- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.821
kaç gündün maydonos içiyorum ben ödemim varsa atim diye.. keşke sende içseydin dalin... ben regli olduğum hafta bile eksi geldim maydonos suyu ödemimi atmıştı
senin aldığın kilonun bir sorumlusu da koçun oluyor ... biricik seninle yeteri kadar ilgilenseydi kaçamakların olmazdı...
corni neredeyse omuz başıma yerleşti benim elim bişeye gitse enseye şaplak yiyorum
dilek gelsin bi konuşalım.. bende elimden geldiğince takibe alayım seni ..ben dun 4 bardak maydonoz suyu ıctım jujum dusunn....
evet jujum bız dılekle oturtamadık kocluk sıstemını sadece menume yorum yapıyo sızın gıbı sıstemı belırleyemedık...
dilek gelsin bi konuşalım.. bende elimden geldiğince takibe alayım seni ..
kızlar ben sok ıcındeyım suan bole bı sonuc nasıl oldu anlamadım.malum gunlerın 2.gunundeyım ve cok su ıcıyorum bu yuzdenmı oldukı odemmı yaptım ne oldum.sok ıcındeyım.bole olması mumkun deıl ya cok uzgunum cok.ben odem oldugunu dusunuyorum karnım davul gıbı
gecen hafta 76.9 bu hafta 77.5 okadar spor okadar yemeden kısma kar bonhıdrat dahı cok cok kucuk olcuelrde yıyorum sırf dunku tempom bana yarım kılo verdırmıstır bu nasıl oldu kı ya ay bası artısı odemı deyın bana yok sa ben sımdı aglayacam
cok sevınırım jujumm.....dilek gelsin bi konuşalım.. bende elimden geldiğince takibe alayım seni ..
dilek cok narin davranıyor.......zaten kafayı da kırıyordu az dahaişin şakası tabi bunlar da......mesela ben rabişin koçu olsam pko lular ıcın araştırma yapardım nasıl beslenmelerı gerekiyor ,extra ne yapmaları lazım dıye....ama onların arasında bunu göremedim....
cok sevınırım jujumm.....
sen zaten yaptın kuzum pkolu olmadıgın halde benım ıcın bı topıge yazdın ay gozlerım doldu he duygulandımmm....
dalın ne yapan söyleyım ben senden 2 kıloya yakın bekliyordum bende çok şaşırdım.......özellıkle dünden sonra
ben en az 1 kılo beklıyodum dun epey kalorı harcadım ayrım kılo vermısımdır dıy.....odum.ama ben hala verdıgımı dusunuyorum cıkıyorum tartıya defalarca 77.5 hala.odem oldu heralde dun cok yoruldum sadece su ıctım sısmıs olabılırım.malum gunler bıtınce otomatık ınecegınıd usunuyorum bende sızın su maydanoz suyunuzdan ıcecem hemen bugun baslıcam.baska ne odem attırırkı
3-4 gun odem ıcın maydonoz suyu ıcsem carsamba gunu gene tartılsam olarmıkı.
kaç gündün maydonos içiyorum ben ödemim varsa atim diye.. keşke sende içseydin dalin... ben regli olduğum hafta bile eksi geldim maydonos suyu ödemimi atmıştı
senin aldığın kilonun bir sorumlusu da koçun oluyor ... biricik seninle yeteri kadar ilgilenseydi kaçamakların olmazdı...
corni neredeyse omuz başıma yerleşti benim elim bişeye gitse enseye şaplak yiyorum
Merhaba canlarım.. Nasılsınız?
Bizim takımın sonuçları şu şekilde.. Kontrolünüzden sonra yayınlayacağım..
" 313. etap
melinda22 ( 54,50 / 55,40 / -0,90 / % -1,65 )
gdogan ( 54,20 / 53,40 / 0,80 / % 1,48 )
sura260511 ( 84,50 / 84,50 / 0,00 / % 0,00 )
innuk ( 65,60 / 65,00 / 0,60 / % 0,91 )
maymunarmut ( 83,80 / 83,50 / 0,30 / % 0,36 )
bengi-arwen ( 60,00 / 60,30 / -0,30 / % -0,50 )
10.TAKIM ORTALAMASI ( 0,10 )
bana göre doğru.......
len nasılsın dedik.. a
corni yaa jujuyla 800 gr vermişsiniz.. gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?