Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sende bize kendenden bahsedermisin????

Yukarida ozet olarak bahsetmistim ama biraz daha genis anlatayim o zaman.Ben 2009 yilina kadar kilo problemi yasamadim.unv sonrasinda calismaya hayatina basladigim yil olmustu ama 3-5 kilo sonrada vermistim zaten.Fizik ogretmeniyim nijeryada yasiyorum ve calisiyorum.2.5 yasinda bir kizim var ve 15 gun sonra 5 yillik evli olacagim.Kilo problemim evlendikten sonra basladi.evlendigimde 62 kiloydum boyum 172.o yil 7-8 kilo kadar oynama oldu.1 yil sonra bebek meselesi icin dr gittik ve pcolu oldugumu ogrendim.tedavi sureci basladi kullandigim ilaclar sayesinde kilom gitgide artmaaya basladi en son 78 kiloyla hamile kaldim.4 ay dusuk tehlikemiz vardi surekli yattim ve ilac takviyeleri...6 ayda erken dogum basladi.Onuda durdurmak icin yine ilac takviyeleri ve yatis derken 97 kiloyla dogum yaptim.dogumdan sonra cok ciddi odem oldugu icin sadece 3 kilo gitmisti.yavas yavas gitti kilolar.biraz dikkat etmeye calistim sonraki donemde.Kizim 6 aylik olunca ve ek gidaya baslayinca bende diyete basladim/86.6 kiloyla.gecen eylule kadar 72 kiloya dustum.ama ulke degistirdim ve alisma surecinde neredeyse 78 e kadar ciktim.su an toparlamaya basladim.Pcoluyum cok zor kilo veriyorum.Kalori sayarak diyet yaptim simdiye kadar.Ancak baskaliari bu sekilde beslenerek haftada 500 gr 1 kg verirken ben 200-300 gr veriyorum.insulin direncimden dolayi bugun ilac kullanmaya basladim.Ins ciddi sonuclar bekliyorum.Benden simdilik haberler boyle...

hosgeldın ıpekyolcum aynı kaderı paylasıyoruz bende pcoluyum malesef... yasadıklarını bıre bır yasıyorumm... benım henuz bebegım yok olması ıcın cabalıyoruz...bısey dıkkatımı cektı neden 51?

ins olur canim, Rabbim isteyen herkese nasib etsin, biz de 3-4 ay icinde ins bi kere tup bebek denemek istiyoruz, 2.5 yil falan oldu bizim de istiyoruz ama olmuyor (
bi kere kimyasal gebelik oldu baska da olmadi...

sımuzen ve ıpekyol hosgeldınız hanımlar ınsallah patır kutur catır cutur tum kılolarımı verırken sızlerde3 bıze eslık edıp hep beraber kurtuluruz kılolardan
ins canim hosbulduk
canım hoşgeldin aramıza.....
hosbulduk
waaw bu odul buyukmus sebebi nee
sanki oglen ve aksam menusu yer degistirse daha iyi olur
hahahhahaha tahrik yok koçum benimm, döşerimm

gamze...2,6 kg

cornella...2,4 kg

aysunayy...3,3 kg

birsen...3,5 kg

şahnur...3,5 kg

dilek...5,3 kg
ne kalmis yaaa herkes mezun mu olacak
masallah yaa ne ara verdin sen bu 11 kiloyu

harika bir liste olmus

ins olur canim, Rabbim isteyen herkese nasib etsin, biz de 3-4 ay icinde ins bi kere tup bebek denemek istiyoruz, 2.5 yil falan oldu bizim de istiyoruz ama olmuyor (

amin canım ınsallah Allah hayırlısıyla herkese nasıp etsın.. zor bı surec ınsan yasadıkca anlıyor. guclu ve ınanclı olmak lazım...

canim 51 unv numaramdi.Raabim hakkinda hayirlisini versin ins.tedavi oluyor musun canim.Sana tavsiyem kilo vermeden hamile kalma.Ben cok zorlandim.Ocak ayinda tedavisiz gebelik yasadim ama dusuk oldu.Hamile kaldigim andan itibaren ilkindeki gibi bel agrisi basladi ayakta duramiyordum.bilemiyorum gozum korktu.2.bebegi dusunuyoruz ama ideal kiloya ulastiktan sonra olur nasipse

hayirlisi ins canim.Siz baska yollar denediniz mi .

Hoş geldin, sefalar getirdin..Rabbim yardımcınız olsun (Rabiş ve senin) bebeğine de hayırlı ve sağlıklı kocaman ömür inşaallah

Günaydın arkadaşlar, hepimize iyi haftalar diliyorum..Altlarda şahnuru görüyorumm..Nasılsın şahnurcuğum, nasıl gidiyor gurbet eller :26:

GUNAYDINN...ıyı hafta sonları herkesee nasılsınız gorusmeyelı.gercı bugun yarın pek tenha olur buralar kcoası evde olanmı ararsın gezmelere addekelre gıdenmıı.

sabah sporumu yaptım gayfaltımı yaptımm ohhh

Oh beeeeeeeeeeee, anam sen robot felanmısın

ins canim hosbulduk

hosbulduk

waaw bu odul buyukmus sebebi nee

sanki oglen ve aksam menusu yer degistirse daha iyi olur

ne kalmis yaaa herkes mezun mu olacak

masallah yaa ne ara verdin sen bu 11 kiloyu

harika bir liste olmus

cnm bi hafta boyunca hiç kaçamak yapmadığım için cuma günleri ödüllendiriyorum kendimi

amin canım ınsallah Allah hayırlısıyla herkese nasıp etsın.. zor bı surec ınsan yasadıkca anlıyor. guclu ve ınanclı olmak lazım...

evet cnm hiç inancını kaybetme allah kolaylık versin bu süreçte sakın hafta sonu diye kaçamakda yapma olurmu

:) ne bıleyım sabah kalktım 7 de kımsecıkler uyanmadan 35 dkk elıptık yaptım sonra kahvaltı ettım

dalincim geçenlerde tuğba spordan hemen sonra yenilenlerin direk yağ olarak depolandığını söylemişti söyliyim dedim

bak bakalım çok mu karışık

jujum akşam hemen çıkmak zorunda kaldım.bizim ki yüzünden baktım listeye.bence cok güzel hazırlanmış önce bır bu ne dıyorsun ama sonra hemen anlıyorsun eline sağlık.tabı bunların her hafta güncellenmesi gerekiyor en sınır bozucu yanı sanırım bu olsa gerek

Herkese iyi geceler kızlar ben çıkıyorum.Dua edin sınavlarım güzel geçsin... Az kalorili ama bol huzurlu bi haftasonu diliyorum herkese:)

başarılar cnm.....

Günaydın arkadaşlar, hepimize iyi haftalar diliyorum..Altlarda şahnuru görüyorumm..Nasılsın şahnurcuğum, nasıl gidiyor gurbet eller :26:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

GÜNAYDINNNNN

herkese ve tubişe

sizlere de günaydın canlarrr

biraz önce uyandım .....ay hala battanıye ıle yatıyorum ya.bir turlu sıcaklar gelmedi......bugun temızlık yapcam offfsonrasında ne yapacagm bılmıyorum...eşim bugun nöbette birazdan gelır uyur,tubı de sıkılsın evde

of aynen cnm benim eşimde hafta sonları geç gelir erken gider işe bide bugün birileri gelicek offf offf benimde işlere el atmam lazım ama çakıldım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…