Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen bitanesin....

evettt içildi kaptanım....kolay gelsin....

sole tabııyyy

sısko gamze sısko gamze

darısı basına derken bence deme benden ırak olsun de cunku kendısı dalga gecıyo rekortmen derken kılo alma rekortmenı tam 1 bucuk kılo aldı haspam

Bu hafta diyetle verdiğimiz savaşta benimle cihada varmısınnn bacımmmmmmmmmmmmm

Allah allah nidalarıyla düşmanları devirelim, hem mübarek günler ikicik sevap alırız

varım tabiki de .....bu hafta bizim haftamız olacak .....

kızım sen hala burdamısın yürü git dersini çalış bakimmm...

.

bu son bir saatte neleri hallettim gelin siz bana sorun valla... kitaba elimi bile süremedim allahım bugün ne yoğundu... birde takım derecelerini ben hazırlayacağım bugün...

evet yeni arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler......
bakıyorum sözler verilmiş efendime söyleyyeim havalar atılmış,nareler atılmış.....
bu sözlerı döner yerken mi söylediniz(gamze ve sevda.hadi itiraf edin kim kime ısmarladı)
neyse ben sizin inancınızı kırmayayım......
jujum eline sağlık bugun çok şey hallettin

birsen nerde hangı böregın,pastanın içinde nefesı kesıldı acaba bugun kermeslerı vardı ya

dalin bacım sen hala beceremedin mi şu çizelge işini

bende eşimle markete gıttım.doldurduk nevaleyı ..film günü ilan ettık bugun.yiyip içip film izlicez.....

jujum; sen galıba kendıne ödül vermeyeceksın....ama haftasonuna gırıyoruz ..sen gene oğlusun ve eşinle bır dışarı çıkarsın....buyuk ıhtımal yemek yersınız ben senın yerınde olsam istedıgımı 1 öğün yerdım...sonra devam edecegız çünkü.....maydonoz suyu işkencesı çarşambaya kadar yok.rahat ol

evet yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtacaktım neler yazmışım......
ben bir garip corniyim...kendimi pek anlatamam aslında....27 yasındayım,evliyim,çalışmıyorum(maalesef) iri yapılıyım7 ocaktan beridir diyetteyim.....
işte böyle.zaten zamanla tanırsınız......

bizim takımda şuan koçluk sistemi var....o sebepten ötürü benim yavru aslanım da juju dur....

şimdilik bu kadar.....

jujum eger haftasonu dışarı çıkarsan ve alma imkanın olursa senden mısır püskülü + kiraz sapı almanı rica edıyorum.....az mıktarda al evde dursun bu hafta kullanacağız...
ayrıca sadece yeşil çay içiyorsun.....mate çayı al mesela bu hafta değişiklik yap.....içinde yeşil çayda var......
mate zayıflamaya yardımcı ama yeşil çay antıoksudan ödem atmaya yardımcı.....o yüzden tek basına yeşil çay yeterli değil bence.....

ayrıca ara öğünlerde bundan sonra iş yerinde bol bol salatalık ye....salatalık da al bu hafta....süzme yoğurt cok yağlı bır yoğurt ve yedıkce ınsanın yıyesı gelıyor

diğer kızlara da söylüyorum alırsanız keten tohumu alın(dövülmüş olsun) ben dövülmüş bulamadım o yüzden alamadım ama ilk fırsatta alacağım....yoğurt yerken ıcın keten tohumu koyup yıyın......jujum özellıkle bunları sana söylüyorum......farkını göreceğiz.....keten tohumunun faydalarını anlatmaya gerek yok zaten....

bu son bir saatte neleri hallettim gelin siz bana sorun valla... kitaba elimi bile süremedim allahım bugün ne yoğundu... birde takım derecelerini ben hazırlayacağım bugün...

Bende masanın üstüne çıkardığımla kaldım...sanki beni bekliyorlar 2 dask ve 1 kasko şeyttirip geliverdim

Yolarım allahımaaa

iyi koç olman seni yolmayacağım anlamına gelmez

MENÜM

SABAH 2 közlenmiş biber 1 dilim ekmek peynir domates 1 zeytin

ÖĞLE 1 kandil simiti 1 tane dondurma (ödülüm)

ARA 2 kayısı

AKŞAM 1 Tabak taze fasulye cacık

su az oldu bugün içmeye çalışıcam

spor 30 dak tempolu yürüyüş 135 squat yürüyüş az oldu ama canım hiç spor yapmak istemedi bugün

hımmmmm bugün bir dilim karpuz yedim corni... ödül yerine mi geçicek şimdi bu ... biliyorum karpuz en şekerli meyvalardan
hımmmmmmmmmmmm bilemiyorum fırsatım olurmu almak için... tarsusa gideceğiz yarın ne yerim ne içerim bilmem ama dikkat edeceğim ama mısır püskülü kiraz sapı mate keten tohumu alabilirmiyim bilmiyorum...

bu arada ara öğün yapmıyorum ben corni...

bide bugün spor yapmıcam evi temizlicem yarın yola çıkacağımız için akşamtan temizliği halletmem lazım spor kadar efor sarfettirmesede temizlik spor yerine geçecek mecbur

Ben menümü yazıp çıkıcağım, çünkü eve gidince cozutmam imkansız olur..Asla ihanet etmem

Sabah: 1 elma

Ara: yok

Öğlen: 1 k.k. peynir
1 domates
2 yeşil biber
1 ince dilim k. ekmeği

Ara: yok

Akşam: 1 porsiyon sebze ızgara
1 küçük ekmek
2 kaşık yoğurt

Ara: 6 fındık

Spor: squata devam, 1 saat yürüme, 30 dk. eliptik
Su: tamamdır

yeni gelen arkadaslar hosgeldınız....

menum
sabah
1 pogaca
1 kucuk meyve suyu (yoldaydım)

ogle
1 lokma ekmek
bıraz peynır
1 domates

aksam
3 catal sucuklu menemen

su:ıcıyorum
spor:yok

koc kardesler menuler guzel begendım

cornı ılkın beceremedım ama senden sonra daha ıkıncıye elım degmedı aksam telası yemek su bu

evet koclar toplasın menumu bı degerlendırın bakım

sabah yarım poaca

ara poacanın kalan yarısı

ogle bır tabak kabak yemegı yarım kase yogurt 1 dılım bılemedın 1.5 dılım ekmek(kabagı cok az yaglı yaptım bold ereotlu yag 1 tatlı kasıgı becel pratık )

ara cocukalrın kayıntılarından 1 adet etı puf 3 adet etı cın mını

aksam 2 kofte yarım dılım ekmek gobek salata

ara yok

su tamam spor 1 saat elıptıkoviç 20 dkk market yuruyusu

bugun odul ogunum bu

Kizlar biz hala rapor yaziyoruz sabah dokuzdan beri artik sikildim bi bakiim dedim neler yapiyorsunuz

menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 yeşil soğan
2 kk peynir

öğlen
4 tane ceviz büyüklüğünde köfte
1 yk bezelye
1 porsiyon bulgur pilavı
1 kase cacık

ara
1 dilim karpuz

akşam
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yeşil soğanla yapılmış sandviç

su
2 lt

yeşil çay 1,5 fincan

spor
200 twist shape
ve ev temizliği

Arkadaşım ben şunu demek istiyorum ama dinime söven müslüman olsa deme sakın ben akıllandım hem

Sabah keşke poğaça yerine 1 salatalık ve biraz peynir yeseydin.. :44:

Öğleyi beğendim

Ara çocukların kıyıntısı dediğin en az 200 kalori bacım

Akşam da güzel

degerlı yorumların ıcın tesekkur ederım kocum.ederım etmesınede altında belırttım bu bnm odul ogunum dıye butun hafta kacamagın k sını yapmadım delı gıbı spor yaptım sızın gıbı doenrlerı hupletmedım cuma gununude odul yaptım odul dedıgım seyelrde toplasan 300 kalorı var yok hıhhh

lafımıda korum aga hakkımı yıdırtmemm

vay senı uckagıtcı gamze vayyyyyy facebookunda ne gordum ben bıl bakımmm ıspıyonlımmı sımdı senı he sole sole ıspıyonlımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…