- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.261
baseni unutmuşum cnm...onu da ölç......yarın ölçemezsen diğer gun ölçersın sorun değil.kendını kasma.......
Allah razi olsun canimHoş geldin, sefalar getirdin..Rabbim yardımcınız olsun (Rabiş ve senin) bebeğine de hayırlı ve sağlıklı kocaman ömür inşaallah
daha ne istiyorsun yaa masallah 14 yillik evlisin ve esin gel koluma diye ikide bir uyandiriyor masallah masallahBakın şunlara yaaa, sanki çalışıyorsunuz..Susunda oturunoffff vala gece uyumadım, kocam deli etti..dokunulsa uykum kaçıyor ve bir daha uyuyamıyorum..ikide bir koluma gel dedi durdu..hayy onun koluna şu an gözkapaklarımı taşıyamıyorum, düştü düşücekler ve ben çalışıyorum
cız gamze adam ne güzel koluma gel demiş ya başka eyler deseydi uykun tümden kaçardı
gamze merak ettim bacım sen kaç yaşında evlendin 14 yılı görünce merak ettim
masallah yaa nasil cesaret ettin30+ oldum bacım17 bitti 18'e girdim girmedim evlendim
waaawww bol kalorili humus ve yanina pastirma
bu arada tarsusa gididm geldim humus yedim pastırmalı
valla bence 33ten fazla kaloridir oböyle dıyecegını tahmın ettim
humusun kalorisinden haberın yok tabi.....humus cok kalorilidir yavru aslanım
şöyle ki 1 yemek kaşığı humusta 33 kalori varmış....eee senın ki 1 porsıyon ee gerısını sen hesap edıver....üzerine pastırma muhteşem gitmiştir emınım ama onun kalorısı de zaten almış basını gitmiş....(laf aramızda her ıkısıne de bayılırım)
ben sana ye mi dedim şimdi aaaaaaaaben senın ne yıyecegını buldum.....yarın dolmanın yanına salata yap ya da cacık......
salata yaparsan bollllllllll salata + 1 adet dolma ye....1 tanecikten bır sey olmaz.....yalnızzzzzzz!!!!!!!!!! dolmayı nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama içi bol sebzelı olsun.....annem öyle yapıyor bence cok da sağlıklı oluyor......o yüzden annem burdayken bır ton sarma yememe rağmen kılo vermıstım......
dolma içini hazırlarken bol bol maydonoz-soğan-domates-biber-sarımak vs. ne koyuyorsan bol bol kullan.pirinci ( hatta bulgurlu yapabılırsın) çok az mıktarda koy ........1 adet dolma yedıgınde belkı de 1 kasık pirinç yememiş olacaksın böylece...
geldim koçum geldimmmm nedesen haklısınn
hemen savunmamı şahsınıza sunuyorum
dün öğleden sonraya kadar sergi muhabbeti vardı sonra doktora gitim. doktordan sonra kızım için okul araştırması yaptık. eve geç geldim çok yorgundum dünkorktuğum kadar çok abartmadım 3-4 sarma küçük gözleme parçası koşturmadan yiyemedim
bugünde sabah pazara git alışveriş eve geldim ev temizle yemek pişir çocuğu çalıştır yıka bu saat oldu
menüm
sabah domat 1 dilim sucuk peynir 1 kk ekmek
ara 1 tane küçük armut
öğle:1 tabak börülce haşlama çok az yağlı 1,5 kk ekmek taze soğan
ara 2 tane mücver ( seramik tavada 0 yağla pişirildi)
akşam 1 tane mücver-1 dilim karpuz
ara 1 çay bar. sütlü kahve
su tamamlanıyor sporu yatmadan yazayım :26::26::18::18::18:
cnm bugun olmaz....yarın sabah aç karnına ;
göğüs
bel
göbek
basen(kalça)
üst bacak
kol
bu bölgelerden ölçünü alacaksın......nereden ölçecegım sorusu gelirse eğer?
göğüs....tam ortadan yanı anla işte göğsün tam ortasındanölçüyorsunuz
bel.....belinizin en oyuk yerinden......
göbek...göbek deliği çevresinden
bacak...iç bacak olan üst kısımdan
kol.zaten belli yukarıdan ölçeceksınız.......
yarın 9 haziran......sizinkileri de 5 temmuz da sorarım........yarın yazın ölçüleri ben notlarıma ekleyeceğim.....
ıyıde bnm belımde oyuk yer yokkı nerden olcecem ben
sıze bır anımı anlatayım bnm kayınpeder buyuk hayvancılık yapıyor.ve her 2 haftadbır hayvanların yanı bıldıgın koca danaların montoların bel cevrelerı olculuıyordu.bende 8 aylık hamıleydım gorumcemde vardı bıde bnm belımı olc dedım abartmıyorum koca dananın bel kısmı 210 cm bnm gobegım 257 cm gelmıstı yanı o dananın govdesındend aha buyuk bı gobege sahıptım.kayınpederede dedımkı baba sız bunları hıc kurbana bosa ahzırlamayın para etmez dana dıye benı satın 3 katı para eder bende daha cok bel var dıye epey gulmustuk.257 bel ney laayynnn
bnm mezuramda yokkı ınsaatcı metresıylemı olceyım anca o paklar benı zaten
tamam koçum..
menüm..
kalkınca 1 activia 1 sıcak su
kahvaltı..
1 dl buğday ekmeği
yumurta salatası
peynir
zeytin
domates salatalık
ara.
kiraz.
akşam.
1 kase yayla çorbası
çoban salata
1 dl ekmek
karpuz
suyumu içiyorum spora henüz kalkışmadım
Üniversite canım.ist ünv okuyorum uzaktan eğitim ilahiyat 4. sınıf
Allah razi olsun canim
daha ne istiyorsun yaa masallah 14 yillik evlisin ve esin gel koluma diye ikide bir uyandiriyor masallah masallah
alemsin
masallah yaa nasil cesaret ettin
waaawww bol kalorili humus ve yanina pastirma
valla bence 33ten fazla kaloridir o
hadi yaa benim zaaf noktamdir dolma sarma bizde sebzeli yapariz ama bulgurlusunu cok duydum denemedim
ıyıde bnm belımde oyuk yer yokkı nerden olcecem ben
sıze bır anımı anlatayım bnm kayınpeder buyuk hayvancılık yapıyor.ve her 2 haftadbır hayvanların yanı bıldıgın koca danaların montoların bel cevrelerı olculuıyordu.bende 8 aylık hamıleydım gorumcemde vardı bıde bnm belımı olc dedım abartmıyorum koca dananın bel kısmı 210 cm bnm gobegım 257 cm gelmıstı yanı o dananın govdesındend aha buyuk bı gobege sahıptım.kayınpederede dedımkı baba sız bunları hıc kurbana bosa ahzırlamayın para etmez dana dıye benı satın 3 katı para eder bende daha cok bel var dıye epey gulmustuk.257 bel ney laayynnn
bnm mezuramda yokkı ınsaatcı metresıylemı olceyım anca o paklar benı zaten
delüüüüüü
şahnurun da yoktu hemen temın etti......sende bır tane al her yerde satılır onlar....gercı sen 3 çocukla nasıl alacaksın......eşine aldır ne bilim bir şeyler yap senın adın dalin sen halledersın
olur demeyiz sen kizmahatunlar........25 mayıs da almış olduğumuz vücut ölçüleriniz 21 haziran cuma günü güncellenecektir......ona göre sporunuzu yapın......
kimin neresinden ne kadar eksilmiş.doğru sporlar yapılıyor mu hepsine bakacağız.......
o ölçüleri evimin duvarına asayım diye almadım sizden....takipteyim her şeyi....
sanmayın corni o ölçüleri boşa aldı
ona göre.....
eğer incelemeyen varsa yandı gülüm ketan helvam desin şimdiden....çok pis ceza veririm
hııı bu mesajı da duymadım,görmedim,bilmiyordum demeyin....
ayni durumdayiz sanirimŞimdi ben yeniyim ya,nezamandan itibaren ölçeyim?.bugünü mü baz alayım?.Acı gerçeklerle nezaman yüzleseyim
ok yarin bakalim ins eskiden yazardim ay ay da simdi sana kaldi demek kicnm bugun olmaz....yarın sabah aç karnına ;
göğüs
bel
göbek
basen(kalça)
üst bacak
kol
bu bölgelerden ölçünü alacaksın......nereden ölçecegım sorusu gelirse eğer?
göğüs....tam ortadan yanı anla işte göğsün tam ortasındanölçüyorsunuz
bel.....belinizin en oyuk yerinden......
göbek...göbek deliği çevresinden
bacak...iç bacak olan üst kısımdan
kol.zaten belli yukarıdan ölçeceksınız.......
yarın 9 haziran......sizinkileri de 5 temmuz da sorarım........yarın yazın ölçüleri ben notlarıma ekleyeceğim.....
Kızlar müsadenizle ben çıkayım,ders çalışmaya devam... Size hoş muhabbetler diliyorum... Hayırlı akşamlar canlarım
ver gazı cornettam ver gazı :) esıme mezura al desem baan derkı kadın seyı o ben almam
olur demeyiz sen kizma
ayni durumdayiz sanirim
ok yarin bakalim ins eskiden yazardim ay ay da simdi sana kaldi demek ki
Allah kolaylik ersin canim
ver gazı cornettam ver gazı :) esıme mezura al desem baan derkı kadın seyı o ben almam
milletin göbegını gördükçe kendımden gıcık alıyorum ya......daha çocuk doğurmadan 3 çocuk dogurmus gıbı göbek + midem var...milletın karnı nasıl sıkı(tabı spor yapanların).....
squatcılar devam edıyor musunuz popoları dikmeye? dilekçim sen bı gzuel yap da görsün bu squat yapmayanlar senın Lopez kalçanı
acaba takıma günde 100 mekik şartı mı koysak nasıl olur? ne dıyorsunuz bakim?????? azcık da siz konusun ya bu ne böle hep benım çene çalışıyor dır dır
milletin göbegını gördükçe kendımden gıcık alıyorum ya......daha çocuk doğurmadan 3 çocuk dogurmus gıbı göbek + midem var...milletın karnı nasıl sıkı(tabı spor yapanların).....
squatcılar devam edıyor musunuz popoları dikmeye? dilekçim sen bı gzuel yap da görsün bu squat yapmayanlar senın Lopez kalçanı
acaba takıma günde 100 mekik şartı mı koysak nasıl olur? ne dıyorsunuz bakim?????? azcık da siz konusun ya bu ne böle hep benım çene çalışıyor dır dır
bende eşime aldırdım valla
tabiki tuğbacım ben bugün 140 yaptım yarın dinlenme günü ama git gide dahada zorluyo kalçamda gözle görülür toparlanma oldu devam bırakmak yok mekik koyalım zaten ben 100 tane yapıyom sorun olmaz
Evet tatlım totom epey kalktıı
Evet tatlım totom epey kalktıı
tubiş bu iç bacak içinde etkili değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?