- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.101
hımmmm neden içmediğimi bilmiyorum üşengeçlik
yürüyüş konusunda 35 dk da anlaşmıştık diye hatırlıyorum ama dün 37 yaptım diye 40 yapacağımı söylemedim
kiraz sapını da mı 4 dk kaynatacağım şimdi ikisi bir mi kaynıcak
şahnurcum pil işini hallet bir an önce cumaya ne kaldı güzelim
sor dalinimde belim felç durumda ev işi dahi yapamıyorum... ama boğazı kısmam şarttttGelecem gele em bekle bugun dortten sonra yeni pc im geliyo ozaman daha iyi gelecem hakkindan.teknoloji ozurlu oldugum ucun tablet bana bi boy buyuk geldiama o kacamaklarin hesabini soracam sana
valla bende korktum jujum yaa o kadar uzak kaldım ki diyetten işin kötü tarafı spor yapamıyorum umarım çok fazla kilo almamışımdır tartınında pili bitmiş az önce bi tartılayım demiştim pil almam lazım tartılamadım
hoşbuduk dalin cim
aysunay cım canım saolasın bu arada inşallah bi an önce hamile kalırsın canım yaa dualarım seninle
hoşbulduk birsen cim
yaa bende ctesi mevlüt işini kesinleştirdim az önce haber geldi şimdi onun hazırlığını yapacam sabah büyük oğlan çilek reçeli istemişti onu denedim şimdi de cibuti ile ilgili bir sunum hazırlıyorum fırsat oldukça yazarım
sor dalinimde belim felç durumda ev işi dahi yapamıyorum... ama boğazı kısmam şartttt
canm yaaa yakın olsak ben hemen sana çilek reçeli verirdim. burada çok çilek tarlası var her hafta alıp reçel yaptım8-9 kavanoz oldu
ne demek yani yarında 45 dk mı yürücemmmmmbende şöyle anlaştığımızı hatırlıyorum her gun 5 dk artırarak gıdecegız..vücut şaşıracak ve daha hızlı yag yakımı olacak....yanı 35 dk yürüyecektın dun bugun de 40.....
Evet cnm ikisini beraber kaynatacaksın sonrada demlenmeye bırakacaksın.....
ne demek yani yarında 45 dk mı yürücemmmmm
Pışşşıkkkkkkkkkkkkkkk
bak sen bana kendını bırak ,azıcık dişini sık göreceksın nasıl faydalı olduğunu......bugun 40 yarın 45 yürüyeceksın.cuma günü tekrardan 30 dk yürürsün......hatta ben bıraz mola vermenı tavsıye edecegım cuma-cumartesı spor yapmadan devam edecegız.sonra gerı başlayacağız.....vücudunu nasıl şaşırtacağız...yaklaşık 6 aydır rutıne bınmiş bir vücudun var.bunları yapmamız laızm...
:84:benim günahım ne yaaaaa:84:gamze yada dalin böyle yapmıyo niye ben niyeeeee:84:
çok haklısın daaaaabirsencim fıtıkdaşımbende hastalandığım günler de 1200 gr bıle verdıgımı hatırlıyorum...ama boğazı tamamen kısmıştım hatta o kadar mınık bır delık vardı ki ordan ne gırerse.çünkü hareket sıfıra ınıyor mecburen yemeyeceksın....
saçımı kestireceğim bu Eki Görüntüle 739086 yada Eki Görüntüle 739087 şekilde
saçımı kestireceğim bu Eki Görüntüle 739086 yada Eki Görüntüle 739087 şekilde
ben 1 yi kestirim diyorum zati çabuk uzuyo bir aya kalmaz 2. gibi olur
yarın sabah tartılmak istiyorumşayet istediğim gibi kilo veremediysem yarını aç bile geçirebilirim
ama mantıklı dimiii..... eğer veremediysem yarını daha sıkı geçirmem gerekmez miok to aç gecıreceksen tartılya sen nıye benım kurallarımı egale edıyorsun böyle:18:
ama mantıklı dimiii..... eğer veremediysem yarını daha sıkı geçirmem gerekmez mi
ama mantıklı dimiii..... eğer veremediysem yarını daha sıkı geçirmem gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?