- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.301
Kızlar müsadenizle ben çıkayım,ders çalışmaya devam... Size hoş muhabbetler diliyorum... Hayırlı akşamlar canlarım
bırso senı sımdı bogacam enrdesıns en dunde menu ayzmadın.bu menuyu hadı kabul edelım akrpuz cok kalorılı sporda yok.sen su ıslerını hallette ozaman alacam ıfadenı senın.
günaydınnn
Güüünaaaaaaayyyyydııııınnnnnn
Canım koçluk sistemi her takımda yok, şart değil yani..Bizim takımda başlattık bu uygulamayı ama şu ana kadar çok memnunuz..Hepimiz bu durumdan mutluyuz ve bize çok + getirdi koçluk..
Şöyle ki; en yüksek ve altlardaki kilo gruplarını eşleştirdi kaptanımız ve tabiki kim kimi ister diye bizlere de soruldu..Herkes kanına gireceği koçunu ve kuzusunu buldu
Benim kuzum aysunay, kilolarımız çok yakın ama aysunay koçluk yapamayacağını ve kendine en uygun olanının kuzuluk olucağını söyledi..dişime uygun aysunay çok mutluyuz onunla, fri fri taklıyoruz
Kızlarrrr ben yatıyorumm, hepinize iyi geceler, yarın gebzeye gidiyoruzrabişin yanına erken kalkıcam, giremeyebilirim..hepinizi çok seviyor ve öpüyorum..asla cozutmayacam, arkadaşlar ve aysunayım sen de cozutma emi yarın akşam görüşmek üzere..
bol şans canm
tamam koçumm
bu günde didime gidiyoz
günaydınnn
günaydın sultanlar
bugün bende gezmeye idiyomm herkese iyi pazarlar
bekarlığımda gibi olucak, eşim gelmiyor Babam ve amcamla gidiyorum bu gün nostalji olucak, hee bu arada 90'lar diye dizi başlayacak yaa onu merak ediyormusunuz? malum bizlerin çocukluktan genç kızlığa geçiş dönemimize rastlıyor
kız gamze gerçekten rabişle görüşcenmi yoksa şuan sazanlıkmı yapıyomeğer görüşüyorsanız ne güzelmiş rabişe söyle oda çozutmasın
hahahahahah yok balımmm ne sazanlığıı..Rabişin olduğu şehre gidiyorum ama görüşme şansımız pek yok bitanemm :26: inşaallah kısmetse oda olur
Bu arada günaydın kızlarrrrrrrrr, birsenciğimm gülüm sanada iyi gezmelerrr
dörmedim ....cnm benım süpersin sen zaten
jujum da gelsın bakım o ne dıcek 100 mekığe:44::44::44::44::44:
ben sana geçen hafta demedim mi takıma alayım seni diye ... neden cevap vermedin...kocluk sistemi boyle ikiser ikiser eslesiyorlar iyi olanlar kocluk yapiyor, her gun menulere bakip yorum yapiyor.
bence cok motive edici bi sey. listenin basindan ve sonundan eslesiliyor, simdiye kadar verilen yuzde ye gore sira yapiyor juju, orda bakarsin, karsilikli anlasinca koc bulmus oluyosn... :) boyle bi sey iste :)
tamam
aferim benim tatlı kuzuma bu günlük sporsuz olsun, zaten hep dışarlardasın yorulmuşsundur yeteri kadar..pazartesi ikimizde spora son hız start veriyorum tamam mı balım
aynen canım aynen bendende göbek var doğum yapsam ne olur bilmemmilletin göbegını gördükçe kendımden gıcık alıyorum ya......daha çocuk doğurmadan 3 çocuk dogurmus gıbı göbek + midem var...milletın karnı nasıl sıkı(tabı spor yapanların).....
squatcılar devam edıyor musunuz popoları dikmeye? dilekçim sen bı gzuel yap da görsün bu squat yapmayanlar senın Lopez kalçanı
acaba takıma günde 100 mekik şartı mı koysak nasıl olur? ne dıyorsunuz bakim?????? azcık da siz konusun ya bu ne böle hep benım çene çalışıyor dır dır
Kızlarrrr ben yatıyorumm, hepinize iyi geceler, yarın gebzeye gidiyoruzrabişin yanına erken kalkıcam, giremeyebilirim..hepinizi çok seviyor ve öpüyorum..asla cozutmayacam, arkadaşlar ve aysunayım sen de cozutma emi yarın akşam görüşmek üzere..
tesekkurler kuzucummmmcnm benım gözunaydın .....
bence bu super 100 mekık olayı yanı ben bugunden ıtıbaren uygulamaya koyacagım yapabıldıgım sporlardan mekıkkmilletin göbegını gördükçe kendımden gıcık alıyorum ya......daha çocuk doğurmadan 3 çocuk dogurmus gıbı göbek + midem var...milletın karnı nasıl sıkı(tabı spor yapanların).....
squatcılar devam edıyor musunuz popoları dikmeye? dilekçim sen bı gzuel yap da görsün bu squat yapmayanlar senın Lopez kalçanı
acaba takıma günde 100 mekik şartı mı koysak nasıl olur? ne dıyorsunuz bakim?????? azcık da siz konusun ya bu ne böle hep benım çene çalışıyor dır dır
anaaaaa gamzzzeeeeee kız nereye gelıyosun neden gelıyosun musaıt olabılecekmısınnn?????Kızlarrrr ben yatıyorumm, hepinize iyi geceler, yarın gebzeye gidiyoruzrabişin yanına erken kalkıcam, giremeyebilirim..hepinizi çok seviyor ve öpüyorum..asla cozutmayacam, arkadaşlar ve aysunayım sen de cozutma emi yarın akşam görüşmek üzere..
dilek im aldım mesajı kocum benımmmmmkız gamze gerçekten rabişle görüşcenmi yoksa şuan sazanlıkmı yapıyomeğer görüşüyorsanız ne güzelmiş rabişe söyle oda çozutmasın
dörmedim ....duymadım... bilmiyorum...
ben sana geçen hafta demedim mi takıma alayım seni diye ... neden cevap vermedin...
şayet illa bizim takıma gelemk istersen bakarız bi çaresine
geç kalktım 9:00 gibi daha kahvaltımı bile yapmadım ne yesem bilmiyorum bi bakim dedim ben gittikten sonra kim gelmiş kim gitmiş diye baya döktürmüşsünüz...
bugün buralardayım in sık sık görüşücez
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr.
hafta sonunu cozutmadan geçiriyorum çok mutluyump.tesiye + ile başlamazsam bu ilk olacak
epekyol merhaba hoşgeldin takıma
tamam
iyi yolcluklar canım bol bol gez kafanı dağıt
aynen canım aynen bendende göbek var doğum yapsam ne olur bilmem
ama tarihinin en küçük zamanlarını yaşıyo genedezayıfladıkça gidiyo 60 olsam iyice küçülür herhalde...
gerçi senin pek yok ki..o kadar olsa bana yeter
herkese kocaman gunaydın canlarrr.... sevgılı kocum dilek im dun menumu yazamadım ama ıtıraf edıyorum bıraz abarttımmmm özur dılerımmmumarım + cıkmam
tesekkurler kuzucummmm
bence bu super 100 mekık olayı yanı ben bugunden ıtıbaren uygulamaya koyacagım yapabıldıgım sporlardan mekıkk
anaaaaa gamzzzeeeeee kız nereye gelıyosun neden gelıyosun musaıt olabılecekmısınnn?????
dilek im aldım mesajı kocum benımmmmm
canim ya sasirdim seni gorunce.Hayirlisi olsun hakkinda ins..Hepimiz umut bekcisiyiz iste..bidi bidi napiyosunuz kizlar?
ben puskuute sordum tekrar yarismaya katilabilirmisim, ama sizin takim dolu biliyorum..
ins baska bi takim bulabilirm :):)
ipekyol merhaba canim nasilsin? ben yagmurdamlasi26 ydim onceden, 7. takimdaydim.
birakmistim kk yi ama geri dondum... ne bebek var ne de zayif kalabiliyorum, o yuzden kk benim ilacim...
hmmm simdi ben mi sececem kocumu kaptana soralimkocluk sistemi boyle ikiser ikiser eslesiyorlar iyi olanlar kocluk yapiyor, her gun menulere bakip yorum yapiyor.
bence cok motive edici bi sey. listenin basindan ve sonundan eslesiliyor, simdiye kadar verilen yuzde ye gore sira yapiyor juju, orda bakarsin, karsilikli anlasinca koc bulmus oluyosn... :) boyle bi sey iste :)
Allah mutlulugunuzu arttirsin
Güüünaaaaaaayyyyydııııınnnnnn
Canım koçluk sistemi her takımda yok, şart değil yani..Bizim takımda başlattık bu uygulamayı ama şu ana kadar çok memnunuz..Hepimiz bu durumdan mutluyuz ve bize çok + getirdi koçluk..
Şöyle ki; en yüksek ve altlardaki kilo gruplarını eşleştirdi kaptanımız ve tabiki kim kimi ister diye bizlere de soruldu..Herkes kanına gireceği koçunu ve kuzusunu buldu
Benim kuzum aysunay, kilolarımız çok yakın ama aysunay koçluk yapamayacağını ve kendine en uygun olanının kuzuluk olucağını söyledi..dişime uygun aysunay çok mutluyuz onunla, fri fri taklıyoruz
Yaaaa 80 ler bitti mi 90 lar mi basliyor..Cok sevmistim ben 80leri ama tamamina erdirmek nasip olmadibekarlığımda gibi olucak, eşim gelmiyor Babam ve amcamla gidiyorum bu gün nostalji olucak, hee bu arada 90'lar diye dizi başlayacak yaa onu merak ediyormusunuz? malum bizlerin çocukluktan genç kızlığa geçiş dönemimize rastlıyor
bende bende kizimla esimi piknige gonderdim evde sanci cekiyorum iy mi
dörmedim ....duymadım... bilmiyorum...
ben sana geçen hafta demedim mi takıma alayım seni diye ... neden cevap vermedin...
şayet illa bizim takıma gelemk istersen bakarız bi çaresine
geç kalktım 9:00 gibi daha kahvaltımı bile yapmadım ne yesem bilmiyorum bi bakim dedim ben gittikten sonra kim gelmiş kim gitmiş diye baya döktürmüşsünüz...
bugün buralardayım in sık sık görüşücez
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr.
hafta sonunu cozutmadan geçiriyorum çok mutluyump.tesiye + ile başlamazsam bu ilk olacak
ipekyol merhaba hoşgeldin takıma
valla aysunay aynı sen gibiyim sanırım ben pazartesiye eksi ile başlayacağım...herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr.
epekyol merhaba hoşgeldin takıma
tamam
iyi yolcluklar canım bol bol gez kafanı dağıt
aynen canım aynen bendende göbek var doğum yapsam ne olur bilmem
ama tarihinin en küçük zamanlarını yaşıyo genedezayıfladıkça gidiyo 60 olsam iyice küçülür herhalde...
gerçi senin pek yok ki..o kadar olsa bana yeter
aşkolsun rabiş... bak şimdi sen bozdun hafta sonu kaçamak yapmama olayını... hemen toparlanıyorsun bu cumaya güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum ben...herkese kocaman gunaydın canlarrr.... sevgılı kocum dilek im dun menumu yazamadım ama ıtıraf edıyorum bıraz abarttımmmm özur dılerımmmumarım + cıkmam
tesekkurler kuzucummmm
bence bu super 100 mekık olayı yanı ben bugunden ıtıbaren uygulamaya koyacagım yapabıldıgım sporlardan mekıkk
anaaaaa gamzzzeeeeee kız nereye gelıyosun neden gelıyosun musaıt olabılecekmısınnn?????
istemiyorumbir kere en başta senin duymama gibi bir şansın yok yavru aslanbence cok güzel olacak bu 100 mekık işi....
o görünen yuzu cnm benım....çıplak kaldığım da maalesef hıc iç. açıcı değil......
çok güzel cnm.....başla sen bugünden.
bugün buralardayım dedim ama malesef ben dışarı çıkmayınca millet bana geldi doluydum yani misafir felan giremedim... zati kimsede gelememiş...canim ya sasirdim seni gorunce.Hayirlisi olsun hakkinda ins..Hepimiz umut bekcisiyiz iste..
hmmm simdi ben mi sececem kocumu kaptana soralim
Allah mutlulugunuzu arttirsin
Yaaaa 80 ler bitti mi 90 lar mi basliyor..Cok sevmistim ben 80leri ama tamamina erdirmek nasip olmadi
bende bende kizimla esimi piknige gonderdim evde sanci cekiyorum iy mi
hosbulduk canim sende hosgeldin
canim normalde beraber gidecektik 3-4 aile ama ben regl oldum esiminde sabah toplantisi cikti.o oglen gelince kizimla beraber gonderdim onlari cunku kizima gidecez demistik.Benim regl oldugum gunler cok sancili gecer.Disarda da hava yagmur yagdi yagacak gibiydi cesaret edemedim.Sancim artsaydi zehir olurdu bana.zaten 2 saat sonra donduler cocuga degisiklik oldu iste
ipek sen neden gitmedin ki eşin ve kızınla güzel zamanları kaçırmışsın valla
menüm
sabah 10:30 kahvaltı
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk beyaz peynir
1 tk tereyağı ile pişirilmiş bir yumurta
1 tk bal
öğle 15:00
3 yk pirinç pilavı
2 yk körili tavuk
1 yk zy patlıcan
akşam yada ara öğün
10-15 fındık
yeşil çay yok
su 1 lt felan
spor
30 dk rampa yürüyüş
100 twest shape
mazeretin vardı yani... bende neden gitmedi diyorum kendi kendime...canim normalde beraber gidecektik 3-4 aile ama ben regl oldum esiminde sabah toplantisi cikti.o oglen gelince kizimla beraber gonderdim onlari cunku kizima gidecez demistik.Benim regl oldugum gunler cok sancili gecer.Disarda da hava yagmur yagdi yagacak gibiydi cesaret edemedim.Sancim artsaydi zehir olurdu bana.zaten 2 saat sonra donduler cocuga degisiklik oldu iste
aksam yemek yemeyeceksin galiba.Severmisin bilmiyorum ama tavsiye edebilirim kahvaltida veya her ogunde olabilir maydanozu parcalayip limonlarsan cok guzel oluyor
mazeretin vardı yani... bende neden gitmedi diyorum kendi kendime...
akşam evet yemicem öğleyi geç yiyince tokum hala.. şimdi su içip duruyorum...
maydonosu ara sıra kahvaltıda tüketiyorum peynirle felan güzel oluyor ...
herkese kocaman gunaydın canlarrr.... sevgılı kocum dilek im dun menumu yazamadım ama ıtıraf edıyorum bıraz abarttımmmm özur dılerımmmumarım + cıkmam
tesekkurler kuzucummmm
valla aysunay aynı sen gibiyim sanırım ben pazartesiye eksi ile başlayacağım...
aşkolsun rabiş... bak şimdi sen bozdun hafta sonu kaçamak yapmama olayını... hemen toparlanıyorsun bu cumaya güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum ben...
istemiyorumbanane yaaaa yapmıcimmm ben
bugün buralardayım dedim ama malesef ben dışarı çıkmayınca millet bana geldi doluydum yani misafir felan giremedim... zati kimsede gelememiş...
ipek sen neden gitmedin ki eşin ve kızınla güzel zamanları kaçırmışsın valla
menüm
sabah 10:30 kahvaltı
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
2 kk beyaz peynir
1 tk tereyağı ile pişirilmiş bir yumurta
1 tk bal
öğle 15:00
3 yk pirinç pilavı
2 yk körili tavuk
1 yk zy patlıcan
akşam yada ara öğün
10-15 fındık
yeşil çay yok
su 1 lt felan
spor
30 dk rampa yürüyüş
100 twest shape
menum
Sabah:1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yesil zeytin
2 domates
1 salatalik
1 L.ekmegi
Oglen:1 mango
Aksam:kiymali borek:26: :26:
menum
Sabah:1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yesil zeytin
2 domates
1 salatalik
1 L.ekmegi
Oglen:1 mango
Aksam:kiymali borek:26: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?