Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahahahahhahaha havada karada tikeriz bacımm

güzell fena olmamısss

bende etkisi oldu ama dışda daha etkili gibi offffff zayıfla bi dert bide sıkılaşması lazım benim iç bacaklarda biraz problemli oralarada ayrı çalışıyım accuk ama selülitte bayağı etkili squat

bende etkisi oldu ama dışda daha etkili gibi offffff zayıfla bi dert bide sıkılaşması lazım benim iç bacaklarda biraz problemli oralarada ayrı çalışıyım accuk ama selülitte bayağı etkili squat

benım de bacaklar sallanıyor resmen Nivea bosy yapıyorum umarım faydası olur....gecen belimi ölçtüm 69 geldı sanıırm uyukluyrdum 96 yı 69 gıbı gördüm

benım de bacaklar sallanıyor resmen Nivea bosy yapıyorum umarım faydası olur....gecen belimi ölçtüm 69 geldı sanıırm uyukluyrdum 96 yı 69 gıbı gördüm

69 dur oooo belkide 65 uyukluyomuşsun ya

eşim işten geliyo hastalanıyorum galiba dedi offf ya erkeğin hastalığıda hiç çekilmiyo nazlı bide offf offff çocuk gibi

Kızlarrrr ben yatıyorumm, hepinize iyi geceler, yarın gebzeye gidiyoruz rabişin yanına erken kalkıcam, giremeyebilirim..hepinizi çok seviyor ve öpüyorum..asla cozutmayacam, arkadaşlar ve aysunayım sen de cozutma emi yarın akşam görüşmek üzere..

iyi eğlenceler cnmm....bol bol gezzzzz

napcan bacım.....yoksa bunların totoyu küçültmeye nıyetlerı yoktu.el attık duruma bakalım ne durumdalar göreceğiz......
bana su kocluk nasil bisey biri anlatabilir mi acep....
güzell fena olmamısss
saol kizmadigin icin
sen o kiloyla nasil 96 olacaksin ki... ahhh ah
saol bacım ya bi kere doktora gittik doktor ilaçların yanına günde 3 kerede sopa at buna dedi bunun yaşlılığı çekilmez bi psikolağa gidin demişdi doktor işi biliyo yaaa
amanniin Allah yardimcin olsun o zaman
iyi geceler kızlar ben kaçar öpüldünüzz
iyi geceler

Iyi geceler iyi eglenceler...

bidi bidi napiyosunuz kizlar?
ben puskuute sordum tekrar yarismaya katilabilirmisim, ama sizin takim dolu biliyorum..
ins baska bi takim bulabilirm :):)

ipekyol merhaba canim nasilsin? ben yagmurdamlasi26 ydim onceden, 7. takimdaydim.
birakmistim kk yi ama geri dondum... ne bebek var ne de zayif kalabiliyorum, o yuzden kk benim ilacim...

kocluk sistemi boyle ikiser ikiser eslesiyorlar iyi olanlar kocluk yapiyor, her gun menulere bakip yorum yapiyor.
bence cok motive edici bi sey. listenin basindan ve sonundan eslesiliyor, simdiye kadar verilen yuzde ye gore sira yapiyor juju, orda bakarsin, karsilikli anlasinca koc bulmus oluyosn... :) boyle bi sey iste :)

bana su kocluk nasil bisey biri anlatabilir mi acep....

saol kizmadigin icin

sen o kiloyla nasil 96 olacaksin ki... ahhh ah

amanniin Allah yardimcin olsun o zaman

iyi geceler

Iyi geceler iyi eglenceler...

Güüünaaaaaaayyyyydııııınnnnnn

Canım koçluk sistemi her takımda yok, şart değil yani..Bizim takımda başlattık bu uygulamayı ama şu ana kadar çok memnunuz..Hepimiz bu durumdan mutluyuz ve bize çok + getirdi koçluk..

Şöyle ki; en yüksek ve altlardaki kilo gruplarını eşleştirdi kaptanımız ve tabiki kim kimi ister diye bizlere de soruldu..Herkes kanına gireceği koçunu ve kuzusunu buldu

Benim kuzum aysunay, kilolarımız çok yakın ama aysunay koçluk yapamayacağını ve kendine en uygun olanının kuzuluk olucağını söyledi.. dişime uygun aysunay çok mutluyuz onunla, fri fri taklıyoruz

iyi eğlenceler cnmm....bol bol gezzzzz

bekarlığımda gibi olucak, eşim gelmiyor Babam ve amcamla gidiyorum bu gün nostalji olucak, hee bu arada 90'lar diye dizi başlayacak yaa onu merak ediyormusunuz? malum bizlerin çocukluktan genç kızlığa geçiş dönemimize rastlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…