Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugun niyetliyim oglene dogru tartildim sonuc iyi cok begendim...Aksam 22 gibi hafif bir sahur yapmistim.Ins boyle devam eder ramazana da az kaldi

İşte benim boy kısa olunca bu kiloda adile naşit gibi duruyorum....

kiraz sapını ayrı mı kaynatıp içmek gerekiyor şimdi ... eee bu corni beni kobay olarak mı kullandı anlamadım

canim yaa valla benide boyum kurtatiyor elhamdulillah ama ben hamileyken 97 yi gordum no prob kilonun her asamasini gordum

jujum ben bildirimi bugunden yapip olayi bitiriyorum.cumartesi gunu evlilik yil donumumuz yarin ve cumartesi hazirlik yapacagim

valla büşşş zıkı tutmak zorundayız artık senin için finaller gibi bir hafta başlıyor diyet konusunda ona göre

Bu hafta ac kalmam lazim kendimi tutmam lazm cunku ben yemek yemeye cok alistim (( menume gelince ilk gun oldugu icin cok iyi degil cunku ben doymuyorum (.

ilk uyandigimda 1 kayisi ve ilik su

Sabah: 1 dilimm ekmek 2 kasik kozlenmis patlican-biber bikac dilim domats salaalik peynir ve yesil cay

Ara: 3 kayisi bir erik

Oglen: 3 tane ufak peynirli pide yesil cay.pidenin hamuru cok ince toplamda 2 ince dilim ekmek ve lor peyniri diyebilirim :))

Aksam: 2 salatalik

3 litre su yarim saat bacak harketleri

hoşgeldin canmm.. kiloyada sıkma canını hemcik verirsin sen

nerdesin canmmm.. valla açımmmmmm aççççççççç..canm bi kıymalı pide istiyo kiiii

sabah
2 yumurta

öğlen
löp et
salata
yoğurt

akşam
1 kase yoğurt

spor yok
su 2 lt

kuaföre gittim saçımı kestirdim
3 pantolon
2 bluz aldım

iyi akşamlarrrr

cornicim yaa sen mesajı yazdığında ben çoktan çıkmıştım canım biz ziraat bankasından yapılandırıyoruz 0,62 den faiz oranı, masrafları da 400 exper+250 ipotek tesis ücreti başka masraf yok haa bi de hayat sigortası yaptırıyorsun en uygun bu banka ben bütün bankaları dolaştım gerçi iş bankası 0,61 den vermişti ama 500 tl dosya masrafı istedi üstüne exper ve ipotek harici o yüzden ziraat bankasından yapılandırdım canım

bu arada koçlarve yavru aslanlar arasında bisürü pazarlık olmuş büşraa hoşgeldin yarın bende sonunda işe başlayacağım daha düzenli bir katılım olacak inşallah 2 gündür öğle yemekleri yemiyorum akşamları hafif geçirmeye çalışıyrum ama daha düzene giremedim inş. haftaya tam düzene girerim bu arada saçlarımı kestirdim boyattım koşturmacam devam ediyo hala anlayacağınız

şahnurcum juju ile ikiniz güle güle kullanın yenı saçlarınızı......

benım demek ıstedıgım sız kredıyı zıraatten mı cektınız?

biz teb den cektık yok dilekçe yazdırdılar cvp gelmedı 1 ay gectı gene gun gıttık yıne dilekçe bu ne biçim iş anlamadık.....

şimdi başka bankaya geçsek ceza ücretı alıyorlar galiba?

kiraz sapı maydonoz çayını nasıl yapıyonuz ben de yapayım hemen şimdi

şahnurcum yarım bag maydonoz + 2,5 bardak su istersen içine kiraz sapı da at kaynadıktan sonra demlenmeye bırak ve iç

Selam kızlar, nasılsınızz :44::44::44:

Çok yoruldum ama ben yaaa bu günde çarşı işlerimi hallettim..çok şükür hemen hemen hepsi bitti...

Sınav sonuçları belli olmuş 6 dersi geçmişim 8 ders tırt ama hiç çalışamamıştımm :26::26:

Artık kendimi bir diyete birde derse pis vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…