- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.241
corniiiii bunu neresi ödül günü lennnnben dondurmayı bile bir yemek kaşığı aldım bıraktım .... akşam yemek yemedim meyva ile geçiştirdim... bir tek kahvaltımı adam gibi yaptım.
böyle dıyecegını tahmın ettim
humusun kalorisinden haberın yok tabi.....humus cok kalorilidir yavru aslanım
şöyle ki 1 yemek kaşığı humusta 33 kalori varmış....eee senın ki 1 porsıyon ee gerısını sen hesap edıver....üzerine pastırma muhteşem gitmiştir emınım ama onun kalorısı de zaten almış basını gitmiş....(laf aramızda her ıkısıne de bayılırım)
zaten küçücük tabakla verdiler.. bizim evdeki tabaklarla yemiş olsam neyse bebe tabağı gibi tabakla yedim.... kocam da önüme bir dilimden fazla ekmek koymadı şimdi bu ödül mü oldu yani... bari dondurmayı da bitireymişim....
yoooooooooooooooohadı ya üzülmüş gıbı bır halın var tabağın küçük olmasına.......aslında pek ödül de sayılmazmış.tabak küçükmüş aslında nohut faydalı bır baklıyat ama tahın ile bırlesınce kalorisi artıyor
daha ne en buyuk ödülün bu olsun işte.pizza yesen daha mı iyiydi......yoksa itiraf et aklına başka planlar mı var yarın için
yoooooooooooooooohiç bişi geçmiyo aklımdan....
yarın evde olcam dolma yapıcam ama ben yemem sanrım... ne yesem diye düşünüyorum henüz karar da vermedim yarın bakarıs artık...
ahanda kanıtı.... öğrencisini yoldan çıkaran koç....dolma mıumarım yemeden durabılırsın yanına da cacık off::
ahanda kanıtı.... öğrencisini yoldan çıkaran koç....
oncdelıkle goclarımızın menulerınden baslayayım 2 sıde sahane eksıksız kusursuz.
gelgelelım benım talebelere.suan cok sınırlıyım gercekten sınırlıyım saka gıbısınız ayrın tartı gunu ve sız nasıl gelıyosunuz karsıcegızıme.bırısı doenr yemıs daha kalanınkı yazmaya bıle cesaret edemedıgıne gore essek sudan gelene kadar sopalık demektır.bırde juju ya dıyorkı sıkılmadan utanmadan hemd alın donerı yerken daha kocum deıldıkı ya ben kocun olmasam yarının tartı gunu oldugu gercegı degısecekmıydı.ben kocun oluncamı yarın tartı gunu oluverdi.persembe gunu nasıl yersın oldunmu aclıktan gozunmu dondu yarını bekleyemedınmı.bu nasıl bı sorumsuzluk bacım bole.sana 2 farklı cezam var ve altını cızıyorum bu ceza hem senın ıcın hemde bırsen ıcın ıkınızınde ortak cezası hafta sonu kaçamak hakkınızı elınızden alıyorum.herkes hakkıyla kacamak yaparken sız yapmayacaksınız ıste o kaa dıyette doner nedır abi dalgamı sakamı bu.hemde kocamanmıs bıde.
gelelım dıger talebem bırsene gene tutamadın demı bogazını tartuı gunu oncesı gene yedın gene kaçamak yaptın hemde ole bole deıl.o yedıkelrınden bırını yeseydın dıgerlerını yemeseydın yada tadımlık olarak alsaydın sorun yoktu.barı lokmayı yemeseydın tanesı kaç kalorı haberın varmı.ama bole olmaz cıdden olmaz.bu goz donmelerıne bı care bulmamız gerek.bukadarda bıle ısteye hata olmazkı dunyaptıgın kaöçamaksız menu ve sahane sporuna ne oldu bugun hepsını bıtırdın dun yaktıgını bugun aldın ....al gulum ver gulum...valla ıkınızıde kafa kafaya vurmak lazım.yarın tartıda artı cıktıgınızda soracam ben sıze.onumuzdekı hafta aclıktan surundurucem sızı ben yok basım agrıyo yok totom agrıyoo bahane yok.neymıs sergı varmıs da bılmem ne.ben kaynosa gıttım yemek cennetıne dustum sandımda sadece salata yedım.kaynanam tadına bak dıye yalvardı kadında agzıma surmedım.bukadar ıradesız olabılıcenıze ınanmıyorum.saldım cayıra mevlam kayıra ohhh sonra oturur bekelrsınız zayıflıcam da fıt hatun olcam dıye.magazaya gıttıgınızde koca totonuzdan hıc bısey gırmeyınce anlarsınız. sıze spor ccezası yok yarın tartı gunu hıocbısey degısmcıek sonucta.ama hafta sonu kaçamagını yasak edıyorum sıze.sızınle ılgılı yenı gırımler pesındeyım.farklı metotlar uzerınde calısıyorum.o yzuden onumuzdekı hafta krıtık bı hafta ve tek bır kaçamak dahı ıstemıyorum.dersenızkı sen hıcmı yapmıyosun cevabım hayır olur gonul rahatlıgıyla.3 gundur yedıgım sey kus kadar ve ben cuma gunu kaçamak yapıcam odul verıcem kendıme cunku hakettım sızde tartıda goruduguznuz artıyla yada yerıdne saymayla ve yanındada vıcdan azabınızla pısmanlıgınızla kalacaksınız.
olan olmus onumuze bakıyoruz ve onumuzdekı haftayı sıkı gecırıyoruz.kesınlıkle kacamak yapmadan.herseyı yıyecegımız zamanlarda gelecek canlarım ama bıraz sabır ıstıkrar ve azda ıradeyle.rahat rahat yıcez.kararınızı sız verın ya o kaloruı bombalarını yemeye devam edın ve asla zayıflayamayın yada azcık totonuzu sıkın yemeyın hedefınıze ulastıktan sonra yıyın.
alın bu ıkınızede
benım hayırsız talebeler dun bugun yok pıyasada hele bırsenın yaptıgı kaçamakalrı dusunmek dahı ıstemıyorum
kıikırttın kızım alalala ne o öyle şimdş sütten çıkmış ak kaşık gibi duruyon karşımda...ben sana ye mi dedim şimdi aaaaaaaaben senın ne yıyecegını buldum.....yarın dolmanın yanına salata yap ya da cacık......
salata yaparsan bollllllllll salata + 1 adet dolma ye....1 tanecikten bır sey olmaz.....yalnızzzzzzz!!!!!!!!!! dolmayı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama içi bol sebzelı olsun.....annem öyle yapıyor bence cok da sağlıklı oluyor......o yüzden annem burdayken bır ton sarma yememe rağmen kılo vermıstım......
dolma içini hazırlarken bol bol maydonoz-soğan-domates-biber-sarımak vs. ne koyuyorsan bol bol kullan.pirinci ( hatta bulgurlu yapabılırsın) çok az mıktarda koy ........1 adet dolma yedıgınde belkı de 1 kasık pirinç yememiş olacaksın böylece...
kıikırttın kızım alalala ne o öyle şimdş sütten çıkmış ak kaşık gibi duruyon karşımda...
bu sabah tartıldım ve -200 çıktım onun verdiği mutluluğu bozmaya niyetim yok ne yaparsam yapim ne yersem yiyim aklımda hep o var... yeni haftama -200 ile başladım darısı -400,-600,-1500 lere
valla tem tembel hatunum dolmayı en son ne zaman yaptım unuttum bile ... elime ne gelirse koyacam işte miktar ayarım yok bakıyorum harca gözüme hoş göründüyse tamam demektir...
ama yanına cacık yada salata düşünebilim bol bol da yedim mi tamamdır ... sporumu da gündüz hallederim akşam yorulup acıkma derdim olmas
bu arada ben gidim 100 tane daha twest shape daha yapim
evin duvarına assaydın benim ölçüleri ... eşin o duvara dolap yaptırırdı kesin benim ölçülerimde ...
Selamun aleykum kizlar nasilsiniz?. H.sonunuz nasil geciyor?
Benim sinavim cok guzel gecti, darisi yarin ki sinavlarin basina inss) ders calismaktan beynim sulandi
Herkese
gözünaydın rabişimde şincik baban geldi diye çozutma ama yap pişir baban yesin sen kokusuyla yetin hee
evin duvarına assaydın benim ölçüleri ... eşin o duvara dolap yaptırırdı kesin benim ölçülerimde ...
koptum ya
hatunlar........25 mayıs da almış olduğumuz vücut ölçüleriniz 21 haziran cuma günü güncellenecektir......ona göre sporunuzu yapın......
kimin neresinden ne kadar eksilmiş.doğru sporlar yapılıyor mu hepsine bakacağız.......
o ölçüleri evimin duvarına asayım diye almadım sizden....takipteyim her şeyi....
sanmayın corni o ölçüleri boşa aldı
ona göre.....
eğer incelemeyen varsa yandı gülüm ketan helvam desin şimdiden....çok pis ceza veririm
hııı bu mesajı da duymadım,görmedim,bilmiyordum demeyin....
Şimdi ben yeniyim ya,nezamandan itibaren ölçeyim?.bugünü mü baz alayım?.Acı gerçeklerle nezaman yüzleseyim
cnm bugun olmaz....yarın sabah aç karnına ;
göğüs
bel
göbek
üst bacak
kol
bu bölgelerden ölçünü alacaksın......nereden ölçecegım sorusu gelirse eğer?
göğüs....tam ortadan yanı anla işte göğsün tam ortasındanölçüyorsunuz
bel.....belinizin en oyuk yerinden......
göbek...göbek deliği çevresinden
bacak...iç bacak olan üst kısımdan
kol.zaten belli yukarıdan ölçeceksınız.......
yarın 9 haziran......sizinkileri de 5 temmuz da sorarım........yarın yazın ölçüleri ben notlarıma ekleyeceğim.....
Tamam canımm inş unutmam sabah 9:30 da sınavım var çünkü.Çok güzel anlattın canım:) Bakalım benim sütlü nuriyeler kaç cm gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?