Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese selamm canlarrrr nasılsınızz??
dun cok yogun bı gundu sabah arkadası hastaneye goturdum bebegı vardı o muayenedeyken bebgıyle ılgılendım... sonra geldım yazıcaktım net gıttı sonra alısverıse gıttık ordan komsum cagırdı oradaydım gece yazacaktım net var gozukuyo du ama baglanmıyodu sınırlendım yattımm.. ama tum bunların ıcınde 0 kacamak ve sporumu yaptımm....
bısey ıtıraf edıyorum bu sabah tartıldım be o bırsuru + dan kurtulmusummmm ıtıraf edıyorum haftaya 79.3 kg ıle basladım bu sabah 78.5 kg ıdım yanı 800 gr vermısımmm yarına buyuk ıhtımalle odevımı gerceklestırmıs olucammm
bugunku menumu su sekılde belırledımmm tubişiiimmmmmm uygunlugu denetlee

sabah
1 kase nesfıt (yendı)

ogle
kayısı yıcem ama kac tane yesem onu bı dıyıver
3 kasık yogurt

aksam
1 kase yogurt ıcıne salatalık ve cevız

bu hafta bol ac kalmalı ve sporlu gecıyor mukafatıda alıyor gıbıyımm mutluyummmmm

süpersin valla........elbet alacaksın mükafatını.......gelleim kayısının adedine 3-4 tane yeterli bence.....

pekiiiiiiiiiii... şimdi dökül bakalım kaç kilo aldın... Takımı bu hafta batıracakmısın yoksa yüceltecekmisin

BİRİLERİ DUYSUN... BANA TARTI YASAĞI GELİYO AMA MİLLET TAPIR TAPIR TARTILIP HAVA ATIYO

juju ben gezmeye gidiyorum......ark aradı şimdi.........bak sakın kaçamak falan yapma boğazına dizerim gelince ona göre......sakın meyve yeme..bugun onu yap bari........

akşama gelirim inş......ama olurda gelemezsem sadece yoğurt türü ye......rabiş gibi.....öptüm hayatım çüz

alemsiniz siz var ya masallahiniz var
heyecan yaptım şimdi.....acaba kaç kilosun
valla oyle bir reklam yaptiniz ki bende cok merak ettim
okeytaaa bugun afere boynum kıldan ınce 3 ıla 4 arası yıcem yıyınce yazarım
aferin kiz sen uysal kuzu oldunn
corni gezmede sakin yeme yarin tarti gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…