- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.161
hu huuuuuuuu hepinize merabaaa ben yine tilki gibi dönüp geldim buraya umarım hala burda bır yerım vardır
görüşmeyeli neler olduuuu benim ablalar dogurdularr benim okul bitti sonraaaa ben kilo aldım böhöhöhö
hosgeldın sefa getırdın.nerelerdeydın ne yaptın anlat bakalım.kılo almıs olarak gelmene fena bozuldumpatak patak patak al sana hosgeldın sopası
ozledık yahuu sukur gıdenler gerı donmeye basladı
yok corni hedefine 3-5 kilo kalan 6-7 kişi var onlar giderse bir elin beş parmağını geçmez takım ıssız ve sessiz kalırız .. ohhh mis mis sessizliği dinlerim bendebir şey olmaz cnm.juju kaptanımız demir atmış gıbı duruyor şuan için .....onun dıısında bızım takım kalabalık 15 kışıyız bırı gıder bırı gelır
vayyyyyyyy büşşş seni görürmüşdük canım.. kilo aldım demişsin ama sen istersen onuda geri verirsin güzelimhu huuuuuuuu hepinize merabaaa ben yine tilki gibi dönüp geldim buraya umarım hala burda bır yerım vardır
görüşmeyeli neler olduuuu benim ablalar dogurdularr benim okul bitti sonraaaa ben kilo aldım böhöhöhö
ha şöyleeeeeeeee hep ben mi açlıkla ödüllendirilicem kaçamak bile yapmadığım haldebırsoooo yaptıgın ve bıtmek tukenmek bılmeyen kacamaklarının cezasını jujudan ılham alarak yarın sneı aclıga mahkum ederek verıyorum .yarım yesıllık dısında ve corba dısında hıcbısey yemıyosun ve sadece 1 dılım ekmek hakkın var.yarın ac kalda aklın basına gelsınnncorbada 2 kase hakkın var ona gore bu sana yarınkı ceza hastalıktan gayrı spordan muafsın.ama yemek konusunda bu sınırn dısına cıkarsan ıstıfa ederım on agore ya yarın cezanı pasa pasa cek yada benı kaybedersın hıhhh postamdıa korum
kız bende takıma dönüyorsun sandımdı demek dönmüyorsun gezeceksin o şehir senin bu şehir benim.... neyse bolbol yüz aldıklarını ver bariay kilo almıs olmama bende cok bozuldum valla dalinoviiiiiçvalla sınavları bitirdim yaz okuluna kalmayım diye baya bi yoğun calıştım ama işe de yaradı kalmadım sonraaa pazar gunu malatyaya gidiyorum buyuk ıhtımalle.ablamın yanına bebek bakmaya gidecem.sonraa sevgili yarimin yanına izmire ordan didime yazlıga.ordan da antalyaya arkadaslarla tatıle gitme gibi planlarım var ama dur bakim
kardeş takımınız değiliz biz ama yardımcı olmaya çalışırım...Günaydıııın sevgili kardeş takım.
Ben 3. Takımın kaptanıyım ve ufak bir problemim var. Yarın cuma ve ben türkiyeye geliyorum. Bu nedenle takımda listeyi hazırlayacak kimse kalmıyor çünkü kaptan yardımcısıda izine ayrılacak.
Acaba rica etsem yarın 3 takım listesini yapabilirmisiniz? Bu benim için çok önemli. Türkiyedeykende buraya sık sık rmeye çalışacam ama dediğim gibi yarınki bildirimde ben yokum
sağlıklı giriş yapabilecekmisin büşra ordan oraya tartını da taşıyamazsın nasıl olacak o iş ??ayy canim kaptanimm benim :) takima donuyorum ayol sehir sehir gezerken vercem ben kiloyu :)
sağlıklı giriş yapabilecekmisin büşra ordan oraya tartını da taşıyamazsın nasıl olacak o iş ??
pekiiiiiiiiiii... şimdi dökül bakalım kaç kilo aldın... Takımı bu hafta batıracakmısın yoksa yüceltecekmisinsimdiiii malatyada zaten tarti var onumuzdeki 2 hafta ordayim didimdeki evde de var sadece antalya isi sknti yaratir ona da onumuzdeki ay gidebilirim ve kesin degil o zaten.yani ben dusundum hepsini kaptanimm su an evdeyim bos bos geciyor gunlerim ve benim eski duzenime donmem lazim
hu huuuuuuuu hepinize merabaaa ben yine tilki gibi dönüp geldim buraya umarım hala burda bır yerım vardır
bulgur çorbası
ankara tava
çoban salata
yoğurt
önemli değil... 8. Takım kardeş takımınız bir sıkıntı olursa bana ses etmeleri yeterli yardımcı oluruminanmıyorummm kaçıncı takıma yazdım ben yaaKusura bakma jujucum.
2-3-4-5 kaşık da olsa çorba içsem nolurki alalal bitirmem ama bi kaç kaşık alabilirm sanıyorumhoş geldin büşşşşş........üstünden yuk kalkmıştır ohh tatilin tadını cıkar
juju kesinlikle ve kesınlıkle tartışmadan benımle (mümkün olabilir mi)
ankara tava+yagsız salata+yogurt yıyebılırsın....... Ekmek ve çorba kesınlıkle yok......
2-3-4-5 kaşık da olsa çorba içsem nolurki alalal bitirmem ama bi kaç kaşık alabilirm sanıyorum
bi kerem 2 kaşık çorba içtiğimde çorba içmiş olmuyorum kiiiiimümkün olmayacağını biliyordum tabi:))
1. Her gün çorba içmek zorunda değilsin......
2. Dün öğlen karbo yok demiştim ve kararlıyım....1 kaşık içmek için çorba almaya değer mi.....?
3. Tartılmadın değil mi?
bi kerem 2 kaşık çorba içtiğimde çorba içmiş olmuyorum kiiiii
Ikincisi tartılmadım mutlumusun
ama ben bu sabah tartılsaydın mutlu olacaktımbunu benım mutlu olmam için yapmıyoruz jujum sürpriz olsun dıye yapıyoruz
çorba meselesine gelınce tmm 2 -3 kaşık içeceksen okey.......ama fazlası yok ok..cuma günü için sanırım bu kadarına katlanırsın:18:
ama ben bu sabah tartılsaydın mutlu olacaktımElimden aldın mutluluğumu Yarın 81 li haneleri göremezsem sorarım ben sana corni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?