Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen kuzum ya acayıp sıcak hava... tubişşş 1 kase yogurt 1 tane de etımek yıyeyımmı??

valla kuzum ıstıyoruz ama nereye gıtsek dıye dusunuyoruzzz?? ee ısın malı boyutuda onemlı tabı..

ee tabı mali kısım zaten en cok zorlayan kısım....valla bız tatıl matıl bılmıyoruz zaten butun izinlerı memlekette gecırıyoruz şöyle 5 yıldızlı bir otele gitsek......uzansak kumsala gelsın eğlence,yemekler ohhh

tum ızınlerı de memlekette gecırmek sıkıntı ya.... senın ısın daha zor otellerın ıcınde tatıl yerındesınnnn sana her gun tatılll

nolcak bizim halımız böyle......son kiloları da verseydik kurtulsaydık ya:26::26::26:

Ben varyaaa 60 kiloya çok zor gelirim gibi..gelsem bile belki 1 hafta kalırım ertesi hafta 62 olurum öyle pis bir metom var..2 öğün ye 1 kilo al misali :26:

tum ızınlerı de memlekette gecırmek sıkıntı ya.... senın ısın daha zor otellerın ıcınde tatıl yerındesınnnn sana her gun tatılll

ayy şuan mideme kramp girdi.fatmagul vardı ya survıvor da suan star da magazın sunuyor..iğrenç!!!!!

neyse zaten senede 1 kere tatıl yapılıyor o da memlekette.bu yıl da öyle olacak.düğün var mecbur gıdecegız....

ya cok tatıl yapıyorum.hiçbir şey yapamıyorum....kardeşim gelecek hazıran sonuna......bu tıp tan nefret ettım ya herkes bıtırdı sınavları bunların hala devam edıyor....sınavları bitiince gelecek o zaman her gün güneşlenecegım......

aynen bende gordum sabahh!!
hadı gozun aydınn kardescegızınle tatıl yaparsın bı guzell.. ee tıp okumak kolaymıııı...

Jujummm bu hafta acayip yorgun ve bitkin haldeyim ee bitkin düşünce de yiyiyorum yiyince de mezun olmıyorum

Randevulu siztem çalımıyoruz canım yaaa
ben anlamam canım yorgunsan iç suyu şiş finişe geldin kızım zorlamı kovdurucan kendini

jujummmmmm yavriii aslanım,kaplanım,tiger ım nerdesınnnnnnn........
otunu yedi oturuyo birazdan spora gidecek

valla otelde kilo alınmıyo arkadaş denedim ben ... okadar suyla haşır neşir oluyorsun ki acayip yakıyorsun birde homini gırtlak yemesek kilo bilem veriris

Ben varyaaa 60 kiloya çok zor gelirim gibi..gelsem bile belki 1 hafta kalırım ertesi hafta 62 olurum öyle pis bir metom var..2 öğün ye 1 kilo al misali :26:

gamze senle gizli gizli detoks yapalım da yollayalım şu son kiloları.ne dersın bebegemm bu hafta bıttı de haftaya bıtırelım şu işi ya çok uzadı.......

aynen bende gordum sabahh!!
hadı gozun aydınn kardescegızınle tatıl yaparsın bı guzell.. ee tıp okumak kolaymıııı...

sağol cnm.....valla kolay değil .......
bu hafta da sınavlar var lys sınavları..Allah yardımcıları olsun.....

valla jujum bu gamzeyı kapıdan kovsan bacadan giriyor

eferim benım yavru aslanıma ....bak yalnız değilsin rabiş de yoğurdu ve hıyarıyla günü çok gzel noktaladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…