Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

corniiiii bunu neresi ödül günü lennnn ben dondurmayı bile bir yemek kaşığı aldım bıraktım .... akşam yemek yemedim meyva ile geçiştirdim... bir tek kahvaltımı adam gibi yaptım.

corniiiii bunu neresi ödül günü lennnn ben dondurmayı bile bir yemek kaşığı aldım bıraktım .... akşam yemek yemedim meyva ile geçiştirdim... bir tek kahvaltımı adam gibi yaptım.

böyle dıyecegını tahmın ettim

humusun kalorisinden haberın yok tabi.....humus cok kalorilidir yavru aslanım
şöyle ki 1 yemek kaşığı humusta 33 kalori varmış....eee senın ki 1 porsıyon ee gerısını sen hesap edıver....üzerine pastırma muhteşem gitmiştir emınım ama onun kalorısı de zaten almış basını gitmiş....(laf aramızda her ıkısıne de bayılırım)

Son düzenleme:

zaten küçücük tabakla verdiler.. bizim evdeki tabaklarla yemiş olsam neyse bebe tabağı gibi tabakla yedim.... kocam da önüme bir dilimden fazla ekmek koymadı şimdi bu ödül mü oldu yani... bari dondurmayı da bitireymişim....

hadı ya üzülmüş gıbı bır halın var tabağın küçük olmasına.......aslında pek ödül de sayılmazmış.tabak küçükmüş aslında nohut faydalı bır baklıyat ama tahın ile bırlesınce kalorisi artıyor
daha ne en buyuk ödülün bu olsun işte.pizza yesen daha mı iyiydi......yoksa itiraf et aklına başka planlar mı var yarın için

yoooooooooooooooo hiç bişi geçmiyo aklımdan....

yarın evde olcam dolma yapıcam ama ben yemem sanrım... ne yesem diye düşünüyorum henüz karar da vermedim yarın bakarıs artık...

ahanda kanıtı.... öğrencisini yoldan çıkaran koç....

ben sana ye mi dedim şimdi aaaaaaaa ben senın ne yıyecegını buldum.....yarın dolmanın yanına salata yap ya da cacık......
salata yaparsan bollllllllll salata + 1 adet dolma ye....1 tanecikten bır sey olmaz.....yalnızzzzzzz!!!!!!!!!! dolmayı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama içi bol sebzelı olsun.....annem öyle yapıyor bence cok da sağlıklı oluyor......o yüzden annem burdayken bır ton sarma yememe rağmen kılo vermıstım......
dolma içini hazırlarken bol bol maydonoz-soğan-domates-biber-sarımak vs. ne koyuyorsan bol bol kullan.pirinci ( hatta bulgurlu yapabılırsın) çok az mıktarda koy ........1 adet dolma yedıgınde belkı de 1 kasık pirinç yememiş olacaksın böylece...

benım hayırsız talebeler dun bugun yok pıyasada hele bırsenın yaptıgı kaçamakalrı dusunmek dahı ıstemıyorum

geldim koçum geldimmmm nedesen haklısınn

hemen savunmamı şahsınıza sunuyorum

dün öğleden sonraya kadar sergi muhabbeti vardı sonra doktora gitim. doktordan sonra kızım için okul araştırması yaptık. eve geç geldim çok yorgundum dünkorktuğum kadar çok abartmadım 3-4 sarma küçük gözleme parçası koşturmadan yiyemedim
bugünde sabah pazara git alışveriş eve geldim ev temizle yemek pişir çocuğu çalıştır yıka bu saat oldu

menüm

sabah domat 1 dilim sucuk peynir 1 kk ekmek

ara 1 tane küçük armut

öğle:1 tabak börülce haşlama çok az yağlı 1,5 kk ekmek taze soğan

ara 2 tane mücver ( seramik tavada 0 yağla pişirildi)

akşam 1 tane mücver-1 dilim karpuz

ara 1 çay bar. sütlü kahve

su tamamlanıyor sporu yatmadan yazayım :26::26::18::18::18:

kıikırttın kızım alalala ne o öyle şimdş sütten çıkmış ak kaşık gibi duruyon karşımda...

bu sabah tartıldım ve -200 çıktım onun verdiği mutluluğu bozmaya niyetim yok ne yaparsam yapim ne yersem yiyim aklımda hep o var... yeni haftama -200 ile başladım darısı -400,-600,-1500 lere

valla tem tembel hatunum dolmayı en son ne zaman yaptım unuttum bile ... elime ne gelirse koyacam işte miktar ayarım yok bakıyorum harca gözüme hoş göründüyse tamam demektir...

ama yanına cacık yada salata düşünebilim bol bol da yedim mi tamamdır ... sporumu da gündüz hallederim akşam yorulup acıkma derdim olmas

bu arada ben gidim 100 tane daha twest shape daha yapim

süpersin jujum bozma bunu.....bu hafta cok daha güzel olacak.......dolmayı unutma bol sebze koy ıcıne....

hatunlar........25 mayıs da almış olduğumuz vücut ölçüleriniz 21 haziran cuma günü güncellenecektir......ona göre sporunuzu yapın......
kimin neresinden ne kadar eksilmiş.doğru sporlar yapılıyor mu hepsine bakacağız.......
o ölçüleri evimin duvarına asayım diye almadım sizden....takipteyim her şeyi....
sanmayın corni o ölçüleri boşa aldı
ona göre.....
eğer incelemeyen varsa yandı gülüm ketan helvam desin şimdiden....çok pis ceza veririm

hııı bu mesajı da duymadım,görmedim,bilmiyordum demeyin....

Selamun aleykum kizlar nasilsiniz?. H.sonunuz nasil geciyor?
Benim sinavim cok guzel gecti, darisi yarin ki sinavlarin basina inss) ders calismaktan beynim sulandi

senin adına sevindim cnm inş yarınkilerde iyi geçer

Şimdi ben yeniyim ya,nezamandan itibaren ölçeyim?.bugünü mü baz alayım?.Acı gerçeklerle nezaman yüzleseyim

8 Haziran Cumartesi

Sabah:
Yarım porsiyon(yemek kasesinin yarısı kadar) melemen,1 dilim çavdar ekmeği,yarım kibrit kutusu kadar peynir.

Öğle:Yarım tavuk dürüm+limonata

Ara:1 küçük muz

Akşam:3-4 yemek kaşığı kabak yemeği,salata

içilen su:1,5 lt

Spor:1 saat tempolu yürüyüs.(üsenmezsem 200-300 ip atlayacağım inşş:)

Yatmadan 1 saat önce 1 bardak günlük süt içiyorum.

Son düzenleme:
Şimdi ben yeniyim ya,nezamandan itibaren ölçeyim?.bugünü mü baz alayım?.Acı gerçeklerle nezaman yüzleseyim

cnm bugun olmaz....yarın sabah aç karnına ;
göğüs
bel
göbek
basen(kalça)
üst bacak
kol

bu bölgelerden ölçünü alacaksın......nereden ölçecegım sorusu gelirse eğer?
göğüs....tam ortadan yanı anla işte göğsün tam ortasından ölçüyorsunuz
bel.....belinizin en oyuk yerinden......
göbek...göbek deliği çevresinden
bacak...iç bacak olan üst kısımdan
kol.zaten belli yukarıdan ölçeceksınız.......

yarın 9 haziran......sizinkileri de 5 temmuz da sorarım........yarın yazın ölçüleri ben notlarıma ekleyeceğim.....

Son düzenleme:

Tamam canımm inş unutmam sabah 9:30 da sınavım var çünkü.Çok güzel anlattın canım:) Bakalım benim sütlü nuriyeler kaç cm gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…