Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar müsadenizle ben çıkayım,ders çalışmaya devam... Size hoş muhabbetler diliyorum... Hayırlı akşamlar canlarım

bol şans canm
bırso senı sımdı bogacam enrdesıns en dunde menu ayzmadın.bu menuyu hadı kabul edelım akrpuz cok kalorılı sporda yok.sen su ıslerını hallette ozaman alacam ıfadenı senın.

tamam koçumm
bu günde didime gidiyoz

günaydınnn
günaydın sultanlar
bugün bende gezmeye idiyomm herkese iyi pazarlar

kız gamze gerçekten rabişle görüşcenmi yoksa şuan sazanlıkmı yapıyom eğer görüşüyorsanız ne güzelmiş rabişe söyle oda çozutmasın

bol şans canm

tamam koçumm
bu günde didime gidiyoz

günaydınnn
günaydın sultanlar
bugün bende gezmeye idiyomm herkese iyi pazarlar

iyi eğlenceler cnm

evet cnm bende merak ediyorum o diziyi bu arada sanada iyi eğlenceler

kız gamze gerçekten rabişle görüşcenmi yoksa şuan sazanlıkmı yapıyom eğer görüşüyorsanız ne güzelmiş rabişe söyle oda çozutmasın

hahahahahah yok balımmm ne sazanlığıı..Rabişin olduğu şehre gidiyorum ama görüşme şansımız pek yok bitanemm :26: inşaallah kısmetse oda olur

Bu arada günaydın kızlarrrrrrrrr, birsenciğimm gülüm sanada iyi gezmelerrr

cnm benım süpersin sen zaten
jujum da gelsın bakım o ne dıcek 100 mekığe:44::44::44::44::44:
dörmedim .... duymadım... bilmiyorum...

ben sana geçen hafta demedim mi takıma alayım seni diye ... neden cevap vermedin...

şayet illa bizim takıma gelemk istersen bakarız bi çaresine

geç kalktım 9:00 gibi daha kahvaltımı bile yapmadım ne yesem bilmiyorum bi bakim dedim ben gittikten sonra kim gelmiş kim gitmiş diye baya döktürmüşsünüz...

bugün buralardayım in sık sık görüşücez

herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr.
hafta sonunu cozutmadan geçiriyorum çok mutluyum p.tesiye + ile başlamazsam bu ilk olacak

epekyol merhaba hoşgeldin takıma

aferim benim tatlı kuzuma bu günlük sporsuz olsun, zaten hep dışarlardasın yorulmuşsundur yeteri kadar..pazartesi ikimizde spora son hız start veriyorum tamam mı balım
tamam
iyi yolcluklar canım bol bol gez kafanı dağıt

aynen canım aynen bendende göbek var doğum yapsam ne olur bilmem
ama tarihinin en küçük zamanlarını yaşıyo genede zayıfladıkça gidiyo 60 olsam iyice küçülür herhalde...
gerçi senin pek yok ki..o kadar olsa bana yeter

herkese kocaman gunaydın canlarrr.... sevgılı kocum dilek im dun menumu yazamadım ama ıtıraf edıyorum bıraz abarttımmmm özur dılerımmmumarım + cıkmam

cnm benım gözunaydın .....
tesekkurler kuzucummmm
bence bu super 100 mekık olayı yanı ben bugunden ıtıbaren uygulamaya koyacagım yapabıldıgım sporlardan mekıkk
anaaaaa gamzzzeeeeee kız nereye gelıyosun neden gelıyosun musaıt olabılecekmısınnn?????
dilek im aldım mesajı kocum benımmmmm

bir kere en başta senin duymama gibi bir şansın yok yavru aslan bence cok güzel olacak bu 100 mekık işi....

o görünen yuzu cnm benım....çıplak kaldığım da maalesef hıc iç. açıcı değil......

çok güzel cnm.....başla sen bugünden.

canim ya sasirdim seni gorunce.Hayirlisi olsun hakkinda ins..Hepimiz umut bekcisiyiz iste..
hmmm simdi ben mi sececem kocumu kaptana soralim
Allah mutlulugunuzu arttirsin
Yaaaa 80 ler bitti mi 90 lar mi basliyor..Cok sevmistim ben 80leri ama tamamina erdirmek nasip olmadi
bende bende kizimla esimi piknige gonderdim evde sanci cekiyorum iy mi
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr.
hafta sonunu cozutmadan geçiriyorum çok mutluyum p.tesiye + ile başlamazsam bu ilk olacak

ipekyol merhaba hoşgeldin takıma

hosbulduk canim sende hosgeldin

valla aysunay aynı sen gibiyim sanırım ben pazartesiye eksi ile başlayacağım...

aşkolsun rabiş... bak şimdi sen bozdun hafta sonu kaçamak yapmama olayını... hemen toparlanıyorsun bu cumaya güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum ben...
istemiyorum banane yaaaa yapmıcimmm ben

bugün buralardayım dedim ama malesef ben dışarı çıkmayınca millet bana geldi doluydum yani misafir felan giremedim... zati kimsede gelememiş...

ipek sen neden gitmedin ki eşin ve kızınla güzel zamanları kaçırmışsın valla

menüm

sabah 10:30 kahvaltı

1,5 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk beyaz peynir
1 tk tereyağı ile pişirilmiş bir yumurta
1 tk bal

öğle 15:00

3 yk pirinç pilavı
2 yk körili tavuk
1 yk zy patlıcan

akşam yada ara öğün
10-15 fındık

yeşil çay yok
su 1 lt felan

spor
30 dk rampa yürüyüş
100 twest shape

ipek sen neden gitmedin ki eşin ve kızınla güzel zamanları kaçırmışsın valla

canim normalde beraber gidecektik 3-4 aile ama ben regl oldum esiminde sabah toplantisi cikti.o oglen gelince kizimla beraber gonderdim onlari cunku kizima gidecez demistik.Benim regl oldugum gunler cok sancili gecer.Disarda da hava yagmur yagdi yagacak gibiydi cesaret edemedim.Sancim artsaydi zehir olurdu bana.zaten 2 saat sonra donduler cocuga degisiklik oldu iste

aksam yemek yemeyeceksin galiba.Severmisin bilmiyorum ama tavsiye edebilirim kahvaltida veya her ogunde olabilir maydanozu parcalayip limonlarsan cok guzel oluyor

mazeretin vardı yani... bende neden gitmedi diyorum kendi kendime...

akşam evet yemicem öğleyi geç yiyince tokum hala.. şimdi su içip duruyorum...

maydonosu ara sıra kahvaltıda tüketiyorum peynirle felan güzel oluyor ...

valla menum aksam esim sayesinde sabote oldu aslinda gun icinde gayet iyiydi neyse bu da odul olmus olsun artik ne yapalim

menum
Sabah:1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yesil zeytin
2 domates
1 salatalik
1 L.ekmegi
Oglen:1 mango
Aksam:kiymali borek:26: :26:

ama olmadıki şimcik rabiş neyse birazcık kaçamak oldu diye bırakmak yok bu hafta artık 0 kaçamakla geçiricez mekik çek

ama yürüyüşden sonra çekersen dahada etkili olacak bu hafta yürüyüşe ağırlık verelim bu hafta iyi sonuçlar olsun bırakmak yok

aaaaaaaaaa ne demek yapmıcam ben o göbüş nasıl gidecek......

iyi ki akşam yemek yememişsin.....pirinç pilavı yok demedik mi jujum? ama güzel atlatmışsın bugunu
jujum yarın mümkünse karbo almıyoruz.haftasonu limitimizi doldurduğumuzu düşünüyorum.......

menum
Sabah:1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yesil zeytin
2 domates
1 salatalik
1 L.ekmegi
Oglen:1 mango
Aksam:kiymali borek:26: :26:

hayırdır akşam parti ya da kutlama falan mı vardı ? kıymalı börek yendıgıne göre yarın bunun acısını çıkaracağını düşünüyorum.yoksa yanılıyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…