Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım maşallah sana, aynen bende hiçç cozutmadımm..aksine daha sağlam geçti günümmm pazar yırttıysak tamamdır, pazartesi iyi geçer

Canım neye niyet neye kısmet oldu, babamlarla gidecem derken annemle kaldım..galiba çok istedim olmadı :26: ama annemle olmak ta her şeye bedeldi

bende eve yenı geldım.....oh dıyorum şimdi kızlar kaynatmıştır bende geçmişi okurum.....
takıma bır geldım ne göreyim kimsecıkler uğramamış bugun.....
bugun eşimle bıraz yürüdük sonrada arkadaşlarla takıldık......

bugun arkm bır kızdan bahsettı meğer o da kk da dukan yapıyormuş bayağı incelmiş....her gün sahılde 1 saat yürüyüş yapıyormuş ve yürüyüşünün saatını hiç değiştirmiyormuş her gun aynı saatte......
kız ne mısafırlıge gıdıyormus ne bir şey.düzenım bozulur benım diyormuş...

ben de o kızla tanışacağım....artık onunla her gun sahılde yürürüm bahanem de olmaz.hihihi çok iyi olacak

Menüm

Sabah: çeyrek dilim ekmeğe krem peynir sürüp yedim..

Ara: 4 kiraz

Öğle: 1 domates
1 dilim ekmek
1 k.k. peynir

Ara: yok

Akşam: 10 fındık

Ara: yok

Spor: 2 saat açık havada yürüyüş
Su: tamamdır

ooo süpermiş .bugun fındık yeme gunu olmuş...juju da fındık yemıs

dalin nerelerde ya.....bugun markete gırınce metre gördüm dalın geldı aklıma

benım bugun yeme bakımından çok kötü gectı.....hiç yazmayım misafirliğe gıdınce neler olur tahmın edersınız ama neysekı şehriyelı tavuk salata yapmıştı bol yesıllıklı bir de yeşil mercımeklı fırında sigara böregı yapmıştı 2 tane de ondan aldım....çok cozutmadım ama yıne de çok şişim yaaaa......

kızlar ya nerdeyse 60 kıloya yaklaştım ama hala fiziğim istedıgım gıbı degıl hala yanlardan çıkıyor göbegım var.......unıdeyken 1,5 ayda toparlanmıştı vücudum ne yag ne bir şey ....ama o zaman 68 kıloyla dıyete başlamıştım......
bunun da etkısı olabılır mı? bu sefer cok kılo aldığım için olabılır mı? ve spora gec başladığım için.....
o zamanlar günde 1,5 saat step aerobik yapıyordum......ah ah gençliğim

Evet canım kesinlikle bununla ilgisi var..Sen o kadar bilinçlisin ki her şeyin farkındasın

jujucan.. buraya yazmadım çünkü benzer durumda başkaları varsa oradanda okusun istedim..

hani bu oylama formu var ya. oradaki durumu düşünüyordum. diskalifiye cezasına alternatifler. uzaklaştırma olsa nasıl olacak ki diye..

çentiqoo bu uygulamayı biz yaparken ;
cezalı olduğu için bildirimde bulunmadı yazmıştık.....yalnız bu sekılde bıldırım yapmanın çok karışık olacağını diğer takımlar da kendılerınce bu sekilde yollar izlerse karışıklığın önünü alamayacağını söyledi püsküüt, ki keza haklıydı......

eger bildirim yapmayan/yapamayan/cezalı fark etmez bir üye bildirim yapmamışsa sen onun yanına ya izinli ya da bildirim yapmadı yazabilirsin başka alternatifin yok......

ayrıca diskalıfıye dışında bildirimde bulunamama cezası pek işe yaramayan bir uygulama denedik ve gördük.çünkü kişi yarışmadan daha cok uzaklaşıyor......

hayırdır akşam parti ya da kutlama falan mı vardı ? kıymalı börek yendıgıne göre yarın bunun acısını çıkaracağını düşünüyorum.yoksa yanılıyor muyum
ne parti ne bisey yaa esim eve yemege gelecek diye yaptim ama oda gelmedi bende ona kizdim da yedim.zaten bana olan oldu Allahim bu ne azap boyle..saatkac oldu hala midemin rahatsizligiyla ugrasiyorum.Cikardim cikaracam modundayim.Uzun bir muddet borek morek veya hicbir yemek gormek istemiyorum.Olmeyecek kadar yesem yeter
kıymalı böreğin miktarıda yazılmamış

valla nediyim ödül bile olsa keşke akşam olmasaymış cnm
sorma ahh sorma kim dusurdu aklima bilmem ki kac zamandir beraber dogru durust biseyler yemedik diye yaptim olan bana oldu
oo bakiyorum sende bayagi odul almissin

,asallah corni sen ne kadar zamanda verdin kilolarini

menum
Sabah:1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yesil zeytin
2 domates
1 salatalik
1 L.ekmegi
Oglen:1 mango
Aksam:kiymali borek:26: :26:
oooooooo hakkaten akşam olmamış... o akşam yediğini öğlen yeseydin belki bir nebze ama .. neyse hafta sonu diyelim geçelim pazartesinden itibaren eski tempoya devam...

oramı buramı eritim de göbek kalsın... şaka bi yana ben zaten haftanın 3-4 günü kardiyo yapıyorum içerisinde mekik de var zaten... ilk aşamada yürüyüşümü etkin kılıp kilo vermek sonrasında toparlanma istiyorum ... ama bu arada artık hergün twest shape yapıyorum bacaklarım için mesela... bakalım duruma göre...

corni pilavı sadece 3 yk aldım ki ben.. zaten saat 3 te yedim ki akşamı da yemem bunuda yakmış olurum diye... corboyu akşamları yemicez diye anlaştık diye hatırlıyorum ben... sabah ekmeğimi yedim ben

oooooooo iyi olmuş sana yürüyüş arkadaşı çıkmış ne güzel bol bol sahil yürüyüşü yaparsın.. aslında senin düzenli olarak bölgesel çalışman lazım .... nivea bady ne derece karşılıyor senin bu isteğini bilmem

ooo süpermiş .bugun fındık yeme gunu olmuş...juju da fındık yemıs

dalin nerelerde ya.....bugun markete gırınce metre gördüm dalın geldı aklıma
ben kurabiye yaptım onun üzerine koyduğun fındıklardın tırtıkladım .. malum kurabiyeden yiyemeyince...

koçummmmmm sen beni asıyon kesiyon ama sen ooooo dibe vurmuşun haberimiz yok

valla biz denedik olmadı kuzum tavsiye etmem... ama koçluk sistemi süper ilerliyor bunu tavsiye ederim bak.. bizde kilo veremeyen kim varsa bu hafta kilo verdi
yani ben
aynen katılıyorum corniye kişi takımdan uzaklaştırılınca ohhh hesap verdiğim kimse yok deyip salıyor kendini ... örnek dalin

hiç sorma ipekçim.....misafirliğe gidince yaaaaa tugbaaaaa lütfennn ama gibi bir cümle ile karşılaşıyorum,ikramları reddettiğim zaman.....kız sırf benım için hazırlıyor yapma etme yemıcem dıyorum yok.......mecbur kalıyorum aslında

cnm ben 7 ocaktan beridir diyetteyım yanı % 50 diyet

jujum sen benim dediğimi yap gittiğim yoldan gitme bebegemm
yaww sneın bu kardıo nasıl bır kardıo böle 20 dk içinde her hareketı yapıyorsun adı yok mu bunun Google amcadan bır bakayım....
nıvea body 1 saat suruyor ,vücudun tum bölgelerı için....omuz,kol,göbek,bacak,basen.....her yer için......ama ben göbek ve basene ağırlık verecegım özellıkle göbek.......

bugun kahvaltı da ekmeğini yedın..onu ye zaten,yememezlık yapma.......
bugun öğlen yemekte ne var acaba?
bir de pilavın bahanesı yok

anlaşmamıza gelince o ilk baştaydı karbo akşam zaten yok .......şimdi sana yavaş yavaş öğlenleri pilav vs yememeyı alıstıracagım:44: alışkanlık olmuştur belkı de......bi deneyelim ve görelim bakalım.....hadi yavru aslanım benim sen yapacaksın bu işi........

kızlarrrrrrrr günaydın..........herkes için konuşuyorum.kaçamak yapanlar(ben de dahil) bugun yenı bır gun ve cumaya koca bir 4 gun var......bu 4 günü süper degerlendırın.....bol bol spor yapın ,yedıklerınıze dikkat edın hatta çok dikkat edın........
cuma günü güzel bir tablo ile karşılaşalım.......

yemekteeeeeeeee
tarhana çorba
etli nohut
şehriyeli bulgur pilavı
karışık turşu

şimda bana aç kal demiceksin dimi valla da aç kalmam billa da aç kalmam

bi kerem ben buna dahil değilim... ben haftala -300 ile başlamıyım kızımmmmmmm onu kaçamak yapan diğerleri alsın üstüne

bu arada benim yaptığım kardiyo videosu google amcada yok bende çok aradım bulamadım... benim samsung smart tv nin içeriğinde olan bi özellik ..

Son düzenleme:
[TABLE="width: 1032"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]5.Takım [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]65,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]14,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]18,375[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]292[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]74,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]11,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]15,676[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]293[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]dalin26[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]88,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]11,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]13,401[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]72,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]9,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]13,056[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]294[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Sevda_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]70,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]10,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]12,855[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD]296…298[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]9,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]12,404[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]297[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]ukyo[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]67,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]7,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]10,000[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]59,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]9,394[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]294[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]garfield06[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]64,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]9,296[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]ZES[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]83,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]75,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]7,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]8,916[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]5,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]7,591[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]4,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]7,164[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]89,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]83,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]6,904[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]82,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]4,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]5,932[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]296[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Simuzer[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]65,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]1,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]1,955[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD]312-313[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]ipekyoy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]76,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]-0,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]-0,523[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD]298-313[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]995,60[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]883,90[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]111,70[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]9,669[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evettttttttttt yeni katılımlarla birlikte kim ne kadar verdi listemiz yukarıdaki gibidir....

simuzer yeni üye ona diyecek bişey yok bizim aramızda kilo vermeye başlıcak

ipekyol eski üye hatta araştırdım geçmişi baya eski ama ben 298. etapta dönüşünden itibaren aldım kilosunu ve 15 etap geçmesine rağmen kilo vermek bir yana bu sürede kilo almış görünüyor... demekki yolunda gitmeyen bişeyler var ...

tük koçlarımı ipekyol arkadaşımız üzerinde yoğunlaşmalarını rica edeceğim yardıma ihtiyacı olan en acil vakamız o malum... ipemyolunun menüleri özellikle dikkat edilmesi gereken menüler

ya corni bende kol için ender saraça bi spor hocası çıkmıştı bi hareket gösterdi bu hani tuzluk diyolar kolun arkası için onu yapıyorum diyete başladığımdan beri toparlansın diye amma velakin şuan yumurtalar oldu kolumda kaslı oldu ama altlar hala lömbür lömbür anlamadım ben bu işi senin bildiğin etkili hareket varmı

jujum sizin bu kurum hangı yemekhane ıle çalışıyor ver şunların numarasını bana da arayıp bir haşlayayım şunları diyet yemek yapsınlar.......
valla jujum tamamen karbo olmuş bu menü ya......napacagız dur bı düşüneyım.....hımmm:44::44::44:

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etli) (300 kcal)300 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Karışık Turşu (54 kcal)54 kcal
Alınan Kalori Toplamı752 kcal

jujum eger bu sekılde yersen alacağın kalori işte bu.....mümkün değil olmazz

öncelikle karar vermelisin......ya tarhana çorbası ya pilav.nohut da zaten karbo :26: zaten pilavı da tercıh edersen yarısını yıyeceksın....sen karar ver......ben olsam sadece çorbayı alırdım pilavı almazdım.......

jujum; şahnur dün dönecektı değil mi? bugun aramıza katılır belki.......şahnurda güzel kılo verdı,vermeye de devam edıyor....İpekyol arkadaşımızın koçu da o olsun ne dersin? tabı eger ikisi de isterse......

dilekçim bende kol için hanı şu arkadan yukarı doğru kaldırıyorsun ya onu yapıyorum....henüz bır şey yok yenı başladım tabı ben....

ama şunlara bir göz at istersen.........
Kollardaki sarkmalar için egzersiz - UZMANTV
Kol sarkmasına bu sayfaya dikkat et .sonra ki diye sayfalar devam edıyor.......

Günaydııınnn kızlarrrrrrrrrrrrrr evetttt kaçamaksız bir haftasonu geçirdimm veee çok şükürrrr herşey daha iyi bu gün..Artık ben yırttım gibi..Pazar günü çok önemli benim için..Cozutmazsam bir hafta iyi gidierim allahımın izniyle

Cornicann cozutanlar arasında değilim ama çok haklısın, yeniden başlıyoruz bu gün

Aysunayımmm, balımmm nirdesinnn..Ne yersin, ne içersin de bakemmm

Jujum her zaman elimizden geldiği kadar arkadaşlarımıza yardımcı olucağım söz veriyorum kendi adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…