- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.321
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr.
hafta sonunu cozutmadan geçiriyorum çok mutluyump.tesiye + ile başlamazsam bu ilk olacak
epekyol merhaba hoşgeldin takıma
tamam
iyi yolcluklar canım bol bol gez kafanı dağıt
aynen canım aynen bendende göbek var doğum yapsam ne olur bilmem
ama tarihinin en küçük zamanlarını yaşıyo genedezayıfladıkça gidiyo 60 olsam iyice küçülür herhalde...
gerçi senin pek yok ki..o kadar olsa bana yeter
herkese kocaman gunaydın canlarrr.... sevgılı kocum dilek im dun menumu yazamadım ama ıtıraf edıyorum bıraz abarttımmmm özur dılerımmmumarım + cıkmam
tesekkurler kuzucummmm
bence bu super 100 mekık olayı yanı ben bugunden ıtıbaren uygulamaya koyacagım yapabıldıgım sporlardan mekıkk
anaaaaa gamzzzeeeeee kız nereye gelıyosun neden gelıyosun musaıt olabılecekmısınnn?????
dilek im aldım mesajı kocum benımmmmm
Menüm
Sabah: çeyrek dilim ekmeğe krem peynir sürüp yedim..
Ara: 4 kiraz
Öğle: 1 domates
1 dilim ekmek
1 k.k. peynir
Ara: yok
Akşam: 10 fındık
Ara: yok
Spor: 2 saat açık havada yürüyüş
Su: tamamdır
ooo süpermiş .bugun fındık yeme gunu olmuş...juju da fındık yemıs
dalin nerelerde ya.....bugun markete gırınce metre gördüm dalın geldı aklıma
kızlar ya nerdeyse 60 kıloya yaklaştım ama hala fiziğim istedıgım gıbı degıl hala yanlardan çıkıyor göbegım var.......unıdeyken 1,5 ayda toparlanmıştı vücudum ne yag ne bir şey ....ama o zaman 68 kıloyla dıyete başlamıştım......
bunun da etkısı olabılır mı? bu sefer cok kılo aldığım için olabılır mı? ve spora gec başladığım için.....
o zamanlar günde 1,5 saat step aerobik yapıyordum......ah ah gençliğim
jujucan.. buraya yazmadım çünkü benzer durumda başkaları varsa oradanda okusun istedim..
hani bu oylama formu var ya. oradaki durumu düşünüyordum. diskalifiye cezasına alternatifler. uzaklaştırma olsa nasıl olacak ki diye..
ne parti ne bisey yaa esim eve yemege gelecek diye yaptim ama oda gelmedi bende ona kizdim da yedim.zaten bana olan oldu Allahim bu ne azap boyle..saatkac oldu hala midemin rahatsizligiyla ugrasiyorum.Cikardim cikaracam modundayim.Uzun bir muddet borek morek veya hicbir yemek gormek istemiyorum.Olmeyecek kadar yesem yeterhayırdır akşam parti ya da kutlama falan mı vardı ? kıymalı börek yendıgıne göreyarın bunun acısını çıkaracağını düşünüyorum.yoksa yanılıyor muyum
sorma ahh sorma kim dusurdu aklima bilmem ki kac zamandir beraber dogru durust biseyler yemedik diye yaptim olan bana oldukıymalı böreğin miktarıda yazılmamış
valla nediyim ödül bile olsa keşke akşam olmasaymış cnm
oo bakiyorum sende bayagi odul almissinbenım bugun yeme bakımından çok kötü gectı.....hiç yazmayım misafirliğe gıdınce neler olur tahmın edersınız ama neysekı şehriyelı tavuk salata yapmıştı bol yesıllıklı bir de yeşil mercımeklı fırında sigara böregı yapmıştı 2 tane de ondan aldım....çok cozutmadım ama yıne de çok şişim yaaaa......
kızlar ya nerdeyse 60 kıloya yaklaştım ama hala fiziğim istedıgım gıbı degıl hala yanlardan çıkıyor göbegım var.......unıdeyken 1,5 ayda toparlanmıştı vücudum ne yag ne bir şey ....ama o zaman 68 kıloyla dıyete başlamıştım......
bunun da etkısı olabılır mı? bu sefer cok kılo aldığım için olabılır mı? ve spora gec başladığım için.....
o zamanlar günde 1,5 saat step aerobik yapıyordum......ah ah gençliğim
oooooooo hakkaten akşam olmamış... o akşam yediğini öğlen yeseydin belki bir nebze ama .. neyse hafta sonu diyelim geçelim pazartesinden itibaren eski tempoya devam...menum
Sabah:1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yesil zeytin
2 domates
1 salatalik
1 L.ekmegi
Oglen:1 mango
Aksam:kiymali borek:26: :26:
aaaaaaaaaa ne demek yapmıcam beno göbüş nasıl gidecek......
iyi ki akşam yemek yememişsin.....pirinç pilavı yok demedik mi jujum?ama güzel atlatmışsın bugunu
jujum yarın mümkünse karbo almıyoruz.haftasonu limitimizi doldurduğumuzu düşünüyorum.......
hayırdır akşam parti ya da kutlama falan mı vardı ? kıymalı börek yendıgıne göreyarın bunun acısını çıkaracağını düşünüyorum.yoksa yanılıyor muyum
oooooooo iyi olmuş sana yürüyüş arkadaşı çıkmış ne güzel bol bol sahil yürüyüşü yaparsın.. aslında senin düzenli olarak bölgesel çalışman lazım .... nivea bady ne derece karşılıyor senin bu isteğini bilmembende eve yenı geldım.....oh dıyorum şimdi kızlar kaynatmıştır bende geçmişi okurum.....
takıma bır geldım ne göreyim kimsecıkler uğramamış bugun.....
bugun eşimle bıraz yürüdük sonrada arkadaşlarla takıldık......
bugun arkm bır kızdan bahsettı meğer o da kk da dukan yapıyormuş bayağı incelmiş....her gün sahılde 1 saat yürüyüş yapıyormuş ve yürüyüşünün saatını hiç değiştirmiyormuş her gun aynı saatte......
kız ne mısafırlıge gıdıyormus ne bir şey.düzenım bozulur benım diyormuş...
ben de o kızla tanışacağım....artık onunla her gun sahılde yürürüm bahanem de olmaz.hihihi çok iyi olacak
ben kurabiye yaptım onun üzerine koyduğun fındıklardın tırtıkladım .. malum kurabiyeden yiyemeyince...ooo süpermiş .bugun fındık yeme gunu olmuş...juju da fındık yemıs
dalin nerelerde ya.....bugun markete gırınce metre gördüm dalın geldı aklıma
koçummmmmm sen beni asıyon kesiyon ama sen ooooo dibe vurmuşun haberimiz yokbenım bugun yeme bakımından çok kötü gectı.....hiç yazmayım misafirliğe gıdınce neler olur tahmın edersınız ama neysekı şehriyelı tavuk salata yapmıştı bol yesıllıklı bir de yeşil mercımeklı fırında sigara böregı yapmıştı 2 tane de ondan aldım....çok cozutmadım ama yıne de çok şişim yaaaa......
valla biz denedik olmadı kuzum tavsiye etmem... ama koçluk sistemi süper ilerliyor bunu tavsiye ederim bak.. bizde kilo veremeyen kim varsa bu hafta kilo verdijujucan.. buraya yazmadım çünkü benzer durumda başkaları varsa oradanda okusun istedim..
hani bu oylama formu var ya. oradaki durumu düşünüyordum. diskalifiye cezasına alternatifler. uzaklaştırma olsa nasıl olacak ki diye..
aynen katılıyorum corniye kişi takımdan uzaklaştırılınca ohhh hesap verdiğim kimse yok deyip salıyor kendini ... örnek dalinçentiqoo bu uygulamayı biz yaparken ;
cezalı olduğu için bildirimde bulunmadı yazmıştık.....yalnız bu sekılde bıldırım yapmanın çok karışık olacağını diğer takımlar da kendılerınce bu sekilde yollar izlerse karışıklığın önünü alamayacağını söyledi püsküüt, ki keza haklıydı......
eger bildirim yapmayan/yapamayan/cezalı fark etmez bir üye bildirim yapmamışsa sen onun yanına ya izinli ya da bildirim yapmadı yazabilirsin başka alternatifin yok......
ayrıca diskalıfıye dışında bildirimde bulunamama cezası pek işe yaramayan bir uygulama denedik ve gördük.çünkü kişi yarışmadan daha cok uzaklaşıyor......
ne parti ne bisey yaa esim eve yemege gelecek diye yaptim ama oda gelmedi bende ona kizdim da yedim.zaten bana olan oldu Allahim bu ne azap boyle..saatkac oldu hala midemin rahatsizligiyla ugrasiyorum.Cikardim cikaracam modundayim.Uzun bir muddet borek morek veya hicbir yemek gormek istemiyorum.Olmeyecek kadar yesem yeter
sorma ahh sorma kim dusurdu aklima bilmem ki kac zamandir beraber dogru durust biseyler yemedik diye yaptim olan bana oldu
oo bakiyorum sende bayagi odul almissin
,asallah corni sen ne kadar zamanda verdin kilolarini
oooooooo hakkaten akşam olmamış... o akşam yediğini öğlen yeseydin belki bir nebze ama .. neyse hafta sonu diyelim geçelim pazartesinden itibaren eski tempoya devam...
oramı buramı eritim de göbek kalsın... şaka bi yana ben zaten haftanın 3-4 günü kardiyo yapıyorum içerisinde mekik de var zaten... ilk aşamada yürüyüşümü etkin kılıp kilo vermek sonrasında toparlanma istiyorum ... ama bu arada artık hergün twest shape yapıyorum bacaklarım için mesela... bakalım duruma göre...
corni pilavı sadece 3 yk aldım ki ben.. zaten saat 3 te yedim ki akşamı da yemem bunuda yakmış olurum diye... corboyu akşamları yemicez diye anlaştık diye hatırlıyorum ben... sabah ekmeğimi yedim ben
oooooooo iyi olmuş sana yürüyüş arkadaşı çıkmış ne güzel bol bol sahil yürüyüşü yaparsın.. aslında senin düzenli olarak bölgesel çalışman lazım .... nivea bady ne derece karşılıyor senin bu isteğini bilmem
ben kurabiye yaptım onun üzerine koyduğun fındıklardın tırtıkladım .. malum kurabiyeden yiyemeyince...
koçummmmmm sen beni asıyon kesiyon ama sen ooooo dibe vurmuşun haberimiz yok
valla biz denedik olmadı kuzum tavsiye etmem... ama koçluk sistemi süper ilerliyor bunu tavsiye ederim bak.. bizde kilo veremeyen kim varsa bu hafta kilo verdi
yani ben
aynen katılıyorum corniye kişi takımdan uzaklaştırılınca ohhh hesap verdiğim kimse yok deyip salıyor kendini ... örnek dalin
yemekteeeeeeeeehiç sorma ipekçim.....misafirliğe gidince yaaaaa tugbaaaaa lütfennn ama gibi bir cümle ile karşılaşıyorum,ikramları reddettiğim zaman.....kız sırf benım için hazırlıyor yapma etme yemıcem dıyorum yok.......mecbur kalıyorum aslında
cnm ben 7 ocaktan beridir diyetteyım yanı % 50 diyet
jujum sen benim dediğimi yap gittiğim yoldan gitme bebegemm
yaww sneın bu kardıo nasıl bır kardıo böle 20 dk içinde her hareketı yapıyorsunadı yok mu bunun Google amcadan bır bakayım....
nıvea body 1 saat suruyor ,vücudun tum bölgelerı için....omuz,kol,göbek,bacak,basen.....her yer için......ama ben göbek ve basene ağırlık verecegım özellıkle göbek.......
bugun kahvaltı da ekmeğini yedın..onu ye zaten,yememezlık yapma.......
bugun öğlen yemekte ne var acaba?
bir de pilavın bahanesı yok
anlaşmamıza gelince o ilk baştaydıkarbo akşam zaten yok .......şimdi sana yavaş yavaş öğlenleri pilav vs yememeyı alıstıracagım:44: alışkanlık olmuştur belkı de......bi deneyelim ve görelim bakalım.....hadi yavru aslanım benim sen yapacaksın bu işi........
bi kerem ben buna dahil değilim... ben haftala -300 ile başlamıyım kızımmmmmmm onu kaçamak yapan diğerleri alsın üstünekızlarrrrrrrr günaydın..........herkes için konuşuyorum.kaçamak yapanlar(ben de dahil) bugun yenı bır gun ve cumaya koca bir 4 gun var......bu 4 günü süper degerlendırın.....bol bol spor yapın ,yedıklerınıze dikkat edın hatta çok dikkat edın........
cuma günü güzel bir tablo ile karşılaşalım.......
kızlarrrrrrrr günaydın..........herkes için konuşuyorum.kaçamak yapanlar(ben de dahil) bugun yenı bır gun ve cumaya koca bir 4 gun var......bu 4 günü süper degerlendırın.....bol bol spor yapın ,yedıklerınıze dikkat edın hatta çok dikkat edın........
cuma günü güzel bir tablo ile karşılaşalım.......
yemekteeeeeeeee
tarhana çorba
etli nohut
şehriyeli bulgur pilavı
karışık turşu
şimda bana aç kal demiceksin dimivalla da aç kalmam billa da aç kalmam
bi kerem ben buna dahil değilim... ben haftala -300 ile başlamıyım kızımmmmmmm onu kaçamak yapan diğerleri alsın üstüne
bu arada benim yaptığım kardiyo videosu google amcada yok bende çok aradım bulamadım... benim samsung smart tv nin içeriğinde olan bi özellik ..
yemekteeeeeeeee
tarhana çorba
etli nohut
şehriyeli bulgur pilavı
karışık turşu
şimda bana aç kal demiceksin dimivalla da aç kalmam billa da aç kalmam
bi kerem ben buna dahil değilim... ben haftala -300 ile başlamıyım kızımmmmmmm onu kaçamak yapan diğerleri alsın üstüne
bu arada benim yaptığım kardiyo videosu google amcada yok bende çok aradım bulamadım... benim samsung smart tv nin içeriğinde olan bi özellik ..
[TABLE="width: 1032"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]5.Takım [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]65,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]14,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]18,375[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]292[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]74,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]11,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]15,676[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]293[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]dalin26[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]88,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]11,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]13,401[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]72,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]9,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]13,056[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]294[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Sevda_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]70,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]10,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]12,855[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD]296…298[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]9,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]12,404[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]297[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]ukyo[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]67,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]7,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]10,000[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]59,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]9,394[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]294[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]garfield06[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]64,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]9,296[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]ZES[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]83,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]75,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]7,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]8,916[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]5,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]7,591[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]4,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]7,164[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]89,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]83,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]6,904[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]82,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]4,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]5,932[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]296[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Simuzer[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]65,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]1,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]1,955[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD]312-313[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]ipekyoy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]76,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]-0,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]-0,523[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD]298-313[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]995,60[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]883,90[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]111,70[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]9,669[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evettttttttttt yeni katılımlarla birlikte kim ne kadar verdi listemiz yukarıdaki gibidir....
simuzer yeni üye ona diyecek bişey yok bizim aramızda kilo vermeye başlıcak
ipekyol eski üye hatta araştırdım geçmişi baya eski ama ben 298. etapta dönüşünden itibaren aldım kilosunu ve 15 etap geçmesine rağmen kilo vermek bir yana bu sürede kilo almış görünüyor... demekki yolunda gitmeyen bişeyler var ...
tük koçlarımı ipekyol arkadaşımız üzerinde yoğunlaşmalarını rica edeceğim yardıma ihtiyacı olan en acil vakamız o malum... ipemyolunun menüleri özellikle dikkat edilmesi gereken menüler
ya corni bende kol için ender saraça bi spor hocası çıkmıştı bi hareket gösterdi bu hani tuzluk diyolar kolun arkası için onu yapıyorum diyete başladığımdan beri toparlansın diye amma velakin şuan yumurtalar oldu kolumdakaslı oldu ama altlar hala lömbür lömbür anlamadım ben bu işi senin bildiğin etkili hareket varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?