Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

corniiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben bugün yürüyemedim..... mazeretli bir durum gerçekleşti ve yürüyüşüme sekte vurduu... bunun için özür babında yarın tartılmıcam

ama şimdi akşam akşam aşağıdaki adama da yazık dimiiiiayrıca valla canım istemiyo ne bilim düzenim şaştı bir kere hevesimde kaçtı bugün için ... yarın 45 dk yürürüm tmm

iyi tamam bakalım......yarın sneın ıcın cıkardıgım menuyu gördün mu yukarıda?

:)))) juju bugünkü menunu paylaşsan artık dıyorum.......
aaaaaaaaaaaaaa yazmadım mı kızzz hiç farketmedim

sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
dereotu

öğlen
ezo gelin çorba
1/2 karnıyarık
1 kase cacık

ara
1 dilim kavun

akşam
salata (peynirli)

su 2 lt
1 kupa tarçın çayı

güzel beğendim..... tabı spor olsa daha cok begenırdım

yarın kahvaltı da ekmek yok juju umarım dıkkat etmıssındır yazıdıgım menüye......
yumurta var yarın.......

Canım bu saatten sonra tamamen özgürsün o zaman, juju izinli yazıcak nasıl olsa..Çıktığın bu yolda Rabbim yar ve yardımcın olsun..gönlünden nasıl geçiyorsa bir bir gerçek olsun..İnşaallah hamiş olarak aramıza geri döner ve hiçç kilo almadan bebişine kavuşursun

:84:benim günahım ne yaaaaa:84:gamze yada dalin böyle yapmıyo niye ben niyeeeee:84:

Aynen jujum, ben artık hep müsaitim, çok şükür temizliğim bitti..ohh bee dünyaa varmış..Öldüm tek kelimeyle ama değidi

ben ders çalışmaya kaçar bır konu daha bitirmeye çalışayım.geleceğim.......

bu arada bugun rabişle gamze uğramadı henuz:44::44:

Tuğbamm pc açmaya bile vaktim olmadı gibi bişi, açtığımda da bol bol müzik dinledim..Bu gün mutfak vardı işlerimin arasın, mutfak ve balkonlar yıkandı..Her yer mis gibi oldu..salona geçmem de çok iyi oldu, ferah ferah..

zaten bir şeyı de değiştirmesen şaşıracagım iyi ye bakalım 2 tane ye

Artık yarından itibaren tekrar diyetime dönüyorum temizlik yaprkan çok fazla kalorili şeyler tüketmesemde günde 5-6 öğün yaptım, saat 12 lere kadar iş yaptığım için inanın acıkınca titredim..Normal olağan temizlik değildii..harbi harbi sporun babası oldu bence

selam kizlar napiyosunuz?? ben bi turlu yarismalara katilamadim, ins galiba hamileyim, 5 temmuz da ultrasona giricem, ins hayirlisi ile bu sefer olmus olsun dua edin... artik zayiflamayi sonra yapmam gerekicek...
sizleri cok cok opuyorum!

ooooo hemen gelir gelmez fırçaaaa yeni pc hayırlı olsunnn güle güle kullan koçummmm.. sen beni ben seni bırakamayız yoksa benim hakkımdan kim gelecek tamam yaz yarın ki yemek listemi görelimm
selam kizlar napiyosunuz?? ben bi turlu yarismalara katilamadim, ins galiba hamileyim, 5 temmuz da ultrasona giricem, ins hayirlisi ile bu sefer olmus olsun dua edin... artik zayiflamayi sonra yapmam gerekicek...
sizleri cok cok opuyorum!
canm hayırlısı olur inşallah

iyi akşamlarrr
saolasın canım yaa düşünmen yeterli ben de yarım lt lik bi kavanoz deneme amaçlı yaptım tadına bakmadım ağzını da sıkı sıkı kapadım oğlum gelince acacam

ben de 1. yi beğemdimmm

güle güle kirlet gamzecim bana gelince sabah tam sunum hazırlamaya başladım işyerinden aradılar imza için gitmem gerekiyormuş gitmişken hazır kredi yapılandırması için gerekli evrakları da hazırladım işyeri dönüşü bankaya uğrayıp yapılandırma için gerekli belgeleri verdim bu arada ev kredisi çeken arkadaşlar varsa ziraat bankası 0,62 fazile yapılandırma yapıyor oldukça uygun ben daha önce 10 aenelik çekmiştim şimdi seneyi de düşürüyorum 15-20 milyara yakın karım olacak gibi ödemeler biraz artacak ama her neyse kısa bi ekonomi bilgisi verdikten sonra eve geldim ki içeri girmemle geçmiş olsuna geldi komşular onlar gitti biz evden çıktık yemeğe gittik derken gene popomun üstünde oturmadan bi gün daha bitirdim bugün öğlen yemek yemedim onun yerine meyve ile 2 ara öğün yaptım maalesef spor yapamıyorum yarına allah kerim neyse ben gidip accık dinleneyim kendinie iyi bakın

beyaz kelebek hayırlı olsun canım darısı diğer isteyenlerin başına

şahnurcum çıkmadan su ev kredısını bır sorayım sana.hangı bankadan transfer yaptınınız? ceza ödedınız mi? yapılandırma yaparken bır mıktar masraf çıkarıyorlar ya o?

biz tebden cektık yapılandırma yapmak istiyoruz:44:

canim Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisini versin ins
akşam yemegınden sonra ara yapmasan daha iyi olur
canim aslinda ara demek dogru degildi ama oyle yazdim iste

ne guzel ozetlemissin

kimler koc kimler kuzu ya bi yaziverseniz olur mu

canim Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisini versin ins

canim aslinda ara demek dogru degildi ama oyle yazdim iste

ne guzel ozetlemissin

kimler koc kimler kuzu ya bi yaziverseniz olur mu

gamze,cornella,dalin ,dilekkoç........

aysunay,birsen,juju,rabiş yavru aslan.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…