- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.141
ooooooooo sonunda bi hamile çıkardık desene allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin...selam kizlar napiyosunuz?? ben bi turlu yarismalara katilamadim, ins galiba hamileyim, 5 temmuz da ultrasona giricem, ins hayirlisi ile bu sefer olmus olsun dua edin... artik zayiflamayi sonra yapmam gerekicek...
sizleri cok cok opuyorum!
Ben artık koç değilim :26: aysunay ayrıldı :26::26:
ooooooooo sonunda bi hamile çıkardık desene allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin...
corniiiiiiiiiiiiiiiiiiii len bu kiraz sapıyla kaynayınca daha da çekilmez oluyor valla diyeti bile bırakasım geliyor
len dizinin nesine üzülüyon öleceği belliydi... burda ben ne çekiyorum kimsenin umurunda değil... niye çekiyorum bu çileyi arkadaş... tartılmama bile izin yok en azından verdim mi vermedim mi görsem şevklensemay jujum Allah iyiliğini versin
şuan üzgündüm muhteşem yüzyılda Mehmet öldü...senın yorumu bır okudum koptum
bugün rabiş gelmedi.ne oldu acaba?
öğlen giriş yapmış ama bir şey yazmadan çıkmış.......meraklanmaya başladım......
len dizinin nesine üzülüyon öleceği belliydi... burda ben ne çekiyorum kimsenin umurunda değil... niye çekiyorum bu çileyi arkadaş... tartılmama bile izin yok en azından verdim mi vermedim mi görsem şevklensem
ay jujum Allah iyiliğini versin
şuan üzgündüm muhteşem yüzyılda Mehmet öldü...senın yorumu bır okudum koptum
Misafiri gelmiştir canım, bazen insan misafir yanında yazamıyor
Bende Kuzey Güney izliyorumm
ben hiçde kilo verdiğimi hissetmiyorum bak eğer iyi bir sonuç almazsam senden bilirimduygusal insanım ben,üzülürüm tabi.....gitti gencecık delikanlı
neyse gelleim muhteşem maydonozumuza......senın şevke ne ıhtıyacın var jujum benım.cuma günü nasıl bir sürpriz bekliyor acaba bizi merak edıyorum......
bana bak içine etme bu seferde süprizin.evde tartılayım falan deme valla karışmam
hala devam ediyomu o dizi.. dallas gibi bir kız var anasını herkes aşık herkese şeker veriyo kız ne iş anlamadımBende Kuzey Güney izliyorumm
ben hiçde kilo verdiğimi hissetmiyorum bak eğer iyi bir sonuç almazsam senden bilirim
hala devam ediyomu o dizi.. dallas gibi bir kız var anasını herkes aşık herkese şeker veriyo kız ne iş anlamadım
fenalık geldi bu kuzeyle güneyden......valla yön lerden tiksindirdi bu dizi....cız gamze haftaya detoks yapak mı cız hade nolur he de
bu arada sevda nasıl? hasta falan değildir inş......
Vala yapalımm cornii, ben varımm..ne dersen yapıcam söz sana...üstelik bu detoksu fazlasıyla hak ettimgörmüyorum canım o yok burada, ama telde konuştuk iyiymiş
ok to o zaman....haftasonu başlayalım cumaya bitsin artık şu kılo işi valla sıkıldım ya.........
güzel bir detoks bulmam lazım.aslında en etkılısı lahana ama ondan da midem bulanıyor benım....dur bakalım ben sana haber ederım......
sevdayla konuşursan slm söyle bizden.....
ok to o zaman....haftasonu başlayalım cumaya bitsin artık şu kılo işi valla sıkıldım ya.........
güzel bir detoks bulmam lazım.aslında en etkılısı lahana ama ondan da midem bulanıyor benım....dur bakalım ben sana haber ederım......
sevdayla konuşursan slm söyle bizden.....
Aleyküm selam canım, en kısa sürede bulalım canım detoks
eee millet siz mezun olunca ne olacak takim izindekiler mezunlar veee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?