- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.021
erimeye başlayacak demek ki yağlar
hadi insallahhhh tubişimmm
1 eylül müüüüJUJU 17 haziranda iznim bitmişti kusura bakma dün haber veremedim... bizim nette sorun var şimdi modem arızalandı falan eşimde tatile giriyoruz diye uğraşmak istemedi vs. durumlardan dolayı iznimi mümkünse 1 eylül 2013 tarihine kadar uzatmak istiyorum... Net işi çözülürse ben ara ara yazmaya çalışacağım ve ayrıca bazı ihmal ettiğim işler durumlar vardı onlarıda halletmeye çalşıyorum...
sevgili arkadaşlar şükür hamd olsun iyiyim kesinlikle kendimi yeme konusunda bırakmadım daha iyi bir şekilde ilerliyorum zaman zaman sizleride bilgilendireceğim inşallah... hoşcakalın...
çentikocum kusuruma bakma olur mu sanada haber veremedim en kısa zamanda görüşmek üzere...
günaydınnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrr...........gamze bize de gel kız .......ne zamandır temızlemıyordun sen bu evi bitmedı gitti
o zaman her akşam adana yıyelım madem kıçı kırık adana
jujum benım her şeye muhalefet yavru aslanım......40 dk yürümemekte neden dırenıyorsun önce mantıklı bir açıklama yap sonra 35 dk ya ok dıyeyım.....ama dersen ki her gun 5 dk artırarak gidelim hem vücut şaşırsın hem de yerimde saymayım .....bence böyle daha güzel olur ne dersin?
bugun 35 dk......yarın 40 ok mi?
ayrıca öğlen yemekte ne varmış......
iyi sevindim giden gelir gelmiyor zaten takımın yarısı izinli oldu... Eee koçluk görevine devam mı baya baya aksattın sende biricik de...
Gamze desen koç ama tısssssssssss hiç bişeye karıştığı yok...
herkes gidiyor birer birer......
Garfield
Büşra
zes
aysunay(gelecek ay yok)
sevda
ukyo
biricik
şahnur
dalin
müsait olamıyorlar....
bende ağustosta yokum......
jujum sen izne çıkacak mısın?
:26::26::26::26: öldüm yaaaa3 aydır tül, perde yıkamamıştım tuğbam :18: o kadar yoruldum ki anlatamam..yatak odası, dolapların içleri dışları, oturma odası, tüller pc nin salona taşınması ve yer değişimi bittii..bu arada salondaki tv ve oturma odasındaki tv ye 2 li elembi alıp ikisinide çalışırmayı başardım birde yatak odasındaki minik tv ye kablo bağlandı ama o salonla aynı gösterecek
Anlayacağın hem elektrik işleri hemde temizlik işleri çakıştı, hee bu arada avizeleri bile yıkıyorumo kadar kirlenmişim yani
Sanırım tüm takıma bir ay kapatıcaz gibi
ohh eline sağlık......mis gibi olmuştur her yer
valla takımda kimse kalmayacak yakında......sen de mezun olursun.....rabişle juju artık takılırlar
cıksss olmamolamam
ne demek olmam olamam.. Bal gibide olacaksın aaaaaaaaaaa demir attın kızım ver kilonu mis gibi koruma modunda takıl delimisincıksss olmamOlamam
ne demek olmam olamam.. Bal gibide olacaksın aaaaaaaaaaa demir attın kızım ver kilonu mis gibi koruma modunda takıl delimisin
nıye kız...beraber mezun olalım da korumaya gecelim....vücut sekıllendırmeyle devam ederız.....
ne demek olmam olamam.. Bal gibide olacaksın aaaaaaaaaaa demir attın kızım ver kilonu mis gibi koruma modunda takıl delimisin
valla gitmeye nıyetı yok......
Kızlar dunden beri yazmadım sürekli okudum ama yazmadım.yağmur yağında bizim nette uçuyor tlf dan net geldikçe bakim ama yazmaya gelince net uçuyor.bu aksam burdaki saate göre 20 oraya göre 22de gelip yazıp okuyacak ins
rabiş ne yaptın ders işini.....bend evam edemedim.bugun bakacağım.....
valla kuzum ne yalan solım baslamadım hala....
menum
sabah
1 kase nesfıt
ogle
8-9 tane kara lahana dolması ama cok kucuktu
aksam
ne yesem??? canım ıstemıyoo cok sıcakk
su:2 lt yı gectı
spo:leslie 2 mil+100 mekık
hava o kadar pis ki resmen bunaldım ya......
gamze kız ne zaman ders çalışacaksın acaba.....valla o ders çalışma topiğine gelırsen ben böyle bir çalış iki çalışma istemem haa ona göre.....
düzenli ders çalışacağız......off kış gelsın ya ...sevmıyorum yaz ı
Aşkım şunun şurası 1 hafta işim var en fazla, sonrasında eski boş gezen kalfası benyine buralardayım tatlımm
yok yanı rabişle ikiniz asmaya falan çalışıyorsanız fururum sizi ona göre.....offffff bayılcam şimdi ha.......
ne dicektim bizim evde 21 temmuza kadar full ders çalışılacak neden mi? belki duyanınız vardır......teknik eğitim öğrt. mühendıslık hakkı verıldı ya.....benım eşimde eloktronık öğrt. mezunu 21 temmuzda sınav var ona çalışacak.....ve tabı bende onunla.......bugun sabah işe gıderken ders çalışmak lazım artık dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?