Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

başkasının öğrencisine yorum yapamam

bu meyvelerın çıkması hiç iyi olmadı ya.insan dayanamıyor değil mi?
bacım goç acı söylermiş

o hazır kek ne oluyor acaba? ayrıca öğlen yedıgın ekmeklerın sayısı da fazla olmuş....1 dilim neyıne yetmıyordu....
söyleyeyım hemen.....

cunku kahvaltı etmedın ve meyveyı de süt veya yoğurtla yemedııgn için hemen kana karıştı ve açlık krizin tuttu öğlen
:18: daha ne dıyeyım bugunluk bu kadar yeter

daha ne diycennn azıma ettin bacımmm hahahahha şaka bir yana çok haklısın ve çok iyi söyledin balım..temizlik yapmamın da payı var, çok efor kaybewttim ve açlıktan titredim inan

daha ne diycennn azıma ettin bacımmm hahahahha şaka bir yana çok haklısın ve çok iyi söyledin balım..temizlik yapmamın da payı var, çok efor kaybewttim ve açlıktan titredim inan

tahmın edıyorum bana da öyle oluyor

aysunayy yok sankim:44::44::44: geçmişe bakınca göremedim ya da unuttum:26:

kızlar hanı su şeyda coşkun varya....ünlüleri zayıflatan gacı......serens erengil onun ödem çayı tarıfını vermiş....buyrun....

1 demey maydonoz sapıyla beraber+1 avuç kiraz sapı+ taze zencefil! adet yeşil elma çekirdekleriyle beraber.....hepsı kaynatılıp içiliyor....

canm benim bel gittiii..şuan yatıyorum ve ağrı bacaklarıma kadar indi.

herkese iyi geceler

canlarım merhaba iyi akşamlar..koçum kızma bana:26:

gelemedim gelemiyorum diyete çok dikkat edemiyorum gene kafamı veremiyorum
yani abartmıyorum ama işte öyle

yeni kan sonucumu bugün 23 çıkması lazım en çok benimki 19 çıktı ükselmeye meyilliymiş her ihtimale karşı tedavinin iptal olmaması için haftada yarım tablet bir ilaç kullanıcam....yarın alıcam ilacı bakalım...şafak 15
aklımda başka hiç bişey yok şu anda hadi hayırlısı bu hafta jujunun verdiği listedeki gibi 200 gr bari verebilseydim iyiydi

mwnüm.

kalkınca 1 activia

kahvaltı.

1 dl ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates

öğle.
1 kase k.mercimek çorbası
1 dl ekmek

akşam.
4 kaşık makarna
4 köfte
2 bardak ayran

öğleyin sınav arasında 40 dk kadar yürüdüm.

kuzum ne kadar su kullancaz bıde taze zencefılın tamamını koymucaz herhalde 1 dılım yeter mı??

bıde leslie baktım vıdeolar var ama ındırcek yer bulamadım varmı bıldıgın yer?

evet gecenın bu saatınde leslie 2 mıle yapmanın haklı grurunu yasıyorum acayıp terledım su ıcınde kaldım herkeslere ıyı gecelerrrr
tubişim sozunu tuttum kuzummmm

Merhaba hanimlar.. bugun misafirlikteydik eve yeni geldik nete giremedim.menumu yazayim:
Sabah : 1 dilim cavdar, 1 dilim peynir, 2 zeytin, domates, salatalik.
Ogle:bi kase corba, 1 dilim karpuz
Ara:2 tam ceviz, 7 adet kiraz
Aksam:3 kasik bulgut pilavi, 2 tavuk baget, 1 bardak ayran
Ara:5-6 adet erik
Yatmadan 1 saat once bi bardak sut
Icilen su:2 lt
Yapilan spor:40 dk tempolu yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…