Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun aynı kaderı paylaşıyoruz dilek.tek fark senın mısafırlerın gelecekmiş.......ben sap gıbı kalacağım bugun.....

gelenlerin ne kadar istendiğine bağlı tabi

Bakın şunlara yaaa, sanki çalışıyorsunuz..Susunda oturun offff vala gece uyumadım, kocam deli etti..dokunulsa uykum kaçıyor ve bir daha uyuyamıyorum..ikide bir koluma gel dedi durdu..hayy onun koluna şu an gözkapaklarımı taşıyamıyorum, düştü düşücekler ve ben çalışıyorum

cız gamze adam ne güzel koluma gel demiş ya başka eyler deseydi uykun tümden kaçardı

gamze merak ettim bacım sen kaç yaşında evlendin 14 yılı görünce merak ettim

Canım nasılsın? Nerelerdesin? çok göremedim seni..:26:

Diyet nasıl gidiyor, yoksa sen beni koç olarak istemiyormusun artık :26:

dün evde yoktum akşamda giremedim kk ya..ama kaçamağım yok diyetime devam gamzemmmm...
seni koç olarak istemezmiyim ilelebet koçumsun kurdeleyi kestik artık nikahlıyız

bugün h.sonu olduğundan kahvaltıyı azıcık kaçırdım sadece ama akşama telafi edicem inş..

Olsun tatlım, önemli olan akşam yemeğinde kaçırma olur mu

cornim orda baı yerlere formül girdim ben sen takım listesinde kiloları girdikçe diğer listelere otomatikman gidiyo kilolar aman dikkat et formülleri bozma...yoksa zor olur gerçekten

excell bilgin varmı ???

bu arada tarsusa gididm geldim humus yedim pastırmalı

az buçuk anlıyorum jujum.ama eşim çok iyi bilgisayar programların da .....ben takıldığım yerde ona sorarım ,sıkıntı yok

Selamun aleykum kizlar nasilsiniz?. H.sonunuz nasil geciyor?
Benim sinavim cok guzel gecti, darisi yarin ki sinavlarin basina inss) ders calismaktan beynim sulandi

Selamun aleykum kizlar nasilsiniz?. H.sonunuz nasil geciyor?
Benim sinavim cok guzel gecti, darisi yarin ki sinavlarin basina inss) ders calismaktan beynim sulandi

Sinavdan sonra biraz alisveris yaptik esimle.bu cok bol geldi bi beden kucugunu deneyebilir miyim diyebilmek ne guzel biseymiss

aleyküm selam cnm .....sınavlarının iyi gecmesıne sevındım.......ne sınavı bunlar?

zaten alışverişte ki en güzel kelıme bu bol geldi demek

tamam koçum..
Olsun tatlım, önemli olan akşam yemeğinde kaçırma olur mu

menüm..

kalkınca 1 activia 1 sıcak su

kahvaltı..

1 dl buğday ekmeği
yumurta salatası
peynir
zeytin
domates salatalık

ara.
kiraz.

akşam.
1 kase yayla çorbası
çoban salata
1 dl ekmek
karpuz

suyumu içiyorum spora henüz kalkışmadım

Herkese kocaman selam canlarrr... Babammm geliyo otogardayiz simdi bekliyoruz bugun giremedim bi selam vereyim dedimmm...

benım hayırsız talebeler dun bugun yok pıyasada hele bırsenın yaptıgı kaçamakalrı dusunmek dahı ıstemıyorum

menüm

sabah
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar
3-4 zeytin
bir tutam maydonos
1,5 tk reçel

öğlen ,
1 dilim ekmek
2 domates
1 porsiyon pastırmalı humus

akşam
1 yk algidan dondurma
13 tane yeşil erik can erik de derler

su 1 lt olmuştur ancak
yeşil çayım evde yok

spor
30 dk rampa yürüyüş
100 twist shape

jujum bugun ödül gunu sayalım bunu ve ben pek bir şey demıyeyım..çünkü dün sen ödül yapmadın.......
yıne de sporunu yapmıssın
yarın yeni bir gün jujum....haftasonu olduğunu unutalım ve kaldığımız yerden devam edelım......
ayrıca yarın pazar...hafta içi az kalorili şeyler yemek için alışveriş zamanı hoş senın eşin ilgilenıyordu galıba umarım bol bol sebze-et-tavuk almıstır

yarın eger ailecek güzel bır kahvaltı edeceksen 1 dilim ekmekle kahvaltını et ya da hıc ekmek kullanmayıp masada ne varsa hüpletebilirsin
belki öğlene acıkmazsın bile......pazar ya gec kahvaltı edebilirsin:44:
akşama doğru da belkı sahıl de yürüyüş yaparsın
ve günü çok hafif bir salata +sebze veya salata +et turu bir şeyle kapatırsın.....dışarda bıle olsan bu sekılde çok rahat yemek yıyebılırsın......
nasıl plan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…