- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.281
hangı ara dıktınız cız sız o popoları sevdayla
cnm ben kendım yapamadığımdan bılmıyorum ama bacak ve popo olduğuna göre iç bacağa da etkısı vardır bence.....sen de etkısı oldu mu en iyi yürüten sensın şuanda......
menum:
Sabah:1 yumurta,1 salatalik,yarim kk beyaz peynir,4 yesil zeytin,1 lubnan ekmegi(50 gr),1 cay tabagi kadar soganli kiyma
ara :1 ceviz,1/4 mango
Oglen: 4-5 kasik kiymali makarna,
Ara:1/2 bardak meyve suyu
Aksam: 4 domates 1 yumurtayla menemen,1/2 lubnan ekmegi
hangı ara dıktınız cız sız o popoları sevdayla
cnm ben kendım yapamadığımdan bılmıyorum ama bacak ve popo olduğuna göre iç bacağa da etkısı vardır bence.....sen de etkısı oldu mu en iyi yürüten sensın şuanda......
bende etkisi oldu ama dışda daha etkili gibi offffff zayıfla bi dert bide sıkılaşması lazım benim iç bacaklarda biraz problemli oralarada ayrı çalışıyım accuk ama selülitte bayağı etkili squat
benım de bacaklar sallanıyor resmenNivea bosy yapıyorum umarım faydası olur....gecen belimi ölçtüm 69 geldı sanıırm uyukluyrdum 96 yı 69 gıbı gördüm
69 dur oooo belkide 65 uyukluyomuşsun ya
eşim işten geliyo hastalanıyorum galiba dedi offf ya erkeğin hastalığıda hiç çekilmiyo nazlı bide offf offff çocuk gibi
evet işte o kelıme galıba hastalanıyorumbizimki de söyledııgnde ben hasta olsam daha iyi derım içimden kolay gelsınn
gamze cnm sen hıc sakarya da ada tıp merkezıne gittin mi? bilgin var mı?
Evet tatlım, bebek tedavilerimin çoğu orda oldu, neden sordun?
iyi geceler kızlar ben kaçar öpüldünüzz
belki bu arkadaşa yardımcı olmak istersin diye........
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri/626707-sakarya-ada-tip-tup-bebek-merkezi.html
Kızlarrrr ben yatıyorumm, hepinize iyi geceler, yarın gebzeye gidiyoruzrabişin yanına erken kalkıcam, giremeyebilirim..hepinizi çok seviyor ve öpüyorum..asla cozutmayacam, arkadaşlar ve aysunayım sen de cozutma emi yarın akşam görüşmek üzere..
bana su kocluk nasil bisey biri anlatabilir mi acep....napcan bacım.....yoksa bunların totoyu küçültmeye nıyetlerı yoktu.el attık duruma bakalım ne durumdalar göreceğiz......
saolgüzell fena olmamısss
sen o kiloyla nasil 96 olacaksin ki... ahhh ahbenım de bacaklar sallanıyor resmenNivea bosy yapıyorum umarım faydası olur....gecen belimi ölçtüm 69 geldı sanıırm uyukluyrdum 96 yı 69 gıbı gördüm
amanniin Allah yardimcin olsun o zamansaol bacım ya bi kere doktora gittik doktor ilaçların yanına günde 3 kerede sopa at buna dedi bunun yaşlılığı çekilmez bi psikolağa gidin demişdi doktor işi biliyo yaaa
iyi geceleriyi geceler kızlar ben kaçar öpüldünüzz
Kızlarrrr ben yatıyorumm, hepinize iyi geceler, yarın gebzeye gidiyoruzrabişin yanına erken kalkıcam, giremeyebilirim..hepinizi çok seviyor ve öpüyorum..asla cozutmayacam, arkadaşlar ve aysunayım sen de cozutma emi yarın akşam görüşmek üzere..
bana su kocluk nasil bisey biri anlatabilir mi acep....
saolkizmadigin icin
sen o kiloyla nasil 96 olacaksin ki... ahhh ah
amanniin Allah yardimcin olsun o zaman
iyi geceler
Iyi geceler iyi eglenceler...
kocluk sistemi boyle ikiser ikiser eslesiyorlar iyi olanlar kocluk yapiyor, her gun menulere bakip yorum yapiyor.
bence cok motive edici bi sey. listenin basindan ve sonundan eslesiliyor, simdiye kadar verilen yuzde ye gore sira yapiyor juju, orda bakarsin, karsilikli anlasinca koc bulmus oluyosn... :) boyle bi sey iste :)
iyi eğlenceler cnmm....bol bol gezzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?