- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.221
bugun aynı kaderı paylaşıyoruz dilek.tek fark senın mısafırlerın gelecekmiş.......ben sap gıbı kalacağım bugun.....
gelenlerin ne kadar istendiğine bağlı tabi
cız gamze adam ne güzel koluma gel demiş ya başka eyler deseydi uykun tümden kaçardı
gamze merak ettim bacım sen kaç yaşında evlendin 14 yılı görünce merak ettim
30+ oldum bacım17 bitti 18'e girdim girmedim evlendim
Canım nasılsın? Nerelerdesin? çok göremedim seni..:26:
Diyet nasıl gidiyor, yoksa sen beni koç olarak istemiyormusun artık :26:
dün evde yoktum akşamda giremedim kk ya..ama kaçamağım yok diyetime devam gamzemmmm...
seni koç olarak istemezmiyim ilelebet koçumsun kurdeleyi kestik artık nikahlıyız
bugün h.sonu olduğundan kahvaltıyı azıcık kaçırdım sadeceama akşama telafi edicem inş..
cornim orda baı yerlere formül girdim ben sen takım listesinde kiloları girdikçe diğer listelere otomatikman gidiyo kilolar aman dikkat et formülleri bozma...yoksa zor olur gerçektenjujum akşam hemen çıkmak zorunda kaldım.bizim ki yüzündenbaktım listeye.bence cok güzel hazırlanmış önce bır bu ne dıyorsun ama sonra hemen anlıyorsun eline sağlık.tabı bunların her hafta güncellenmesi gerekiyor en sınır bozucu yanı sanırım bu olsa gerek
başarılar cnm.....
sizlere de günaydın canlarrr
biraz önce uyandım .....ay hala battanıye ıle yatıyorum ya.bir turlu sıcaklar gelmedi......bugun temızlık yapcam offfsonrasında ne yapacagm bılmıyorum...eşim bugun nöbette birazdan gelır uyur,tubı de sıkılsın evde
cornim orda baı yerlere formül girdim ben sen takım listesinde kiloları girdikçe diğer listelere otomatikman gidiyo kilolar aman dikkat et formülleri bozma...yoksa zor olur gerçekten
excell bilgin varmı ???
bu arada tarsusa gididm geldim humus yedim pastırmalı
Selamun aleykum kizlar nasilsiniz?. H.sonunuz nasil geciyor?
Benim sinavim cok guzel gecti, darisi yarin ki sinavlarin basina inss) ders calismaktan beynim sulandi
Sinavdan sonra biraz alisveris yaptik esimle.bu cok bol geldi bi beden kucugunu deneyebilir miyim diyebilmek ne guzel biseymiss
Olsun tatlım, önemli olan akşam yemeğinde kaçırma olur mu
aleyküm selam cnm .....sınavlarının iyi gecmesıne sevındım.......ne sınavı bunlar?
zaten alışverişte ki en güzel kelıme bu bol geldi demek
Herkese kocaman selam canlarrr... Babammm geliyo otogardayiz simdi bekliyoruzbugun giremedim bi selam vereyim dedimmm...
Üniversite canım.ist ünv okuyorum uzaktan eğitim ilahiyat 4. sınıf
benım hayırsız talebeler dun bugun yok pıyasada hele bırsenın yaptıgı kaçamakalrı dusunmek dahı ıstemıyorum
menüm
sabah
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar
3-4 zeytin
bir tutam maydonos
1,5 tk reçel
öğlen ,
1 dilim ekmek
2 domates
1 porsiyon pastırmalı humus
akşam
1 yk algidan dondurma
13 tane yeşil erik can erik de derler
su 1 lt olmuştur ancak
yeşil çayım evde yok
spor
30 dk rampa yürüyüş
100 twist shape
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?