- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.341
bizim kendi ahçımız var canım bizim binamızda yapılıyor yemekler... adamın numarasını mı verim sanajujum sizin bu kurum hangı yemekhane ıle çalışıyor ver şunların numarasını bana da arayıp bir haşlayayım şunlarıdiyet yemek yapsınlar.......
valla jujum tamamen karbo olmuş bu menü ya......napacagız dur bı düşüneyım.....hımmm:44::44::44:
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etli) (300 kcal)300 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Karışık Turşu (54 kcal)54 kcal
Alınan Kalori Toplamı752 kcal
jujum eger bu sekılde yersen alacağın kalori işte bu.....mümkün değil olmazz
öncelikle karar vermelisin......ya tarhana çorbası ya pilav.nohut da zaten karbo :26: zaten pilavı da tercıh edersen yarısını yıyeceksın....sen karar ver......ben olsam sadece çorbayı alırdım pilavı almazdım.......
jujum; şahnur dün dönecektı değil mi? bugun aramıza katılır belki.......şahnurda güzel kılo verdı,vermeye de devam edıyor....İpekyol arkadaşımızın koçu da o olsun ne dersin? tabı eger ikisi de isterse......
dilekçim bende kol için hanı şu arkadan yukarı doğru kaldırıyorsun ya onu yapıyorum....henüz bır şey yok yenı başladım tabı ben....
ama şunlara bir göz at istersen.........
Kollardaki sarkmalar için egzersiz - UZMANTV
Kol sarkmasına bu sayfaya dikkat et .sonra ki diye sayfalar devam edıyor.......
aaaaa duyda inanma gamze hafta sonunun kaçamaksız geçirmişGünaydııınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrevetttt kaçamaksız bir haftasonu geçirdimm veee çok şükürrrr herşey daha iyi bu gün..Artık ben yırttım gibi..Pazar günü çok önemli benim için..Cozutmazsam bir hafta iyi gidierim allahımın izniyle
Cornicann cozutanlar arasında değilim ama çok haklısın, yeniden başlıyoruz bu gün
Aysunayımmm, balımmm nirdesinnn..Ne yersin, ne içersin de bakemmm
Jujum her zaman elimizden geldiği kadar arkadaşlarımıza yardımcı olucağım söz veriyorum kendi adıma
bizim kendi ahçımız var canım bizim binamızda yapılıyor yemekler... adamın numarasını mı verim sana
şimdi bu akşam spor yok... eşimle konsere gidicizzz zamanım olmaz sanıyorum...
sabah 2 dilim ekmek yedim 1 kk peynir... orlatalama 300 cal diyelim...
öğlen 1 tarhana 108 cal
1/2 pilav 150 cal
1/2 nohut 150 cal
totalde 408 cal yapar
sabahla öğlen 708 cal eder ki hala 1200 cal altında kalıyorum akşamada hafif şeyler yedim mi günü kurtarırım bence...
hımmmmm evet mantıklı şahnurcum gelsin toparlansın alışsın türkiye ortamına sonra koçluk yapabilir ki ipekyola koç şart gibi ....
aaaaa duyda inanma gamze hafta sonunun kaçamaksız geçirmiş[/FONT][/COLOR][/B]
jujum; şahnur dün dönecektı değil mi? bugun aramıza katılır belki.......şahnurda güzel kılo verdı,vermeye de devam edıyor....İpekyol arkadaşımızın koçu da o olsun ne dersin? tabı eger ikisi de isterse......
dilekçim bende kol için hanı şu arkadan yukarı doğru kaldırıyorsun ya onu yapıyorum....henüz bır şey yok yenı başladım tabı ben....
ama şunlara bir göz at istersen.........
Kollardaki sarkmalar için egzersiz - UZMANTV
Kol sarkmasına bu sayfaya dikkat et .sonra ki diye sayfalar devam edıyor.......
çok sağol tuğbacım ağırlıkla hiç çalışmadım şimdi onu deniyim ben
bu arada jujuyla aranızdaki yemek muhabbetide süper ya gel vazgeç şu pilavdan
gamzem tebrikler bacım
koçummmmmm benim 83,6 kilo olduğumu hatırlatırım... Yani ben 50-60 kilo değilim ki 1200 cal besleneyim... Dalinle yaşadığım sıkıntıyı yaşatma bana pleasesen o 1200 kaloriyi ancak spor yaparsan alabilirsin....Ee bugun spor da yokmus:26::26::26:konserde bol bol zıpla ,dans et bari
Bak gel şu pilavdan vazgeç...kalori bayağı azalıyor ....etlı nohutunu ye...aslında yoğurt olsaydı sadece etli nohut +yoğurt ye dıyecektım :44::44::44:
Bugun akşam çok hafif gecırmen lazım juju.....akşama yoğurt +yağsız tuzsuz salata ye....başka bir şey yok....bugun öğlen yedıklerın ya da yıyeceklerın çok fazla zaten.....
Sen bu hafta -300 e nıye takılıyorsun unut onu.....bız şimdi cumaya odaklandık ....yenı bır haftaya başladık o -300 bızım gecen hafta karımız.onu cebımıze koyduk.......yola devam ediyoruz.......
O sebepten bugun dikkat etmemız lazım....
koçummmmmm benim 83,6 kilo olduğumu hatırlatırım... Yani ben 50-60 kilo değilim ki 1200 cal besleneyim... Dalinle yaşadığım sıkıntıyı yaşatma bana please
pilavsız çıkmam abiiiiiiçok sağol tuğbacım ağırlıkla hiç çalışmadım şimdi onu deniyim ben
Bu arada jujuyla aranızdaki yemek muhabbetide süper ya gel vazgeç şu pilavdan
Gamzem tebrikler bacım
ben mi dedim bugün böyle yemek yapın diye ama niye ben çekiyom cezasını:84:hayır ben sana 1200 den az beslen demiyorum......yedıklerın dırek kılo yapacak seyler.....ıstersen 1 kılo et ye....ona lafım yok.....sadece karboyu birazcık kısmaya çalışıyorum sende.....mevzumuz o...eger bugun senın menünde......çorba+etlı nohut+yogurt +salata olsaydı gıkım çıkmayacaktı ......ama pilavı görünce bende şimşekler çaktı
pilavsız çıkmam abiiiiiiBananem ben niye vazgeçiyom hem pirinç pilavı bile değil kıçı kırık bulgur
pilavsız çıkmam abiiiiiiBananem ben niye vazgeçiyom hem pirinç pilavı bile değil kıçı kırık bulgur
ben mi dedim bugün böyle yemek yapın diye ama niye ben çekiyom cezasını:84:
bilmiyorum artık kaptanım tuğbanın avatarda pek bi manidar olmuş
ama hatunu gördükce insanın hareket edesi geliyo valla
KOÇUM SEN İSTERSİN DE BEN SENİ KIRARMIYIM.... SEN NASIL İSTİYORSAN ÖYLE BENİM SANA KARŞI GELME GİBİ BİR LÜKSÜM VARMI Kİne varmış anacım bu pilavda bu kadar direttin aaaaaaa
tmm pes ediyorum sadece yarım porsiyon alacaksın.....akşama da sadece yoğurt yıyeceksın o zaman.......anlaştık mı? yukarı da yazdığın gibi olsun.....
hepsinden 1/2 porsıyon alıp dengeleyeceksın.........ok mi?
kız sen niye denetlemiyon talebeni... baksana benimkisi neredeyse lokmamı gırtlağımdan çekip alacak :18:
bilmiyorum artık kaptanım tuğbanın avatarda pek bi manidar olmuş
ama hatunu gördükce insanın hareket edesi geliyo valla
KOÇUM SEN İSTERSİN DE BEN SENİ KIRARMIYIM.... SEN NASIL İSTİYORSAN ÖYLE BENİM SANA KARŞI GELME GİBİ BİR LÜKSÜM VARMI Kİ
kız sen niye denetlemiyon talebeni... baksana benimkisi neredeyse lokmamı gırtlağımdan çekip alacak :18:
KOÇUM SEN İSTERSİN DE BEN SENİ KIRARMIYIM.... SEN NASIL İSTİYORSAN ÖYLE BENİM SANA KARŞI GELME GİBİ BİR LÜKSÜM VARMI Kİ
süpersin yavru aslanım benimmm
Bugunu de kazasız atlatacağımız için çok mutluyum
Yarım porsiyon da karar kıldığımıza sevındım
bana dediklerini yap zati aç kalırsın :18:benim de haftasonu yedıgım hurmalar hafta içi totomu tırmalamasın diye ne yapacağıma karar vermekle meşgulüm......ne yapsam da nasıl aç kalsam dıye dusunuyorum
benim talebe ortalıklarda yok jujum umarım kahvaltıda yine ev yapımı poğaça yemez
Babasıda geldi diye giremiyo herhalde
benim talebe ortalıklarda yok jujum umarım kahvaltıda yine ev yapımı poğaça yemez
babasıda geldi diye giremiyo herhalde
evet yarım porsiyon... Hatta nohut yemeğini 2-3 yk bile alabilirim çorbamı tam içicem ama ....
Cuma günü 82 leri görmek istiyorum aylardır görmediğim rakam ve haziran sonunda 7 li rakamlarda kesin olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?