- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.961
ne demek yürümem......yürünecek o kaddar.....beraber yürüyecegız......bak sen yürü dıye bende yuruyecegım her gün.....bulmuşun benım gıbı goçu hala yapmam etmem diye sızlanıyorsun......
yarın başlıyoruz 40 dk yürüyüş yapılacak.....bak unutma yürüyüş bandını normal e getır .rampa hem ok yorar hem de kas yapar....
oooooooooooooo
oooooooooooo
oooooooo bir de proteın almışmıss mışş mış......yok jujum olmamışyokluğumdan fırsat hemen adanayı götürmüşün
bugun düğünde iyi eğlen çünkü yarın senın için fazla eğlenceli geçmeyecek.çünkü çok sevdiğin yürüyüş ve az yemek var
Bende menümü yazayım bari
Sabah: 5 kiraz
Ara: 5 kiraz
Öğle: 2 domates
3 yeşil biber
5 zeytin
1 ince dilim karpuz
2 dilim ekmek
Ara: 1 hazır kek :26:
Akşam: 4 kaşık makarna
1 ince dilim karpuz
Spor: sabah 9 dan beri hiç durmadan ağır ev işi
115 squat
Su: tamamdır
bu meyvelerın çıkması hiç iyi olmadı ya.insan dayanamıyor değil mi?
bacım goç acı söylermiş
o hazır kek ne oluyor acaba?ayrıca öğlen yedıgın ekmeklerın sayısı da fazla olmuş....1 dilim neyıne yetmıyordu....
söyleyeyım hemen.....
cunku kahvaltı etmedın ve meyveyı de süt veya yoğurtla yemedııgn için hemen kana karıştı ve açlık krizin tuttu öğlen
:18: daha ne dıyeyım bugunluk bu kadar yeter
daha ne diycennn azıma ettin bacımmmhahahahha şaka bir yana çok haklısın ve çok iyi söyledin balım..temizlik yapmamın da payı var, çok efor kaybewttim ve açlıktan titredim inan
jujum boynuna yazık boşuna kafanı sallama...yürüyüş 40 dk..ok to?
geç bile kalınmış bır spor....aylardır 30 dk yapıyorsun.yeter artık artırmanın vakti gelmişti
tahmın edıyorum bana da öyle oluyor
aysunayy yok sankim:44::44::44: geçmişe bakınca göremedim ya da unuttum:26:
gelsin de onu cezalandırıcam40 dk. eliptik vericem
40 dk eliptik mi?
jujum gör bak ben sana sadece yürü dıyorum
cnm dikkat et belıne.benım de sağdan sağdan geliyorlar....cumartesı gunu eşim karızması çizilecek diye pazar arabasını bana sürdürdü....sanırım belımı ağrıttı o da:26::26::26:
aklımda cnm benım foto koycam ama süslendıgım bir günpaçoz halimi koymayım
canm benim bel gittiii..şuan yatıyorum ve ağrı bacaklarıma kadar indi.
herkese iyi geceler
kızlar hanı su şeyda coşkun varya....ünlüleri zayıflatan gacı......serens erengil onun ödem çayı tarıfını vermiş....buyrun....
1 demey maydonoz sapıyla beraber+1 avuç kiraz sapı+ taze zencefil! adet yeşil elma çekirdekleriyle beraber.....hepsı kaynatılıp içiliyor....
Aklima bisey takildi.burda herkesin mi kocu var yoksa bazi kisilerin mi var?.eger herkesin varsa benim kocum kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?