Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlarr herkese.
Birsoo hergun kacamak ha bekle sen hesabini sorcam sana bunun.
Juju sendemi izne cikiyosun.sendemi brutus.

merhaba kızlarrrr.

hoşgeldin şahnur..
gamze evini güle güle kirlet cnm benimde güzel bir temizlik yapmam lazım ama onuda hiç cnm istemiyor.
sınav arasında eve geldim bugün.birazdan geri gideceğim.off bitseydide kurtulsaydım..buralar acaip sıcak ve nemli çok bunalıyorum...

size katılıyorum ben şu sona kalan kilolardan kolay kurtulamayacağım sanırım ne zor. alışık dğeilki vücüt direniyor anacım

juju ben giremiyorum artık yaa..tamamen istanbula odaklandım ben ne yapsam izine mi ayrılsam cumadan sonra..

gunaydinlarr herkese.
yok cınım benimkisi yaz tatili izni iki hafta bilemedin üç hafta sürcek sonrasında burdayım...

valla sen bilirsin izne ayrılmak istiyorsan yazarız bu cumaya .. Yok ben kendimi salarım gidebildiği kadar böyle gitsin dersen de kabulümüzdür

tamam juju izine ayrılayım ben bu cuma o halde..
kendimi salmam aslında ama tedaviye başlayacağım için önümü göremiyorum...
geçen yılda vermiştim güzelce kilolarımı ama hormon iğnelerini yiye yiye geri aldım..
bakalım bu kez nasıl olacak..
hamiş kalayımda inan kilo şu an için geri plana düşüyor :26::26:kafamı toparlayamıyorum..veremesemde şu anki kilomu korumaya çalışacağım..

Son düzenleme:
Yazin aydin merkeze tasincaz orda gidebilirim ama onceden gitmistim baya zorlafi plates
günaydınlarrr
uzun bi aradan sonra bugün diyet moduna girdim umarım bende jujumun verdiği gibi 300 gr verebilirim tartıya çıkmıyorum spor maalesef yapamıyorum bakalım cumaya kadar ne olacak
Canim hosgeldin
Gunaydinlarr herkese.

Gelll dalinim gel artik

AMİN cnm.........

menum
sabah 1 yumurta,1 kk peynir,5 yesil zeytin,1 salatalik,1 domates
ogle 4 kofte,salata
aksam kabak yemegi lahana salatasi azcik ekmek
ara mango

akşam yemegınden sonra ara yapmasan daha iyi olur

sen öyle san hepsi aklım da ama sen dun gece gelmedın.saat 11 i gecıyordu kk yı kapattım ama sen yoktun..kimse soracam anacım olmayan birine nasıls oru sorulur.......dedim herhal sporunu yapmaya gitti

günaydınlarrr
uzun bi aradan sonra bugün diyet moduna girdim umarım bende jujumun verdiği gibi 300 gr verebilirim tartıya çıkmıyorum spor maalesef yapamıyorum bakalım cumaya kadar ne olacak

Gunaydinlarr herkese.

Yazin aydin merkeze tasincaz orda gidebilirim ama onceden gitmistim baya zorlafi plates

Canim hosgeldin

Gelll dalinim gel artik

günaydın kızlar..........birsencim fıtığın olduğunu söyledın mı? plates cok rahatlatır aslında.......

aysunaycım kafanın burada olmadığı zaten bellı cnm....aslında cok normal.....sen kendını nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun...tedaviye başlayacaksın ondan sonra da dıyetıne devam edemeyecegın için uzun bır sure gerı dönemeyeceksın...izin suren 6 ay en fazla...sonra gelemezsen dıskalıfıye olma! belki iler de tekrar gelırsın cuma zayıflama yarışmalarına.....

kilon mezun olmaya uygun....%80 nını tamamladığın için......diskalıfıye olmaktansa mezun ol bence.....hoş hesaplamadım ama %80 nı tamam heralde....

HAKLISIN CANIM BEBİŞ OLSUNDA KİLOLAR DERT DEĞİL... CUMAYA SON BİLDİRİMİNİ BEKLİYORUM O HALDE

Canim hosgeldin

Gelll dalinim gel artik

HII GELSİN TABİ Bİ TEK KOÇ CORNİMİ SANKİSİZİNKİLERDE İŞİNİN BAŞINA GEÇSİN ARTIK

Sevgili Corni....

Sana mektubuma başlamadan önce küçüklerin ellerinden büyüklerin uygun bir yerlerinden öperim

bugünkü menüm benim istemim dışında belirlenen menüdür bunu baştan hatırlatır ve aşağıda liste halinde sunumumu yaparım...

ezo gelin çorba
karnıyarık
pirinç pilavı
cacık
meyva

baştan söyleyeyim aç kalmaya niyetim yok pilavı yemem tamam ama diğerlerine ben karar vermediğime göre de aç kalamam

al işte ben biliyodum böyle olcanı ben suçlu oldum şimdi.....

evet bu hafta 300 gr verirsen mezun olmaya hakkın var.......

off menüye bak.davet menüsü....

jujum eger beni dinleyeceksen ben sana şunu öneriyorum......biliyorsun ki karnıyarık full yag.......o sebepten

çorbanı iç......karnıyarığın sadece yarısını ye.....cacığını da iç .....meyvenı sakla...öğleden sonra yersin.ok......

seni dinlememe hakkımı kullanabülürmüyümmmm

ayrıca dün yaptığın sporun da bildirimini rica edeyim........??????

yeşil çay zaten içiyorsun-suyunu da içtiğini düşünüyorum.......

jujum bugun çarşamba.....yayladan kiraz sapı getırmıs olmalısın.....bugun maydonoz suyuna kıraz sapı da koyacaksın......

dün 37 dk yürüdüm

4-5 gündür yeşil çay içmiyorum

iki gündür 1,5 lt su içiyorum

kiraz sapı var evet tüh bugün maydonos günümüydü

dün 37 dk yürüdüm

4-5 gündür yeşil çay içmiyorum

iki gündür 1,5 lt su içiyorum

kiraz sapı var evet tüh bugün maydonos günümüydü

neden içmiyorsun yeşil çayını..kalmadı mı? su bende cok içemiyorum o yzuden 1,5 lt bıle çok iyi bence....eger her saat bası bır bardak içersen yatana kadar 2 lt tamamlanır.bu sekılde dene.....

cok güzel 37 dk.....bugun 40 dk ypalım......evet maydonoz gunu ,ne coks evındın değil mi?

Canim hosgeldin

Gelll dalinim gel artik

Gelecem gele em bekle bugun dortten sonra yeni pc im geliyo ozaman daha iyi gelecem hakkindan.teknoloji ozurlu oldugum ucun tablet bana bi boy buyuk geldi ama o kacamaklarin hesabini soracam sana

şükür döndün şahnur ipin ucunu kaçıracaksın diye çok korktum
valla bende korktum jujum yaa o kadar uzak kaldım ki diyetten işin kötü tarafı spor yapamıyorum umarım çok fazla kilo almamışımdır tartınında pili bitmiş az önce bi tartılayım demiştim pil almam lazım tartılamadım
Hosgeldin sahnur.
hoşbuduk dalin cim

aysunay cım canım saolasın bu arada inşallah bi an önce hamile kalırsın canım yaa dualarım seninle

Canim hosgeldin

Gelll dalinim gel artik

hoşbulduk birsen cim

yaa bende ctesi mevlüt işini kesinleştirdim az önce haber geldi şimdi onun hazırlığını yapacam sabah büyük oğlan çilek reçeli istemişti onu denedim şimdi de cibuti ile ilgili bir sunum hazırlıyorum fırsat oldukça yazarım

hımmmm neden içmediğimi bilmiyorum üşengeçlik

yürüyüş konusunda 35 dk da anlaşmıştık diye hatırlıyorum ama dün 37 yaptım diye 40 yapacağımı söylemedim

kiraz sapını da mı 4 dk kaynatacağım şimdi ikisi bir mi kaynıcak

şahnurcum pil işini hallet bir an önce cumaya ne kaldı güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…