- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.061
valla jujum bu gamzeyı kapıdan kovsan bacadan giriyor
eferim benım yavru aslanıma ....bak yalnız değilsin rabiş de yoğurdu ve hıyarıyla günü çok gzel noktaladı
gamze senle gizli gizli detoks yapalım da yollayalım şu son kiloları.ne dersın bebegemmbu hafta bıttı de haftaya bıtırelım şu işi ya çok uzadı.......
sağol cnm.....valla kolay değil .......
bu hafta da sınavlar var lys sınavları..Allah yardımcıları olsun.....
6 tek kiraz yedim şimcik...:125:valla jujum bu gamzeyı kapıdan kovsan bacadan giriyor
eferim benım yavru aslanıma ....bak yalnız değilsin rabiş de yoğurdu ve hıyarıyla günü çok gzel noktaladı
izne bi gidicim gelicim bi bakmışım takım tam takır kuru bakır
6 tek kiraz yedim şimcik...:125:
iyi akşamlar kızlar son bi sayfaya bakabildim koşturmacadan geçmişi okuyamadım benim koşturmaca tam gaz devam ediyo cuma öğlen ani bir kararla (akşam üzeri yola çıkacaktık) yola çıktık akşama konyadaydık ctesi sabah oğluşu hastanye götür sünnet ettir ordan dayımlara geçtik bütün akrabalar toplandı orda küçük çaplı bi yemek verdik ordan akşam başka bi kuzenlere geç tabii bu arada ufaklık sıkıntılı ağlar durur ya da huysuzlanır ctesi egcesi 4 te yattık pazar sabah kalkıp eşyaları toplayıp akşam üzeri ankaraya geldik büyük oğlanı memlekte gönderdim küçükle biz ankaraya döndük ufaklık benden başkasına alt değiştirmiyo normalde bakıcı varken yüzüme bakmayan çocuk bakıcıya gitmez oldu bu arada ev kredisini yapılandıralım hazır faizler düşömüşken dedik bi taraftan banka banka dolaş fiyat teklifi al bi taraftan oğlanla ilgilen arada geçmiş olsuna gelen komşular faan derken diyet miyet hak getire oldu bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok edemiyorum bi de cuma gün regli olur gibi oldum ama pazartesi ye kadar sadece kahverengi bişeyler geldi ödüm koptu acaba hamilemiyim diye allahtan dün normal gelmeye başladı da rahatladım spiral beni fena gerdi yaa dün bi ara actım kk yı size yazayım dedim ama küçükten fırsat olmadı sanırım ptesiye kadar koşturmacam böyle devam edecek ondan sonra rayına oturuturum kendinize iyi bakınn
iyi akşamlar kızlar son bi sayfaya bakabildim koşturmacadan geçmişi okuyamadım benim koşturmaca tam gaz devam ediyo cuma öğlen ani bir kararla (akşam üzeri yola çıkacaktık) yola çıktık akşama konyadaydık ctesi sabah oğluşu hastanye götür sünnet ettir ordan dayımlara geçtik bütün akrabalar toplandı orda küçük çaplı bi yemek verdik ordan akşam başka bi kuzenlere geç tabii bu arada ufaklık sıkıntılı ağlar durur ya da huysuzlanır ctesi egcesi 4 te yattık pazar sabah kalkıp eşyaları toplayıp akşam üzeri ankaraya geldik büyük oğlanı memlekte gönderdim küçükle biz ankaraya döndük ufaklık benden başkasına alt değiştirmiyo normalde bakıcı varken yüzüme bakmayan çocuk bakıcıya gitmez oldu bu arada ev kredisini yapılandıralım hazır faizler düşömüşken dedik bi taraftan banka banka dolaş fiyat teklifi al bi taraftan oğlanla ilgilen arada geçmiş olsuna gelen komşular faan derken diyet miyet hak getire oldu bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok edemiyorum bi de cuma gün regli olur gibi oldum ama pazartesi ye kadar sadece kahverengi bişeyler geldi ödüm koptu acaba hamilemiyim diye allahtan dün normal gelmeye başladı da rahatladım spiral beni fena gerdi yaa dün bi ara actım kk yı size yazayım dedim ama küçükten fırsat olmadı sanırım ptesiye kadar koşturmacam böyle devam edecek ondan sonra rayına oturuturum kendinize iyi bakınn
gelmezlerse keyifleri bilir.. tek tek kapıya koyar içerde tef çalarım izin dönüşüohh götür.....yemeden önce nıye sormuyon bakım
jujum sen gidersen bu takıma kımse uğramaz ben sana diyim:26:
allah düğünlerini de görmeyi nasip etsin şahnur... benim asıl merak ettiğim o kırık kıçla nasıl hallettin bunca şeyiiyi akşamlar kızlar son bi sayfaya bakabildim koşturmacadan geçmişi okuyamadım benim koşturmaca tam gaz devam ediyo cuma öğlen ani bir kararla (akşam üzeri yola çıkacaktık) yola çıktık akşama konyadaydık ctesi sabah oğluşu hastanye götür sünnet ettir ordan dayımlara geçtik bütün akrabalar toplandı orda küçük çaplı bi yemek verdik ordan akşam başka bi kuzenlere geç tabii bu arada ufaklık sıkıntılı ağlar durur ya da huysuzlanır ctesi egcesi 4 te yattık pazar sabah kalkıp eşyaları toplayıp akşam üzeri ankaraya geldik büyük oğlanı memlekte gönderdim küçükle biz ankaraya döndük ufaklık benden başkasına alt değiştirmiyo normalde bakıcı varken yüzüme bakmayan çocuk bakıcıya gitmez oldu bu arada ev kredisini yapılandıralım hazır faizler düşömüşken dedik bi taraftan banka banka dolaş fiyat teklifi al bi taraftan oğlanla ilgilen arada geçmiş olsuna gelen komşular faan derken diyet miyet hak getire oldu bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok edemiyorum bi de cuma gün regli olur gibi oldum ama pazartesi ye kadar sadece kahverengi bişeyler geldi ödüm koptu acaba hamilemiyim diye allahtan dün normal gelmeye başladı da rahatladım spiral beni fena gerdi yaa dün bi ara actım kk yı size yazayım dedim ama küçükten fırsat olmadı sanırım ptesiye kadar koşturmacam böyle devam edecek ondan sonra rayına oturuturum kendinize iyi bakınn
gelmezlerse keyifleri bilir.. tek tek kapıya koyar içerde tef çalarım izin dönüşü
allah düğünlerini de görmeyi nasip etsin şahnur... benim asıl merak ettiğim o kırık kıçla nasıl hallettin bunca şeyi
coniiiiiiiiiiiiii menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
bir tutam dere otu
öğlen
tavuklu şehriye çorba
4 ceviz büyüklüğünde ekşili köfte
salata
akşam
salata(peynirli)
5-6 kiraz
ama tavukluyduuuuuuujujum çorbayı tam mı içtin hanı yarıda anlaşmıştık.....
şahnurcum hayırlı olsun darısı damatlığı ile askerlıgıne .
harbıden ben okurken yoruldum.....bayağı yoğunsun......
Çok geçmiş olsun tatlımm, hayırlı olsun inşaallaho kadar güzel anlatmışsın ki halini, bir an kendimi düşündüm ve yok ben bu kadar güçlü değilim dedim..Sana helal olsun vala ne güzel güçlü ve azimlisin
gelmezlerse keyifleri bilir.. tek tek kapıya koyar içerde tef çalarım izin dönüşü
allah düğünlerini de görmeyi nasip etsin şahnur... benim asıl merak ettiğim o kırık kıçla nasıl hallettin bunca şeyi
ee tabı mali kısım zaten en cok zorlayan kısım....valla bız tatıl matıl bılmıyoruz zaten butun izinlerı memlekette gecırıyoruzşöyle 5 yıldızlı bir otele gitsek......uzansak kumsala gelsın eğlence,yemekler ohhh
nolcak bizim halımız böyle......son kiloları da verseydik kurtulsaydık ya:26::26::26:
inşallah hayırlısı olur canm
yok yanı rabişle ikiniz asmaya falan çalışıyorsanız fururum sizi ona göre.....offffff bayılcam şimdi ha.......
ne dicektim bizim evde 21 temmuza kadar full ders çalışılacak neden mi? belki duyanınız vardır......teknik eğitim öğrt. mühendıslık hakkı verıldı ya.....benım eşimde eloktronık öğrt. mezunu 21 temmuzda sınav var ona çalışacak.....ve tabı bende onunla.......bugun sabah işe gıderken ders çalışmak lazım artık dıyor
al bendende o kadarohh mis........
bende de bir iştah var sormayın.öküzü verseler yıyecem o derece.....
bende bu yıl hakkımı istanbul gezisi için kullandım... başka tatil yokkk
kornim benmde bu yüzden moralim çok bozukkk şu 3 kiloyu veremiyeceğim heralde
inşallah hayırlısı olur canm
al bendende o kadar
canım hayırlısı olsun allah düğünleri nasip eder inşallahh..
gamzem evini güle güle kirlettt
bana gelince yatıyorum. ağrılarım bacaklarımda kalçamda geziniyooo..yemek dahi yapamıyorumm...cumaya kadar geçmezse doktora gidecem
menüm felaket hergün kaçamak yapmayacağım diyorum ama olmuyoo.
O ZAMAN BEN ODEVIMI YAPMIS OLUYORUM
kızlar kural başladı ve işliyor bu hafta yırttık ve %30 un üstünde bildirim yaptık ... ama bitmedi daha bu hafta da %30 u geçmemiz lazım bunun içinde herkesin en az vermesi gereken kiloyu hesapladım aşağıdadır... sakın ha bana aşağıdaki rakamların altında kilo vererek gelmeyin.. alt limitiniz bu istediğiniz kadar üstüne çıkabilirsiniz
[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]82,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]82,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,36[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]0,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,32[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,39[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]64,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]64,10[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,31[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]63,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]62,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]61,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,33[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]78,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,38[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,43[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]76,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]0,39[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Simuzer[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]65,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]0,35[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ödeviniz bu bukadarını yapabilirsiniz değilmi.:115:
iyi diyelim iyi olsun canim sadece canim sikkin bu aralar
ipek canım sende durumlar ne alemde nasıl gidiyor bakalım...???
iyi fikir bencedebirsocum üzülme...yeni koç ayarlarız dicem ama herkes izne gitti.....takımımız azalıyor:26::26::26:
olmadı şimdi ki koçlara birer kişi daha veririz.....
dilek de gelemicekmiş birkaç gün....
canim ben yorgun oldugumda 2 mile ama normalde 3 mile yapiyorumkuzucum oncelıkle yorumun ıcın tesekkur ederım...
yuruyus olayını oturtamadım farkındayım burda yuruyebılecegım alan yok sahıl yakın degıl malesef 40 dk yuruyemıyorumm... leslie bakayım sen hangısını onerırsınn??
masallah canim allah azmini arttirsinevet gecenın bu saatınde leslie 2 mıle yapmanın haklı grurunu yasıyorum acayıp terledım su ıcınde kaldım herkeslere ıyı gecelerrrr
tubişim sozunu tuttum kuzummmm
Yok juju izinli yazmiosun yeni leptop alinana kadar tablette giricem.arizaliydi kullanmioduk hic pili arizaliydi kapaniodu devamli sarj olmuyodu.oluyodu ama zart bitiyodu.dun esim servise verdi bugun aldi .halletmisler pil sorununu.yoksa. ok sikilirdim pc siz nasil yasardim
alemsin sen ya
Randevulu siztem çalımıyoruz canım yaaa
bendeeeehava o kadar pis ki resmen bunaldım ya......
gamze kız ne zaman ders çalışacaksın acaba.....valla o ders çalışma topiğine gelırsen ben böyle bir çalış iki çalışma istemem haa ona göre.....
düzenli ders çalışacağız......off kış gelsın ya ...sevmıyorum yaz ı
Allah kolaylik versin canim
yok yanı rabişle ikiniz asmaya falan çalışıyorsanız fururum sizi ona göre.....offffff bayılcam şimdi ha.......
ne dicektim bizim evde 21 temmuza kadar full ders çalışılacak neden mi? belki duyanınız vardır......teknik eğitim öğrt. mühendıslık hakkı verıldı ya.....benım eşimde eloktronık öğrt. mezunu 21 temmuzda sınav var ona çalışacak.....ve tabı bende onunla.......bugun sabah işe gıderken ders çalışmak lazım artık dıyor
biride bana dese keske sunugamze senle gizli gizli detoks yapalım da yollayalım şu son kiloları.ne dersın bebegemmbu hafta bıttı de haftaya bıtırelım şu işi ya çok uzadı.......
[/B]
gecmis olsun canim rabbim mutlu gunkerinide gostersiniyi akşamlar kızlar son bi sayfaya bakabildim koşturmacadan geçmişi okuyamadım benim koşturmaca tam gaz devam ediyo cuma öğlen ani bir kararla (akşam üzeri yola çıkacaktık) yola çıktık akşama konyadaydık ctesi sabah oğluşu hastanye götür sünnet ettir ordan dayımlara geçtik bütün akrabalar toplandı orda küçük çaplı bi yemek verdik ordan akşam başka bi kuzenlere geç tabii bu arada ufaklık sıkıntılı ağlar durur ya da huysuzlanır ctesi egcesi 4 te yattık pazar sabah kalkıp eşyaları toplayıp akşam üzeri ankaraya geldik büyük oğlanı memlekte gönderdim küçükle biz ankaraya döndük ufaklık benden başkasına alt değiştirmiyo normalde bakıcı varken yüzüme bakmayan çocuk bakıcıya gitmez oldu bu arada ev kredisini yapılandıralım hazır faizler düşömüşken dedik bi taraftan banka banka dolaş fiyat teklifi al bi taraftan oğlanla ilgilen arada geçmiş olsuna gelen komşular faan derken diyet miyet hak getire oldu bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok edemiyorum bi de cuma gün regli olur gibi oldum ama pazartesi ye kadar sadece kahverengi bişeyler geldi ödüm koptu acaba hamilemiyim diye allahtan dün normal gelmeye başladı da rahatladım spiral beni fena gerdi yaa dün bi ara actım kk yı size yazayım dedim ama küçükten fırsat olmadı sanırım ptesiye kadar koşturmacam böyle devam edecek ondan sonra rayına oturuturum kendinize iyi bakınn
birso cnm benım bilmem mi o ağrıyı ben......ne fenadır yerınden kıpırdayamazsın.doktora gitsen ne olacak ki! hep aynı şeyler....nasıl oluyor anlamıyorm .birso bacım bize plates lazım......plates bızı çok rahatlatır bak....senın ımkanın varsa git....bende evde yapmayı denıyecegım.....bir ara yapıyordum tv de ama ebru şallı coşmuş.....
netten yapacağım .....
son kılolar basımıza dert oldu ya.eşim de dalga gecıyor sen ınemezsın 62 kıloda çakılı kalırsın dıyıp duruyor.....
son kılosu kalanlar detoks mu yapsak ne yapsak da gıtse şunlar?
yok öyle ben ödevimi yaptım la olmuyo... şayet şuanda -300 olduysan devam da edebilirsin dimi.. çünkü -300 en az limitimiz üstünde istediğin kadar verebilirsinO ZAMAN BEN ODEVIMI YAPMIS OLUYORUM
iyi diyelim iyi olsun canim sadece canim sikkin bu aralar
iyi fikir bencede
canim ben yorgun oldugumda 2 mile ama normalde 3 mile yapiyorum
masallah canim allah azmini arttirsin
oyy Allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?