- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.141
sımuzen ve ıpekyol hosgeldınız hanımlar ınsallah patır kutur catır cutur tum kılolarımı verırken sızlerde3 bıze eslık edıp hep beraber kurtuluruz kılolardan
bende tanıtayım barı kendımı gamze tanıtmıs kıskandım :)
ben dalin26 5.takımın elı masalı hırcın bır okadarda kedı gıbı uyesı.sevdam ve bırsen-denızın kocları aynı zamandada jujunun bas belasımenulere essız yorumuyla dovmekten beter eden ve takım arkadaslarını cok seven ben
bu ozellıgımden sızlerınde faydalanması ıcın ıtınayla ozen gosterıcegıme emın olun
takım olarak neselı gırgırık samatık ınsanlarız.takımı sevecegınızden suphem tekrardan hosgemıssızz
kızlarrr yeşil çaylar içildimi...
Valla işim bayımdan aşkın birde üstüne 8. Takımın hatasını düzelticem... 10. Takımda bildirim sorunu var oraya yetişicem.. üstelik yeni kitabım geldi daha okumaya başlayamadım bile
Eki Görüntüle 730104
sole tabııyyy
sısko gamze sısko gamze
darısı basına derken bence demebenden ırak olsun de cunku kendısı dalga gecıyo rekortmen derken kılo alma rekortmenı tam 1 bucuk kılo aldı haspam
Bu hafta diyetle verdiğimiz savaşta benimle cihada varmısınnn bacımmmmmmmmmmmmm
Allah allah nidalarıyla düşmanları devirelim, hem mübarek günler ikicik sevap alırız
Nolur biri bana git ders çalış desin:)Bu haftasonu Finallerim var ama içimden hiiç çalışmak gelmiyo puff:-/
Eskiden ders çalışırken atıştırmalıklarım çikolata gofret vb şeyler olurdu,şimdi erik kayısı takılıyorum:))
bu son bir saatte neleri hallettim gelin siz bana sorun valla... kitaba elimi bile süremedim allahım bugün ne yoğundu... birde takım derecelerini ben hazırlayacağım bugün...
evet yeni arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler......
bakıyorum sözler verilmiş efendime söyleyyeim havalar atılmış,nareler atılmış.....
bu sözlerı döner yerken mi söylediniz(gamze ve sevda.hadi itiraf edin kim kime ısmarladı)
neyse ben sizin inancınızı kırmayayım......
jujum eline sağlık bugun çok şey hallettin
birsen nerde hangı böregın,pastanın içinde nefesı kesıldı acababugun kermeslerı vardı ya
dalin bacım sen hala beceremedin mi şu çizelge işini
bende eşimle markete gıttım.doldurduk nevaleyı ..film günü ilan ettık bugun.yiyip içip film izlicez.....
jujum; sen galıba kendıne ödül vermeyeceksın....ama haftasonuna gırıyoruz ..sen gene oğlusun ve eşinle bır dışarı çıkarsın....buyuk ıhtımal yemek yersınızben senın yerınde olsam istedıgımı 1 öğün yerdım...sonra devam edecegız çünkü.....maydonoz suyu işkencesı çarşambaya kadar yok.rahat ol
evet yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtacaktım neler yazmışım......
ben bir garip corniyim...kendimi pek anlatamam aslında....27 yasındayım,evliyim,çalışmıyorum(maalesef) iri yapılıyım7 ocaktan beridir diyetteyim.....
işte böyle.zaten zamanla tanırsınız......
bizim takımda şuan koçluk sistemi var....o sebepten ötürü benim yavru aslanım da juju dur....
şimdilik bu kadar.....
jujum eger haftasonu dışarı çıkarsan ve alma imkanın olursa senden mısır püskülü + kiraz sapı almanı rica edıyorum.....az mıktarda al evde dursun bu hafta kullanacağız...
ayrıca sadece yeşil çay içiyorsun.....mate çayı al mesela bu hafta değişiklik yap.....içinde yeşil çayda var......
mate zayıflamaya yardımcı ama yeşil çay antıoksudan ödem atmaya yardımcı.....o yüzden tek basına yeşil çay yeterli değil bence.....
ayrıca ara öğünlerde bundan sonra iş yerinde bol bol salatalık ye....salatalık da al bu hafta....süzme yoğurt cok yağlı bır yoğurt ve yedıkce ınsanın yıyesı gelıyor
diğer kızlara da söylüyorum alırsanız keten tohumu alın(dövülmüş olsun) ben dövülmüş bulamadım o yüzden alamadım ama ilk fırsatta alacağım....yoğurt yerken ıcın keten tohumu koyup yıyın......jujum özellıkle bunları sana söylüyorum......farkını göreceğiz.....keten tohumunun faydalarını anlatmaya gerek yok zaten....
Bende masanın üstüne çıkardığımla kaldım...sanki beni bekliyorlar2 dask ve 1 kasko şeyttirip geliverdim
Yolarım allahımaaa
iyi koç olman seni yolmayacağım anlamına gelmez
hımmmmm bugün bir dilim karpuz yedim corni... ödül yerine mi geçicek şimdi bu ... biliyorum karpuz en şekerli meyvalardanevet yeni arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler......
bakıyorum sözler verilmiş efendime söyleyyeim havalar atılmış,nareler atılmış.....
bu sözlerı döner yerken mi söylediniz(gamze ve sevda.hadi itiraf edin kim kime ısmarladı)
neyse ben sizin inancınızı kırmayayım......
jujum eline sağlık bugun çok şey hallettin
birsen nerde hangı böregın,pastanın içinde nefesı kesıldı acababugun kermeslerı vardı ya
dalin bacım sen hala beceremedin mi şu çizelge işini
bende eşimle markete gıttım.doldurduk nevaleyı ..film günü ilan ettık bugun.yiyip içip film izlicez.....
jujum; sen galıba kendıne ödül vermeyeceksın....ama haftasonuna gırıyoruz ..sen gene oğlusun ve eşinle bır dışarı çıkarsın....buyuk ıhtımal yemek yersınızben senın yerınde olsam istedıgımı 1 öğün yerdım...sonra devam edecegız çünkü.....maydonoz suyu işkencesı çarşambaya kadar yok.rahat ol
evet yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanıtacaktım neler yazmışım......
ben bir garip corniyim...kendimi pek anlatamam aslında....27 yasındayım,evliyim,çalışmıyorum(maalesef) iri yapılıyım7 ocaktan beridir diyetteyim.....
işte böyle.zaten zamanla tanırsınız......
bizim takımda şuan koçluk sistemi var....o sebepten ötürü benim yavru aslanım da juju dur....
şimdilik bu kadar.....
hımmmmmmmmmmmm bilemiyorum fırsatım olurmu almak için... tarsusa gideceğiz yarın ne yerim ne içerim bilmem ama dikkat edeceğim ama mısır püskülü kiraz sapı mate keten tohumu alabilirmiyim bilmiyorum...jujum eger haftasonu dışarı çıkarsan ve alma imkanın olursa senden mısır püskülü + kiraz sapı almanı rica edıyorum.....az mıktarda al evde dursun bu hafta kullanacağız...
ayrıca sadece yeşil çay içiyorsun.....mate çayı al mesela bu hafta değişiklik yap.....içinde yeşil çayda var......
mate zayıflamaya yardımcı ama yeşil çay antıoksudan ödem atmaya yardımcı.....o yüzden tek basına yeşil çay yeterli değil bence.....
ayrıca ara öğünlerde bundan sonra iş yerinde bol bol salatalık ye....salatalık da al bu hafta....süzme yoğurt cok yağlı bır yoğurt ve yedıkce ınsanın yıyesı gelıyor
diğer kızlara da söylüyorum alırsanız keten tohumu alın(dövülmüş olsun) ben dövülmüş bulamadım o yüzden alamadım ama ilk fırsatta alacağım....yoğurt yerken ıcın keten tohumu koyup yıyın......jujum özellıkle bunları sana söylüyorum......farkını göreceğiz.....keten tohumunun faydalarını anlatmaya gerek yok zaten....
haklısın kız tuğba sevdayla gamze aynı gün lüpletmişlerdi dönerleri
MENÜM
SABAH 2 közlenmiş biber 1 dilim ekmek peynir domates 1 zeytin
ÖĞLE 1 kandil simiti 1 tane dondurma (ödülüm)
ARA 2 kayısı
AKŞAM 1 Tabak taze fasulye cacık
su az oldu bugün içmeye çalışıcam
spor 30 dak tempolu yürüyüş 135 squat yürüyüş az oldu ama canım hiç spor yapmak istemedi bugün
Ben menümü yazıp çıkıcağım, çünkü eve gidince cozutmam imkansız olur..Asla ihanet etmem
Sabah: 1 elma
Ara: yok
Öğlen: 1 k.k. peynir
1 domates
2 yeşil biber
1 ince dilim k. ekmeği
Ara: yok
Akşam: 1 porsiyon sebze ızgara
1 küçük ekmek
2 kaşık yoğurt
Ara: 6 fındık
Spor: squata devam, 1 saat yürüme, 30 dk. eliptik
Su: tamamdır
evet koclar toplasın menumu bı degerlendırın bakım
sabah yarım poaca
ara poacanın kalan yarısı
ogle bır tabak kabak yemegı yarım kase yogurt 1 dılım bılemedın 1.5 dılım ekmek(kabagı cok az yaglı yaptım bold ereotlu yag 1 tatlı kasıgı becel pratık )
ara cocukalrın kayıntılarından 1 adet etı puf 3 adet etı cın mını
aksam 2 kofte yarım dılım ekmek gobek salata
ara yok
su tamam spor 1 saat elıptıkoviç 20 dkk market yuruyusu
bugun odul ogunum bu
Arkadaşım ben şunu demek istiyorum ama dinime söven müslüman olsa deme sakınben akıllandım hem
Sabah keşke poğaça yerine 1 salatalık ve biraz peynir yeseydin.. :44:
Öğleyi beğendim
Ara çocukların kıyıntısı dediğin en az 200 kalori bacım
Akşam da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?