Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarrr, yine erkenden kalktım ve işe başlıyorum..Tam gaz temizliğe devam

Gunaydiiinn masallah canim bende toplantiya gidicem mecburen erken kalktim.hala cok uykum var!. Kizim yanimda uyuyor, nefesinin sesi ninni gibi geliyor, simdi bu melodi birakilip da ise gidilir mi

Offfffff senin işin çok zor canım yaa :26::26::26:

evet gecenın bu saatınde leslie 2 mıle yapmanın haklı grurunu yasıyorum acayıp terledım su ıcınde kaldım herkeslere ıyı gecelerrrr
Tubişim sozunu tuttum kuzummmm
vay beeeeeeeeee rabiş bu hafta benden fazla mı vermeye niyetlisin kız gecenin bir saati bu ne spor aşkı

40 dk eliptik mi?

Jujum gör bak ben sana sadece yürü dıyorum
bi kerem kala kala bi sen bi gamze kaldı koş olarak .. Gümzeninde bi yaptırımı yok ki sessiz sedasız koçluk ediyo sen gibimi
jujum boynuna yazık boşuna kafanı sallama...yürüyüş 40 dk..ok to?
Geç bile kalınmış bır spor....aylardır 30 dk yapıyorsun.yeter artık artırmanın vakti gelmişti
bananem yaaa niye 10 dk artırıyoz... Normalde yürüdüğümden 5 dk artıralım ozaman ... Ayrıca rampa yürümediğimde terlemiyorum ben düz yürürsem bir işe yaramaz gibi geliyo
valla billa görende dünyaları yedim sanır yediğim kıçı kırık bir adana ... Ve yanında yediğim lavaşı toplasan bir lavaş etmez... Elim büyüklüğünde 3 parça yedim diyom ... 3 deyince mi fazla geliyo size anlamadım .. Birleştirsem yarım lavaş ancak ederdi.. şöyle bir eline bak ne kadar genişlikte hah okadarcıktı yediklerim

Hem sen burdaydında ben mi sözünü dinlemedim alalalala

evet gecenın bu saatınde leslie 2 mıle yapmanın haklı grurunu yasıyorum acayıp terledım su ıcınde kaldım herkeslere ıyı gecelerrrr
tubişim sozunu tuttum kuzummmm

cnm benım bulmuşsun galiba:) ne güzel nasıldı peki.....bayağı faydası olacak gibi değil mi?

henüz kahvaltı etmedim senınle baş edebilmem için enerji almam lazım...bir kahvaltı edip geleyim.........hem ben artık burada olduğuma göre

rampa bacak kası yapıyormuş dıyorumm sonra o yağların erımez kas olursa görürsün gününü normal yürürken 6.0 a getır ....

valla jujum merak edıyorum bu hafta ne kadar gıdıcek haftaya bayagı bı + ıle baslamıstım cuma sonucu gorcezzzz

ekşili köfte (yicem):125:
Salata (yicem):125:
Haşhaş tatlısı(yicem-yemicem-yicem-yemicem-yicem-yemicem)
şehriye çorba(içicim):125:

cnm benım bulmuşsun galiba:) ne güzel nasıldı peki.....bayağı faydası olacak gibi değil mi?

buldum canım ındırdım bıle valla acayıp terledım 32 dakıka boyunca hıc durmadan hareketlerı yaptım zor degıl ama cok terletıyo ben sevdım vak vaklaya vakvaklaya yaptım vallaa haftaya 3 mıl mı yapıcam??

Günaydın kızlarrr, yine erkenden kalktım ve işe başlıyorum..Tam gaz temizliğe devam

Gunaydiiinn masallah canim bende toplantiya gidicem mecburen erken kalktim.hala cok uykum var!. Kizim yanimda uyuyor, nefesinin sesi ninni gibi geliyor, simdi bu melodi birakilip da ise gidilir mi

herkese gunaydın canlarrr

günaydınnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrr...........gamze bize de gel kız .......ne zamandır temızlemıyordun sen bu evi bitmedı gitti

o zaman her akşam adana yıyelım madem kıçı kırık adana

jujum benım her şeye muhalefet yavru aslanım......40 dk yürümemekte neden dırenıyorsun önce mantıklı bir açıklama yap sonra 35 dk ya ok dıyeyım.....ama dersen ki her gun 5 dk artırarak gidelim hem vücut şaşırsın hem de yerimde saymayım .....bence böyle daha güzel olur ne dersin?
bugun 35 dk......yarın 40 ok mi?

ayrıca öğlen yemekte ne varmış......

demesi kolay.. Kızım benim emektarla 6. Hızda yürünmüyo.. öyle bi ses çıkıyo ki alt kattakini düşünemiyorum ...

Bir ara bozulsada yenisini alsam diyordum ama şimdi amlan bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum koşu bandının bu aralar ona para ayıramam
valla jujum merak edıyorum bu hafta ne kadar gıdıcek haftaya bayagı bı + ıle baslamıstım cuma sonucu gorcezzzz
ahh rabiş ahhhhh cumaya kadar sıkı asılman lazım... Bişey yapmana gerek yok corninin bana uygulayacağı gaddar rejimlerini sende uygula zati erersin

sen bir süre bunu yap bakalım......3 mile sonra gecerız......3 mıl 45 dk çünkü......1-2 hafta bu sekılde devam et vücut alışsın...bir de hanı mekık cekıyorsun ya cektıgın mekikleri 15x3 set halınde lessie yaptıktan sonra çek......o şekilde daha cok faydasını göreceksin....

hımmmmmmm jujum siz nerde oturuyorsunuz mersınde....dışarı çıkıp yürüme ımkanın olsa aslında hem temız hava alırsın hem zaman daha cabuk gececegı için farkına varmazsın yürüdüğünün.....

şöyleki canım benim emektarı fazla zorlamak istemiyorum balataları yanmasın diye gözünün içine bakıyorum eeee kolay değil 9 yıllık makina ... Eşimde bozumladan yenisini almıyo... Bu aralarda para yok bozulsa da alamayız.. Valla kazara bi bozulursa yürüyüş bile yapamam artık orasını sen düşün

Ben diyorum ki bir gün 35 dk yürüyüş
bir gün 25 dk yürüyüş + 20 dk kardiyo

ekşili köfte (yicem):125:
Salata (yicem):125:
Haşhaş tatlısı(yicem-yemicem-yicem-yemicem-yicem-yemicem)
şehriye çorba(içicim):125:

aslında köfte salata süper ikili..çorbayı içmeyedebilirsin......ama yok olur mu illa içmen lazım çorbanı az al bari....yarım porsiyon olsun.....köftenın içine de bol bol ekmek atmışlardır şimdi.....

ben hımmmmmmm dağda oturuyom :78: şehre çoook uzak teleferikle iniyos

Sahile yürüme 10-15 dk mesafedeyim ama tepede evim benim dönüşte yorucu oluyo yokuş çıkıyorum bide her zaman sahile inilmiyo ki :97:

asılıyorum valla jujummmm

anlasıldı okeytaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…