Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

izne bi gidicim gelicim bi bakmışım takım tam takır kuru bakır

valla jujum bu gamzeyı kapıdan kovsan bacadan giriyor

eferim benım yavru aslanıma ....bak yalnız değilsin rabiş de yoğurdu ve hıyarıyla günü çok gzel noktaladı
6 tek kiraz yedim şimcik...:125:

iyi akşamlar kızlar son bi sayfaya bakabildim koşturmacadan geçmişi okuyamadım benim koşturmaca tam gaz devam ediyo cuma öğlen ani bir kararla (akşam üzeri yola çıkacaktık) yola çıktık akşama konyadaydık ctesi sabah oğluşu hastanye götür sünnet ettir ordan dayımlara geçtik bütün akrabalar toplandı orda küçük çaplı bi yemek verdik ordan akşam başka bi kuzenlere geç tabii bu arada ufaklık sıkıntılı ağlar durur ya da huysuzlanır ctesi egcesi 4 te yattık pazar sabah kalkıp eşyaları toplayıp akşam üzeri ankaraya geldik büyük oğlanı memlekte gönderdim küçükle biz ankaraya döndük ufaklık benden başkasına alt değiştirmiyo normalde bakıcı varken yüzüme bakmayan çocuk bakıcıya gitmez oldu bu arada ev kredisini yapılandıralım hazır faizler düşömüşken dedik bi taraftan banka banka dolaş fiyat teklifi al bi taraftan oğlanla ilgilen arada geçmiş olsuna gelen komşular faan derken diyet miyet hak getire oldu bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çok edemiyorum bi de cuma gün regli olur gibi oldum ama pazartesi ye kadar sadece kahverengi bişeyler geldi ödüm koptu acaba hamilemiyim diye allahtan dün normal gelmeye başladı da rahatladım spiral beni fena gerdi yaa dün bi ara actım kk yı size yazayım dedim ama küçükten fırsat olmadı sanırım ptesiye kadar koşturmacam böyle devam edecek ondan sonra rayına oturuturum kendinize iyi bakınn

şahnurcum hayırlı olsun darısı damatlığı ile askerlıgıne .

harbıden ben okurken yoruldum.....bayağı yoğunsun......

Çok geçmiş olsun tatlımm, hayırlı olsun inşaallah o kadar güzel anlatmışsın ki halini, bir an kendimi düşündüm ve yok ben bu kadar güçlü değilim dedim..Sana helal olsun vala ne güzel güçlü ve azimlisin

ohh götür.....yemeden önce nıye sormuyon bakım

jujum sen gidersen bu takıma kımse uğramaz ben sana diyim:26:
gelmezlerse keyifleri bilir.. tek tek kapıya koyar içerde tef çalarım izin dönüşü
allah düğünlerini de görmeyi nasip etsin şahnur... benim asıl merak ettiğim o kırık kıçla nasıl hallettin bunca şeyi

coniiiiiiiiiiiiii menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
bir tutam dere otu

öğlen
tavuklu şehriye çorba
4 ceviz büyüklüğünde ekşili köfte
salata

akşam
salata(peynirli)
5-6 kiraz

jujum çorbayı tam mı içtin hanı yarıda anlaşmıştık.....

şahnurcum hayırlı olsun darısı damatlığı ile askerlıgıne .

harbıden ben okurken yoruldum.....bayağı yoğunsun......

sorma cornim yaaa canım çıktıı ama halloluyooo bu arada yazmayı unuttum bugün mevlüt için 2 kişinin evine gittim pazara falan gidip alışveriş de yaptımm

yok gamzecim başına gelince sende halledersin eminimm

jujum sorma işin en acı tarafı mıı traji komik tarafı mı desem doğru olur bilmiyom allahtan dr rapor vermiş güyaa dinlen diye ama daha 1 gün sabahtan akşama kadar yatamadım ama bugün akşam üzeri bakalardan geldiğimden beri kıçım çok acıyo canım yanıyo bi de haftasonuna hocayı ayarlayıp mevlüt ve yasini okutabilirsem tam olacak ama bakalım ayarlayabilecekmiyimm

sahnurcum hayırlı ugurlu olsun canım allah damatlıgınıda gostersınnn

bende bu yıl hakkımı istanbul gezisi için kullandım... başka tatil yokkk

nolcak bizim halımız böyle......son kiloları da verseydik kurtulsaydık ya:26::26::26:

kornim benmde bu yüzden moralim çok bozukkk şu 3 kiloyu veremiyeceğim heralde

inşallah hayırlısı olur canm
ohh mis........

bende de bir iştah var sormayın.öküzü verseler yıyecem o derece.....
al bendende o kadar

canım hayırlısı olsun allah düğünleri nasip eder inşallahh..

gamzem evini güle güle kirlettt

bana gelince yatıyorum. ağrılarım bacaklarımda kalçamda geziniyooo..yemek dahi yapamıyorumm...cumaya kadar geçmezse doktora gidecem

menüm felaket hergün kaçamak yapmayacağım diyorum ama olmuyoo.

birso cnm benım bilmem mi o ağrıyı ben......ne fenadır yerınden kıpırdayamazsın.doktora gitsen ne olacak ki! hep aynı şeyler....nasıl oluyor anlamıyorm .birso bacım bize plates lazım......plates bızı çok rahatlatır bak....senın ımkanın varsa git....bende evde yapmayı denıyecegım.....bir ara yapıyordum tv de ama ebru şallı coşmuş.....
netten yapacağım .....

son kılolar basımıza dert oldu ya.eşim de dalga gecıyor sen ınemezsın 62 kıloda çakılı kalırsın dıyıp duruyor.....

son kılosu kalanlar detoks mu yapsak ne yapsak da gıtse şunlar?

O ZAMAN BEN ODEVIMI YAPMIS OLUYORUM

ipek canım sende durumlar ne alemde nasıl gidiyor bakalım...???
iyi diyelim iyi olsun canim sadece canim sikkin bu aralar
birsocum üzülme...yeni koç ayarlarız dicem ama herkes izne gitti.....takımımız azalıyor:26::26::26:

olmadı şimdi ki koçlara birer kişi daha veririz.....

dilek de gelemicekmiş birkaç gün....
iyi fikir bencede
canim ben yorgun oldugumda 2 mile ama normalde 3 mile yapiyorum
evet gecenın bu saatınde leslie 2 mıle yapmanın haklı grurunu yasıyorum acayıp terledım su ıcınde kaldım herkeslere ıyı gecelerrrr
tubişim sozunu tuttum kuzummmm
masallah canim allah azmini arttirsin

oyy Allah kolaylik versin

Randevulu siztem çalımıyoruz canım yaaa
alemsin sen ya
bendeeee
Allah kolaylik versin canim
gamze senle gizli gizli detoks yapalım da yollayalım şu son kiloları.ne dersın bebegemm bu hafta bıttı de haftaya bıtırelım şu işi ya çok uzadı.......
[/B]
biride bana dese keske sunu
gecmis olsun canim rabbim mutlu gunkerinide gostersin

yok kiz sonraki hafta gwri doner size o kilolar yavas yavas verin

kizlar giremedim erken saatte cunku net baglantisi yoktu.diyet gidiyor iste eksilerdeyim ama istedigim sonuc degil tabi ki cunku spor yapamadimm.
Canim cok sikkin bazi mevzulardan dolayi eve kapanasim var kimsey gormek istemiyorum bir muddet ama tabi ki mumkun degil.Allah herkesin gonlune ferahlik versin

menum
sabah 1 yumurta,1 kk peynir,5 yesil zeytin,1 salatalik,1 domates
ogle 4 kofte,salata
aksam kabak yemegi lahana salatasi azcik ekmek
ara mango

O ZAMAN BEN ODEVIMI YAPMIS OLUYORUM

iyi diyelim iyi olsun canim sadece canim sikkin bu aralar

iyi fikir bencede

canim ben yorgun oldugumda 2 mile ama normalde 3 mile yapiyorum

masallah canim allah azmini arttirsin

oyy Allah kolaylik versin
yok öyle ben ödevimi yaptım la olmuyo... şayet şuanda -300 olduysan devam da edebilirsin dimi.. çünkü -300 en az limitimiz üstünde istediğin kadar verebilirsin

corniiiiiiiiiiiiiiiiiii

dün spor yaptım mı...
kaç lt su içtim
yeşil çay içtim mi

hiç sormadın valla.. şikayetçiyim.. yetkili merci nerde ???

Son düzenleme:
günaydınlarrr
uzun bi aradan sonra bugün diyet moduna girdim umarım bende jujumun verdiği gibi 300 gr verebilirim tartıya çıkmıyorum spor maalesef yapamıyorum bakalım cumaya kadar ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…