- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.161
degerlı yorumların ıcın tesekkur ederım kocum.ederım etmesınede altında belırttım bu bnm odul ogunum dıye butun hafta kacamagın k sını yapmadım delı gıbı spor yaptım sızın gıbı doenrlerı hupletmedım cuma gununude odul yaptım odul dedıgım seyelrde toplasan 300 kalorı var yok hıhhh
lafımıda korum aga hakkımı yıdırtmemm
vay senı uckagıtcı gamze vayyyyyy facebookunda ne gordum ben bıl bakımmm ıspıyonlımmı sımdı senı he sole sole ıspıyonlımmı
YENİ TAKIM ARKADAŞLARIM
hoşgeldiniz sefalar getirdinizz
bu hafta renkli geçicek gibi sevdayla gamze pis gaza geldiler sonuna kadar böyle gitsin inş
evet yeni arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler......
bakıyorum sözler verilmiş efendime söyleyyeim havalar atılmış,nareler atılmış.....
bu sözlerı döner yerken mi söylediniz(gamze ve sevda.hadi itiraf edin kim kime ısmarladı)
neyse ben sizin inancınızı kırmayayım......
MENÜM
SABAH 2 közlenmiş biber 1 dilim ekmek peynir domates 1 zeytin
ÖĞLE 1 kandil simiti 1 tane dondurma (ödülüm)
ARA 2 kayısı
AKŞAM 1 Tabak taze fasulye cacık
su az oldu bugün içmeye çalışıcam
spor 30 dak tempolu yürüyüş 135 squat yürüyüş az oldu ama canım hiç spor yapmak istemedi bugün
hımmmmm bugün bir dilim karpuz yedim corni... ödül yerine mi geçicek şimdi bu ... biliyorum karpuz en şekerli meyvalardan
hımmmmmmmmmmmm bilemiyorum fırsatım olurmu almak için... tarsusa gideceğiz yarın ne yerim ne içerim bilmem ama dikkat edeceğim ama mısır püskülü kiraz sapı mate keten tohumu alabilirmiyim bilmiyorum...
bu arada ara öğün yapmıyorum ben corni...
bide bugün spor yapmıcam evi temizlicem yarın yola çıkacağımız için akşamtan temizliği halletmem lazım spor kadar efor sarfettirmesede temizlik spor yerine geçecek mecbur
Ben menümü yazıp çıkıcağım, çünkü eve gidince cozutmam imkansız olur..Asla ihanet etmem
Sabah: 1 elma
Ara: yok
Öğlen: 1 k.k. peynir
1 domates
2 yeşil biber
1 ince dilim k. ekmeği
Ara: yok
Akşam: 1 porsiyon sebze ızgara
1 küçük ekmek
2 kaşık yoğurt
Ara: 6 fındık
Spor: squata devam, 1 saat yürüme, 30 dk. eliptik
Su: tamamdır
yeni gelen arkadaslar hosgeldınız....
menum
sabah
1 pogaca
1 kucuk meyve suyu (yoldaydım)
ogle
1 lokma ekmek
bıraz peynır
1 domates
aksam
3 catal sucuklu menemen
su:ıcıyorum
spor:yok
evet koclar toplasın menumu bı degerlendırın bakım
sabah yarım poaca
ara poacanın kalan yarısı
ogle bır tabak kabak yemegı yarım kase yogurt 1 dılım bılemedın 1.5 dılım ekmek(kabagı cok az yaglı yaptım bold ereotlu yag 1 tatlı kasıgı becel pratık )
ara cocukalrın kayıntılarından 1 adet etı puf 3 adet etı cın mını
aksam 2 kofte yarım dılım ekmek gobek salata
ara yok
su tamam spor 1 saat elıptıkoviç 20 dkk market yuruyusu
bugun odul ogunum bu
,Iyi aksamlar kizlar.. ders molasi vermisken hemen monumu yazayim
Sabah:1 domates, 1 salatalik, bi dilim peynir, 1 adt az yagda yumurta, 2 ince dilim cavdar ekmegi
Ogle:2 yemek kasigi makarna, bi kase yogurt
Aksam:z.yagli kabak yemegi, bi kase sebze corbasi, az yagla yapılmış salata
Ara ogun:3 tane erik, 3 tane kayisi
Icilen su miktari:simdilik 1 lt
Bitki cayi:1 fincan karisik bitki cayi
Yapilan spor:10 dk ip atlama ve bikac gundur yurumeye baslayan kizimin arkasindan 1 saat ev turlamaca
Taciz yok.. hem o gördüğün haftalar önce kuşumkızlar bana faceden taciz uygulanıyor, 1 hafta içinde kilo veremeyip alırsam sorumlusunun baş harfi dalindir
geldik dilekcim çok pis geldik hemde....
herzamanki gibi süper...
jujum iyi eğlenceler....
ödül günü yapmışsın sanırım rabişim bu gün....
koçum güzel ödül günü sonuçta fazla da abartı yok....
,
.
Iyi aksamlar kizlar.. ders molasi vermisken hemen monumu yazayim
Sabah:1 domates, 1 salatalik, bi dilim peynir, 1 adt az yagda yumurta, 2 ince dilim cavdar ekmegi
Yapilan spor:10 dk ip atlama ve bikac gundur yurumeye baslayan kizimin arkasindan 1 saat ev turlamaca
menüm
sabah:2 tane kaysıyı küçük küçük doğtayıp üstüne 3 y.k yoğurt koyup yedim
ara: yok
öğle:1 tane küçük biber dolması,salata
akşam :sabahkinin aynı,1 ince dilim karpuz
spor:yarım saat eliptik,yarım saat yürüyüş,70 squat
su 1.5 litreden fazla
.
hımmmmm bugün bir dilim karpuz yedim corni... ödül yerine mi geçicek şimdi bu ... biliyorum karpuz en şekerli meyvalardan
hımmmmmmmmmmmm bilemiyorum fırsatım olurmu almak için... tarsusa gideceğiz yarın ne yerim ne içerim bilmem ama dikkat edeceğim ama mısır püskülü kiraz sapı mate keten tohumu alabilirmiyim bilmiyorum...
bu arada ara öğün yapmıyorum ben corni...
bide bugün spor yapmıcam evi temizlicem yarın yola çıkacağımız için akşamtan temizliği halletmem lazım spor kadar efor sarfettirmesede temizlik spor yerine geçecek mecbur
haklısın kız tuğba sevdayla gamze aynı gün lüpletmişlerdi dönerleri
menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 yeşil soğan
2 kk peynir
öğlen
4 tane ceviz büyüklüğünde köfte
1 yk bezelye
1 porsiyon bulgur pilavı
1 kase cacık
ara
1 dilim karpuz
akşam
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yeşil soğanla yapılmış sandviç
su
2 lt
yeşil çay 1,5 fincan
spor
200 twist shape
ve ev temizliği
vay senı uckagıtcı gamze vayyyyyy facebookunda ne gordum ben bıl bakımmm ıspıyonlımmı sımdı senı he sole sole ıspıyonlımmı
Iyi aksamlar kizlar.. ders molasi vermisken hemen monumu yazayim
Çokk balımm çokkk :26: sabah peyniri yedin, o yumurta neyin nesi kuzum..Yumurtayı yedin hadi yaa o ekmekler :44: çok balım çookk
salataya yağ hiç koymasan :44: yağlı balıımm yağlıı
kız siz sevdayla bır araya gelıp sabah peynırle yumurta yemeyelim ama öğlen oldu mu şöyle bol yağlısından bır dönerı mideye ındırelım mi diyorsunuz?
hahahhahaha tahrik yok koçum benimm, döşerimm
ay cok sıkılıyorum gamze ya....cok yedım heralde ruhumu sıkıştırıyor yedıklerım......yediğim hurmalar bıyerımı rahatsız edıyor galiba
aç mısın ye gamzem bugun cuma
gamze...2,6 kg
cornella...2,4 kg
aysunayy...3,3 kg
birsen...3,5 kg
şahnur...3,5 kg
dilek...5,3 kg
Ne çektim beeee, seninle kafa kafaya gelmekten, geri kalıp kalıp yetişmekten ne çektimm...Nabıcan çekmeyipte, geride kalıcan da kk da maskaramı olucan, mecburrrr, yazııııkkkk bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?