Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar kizlar.. ders molasi vermisken hemen monumu yazayim
Sabah:1 domates, 1 salatalik, bi dilim peynir, 1 adt az yagda yumurta, 2 ince dilim cavdar ekmegi
Ogle:2 yemek kasigi makarna, bi kase yogurt
Aksam:z.yagli kabak yemegi, bi kase sebze corbasi, az yagla yapılmış salata

Ara ogun:3 tane erik, 3 tane kayisi

Icilen su miktari:simdilik 1 lt
Bitki cayi:1 fincan karisik bitki cayi

Yapilan spor:10 dk ip atlama ve bikac gundur yurumeye baslayan kizimin arkasindan 1 saat ev turlamaca

Yemem zaten hıh bu hafta sıfır (0) kaçamak

vay senı uckagıtcı gamze vayyyyyy facebookunda ne gordum ben bıl bakımmm ıspıyonlımmı sımdı senı he sole sole ıspıyonlımmı

Taciz yok.. hem o gördüğün haftalar önce kuşum kızlar bana faceden taciz uygulanıyor, 1 hafta içinde kilo veremeyip alırsam sorumlusunun baş harfi dalindir

YENİ TAKIM ARKADAŞLARIM

hoşgeldiniz sefalar getirdinizz

bu hafta renkli geçicek gibi sevdayla gamze pis gaza geldiler sonuna kadar böyle gitsin inş

geldik dilekcim çok pis geldik hemde....

herzamanki gibi süper...

jujum iyi eğlenceler....

yeni gelen arkadaslar hosgeldınız....

menum
sabah
1 pogaca
1 kucuk meyve suyu (yoldaydım)

ogle
1 lokma ekmek
bıraz peynır
1 domates

aksam
3 catal sucuklu menemen

su:ıcıyorum
spor:yok

ödül günü yapmışsın sanırım rabişim bu gün....

koçum güzel ödül günü sonuçta fazla da abartı yok....

,

Taciz yok.. hem o gördüğün haftalar önce kuşum kızlar bana faceden taciz uygulanıyor, 1 hafta içinde kilo veremeyip alırsam sorumlusunun baş harfi dalindir

.

menüm

sabah:2 tane kaysıyı küçük küçük doğtayıp üstüne 3 y.k yoğurt koyup yedim

ara: yok

öğle:1 tane küçük biber dolması,salata

akşam :sabahkinin aynı,1 ince dilim karpuz

spor:yarım saat eliptik,yarım saat yürüyüş,70 squat
su 1.5 litreden fazla

.

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuzuların menüye yorum yok aşkitom sadece koçları yapabiliyor yersin kafaya

Çokk balımm çokkk :26: sabah peyniri yedin, o yumurta neyin nesi kuzum..Yumurtayı yedin hadi yaa o ekmekler :44: çok balım çookk

salataya yağ hiç koymasan :44: yağlı balıımm yağlıı

Sen herkese yorumu yap, senin menüye gelince sevgili koçum dalin heee, koçunu s....yim hahahaha çok seviyorum

jujum kendını sıkma bu kadar..bugun cuma keyfıne baksaydın ama menunu gördüm abartı hıcbır şey yok...ama söyleyeyım yarından itibaren sıkı denetıme devam......illa al demiyorum tabi ki alabilirsen iyi olur....

haklısın kız tuğba sevdayla gamze aynı gün lüpletmişlerdi dönerleri

hiç sorma dilekçim....bakalım bu hafta pis gelıyorlar

jujucum gelleim menüne......bu menün bildiğin eskı tarz juju menüsü olmuş.....pek öyle ödüllük bir şey göremedim hatta yok....yani bugunu ödülsüz gecırmişsin....bakalım yarın gıdecegın yerlerde neler olacak......

vay senı uckagıtcı gamze vayyyyyy facebookunda ne gordum ben bıl bakımmm ıspıyonlımmı sımdı senı he sole sole ıspıyonlımmı

didikoduyu hiç sevmem dalinto hemen söle hemen

öncelikle ben bugun menümü yazmıyorum...bugun benım ıcın serbest gun.no diyet no spor yarından itibaren imanım gevrer yıne......ama bu sizin menülere yorum yapmama engel değil

cnm gelelim senin menüne.....
sen emzırıyordun degıl mi? o yüzden sabah yedıgın ekmek neden 2 dilim demeyecegım......ya da neden demeyım ki bebeğe sütü sağlayan en ıyı kaynak sudur..sen bol bol su ıc ekmek yemesen de olur.....

yanlış 1- sabah sadece 1 dilim ekmek ok.....
yanlış 2-akşam öğününden sonra ara öğün yok...çok acıkıyorsan ayran iç ,meyve sadece gündüz.....uygula farkı gör......

onun dışında yanlış hıcbır şey göremedim....

Son düzenleme:
Çokk balımm çokkk :26: sabah peyniri yedin, o yumurta neyin nesi kuzum..Yumurtayı yedin hadi yaa o ekmekler :44: çok balım çookk

salataya yağ hiç koymasan :44: yağlı balıımm yağlıı

kız siz sevdayla bır araya gelıp sabah peynırle yumurta yemeyelim ama öğlen oldu mu şöyle bol yağlısından bır dönerı mideye ındırelım mi diyorsunuz?

ay cok sıkılıyorum gamze ya....cok yedım heralde ruhumu sıkıştırıyor yedıklerım......yediğim hurmalar bıyerımı rahatsız edıyor galiba

Kızımmmm kaşınmaa bakkkk cami duvarına şey ediyorsunn agrasifimmmm, sinirliyimmmm, açııımmmm

gamze...2,6 kg

cornella...2,4 kg

aysunayy...3,3 kg

birsen...3,5 kg

şahnur...3,5 kg

dilek...5,3 kg

Son düzenleme:
gamze...2,6 kg

cornella...2,4 kg

aysunayy...3,3 kg

birsen...3,5 kg

şahnur...3,5 kg

dilek...5,3 kg

Ne çektim beeee, seninle kafa kafaya gelmekten, geri kalıp kalıp yetişmekten ne çektimm...Nabıcan çekmeyipte, geride kalıcan da kk da maskaramı olucan, mecburrrr, yazııııkkkk bana

Ne çektim beeee, seninle kafa kafaya gelmekten, geri kalıp kalıp yetişmekten ne çektimm...Nabıcan çekmeyipte, geride kalıcan da kk da maskaramı olucan, mecburrrr, yazııııkkkk bana

şimdi ben düşünüyorum mezun olunca ne olcek diye......ben cok alıştım buraya ya hayatımda bır boşluk olur benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…