hergun bıkmadan usanmadan 1 bucuk saat spor yapacaksınız ıster hepsını yaparsınız ıster 2 ye bolup sız belırleyın onu
unları homını gırtlak yemeden once dusunseydınızde en azından 100 grm verseydınız.
gullu koc gamze zaten sana ne dıyecegımı saırdım hanı alınırda bukadarda alınmazkı essek yukuyle gerı almak neyın nesı bu ansıl bı yemedır.haftada 1400 grm almak ıcın ahrcadıgın emegı vermek ıcın harcasaydın bı okadar daha vermıs olurdun.ustelık kockenkaçamak kelımesı senın sonucunun karsısında masum kalır sen resmen hortumlamıssın somurup semırmısın cok uzucu ne emekelrle verdın kılolarını sımdı pısı pısını yopktan yere hangı amac ugruna gerı aldıgını anlamak guc.sızı esek sudan gelene kadar pataklamak lazım.
ıs ısten gectıkten sonra ne demısık bos.tok evına c kedılerı sızı.karınalrı doysa gozlerı ac hanım.neyse onumuzdekı haftaya bu elestırıelrı ve ıc muhasebenızı ıyı yapın gecen gunelre yazık etmeyın.hele sen gamze surda hedefıne ne kaldıkı az daha sık totoyu ol mezun ohh mıs
allahım sen beni dalinin gazabından koru amin
EKLERİM BİRAZDAN YENİ LİSTE İLE BERABER
***5.Takım 312. Etap***
*JUJU* ( 83,90 / 83,60 / 0,30 / % 0,36 )
aysunayy ( 64,00 / 63,30 / 0,70 / % 1,09 )
dalin26 ( 77,50 / 76,90 / 0,60 / % 0,77 )
biricikoglumertug ( 66,50 / 65,30 / 1,20 / % 1,80 ) Hedef kilosunu 65,00 den 60,00 çekmek istiyor
birsen-deniz ( 63,50 / 63,50 / 0,00 / % 0,00 )
cornella ( 63,20 / 62,40 / 0,80 / % 1,27 )
ukyo ( 67,50 /
Gamze_M ( 61,20 / 62,60 / -1,40 / % -2,29 )
rabyas ( 77,90 /
toplight ( 68,50 / 68,50 / 0,00 / % 0,00 )
Sevda_M ( 70,50 / 70,50 / 0,00 / % 0,00 )
5.TAKIM ORTALAMASI
cornim tebrik ederim tatlım sende çok güzel vermişsin...
Kizlar gunaydin bol kilo vermeli bir cuma diliyorum dllekkk ne yaptin bacim sen yaaa iyice solladin gectin beni 65 İ gormussun canim cok mutlu oldum senin yerine darisi benim basima bakalim ben ne yapacagim burda ne bukabildiysen yedim kiyafetler sicaktan dolayi terden yapistigi icin kilo verdim mi vermedim mi bilmiyorum gecmisi okuyamadim net cok kotu az kaldi pazar gecesi turkiyedeyim pazartesiden itibaen bende sizin araniza katilacagim artik opuyorum hepinizi
şahnurum özledik seni ....bizde seni çok öpüyoruz...
kızlar cetvelınızı lütfen yapın.....kim kaç kılo ,hedefine ne kaldı hepsını ordan takıp edıyoruz....hepsını aklımıza yazamayız ki......
ayrıca her cuma düzenlemenızı de yapın.....motivasyonunuza motıvasyon ekleyın.......çizelge ilerledıkce daha cok motıve olacaksınız........
gelleim kilo verip alanlara;
gamze:::: öncelıkle yazacaklarıma alınma...dost acı söyler misali benimkisi....
sen koç oldun mu? oldun..senın örnek olman gerekiyor.....bu nasıl bır yeme bıcımı.işe gırdıkten sonra iyice cozuttunbugunun tartı gunu olduğunu bıle bıle o yedıklerın..... her hafta yenı bır haftaya başlıyorum dıyorsun ama uygulamaya gelınce fıssss
sen artık sadece kendınden degıl aysunaydan da sorumlusun.imam böyle yaparsa cemaat ne yapar.....lütfen ,ben özrünü ancak bu hafta aldığın o kiloyu gerı verırsen hatta uzerıne kılo ekleyip verırsen kabul edecegım.....
jujum::: jujum senı tebrık edıyorum.....ricamı kırmayıp son 1-2 gun karboyu azalttığın için.....aslında bu 3 gun deneme surecıydı bızım için ve burdan da anladık ki senın kılo vermenı zorlaştıran etkenlerden biri de karboymus......sakın ek olarak karbo almadığın zaman sağlıksız besleniyorum dıye üzülme.....sen zaten bılınclı bır ınsansın yedıgımız sebze ve meyvelerden de kh aldığımızı biliyorsun......bu hafta buna yönelik beslenelim.....
diğer kilo veren arkadaşlarımı da tebrık edıyorum........
sevda-birsen-gamze yı de kendılerıne gelmeleri için dürtüyorummmmm
bende diyorumki beni kim dürttü ....senmiydinyaptım çizelgemi bakalım oldumu
Zaten sorun da bu tatlım, bir kere ipin ucunu bıraktımı tıolayamıyorum, pis bırakıyorum..Fakat o kadar vahim değil be gülümgeçen hafta dahil ben çoğu kez veriyorum kilo, bu arada haftaya sen gör beni
gamzem bu hafta beraberiz çok sıkı birşekilde ..azcık kendimize gelelim şekerim aaaa demi ama...
kızlarrrrr onumuzdekı hafta kendıme hedef koydum hedefım 74.5-75.0 arasında olacakk sızde butun hafta bana destek olun gazz verın cok kalorı yaktıran spor su bu ılısırse kulagınıza banada cıtladın 75 ın altına sornada 70 ın altına ınmem lazım 15 gunde 6 lı rakamları gormek ıstıyorum artık yeter yaa.
valla koçum sen yaparsın elinden bir uçan birde kaçan kurtulur....
7.takimdaydim canim 86.6 kiloyla başladım 2011 haziranda başladım takıma Misirdan yaşıyordum o dönem.bu yılın başında 72 kiloyla izne ayrilmistim nijeryaya geçtim burda düzen oturtma vs derken tekrar kilo aldım ve takıma döndüm.şu an 76.9 kiloyum
canim sıkı olmasına sevinirim.yukarda kısmen acikladim bu hafta listede olurmuyum acaba
canım hoşgeldin aramıza....
Nolur biri bana git ders çalış desin:)Bu haftasonu Finallerim var ama içimden hiiç çalışmak gelmiyo puff:-/
Eskiden ders çalışırken atıştırmalıklarım çikolata gofret vb şeyler olurdu,şimdi erik kayısı takılıyorum:))
evet arkadaşım bomba gibi gelicez haftaya.....
dalinim çok haklısın koçum...sana uyacam ve de gamzeyle beraber de çalışıcam ve haftaya sana layık bir kuzu olacağım....
allahım sen beni dalinin gazabından koru amin
EKLERİM BİRAZDAN YENİ LİSTE İLE BERABER
cornim tebrik ederim tatlım sende çok güzel vermişsin...
şahnurum özledik seni ....bizde seni çok öpüyoruz...
bende diyorumki beni kim dürttü ....senmiydinyaptım çizelgemi bakalım oldumu
gamzem bu hafta beraberiz çok sıkı birşekilde ..azcık kendimize gelelim şekerim aaaa demi ama...
valla koçum sen yaparsın elinden bir uçan birde kaçan kurtulur....
canım hoşgeldin aramıza....
Geliyoruz arkadaşımm evvettttttttt..
Hay ben senin koçunu s.....yimçok seveyim hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?