Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben hımmmmmmm dağda oturuyom :78: şehre çoook uzak teleferikle iniyos

Sahile yürüme 10-15 dk mesafedeyim ama tepede evim benim dönüşte yorucu oluyo yokuş çıkıyorum bide her zaman sahile inilmiyo ki :97:

bızım ki gibi desene bizde sorduklarında dağda oturuyoruz dıyorum

çorba 5-6 kaşık içerim illa Köftenin de içine ekmek değil pirinç konuyor bildiğim :26: Bu arada haşhaş tatlısına bişi demediğine göreeeeeeeeeeeeee

çorba 5-6 kaşık içerim illa Köftenin de içine ekmek değil pirinç konuyor bildiğim :26: Bu arada haşhaş tatlısına bişi demediğine göreeeeeeeeeeeeee

evet bişi demediğime göre yemeyeceksin yanı konusunu yapmaya bile gerek yok demek oluyor bu

o köfte de pirinç varmış bir de

çok kötüü hiç sevmedim

o zaman çorbayı 1/2 al......

1/2 çorba+köfte+salata ok to mu?

akşam da salata veya yoğurt......ya da senın başka dusundugun bir şey var mı?

Gunaydin kizceler ben geldim dun tableti servise goturdu esim-pille ilgili sorunu vardi kapanip duruyodu onu halletmisler.cumartesi gece pc i yere dustu ekrani kirildi cop oldu cnm leptop .
Tablet arizali oldugu icinde gamzeye faceden msj attim merak neyim etmeyesiniz diye.dun esim servise birakti busabah aldi.yeni leptop alana kadar tabletle idare edecem artik.kk cok farkli bunda bi halt anlamadim.

ben şöyle bol acılı 1,5 porsiyon adana düşünüyordum ama neyseeeeeeee

Salata + yoğurt yicez mecbur
ne zaman hallolour sorun dalin.. şimdi izinli yazacakmıyız seni onuda kesinleştirelim

ne zaman hallolour sorun dalin.. şimdi izinli yazacakmıyız seni onuda kesinleştirelim

Yok juju izinli yazmiosun yeni leptop alinana kadar tablette giricem.arizaliydi kullanmioduk hic pili arizaliydi kapaniodu devamli sarj olmuyodu.oluyodu ama zart bitiyodu.dun esim servise verdi bugun aldi .halletmisler pil sorununu.yoksa. ok sikilirdim pc siz nasil yasardim

hoş geldin dalinto.........pc yı yaptırabilecek mısınız?

düşünmek de sınır yok istedıgın kadar düşünebılırsın sadece yemekte sınır var

tmm salata+yogurt da güzel olur......

iyi sevindim giden gelir gelmiyor zaten takımın yarısı izinli oldu... Eee koçluk görevine devam mı baya baya aksattın sende biricik de...

Gamze desen koç ama tısssssssssss hiç bişeye karıştığı yok...

hoş geldin dalinto.........pc yı yaptırabilecek mısınız?

düşünmek de sınır yok istedıgın kadar düşünebılırsın sadece yemekte sınır var

tmm salata+yogurt da güzel olur......

Yok be cornisim onun ekranin full degismesi lazim oda bi leptop parasi hic ugrasmaya degmez.yenisini alir yani esim.okadar darbe aldi hicbisey olmadi nazikce yere dustu ekran icerden kirilmis bunlarin icinde su varya osu darmaduman oldu siyah mor beyaz pempeee rengarenk oldu ekran .eger tamir olmasaydi gelemicektim.ama olurda gene ortadan kaybolursam bilinki tablet gene cortlamistir

bence de yenısını alın.bizde öyle yaptıydık

kayınvaldemin laptopunun ekranı bozuldu benim eşimde normal moniitör bağladı laptopa öyle çalışıyo...

bence de yenısını alın.bizde öyle yaptıydık

bu kız spor yapmaya gıder opuldunuzzz
Kolay gelsin rabis bende gidecem eliptige verecem kendimi
kayınvaldemin laptopunun ekranı bozuldu benim eşimde normal moniitör bağladı laptopa öyle çalışıyo...

Evet.pcyi tvye baglayinca calisiyo monitorumuz vardi eski masaustunden onuda kaynima vermistik cok onceden.icinde resimler su bu var onlari tvye baglayip almaya calisicaz olmadi pc ciye goturup hardiski sokturup ole alicaz.resim cekmistim yeni halimi koyamadim tablettinde sd kart girisi yok foto mak.profesyonel makine kablosu yok.juju kocluga devam eger tablet gene arizalanirsa ki sanmam.gamzenin chentigin tel var bende onlari arayip bildirim yaparim.izinli olurszm gene salarim diyetirsiyorum.pc ile daha kullanisli bu kk ya begen butonu bile yok sadece alintila ve kotu icerik butonu var cok karisik geldi bu bole bana

vayyy bızım hatun coştu.......

butun kızlar bı yerlere dagılmıssss
evet efenım bugunku sporumuda yapmıs bulunmaktayım leslie + 45 mekık cekıldı aksama mekık olayım 100 e tamamlanır...
tubiişşş dun bu kadar yanmamıstı bacaklarım bugun bacaklarım acııdı...

erimeye başlayacak demek ki yağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…