- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.201
kiraz sapi ictim ama maydanozla hic denemedimalemsiniz siz var ya masallahiniz var
valla oyle bir reklam yaptiniz ki bende cok merak ettim
aferin kiz sen uysal kuzu oldunn
corni gezmede sakin yeme yarin tarti gunu
HAFTAYA SENİ DE CORNİNİN ÖNÜNE ATARSAM GÖRÜRSÜN.... AMA YOK YOK O Bİ TEK BANA YAPAR BU ZALİM DİYET UYGULAMALARINI... SİZ HİÇ KİRAZ SAPI İLE MAYDONOSU KAYNATIP İÇTİNİZ MİİİİBEN İÇTİM ... NEDEN Mİ CORNİ ZORLADI TADI NASIL MI:120:
160 cm canım .. Senin kaç???
benim 172 canim
İşte benim boy kısa olunca bu kiloda adile naşit gibi duruyorum....kiraz sapi ictim ama maydanozla hic denemedim
benim 172 canim
kiraz sapi ictim ama maydanozla hic denemedimalemsiniz siz var ya masallahiniz var
HAFTAYA SENİ DE CORNİNİN ÖNÜNE ATARSAM GÖRÜRSÜN.... AMA YOK YOK O Bİ TEK BANA YAPAR BU ZALİM DİYET UYGULAMALARINI... SİZ HİÇ KİRAZ SAPI İLE MAYDONOSU KAYNATIP İÇTİNİZ MİİİİBEN İÇTİM ... NEDEN Mİ CORNİ ZORLADI TADI NASIL MI:120:
benim 172 canim
İşte benim boy kısa olunca bu kiloda adile naşit gibi duruyorum....
kiraz sapını ayrı mı kaynatıp içmek gerekiyor şimdi ... eee bu corni beni kobay olarak mı kullandı anlamadım
ipekyol51 aynı mesajı 3. kez gönderdiğinin farkındamısın ?
valla büşşş zıkı tutmak zorundayız artık senin için finaller gibi bir hafta başlıyor diyet konusunda ona göre
hoşgeldin canmm.. kiloyada sıkma canını hemcik verirsin senhu huuuuuuuu hepinize merabaaa ben yine tilki gibi dönüp geldim buraya umarım hala burda bır yerım vardır
görüşmeyeli neler olduuuu benim ablalar dogurdularr benim okul bitti sonraaaa ben kilo aldım böhöhöhö
bırsoooo yaptıgın ve bıtmek tukenmek bılmeyen kacamaklarının cezasını jujudan ılham alarak yarın sneı aclıga mahkum ederek verıyorum .yarım yesıllık dısında ve corba dısında hıcbısey yemıyosun ve sadece 1 dılım ekmek hakkın var.yarın ac kalda aklın basına gelsınnncorbada 2 kase hakkın var ona gore bu sana yarınkı ceza hastalıktan gayrı spordan muafsın.ama yemek konusunda bu sınırn dısına cıkarsan ıstıfa ederım on agore ya yarın cezanı pasa pasa cek yada benı kaybedersın hıhhh postamdıa korum
alemsiniz siz var ya masallahiniz var
İşte benim boy kısa olunca bu kiloda adile naşit gibi duruyorum....
kiraz sapını ayrı mı kaynatıp içmek gerekiyor şimdi ... eee bu corni beni kobay olarak mı kullandı anlamadım
ne kobayı yaww gecen gun verdıgım kürün içinde zencefilde vardı.....benım de aklıma gelmişken kaynatayım kiraz saplarımla maydonozumu......
sabah
2 yumurta
öğlen
löp et
salata
yoğurt
akşam
1 kase yoğurt
spor yok
su 2 lt
kuaföre gittim saçımı kestirdim
3 pantolon
2 bluz aldım
bu hafta doğru düzgün hiç spor yapmadın.......bu spor işini snele ne yapcaz bilmiyorumbir çaresını bulmak lazım....sende leslie mı yapsan?
bugun gittiğim misafirlikte daha önce bahsetmısımdır dukan yapan bır ark. bana dedi ki leslie yapıyorum çok faydasını gördüm....bir çare düşün şu sporuna.......
şahnurcum çıkmadan su ev kredısını bır sorayım sana.hangı bankadan transfer yaptınınız? ceza ödedınız mi? yapılandırma yaparken bır mıktar masraf çıkarıyorlar ya o?
biz tebden cektık yapılandırma yapmak istiyoruz:44:
iyi akşamlarrrr
cornicim yaa sen mesajı yazdığında ben çoktan çıkmıştım canım biz ziraat bankasından yapılandırıyoruz 0,62 den faiz oranı, masrafları da 400 exper+250 ipotek tesis ücreti başka masraf yok haa bi de hayat sigortası yaptırıyorsun en uygun bu banka ben bütün bankaları dolaştım gerçi iş bankası 0,61 den vermişti ama 500 tl dosya masrafı istedi üstüne exper ve ipotek harici o yüzden ziraat bankasından yapılandırdım canım
bu arada koçlarve yavru aslanlar arasında bisürü pazarlık olmuş büşraa hoşgeldin yarın bende sonunda işe başlayacağım daha düzenli bir katılım olacak inşallah 2 gündür öğle yemekleri yemiyorum akşamları hafif geçirmeye çalışıyrum ama daha düzene giremedim inş. haftaya tam düzene girerim bu arada saçlarımı kestirdim boyattım koşturmacam devam ediyo hala anlayacağınız
ne kobayı yaww gecen gun verdıgım kürün içinde zencefilde vardı.....benım de aklıma gelmişken kaynatayım kiraz saplarımla maydonozumu......
bu hafta doğru düzgün hiç spor yapmadın.......bu spor işini snele ne yapcaz bilmiyorumbir çaresını bulmak lazım....sende leslie mı yapsan?
bugun gittiğim misafirlikte daha önce bahsetmısımdır dukan yapan bır ark. bana dedi ki leslie yapıyorum çok faydasını gördüm....bir çare düşün şu sporuna.......
HIMMMMMMMMMMMMM AKLIMA GELMİŞKEN EVDE MAYDONOS YOKKKKKKKKKKKSADECE KİRAZ SAPI KAYNATACAĞIM MECBUR
SPOR KONUSUNDA HAKLISIN BU HAFTA BÖYLE OLDU HAFTAYA DA SEKTEYE UĞRAYACAK BELLİ ÇÜNKĞ YOL HAZIRLIĞI VS...
ŞAHNURCUM HAKKAT İŞE DÖNSEN DE ARAMIZA DA TEKRAR GELSENiyi akşamlarrrr
cornicim yaa sen mesajı yazdığında ben çoktan çıkmıştım canım biz ziraat bankasından yapılandırıyoruz 0,62 den faiz oranı, masrafları da 400 exper+250 ipotek tesis ücreti başka masraf yok haa bi de hayat sigortası yaptırıyorsun en uygun bu banka ben bütün bankaları dolaştım gerçi iş bankası 0,61 den vermişti ama 500 tl dosya masrafı istedi üstüne exper ve ipotek harici o yüzden ziraat bankasından yapılandırdım canım
bu arada koçlarve yavru aslanlar arasında bisürü pazarlık olmuş büşraa hoşgeldin yarın bende sonunda işe başlayacağım daha düzenli bir katılım olacak inşallah 2 gündür öğle yemekleri yemiyorum akşamları hafif geçirmeye çalışıyrum ama daha düzene giremedim inş. haftaya tam düzene girerim bu arada saçlarımı kestirdim boyattım koşturmacam devam ediyo hala anlayacağınız
kiraz sapı maydonoz çayını nasıl yapıyonuz ben de yapayım hemen şimdi
HIMMMMMMMMMMMMM AKLIMA GELMİŞKEN EVDE MAYDONOS YOKKKKKKKKKKKSADECE KİRAZ SAPI KAYNATACAĞIM MECBUR
SPOR KONUSUNDA HAKLISIN BU HAFTA BÖYLE OLDU HAFTAYA DA SEKTEYE UĞRAYACAK BELLİ ÇÜNKĞ YOL HAZIRLIĞI VS...
ŞAHNURCUM HAKKAT İŞE DÖNSEN DE ARAMIZA DA TEKRAR GELSEN
yaw hep bahane hep bahanesaat erken olmasına rağmen spor yapmıyorsun juju.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?