- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.981
Günaydın kızlarrr, yine erkenden kalktım ve işe başlıyorum..Tam gaz temizliğe devam
Gunaydiiinn masallah canimbende toplantiya gidicem mecburen erken kalktim.hala cok uykum var!. Kizim yanimda uyuyor, nefesinin sesi ninni gibi geliyor, simdi bu melodi birakilip da ise gidilir mi
selam kızlar biraz yoğunum işleri toporlayım geleceğim
vay beeeeeeeeee rabiş bu hafta benden fazla mı vermeye niyetlisin kız gecenin bir saati bu ne spor aşkıevet gecenın bu saatınde leslie 2 mıle yapmanın haklı grurunu yasıyorum acayıp terledım su ıcınde kaldım herkeslere ıyı gecelerrrr
Tubişim sozunu tuttum kuzummmm
bi kerem kala kala bi sen bi gamze kaldı koş olarak .. Gümzeninde bi yaptırımı yok ki sessiz sedasız koçluk ediyo sen gibimi40 dk eliptik mi?
Jujum gör bak ben sana sadece yürü dıyorum
bananem yaaa niye 10 dk artırıyoz... Normalde yürüdüğümden 5 dk artıralım ozaman ...jujum boynuna yazık boşuna kafanı sallama...yürüyüş 40 dk..ok to?
Geç bile kalınmış bır spor....aylardır 30 dk yapıyorsun.yeter artık artırmanın vakti gelmişti
valla billa görende dünyaları yedim sanır yediğim kıçı kırık bir adana ... Ve yanında yediğim lavaşı toplasan bir lavaş etmez... Elim büyüklüğünde 3 parça yedim diyom ... 3 deyince mi fazla geliyo size anlamadım .. Birleştirsem yarım lavaş ancak ederdi.. şöyle bir eline bak ne kadar genişlikte hah okadarcıktı yediklerimoooooooooooooo
oooooooooooo
oooooooo bir de proteın almışmıss mışş mış......yok jujum olmamışYokluğumdan fırsat hemen adanayı götürmüşün
Bugun düğünde iyi eğlen çünkü yarın senın için fazla eğlenceli geçmeyecek.çünkü çok sevdiğin yürüyüş ve az yemek var
evet gecenın bu saatınde leslie 2 mıle yapmanın haklı grurunu yasıyorum acayıp terledım su ıcınde kaldım herkeslere ıyı gecelerrrr
tubişim sozunu tuttum kuzummmm
vay beeeeeeeeee rabiş bu hafta benden fazla mı vermeye niyetlisin kız gecenin bir saati bu ne spor aşkı
bi kerem kala kala bi sen bi gamze kaldı koş olarak .. Gümzeninde bi yaptırımı yok ki sessiz sedasız koçluk ediyo sen gibimi
bananem yaaa niye 10 dk artırıyoz... Normalde yürüdüğümden 5 dk artıralım ozaman ...Ayrıca rampa yürümediğimde terlemiyorum ben düz yürürsem bir işe yaramaz gibi geliyo
valla billa görende dünyaları yedim sanır yediğim kıçı kırık bir adana ... Ve yanında yediğim lavaşı toplasan bir lavaş etmez... Elim büyüklüğünde 3 parça yedim diyom ... 3 deyince mi fazla geliyo size anlamadım .. Birleştirsem yarım lavaş ancak ederdi.. şöyle bir eline bak ne kadar genişlikte hah okadarcıktı yediklerim
Hem sen burdaydında ben mi sözünü dinlemedim alalalala
cnm benım bulmuşsun galiba:) ne güzel nasıldı peki.....bayağı faydası olacak gibi değil mi?
Günaydın kızlarrr, yine erkenden kalktım ve işe başlıyorum..Tam gaz temizliğe devam
Gunaydiiinn masallah canimbende toplantiya gidicem mecburen erken kalktim.hala cok uykum var!. Kizim yanimda uyuyor, nefesinin sesi ninni gibi geliyor, simdi bu melodi birakilip da ise gidilir mi
herkese gunaydın canlarrr
vay beeeeeeeeee rabiş bu hafta benden fazla mı vermeye niyetlisin kız gecenin bir saati bu ne spor aşkı
bi kerem kala kala bi sen bi gamze kaldı koş olarak .. Gümzeninde bi yaptırımı yok ki sessiz sedasız koçluk ediyo sen gibimi
bananem yaaa niye 10 dk artırıyoz... Normalde yürüdüğümden 5 dk artıralım ozaman ...Ayrıca rampa yürümediğimde terlemiyorum ben düz yürürsem bir işe yaramaz gibi geliyo
valla billa görende dünyaları yedim sanır yediğim kıçı kırık bir adana ... Ve yanında yediğim lavaşı toplasan bir lavaş etmez... Elim büyüklüğünde 3 parça yedim diyom ... 3 deyince mi fazla geliyo size anlamadım .. Birleştirsem yarım lavaş ancak ederdi.. şöyle bir eline bak ne kadar genişlikte hah okadarcıktı yediklerim
Hem sen burdaydında ben mi sözünü dinlemedim alalalala
demesi kolay.. Kızım benim emektarla 6. Hızda yürünmüyo.. öyle bi ses çıkıyo ki alt kattakini düşünemiyorum ...henüz kahvaltı etmedim senınle baş edebilmem için enerji almam lazım...bir kahvaltı edip geleyim.........hem ben artık burada olduğuma göre
Rampa bacak kası yapıyormuş dıyorumm sonra o yağların erımez kas olursa görürsün gününüNormal yürürken 6.0 a getır ....
ahh rabiş ahhhhh cumaya kadar sıkı asılman lazım... Bişey yapmana gerek yok corninin bana uygulayacağı gaddar rejimlerini sende uygula zati erersinvalla jujum merak edıyorum bu hafta ne kadar gıdıcek haftaya bayagı bı +ıle baslamıstım cuma sonucu gorcezzzz
buldum canım ındırdım bılevalla acayıp terledım 32 dakıka boyunca hıc durmadan hareketlerı yaptım zor degıl ama cok terletıyo ben sevdım vak vaklaya vakvaklaya yaptım vallaa haftaya 3 mıl mı yapıcam??
demesi kolay.. Kızım benim emektarla 6. Hızda yürünmüyo.. öyle bi ses çıkıyo ki alt kattakini düşünemiyorum ...
Bir ara bozulsada yenisini alsam diyordum ama şimdi amlan bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum koşu bandının bu aralar ona para ayıramam
ahh rabiş ahhhhh cumaya kadar sıkı asılman lazım... Bişey yapmana gerek yok corninin bana uygulayacağı gaddar rejimlerini sende uygula zati erersin
şöyleki canım benim emektarı fazla zorlamak istemiyorum balataları yanmasın diye gözünün içine bakıyorum eeee kolay değil 9 yıllık makina ... Eşimde bozumladan yenisini almıyo... Bu aralarda para yok bozulsa da alamayız.. Valla kazara bi bozulursa yürüyüş bile yapamam artık orasını sen düşüngünaydınnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrr...........gamze bize de gel kız .......ne zamandır temızlemıyordun sen bu evi bitmedı gitti
O zaman her akşam adana yıyelım madem kıçı kırık adana
Jujum benım her şeye muhalefet yavru aslanım......40 dk yürümemekte neden dırenıyorsun önce mantıklı bir açıklama yap sonra 35 dk ya ok dıyeyım.....ama dersen ki her gun 5 dk artırarak gidelim hem vücut şaşırsın hem de yerimde saymayım .....bence böyle daha güzel olur ne dersin?
Bugun 35 dk......yarın 40 ok mi?
Ayrıca öğlen yemekte ne varmış......
ekşili köfte (yicem):125:
Salata (yicem):125:
Haşhaş tatlısı(yicem-yemicem-yicem-yemicem-yicem-yemicem)
şehriye çorba(içicim):125:
ben hımmmmmmm dağda oturuyom :78: şehre çoook uzak teleferikle iniyoshımmmmmmm jujum siz nerde oturuyorsunuz mersınde....dışarı çıkıp yürüme ımkanın olsa aslında hem temız hava alırsın hem zaman daha cabuk gececegı için farkına varmazsın yürüdüğünün.....
demesi kolay.. Kızım benim emektarla 6. Hızda yürünmüyo.. öyle bi ses çıkıyo ki alt kattakini düşünemiyorum ...
Bir ara bozulsada yenisini alsam diyordum ama şimdi amlan bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum koşu bandının bu aralar ona para ayıramam
ahh rabiş ahhhhh cumaya kadar sıkı asılman lazım... Bişey yapmana gerek yok corninin bana uygulayacağı gaddar rejimlerini sende uygula zati erersin
sen bir süre bunu yap bakalım......3 mile sonra gecerız......3 mıl 45 dk çünkü......1-2 hafta bu sekılde devam et vücut alışsın...bir de hanı mekık cekıyorsun ya cektıgın mekikleri 15x3 set halınde lessie yaptıktan sonra çek......o şekilde daha cok faydasını göreceksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?