Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kizlar napiyosunuz?? ben bi turlu yarismalara katilamadim, ins galiba hamileyim, 5 temmuz da ultrasona giricem, ins hayirlisi ile bu sefer olmus olsun dua edin... artik zayiflamayi sonra yapmam gerekicek...
sizleri cok cok opuyorum!
ooooooooo sonunda bi hamile çıkardık desene allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin...

corniiiiiiiiiiiiiiiiiiii len bu kiraz sapıyla kaynayınca daha da çekilmez oluyor valla diyeti bile bırakasım geliyor

ay jujum Allah iyiliğini versin

şuan üzgündüm muhteşem yüzyılda Mehmet öldü...senın yorumu bır okudum koptum

ay jujum Allah iyiliğini versin

şuan üzgündüm muhteşem yüzyılda Mehmet öldü...senın yorumu bır okudum koptum
len dizinin nesine üzülüyon öleceği belliydi... burda ben ne çekiyorum kimsenin umurunda değil... niye çekiyorum bu çileyi arkadaş... tartılmama bile izin yok en azından verdim mi vermedim mi görsem şevklensem

bugün rabiş gelmedi.ne oldu acaba?

öğlen giriş yapmış ama bir şey yazmadan çıkmış.......meraklanmaya başladım......

duygusal insanım ben,üzülürüm tabi.....gitti gencecık delikanlı

neyse gelleim muhteşem maydonozumuza......senın şevke ne ıhtıyacın var jujum benım.cuma günü nasıl bir sürpriz bekliyor acaba bizi merak edıyorum......

bana bak içine etme bu seferde süprizin.evde tartılayım falan deme valla karışmam

Misafiri gelmiştir canım, bazen insan misafir yanında yazamıyor

zaten rekorlar kıtabına gırecek en cok misafiri gelen insan diye.... Allah eksıklerını göstermesın evı dolup dolup tassın da misafir olsaydı gelırdı şimdi......
ya da yoruldu sızdı kaldı:44::44::44: kötü bir şey olmasında.....

ben hiçde kilo verdiğimi hissetmiyorum bak eğer iyi bir sonuç almazsam senden bilirim
Bende Kuzey Güney izliyorumm
hala devam ediyomu o dizi.. dallas gibi bir kız var anasını herkes aşık herkese şeker veriyo kız ne iş anlamadım

ben hiçde kilo verdiğimi hissetmiyorum bak eğer iyi bir sonuç almazsam senden bilirim

hala devam ediyomu o dizi.. dallas gibi bir kız var anasını herkes aşık herkese şeker veriyo kız ne iş anlamadım

güzel sonuçlar alırız inş....yarın meyve yok...öğlen karbo yok....sabah ekmek yok yumurta var.......akşama yoğurt var.....artı 45 dk yürüyüş var......artı vazgecemedıgın maydonoz suyun var......nasıl ama?

fenalık geldi bu kuzeyle güneyden......valla yön lerden tiksindirdi bu dizi....cız gamze haftaya detoks yapak mı cız hade nolur he de

bu arada sevda nasıl? hasta falan değildir inş......

Vala yapalımm cornii, ben varımm..ne dersen yapıcam söz sana...üstelik bu detoksu fazlasıyla hak ettim görmüyorum canım o yok burada, ama telde konuştuk iyiymiş

Vala yapalımm cornii, ben varımm..ne dersen yapıcam söz sana...üstelik bu detoksu fazlasıyla hak ettim görmüyorum canım o yok burada, ama telde konuştuk iyiymiş

ok to o zaman....haftasonu başlayalım cumaya bitsin artık şu kılo işi valla sıkıldım ya.........

güzel bir detoks bulmam lazım.aslında en etkılısı lahana ama ondan da midem bulanıyor benım....dur bakalım ben sana haber ederım......
sevdayla konuşursan slm söyle bizden.....

Aleyküm selam canım, en kısa sürede bulalım canım detoks

Aleyküm selam canım, en kısa sürede bulalım canım detoks

eee millet siz mezun olunca ne olacak takim izindekiler mezunlar veee....

Kizimin kurdesenleri yeni gecti.gunluk hastaneye gidiyorduk.dun de kv geldik pazar gunune kadar burdayim elimden geldigince bikere dahi olsa girmeye çalışıyorum.ama hergun yazamasamda mutlaka okuyorum.cok konustum biliyorum hemen menume geleyim
Sabah:Menemen ve bi dilim tam bugday ekmegi
Öğle:kiymali kabak yemegi ve bi ince dilim ekmek
Aksam:4 yemek kasigi bulgur pilavı, bi kase yogurt

Ara ogun:yok
İçilen su:2 lt
Yapılan spor:komple ev temizledim onun haricinde egzersiz yapmadim hic.

hu huuuuuuuu hepinize merabaaa ben yine tilki gibi dönüp geldim buraya umarım hala burda bır yerım vardır
görüşmeyeli neler olduuuu benim ablalar dogurdularr benim okul bitti sonraaaa ben kilo aldım böhöhöhö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…