Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş geldin, sefalar getirdin..Rabbim yardımcınız olsun (Rabiş ve senin) bebeğine de hayırlı ve sağlıklı kocaman ömür inşaallah
Allah razi olsun canim
daha ne istiyorsun yaa masallah 14 yillik evlisin ve esin gel koluma diye ikide bir uyandiriyor masallah masallah
cız gamze adam ne güzel koluma gel demiş ya başka eyler deseydi uykun tümden kaçardı

gamze merak ettim bacım sen kaç yaşında evlendin 14 yılı görünce merak ettim
alemsin
30+ oldum bacım 17 bitti 18'e girdim girmedim evlendim
masallah yaa nasil cesaret ettin

bu arada tarsusa gididm geldim humus yedim pastırmalı
waaawww bol kalorili humus ve yanina pastirma
valla bence 33ten fazla kaloridir o

hadi yaa benim zaaf noktamdir dolma sarma bizde sebzeli yapariz ama bulgurlusunu cok duydum denemedim

ıyıde bnm belımde oyuk yer yokkı nerden olcecem ben
sıze bır anımı anlatayım bnm kayınpeder buyuk hayvancılık yapıyor.ve her 2 haftad bır hayvanların yanı bıldıgın koca danaların montoların bel cevrelerı olculuıyordu.bende 8 aylık hamıleydım gorumcemde vardı bıde bnm belımı olc dedım abartmıyorum koca dananın bel kısmı 210 cm bnm gobegım 257 cm gelmıstı yanı o dananın govdesındend aha buyuk bı gobege sahıptım.kayınpederede dedımkı baba sız bunları hıc kurbana bosa ahzırlamayın para etmez dana dıye benı satın 3 katı para eder bende daha cok bel var dıye epey gulmustuk.257 bel ney laayynnn

bnm mezuramda yokkı ınsaatcı metresıylemı olceyım anca o paklar benı zaten

Son düzenleme:
bırso senı sımdı bogacam enrdesıns en dunde menu ayzmadın.bu menuyu hadı kabul edelım akrpuz cok kalorılı sporda yok.sen su ıslerını hallette ozaman alacam ıfadenı senın.

delüüüüüü

şahnurun da yoktu hemen temın etti......sende bır tane al her yerde satılır onlar....gercı sen 3 çocukla nasıl alacaksın......eşine aldır ne bilim bir şeyler yap senın adın dalin sen halledersın

aferim benim tatlı kuzuma bu günlük sporsuz olsun, zaten hep dışarlardasın yorulmuşsundur yeteri kadar..pazartesi ikimizde spora son hız start veriyorum tamam mı balım

Üniversite canım.ist ünv okuyorum uzaktan eğitim ilahiyat 4. sınıf

Rabbim zihin açıklığı versinnn

Deli cesareti tatlım

deli yaaaa

ver gazı cornettam ver gazı :) esıme mezura al desem baan derkı kadın seyı o ben almam

olur demeyiz sen kizma
Şimdi ben yeniyim ya,nezamandan itibaren ölçeyim?.bugünü mü baz alayım?.Acı gerçeklerle nezaman yüzleseyim
ayni durumdayiz sanirim
ok yarin bakalim ins eskiden yazardim ay ay da simdi sana kaldi demek ki
Kızlar müsadenizle ben çıkayım,ders çalışmaya devam... Size hoş muhabbetler diliyorum... Hayırlı akşamlar canlarım

Allah kolaylik ersin canim

Evet işte benim menüm

Sabah: 10 adet fındık

Ara: yok

Öğle: 1 küçük dilim k. ekmeği
1 domates
2 yeşil biber
1 k.k peynir

Ara: 1 elma

Akşam: kiremitte alabalık (yağsız ve kaşarsız)
1 ince dilim kızarmış ekmek
1 porsiyon mevsim salatası

Ara: yok

Spor: 1 saat yürüme, 70 sguat
Su: tamamdır

olur demeyiz sen kizma

ayni durumdayiz sanirim

ok yarin bakalim ins eskiden yazardim ay ay da simdi sana kaldi demek ki

Allah kolaylik ersin canim

napcan bacım.....yoksa bunların totoyu küçültmeye nıyetlerı yoktu.el attık duruma bakalım ne durumdalar göreceğiz......

milletin göbegını gördükçe kendımden gıcık alıyorum ya......daha çocuk doğurmadan 3 çocuk dogurmus gıbı göbek + midem var...milletın karnı nasıl sıkı(tabı spor yapanların).....

squatcılar devam edıyor musunuz popoları dikmeye? dilekçim sen bı gzuel yap da görsün bu squat yapmayanlar senın Lopez kalçanı
acaba takıma günde 100 mekik şartı mı koysak nasıl olur? ne dıyorsunuz bakim?????? azcık da siz konusun ya bu ne böle hep benım çene çalışıyor dır dır

ver gazı cornettam ver gazı :) esıme mezura al desem baan derkı kadın seyı o ben almam

bende eşime aldırdım valla

tabiki tuğbacım ben bugün 140 yaptım yarın dinlenme günü ama git gide dahada zorluyo kalçamda gözle görülür toparlanma oldu devam bırakmak yok mekik koyalım zaten ben 100 tane yapıyom sorun olmaz

Evet tatlım totom epey kalktıı

cnm benım süpersin sen zaten
jujum da gelsın bakım o ne dıcek 100 mekığe:44::44::44::44::44:

menum:
Sabah:1 yumurta,1 salatalik,yarim kk beyaz peynir,4 yesil zeytin,1 lubnan ekmegi(50 gr),1 cay tabagi kadar soganli kiyma
ara :1 ceviz,1/4 mango
Oglen: 4-5 kasik kiymali makarna,
Ara:1/2 bardak meyve suyu
Aksam: 4 domates 1 yumurtayla menemen,1/2 lubnan ekmegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…