Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende şöyle anlaştığımızı hatırlıyorum her gun 5 dk artırarak gıdecegız..vücut şaşıracak ve daha hızlı yag yakımı olacak....yanı 35 dk yürüyecektın dun bugun de 40.....

evet cnm ikisini beraber kaynatacaksın sonrada demlenmeye bırakacaksın.....

Gelecem gele em bekle bugun dortten sonra yeni pc im geliyo ozaman daha iyi gelecem hakkindan.teknoloji ozurlu oldugum ucun tablet bana bi boy buyuk geldi ama o kacamaklarin hesabini soracam sana
sor dalinimde belim felç durumda ev işi dahi yapamıyorum... ama boğazı kısmam şartttt

canm yaaa yakın olsak ben hemen sana çilek reçeli verirdim. burada çok çilek tarlası var her hafta alıp reçel yaptım 8-9 kavanoz oldu

birsencim fıtıkdaşım bende hastalandığım günler de 1200 gr bıle verdıgımı hatırlıyorum...ama boğazı tamamen kısmıştım hatta o kadar mınık bır delık vardı ki ordan ne gırerse.çünkü hareket sıfıra ınıyor mecburen yemeyeceksın....

ne demek yani yarında 45 dk mı yürücemmmmm

Pışşşıkkkkkkkkkkkkkkk

ne demek yani yarında 45 dk mı yürücemmmmm

Pışşşıkkkkkkkkkkkkkkk

bak sen bana kendını bırak ,azıcık dişini sık göreceksın nasıl faydalı olduğunu......bugun 40 yarın 45 yürüyeceksın.cuma günü tekrardan 30 dk yürürsün......hatta ben bıraz mola vermenı tavsıye edecegım cuma-cumartesı spor yapmadan devam edecegız.sonra gerı başlayacağız.....vücudunu nasıl şaşırtacağız...yaklaşık 6 aydır rutıne bınmiş bir vücudun var.bunları yapmamız laızm...

:84:benim günahım ne yaaaaa:84:gamze yada dalin böyle yapmıyo niye ben niyeeeee:84:

:84:benim günahım ne yaaaaa:84:gamze yada dalin böyle yapmıyo niye ben niyeeeee:84:

sen boşver dalinto ile gamzeyi.......onların yavru aslanları zaten bihaber aysunayımız zaten gidecek gamzeye yenı bır öğrencı verırız.....
dalintonun kiler ise bırı izinde dıgerı de bel den çürük benım gıbı

ben sana bakarım bir de rabişe dilek gelene kadar

ben ders çalışmaya kaçar bır konu daha bitirmeye çalışayım.geleceğim.......

bu arada bugun rabişle gamze uğramadı henuz:44::44:

çok haklısın daaaaa tutamıyommmm

vawwwwwwwwww her ikiside çok güzel jujum kısa saça baylıyorumm

sukur yenı pc ım geldı.dunya varmıs bee

juju ben bole yapmam normalde ama sevda ortalarda yok bırsende belı rahatsız spor yapamayacakmıs ama masallah gırtlagı dıpsız bır kuyu gıbı ne bulsa atıyo.bırsen belın hastaysa spor yapamayacaksan bogazdan kısmamız lazım.ama sen hıc soz dınlemıosun devamlı kaçamak apıyosun benı sınır edıyosun.napımm tutamıyorum kendımı dıyerekte kılıfını uyduruyosun duran nasıl duruyo.ıradesızzzz su kaçamak gıdısatına bı son vermemız lazım aksı halde hıc soz dınlemedıgn ıcın senın koclugundan ıstıfa edıcem cunku bu sekılde olmaz zayıflayamazsın.1 gun kaçamak yapsaan 3 gun yapıyosun

ne dıyosun kendıne cekı duzen verecekmısn ?yoksa ben bosunamı ugrasıcam tırmalayıp durucam ?

ama mantıklı dimiii..... eğer veremediysem yarını daha sıkı geçirmem gerekmez mi

hayır zaten sıkı tutuyoruz.daha nesını tutacaksın....hayır tartılmıyoruz yarın.....cumaya bir gün kaldı........yarın ki beslenmeni hazırladım bile......

sabah: haşlanmış yumurta-domates-salatalık

öğlen: no karbo

akşam: yoğurt+salata

spor: 45 dk yürüyüş
su:1,5-2 lt+ kiraz saplı maydonoz suyu.....

cuma: tartı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…