- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.081
şükür döndün şahnur ipin ucunu kaçıracaksın diye çok korktumgünaydınlarrr
uzun bi aradan sonra bugün diyet moduna girdim umarım bende jujumun verdiği gibi 300 gr verebilirim tartıya çıkmıyorum spor maalesef yapamıyorum bakalım cumaya kadar ne olacak
günaydınlarrr
uzun bi aradan sonra bugün diyet moduna girdim umarım bende jujumun verdiği gibi 300 gr verebilirim tartıya çıkmıyorum spor maalesef yapamıyorum bakalım cumaya kadar ne olacak
yok cınım benimkisi yaz tatili izni iki hafta bilemedin üç hafta sürcek sonrasında burdayım...gunaydinlarr herkese.
Birsoo hergun kacamak ha bekle sen hesabini sorcam sana bunun.
Juju sendemi izne cikiyosun.sendemi brutus.
merhaba kızlarrrr.
Hoşgeldin şahnur..
Gamze evini güle güle kirlet cnm benimde güzel bir temizlik yapmam lazım ama onuda hiç cnm istemiyor.
Sınav arasında eve geldim bugün.birazdan geri gideceğim.off bitseydide kurtulsaydım..buralar acaip sıcak ve nemli çok bunalıyorum...
Size katılıyorum ben şu sona kalan kilolardan kolay kurtulamayacağım sanırım ne zor. Alışık dğeilki vücüt direniyor anacım
Juju ben giremiyorum artık yaa..tamamen istanbula odaklandım ben ne yapsam izine mi ayrılsam cumadan sonra..
tamam juju izine ayrılayım ben bu cuma o halde..
yok cınım benimkisi yaz tatili izni iki hafta bilemedin üç hafta sürcek sonrasında burdayım...
valla sen bilirsin izne ayrılmak istiyorsan yazarız bu cumaya .. Yok ben kendimi salarım gidebildiği kadar böyle gitsin dersen de kabulümüzdür
Yazin aydin merkeze tasincaz orda gidebilirim ama onceden gitmistim baya zorlafi platesbirso cnm benım bilmem mi o ağrıyı ben......ne fenadır yerınden kıpırdayamazsın.doktora gitsen ne olacak ki! hep aynı şeyler....nasıl oluyor anlamıyorm .birso bacım bize plates lazım......plates bızı çok rahatlatır bak....senın ımkanın varsa git....bende evde yapmayı denıyecegım.....bir ara yapıyordum tv de ama ebru şallı coşmuş.....
netten yapacağım .....
son kılolar basımıza dert oldu ya.eşim de dalga gecıyor sen ınemezsın 62 kıloda çakılı kalırsın dıyıp duruyor.....
son kılosu kalanlar detoks mu yapsak ne yapsak da gıtse şunlar?
Canim hosgeldingünaydınlarrr
Gunaydinlarr herkese.
kizlar giremedim erken saatte cunku net baglantisi yoktu.diyet gidiyor iste eksilerdeyim ama istedigim sonuc degil tabi ki cunku spor yapamadimm.
Canim cok sikkin bazi mevzulardan dolayi eve kapanasim var kimsey gormek istemiyorum bir muddet ama tabi ki mumkun degil.Allah herkesin gonlune ferahlik versin
menum
sabah 1 yumurta,1 kk peynir,5 yesil zeytin,1 salatalik,1 domates
ogle 4 kofte,salata
aksam kabak yemegi lahana salatasi azcik ekmek
ara mango
yok öyle ben ödevimi yaptım la olmuyo... şayet şuanda -300 olduysan devam da edebilirsin dimi.. çünkü -300 en az limitimiz üstünde istediğin kadar verebilirsin
corniiiiiiiiiiiiiiiiiii
dün spor yaptım mı...
kaç lt su içtim
yeşil çay içtim mi
hiç sormadın valla.. şikayetçiyim.. yetkili merci nerde ???
günaydınlarrr
Gunaydinlarr herkese.
merhaba kızlarrrr.
hoşgeldin şahnur..
gamze evini güle güle kirlet cnm benimde güzel bir temizlik yapmam lazım ama onuda hiç cnm istemiyor.
sınav arasında eve geldim bugün.birazdan geri gideceğim.off bitseydide kurtulsaydım..buralar acaip sıcak ve nemli çok bunalıyorum...
size katılıyorum ben şu sona kalan kilolardan kolay kurtulamayacağım sanırım ne zor. alışık dğeilki vücüt direniyor anacım
juju ben giremiyorum artık yaa..tamamen istanbula odaklandım ben ne yapsam izine mi ayrılsam cumadan sonra..
Yazin aydin merkeze tasincaz orda gidebilirim ama onceden gitmistim baya zorlafi plates
Canim hosgeldin
Gelll dalinim gel artik
HAKLISIN CANIM BEBİŞ OLSUNDA KİLOLAR DERT DEĞİL... CUMAYA SON BİLDİRİMİNİ BEKLİYORUM O HALDEtamam juju izine ayrılayım ben bu cuma o halde..
kendimi salmam aslında ama tedavide salsamda toparlarım sonra gene..
geçen yılda vermiştim güzelce kilolarımı ama tedavide hormon iğnelerini yiye yiye geri aldım..
bakalım bu kez nasıl olacak..
hamiş kalayımda inan kilo şu an için geri plana düşüyor :26::26:kafamı toparlayamıyorum..veremesemde şu anki kilomu korumaya çalışacağım..
Yazin aydin merkeze tasincaz orda gidebilirim ama onceden gitmistim baya zorlafi plates
Canim hosgeldin
Gelll dalinim gel artik
al işte ben biliyodum böyle olcanı ben suçlu oldum şimdi.....AMİN cnm.........
akşam yemegınden sonra ara yapmasan daha iyi olur
sen öyle san hepsi aklım da ama sen dun gece gelmedın.saat 11 i gecıyordu kk yı kapattım ama sen yoktun..kimse soracam anacım olmayan birine nasıls oru sorulur.......dedim herhal sporunu yapmaya gitti
merhaba kızlarrrr.
hoşgeldin şahnur..
gamze evini güle güle kirlet cnm benimde güzel bir temizlik yapmam lazım ama onuda hiç cnm istemiyor.
sınav arasında eve geldim bugün.birazdan geri gideceğim.off bitseydide kurtulsaydım..buralar acaip sıcak ve nemli çok bunalıyorum...
size katılıyorum ben şu sona kalan kilolardan kolay kurtulamayacağım sanırım ne zor. alışık dğeilki vücüt direniyor anacım
juju ben giremiyorum artık yaa..tamamen istanbula odaklandım ben ne yapsam izine mi ayrılsam cumadan sonra..
HAKLISIN CANIM BEBİŞ OLSUNDA KİLOLAR DERT DEĞİL... CUMAYA SON BİLDİRİMİNİ BEKLİYORUM O HALDE
HII GELSİN TABİ Bİ TEK KOÇ CORNİMİ SANKİSİZİNKİLERDE İŞİNİN BAŞINA GEÇSİN ARTIK
Sevgili Corni....
Sana mektubuma başlamadan önce küçüklerin ellerinden büyüklerin uygun bir yerlerinden öperim
bugünkü menüm benim istemim dışında belirlenen menüdür bunu baştan hatırlatır ve aşağıda liste halinde sunumumu yaparım...
ezo gelin çorba
karnıyarık
pirinç pilavı
cacık
meyva
baştan söyleyeyim aç kalmaya niyetim yokpilavı yemem tamam ama diğerlerine ben karar vermediğime göre de aç kalamam
seni dinlememe hakkımı kullanabülürmüyümmmmoff menüye bak.davet menüsü....
Jujum eger beni dinleyeceksen ben sana şunu öneriyorum......biliyorsun ki karnıyarık full yag.......o sebepten
çorbanı iç......karnıyarığın sadece yarısını ye.....cacığını da iç .....meyvenı sakla...öğleden sonra yersin.ok......
seni dinlememe hakkımı kullanabülürmüyümmmm
dün 37 dk yürüdüm
4-5 gündür yeşil çay içmiyorum
iki gündür 1,5 lt su içiyorum
kiraz sapı var evet tüh bugün maydonos günümüydü
Canim hosgeldin
Gelll dalinim gel artik
valla bende korktum jujum yaa o kadar uzak kaldım ki diyetten işin kötü tarafı spor yapamıyorum umarım çok fazla kilo almamışımdır tartınında pili bitmiş az önce bi tartılayım demiştim pil almam lazım tartılamadım
şükür döndün şahnur ipin ucunu kaçıracaksın diye çok korktum
hoşbuduk dalin cimHosgeldin sahnur.
aysunay cım canım saolasın bu arada inşallah bi an önce hamile kalırsın canım yaa dualarım seninlemerhaba kızlarrrr.
hoşgeldin şahnur..
Canim hosgeldin
Gelll dalinim gel artik
hımmmm neden içmediğimi bilmiyorum üşengeçlikneden içmiyorsun yeşil çayını..kalmadı mı? Su bende cok içemiyorum o yzuden 1,5 lt bıle çok iyi bence....eger her saat bası bır bardak içersen yatana kadar 2 lt tamamlanır.bu sekılde dene.....
Cok güzel 37 dk.....bugun 40 dk ypalım......evet maydonoz gunu ,ne coks evındın değil mi?
şahnurcum pil işini hallet bir an önce cumaya ne kaldı güzelimvalla bende korktum jujum yaa o kadar uzak kaldım ki diyetten işin kötü tarafı spor yapamıyorum umarım çok fazla kilo almamışımdır tartınında pili bitmiş az önce bi tartılayım demiştim pil almam lazım tartılamadım
Hoşbuduk dalin cim
aysunay cım canım saolasın bu arada inşallah bi an önce hamile kalırsın canım yaa dualarım seninle
hoşbulduk birsen cim
yaa bende ctesi mevlüt işini kesinleştirdim az önce haber geldi şimdi onun hazırlığını yapacam sabah büyük oğlan çilek reçeli istemişti onu denedim şimdi de cibuti ile ilgili bir sunum hazırlıyorum fırsat oldukça yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?