Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yanı bu ne demek oluyor? derslerden kaldıysan kpss ye gırebılecek misin?

yanı bu ne demek oluyor? derslerden kaldıysan kpss ye gırebılecek misin?

Tabikiii, inşaallah canım..sadece kredim çok az oluyor ama yüz yüze eğitimimde öğretmenlerim hazır bana en bonköründen kredi vermeye

Bu arada büşracığımm hoş geldinnnn gülüm..Kilo alman kötü ama şöyle bir tavsiyem olucak sana..Kalıplaşmamış bir kilo olduğu için vermen de çok kolay olucak, az sabır gülüm

Jujumm hayırlı olsun cicilerin, kaptanların en cicisi ama en direnişçisii hahahahahaha kızı ne yoruyon lemm çapulcu

Cornimm rica etsem önümüzdeki hafta banada koçluk yapabilirmisin :26: ben hiç tartılmadım ve acayip şişim şu an..korkuyorum kilo almaktan hiç istemiyorum kim ister ki

Artık işlerim bittiğine göre sadece diyetim ve derslerim varr...

Hee birde Rabişim sorun olmamasına sevindim çünkü dün epey merak etmiştik seni

Boyum 1.72 benim

haftaya zaten sen ,ben bir de kim vardı birsoo var eğer katılmak isterse bize detoks yapacağız....ben de bu hafta pek veremedim anca taş çatlasın 100-200 çalışır benden

corni cim valla bende sizleri çok özledim inşallah yarından sonra tekrar sahalarda olacağım neyse bi taraftan rapor yaz sunum hazırla bi taraftan oğluşla ilgilen buraya da laf yetiştir yapamıyoum yarına herkese bol kilo vermeli bir cuma diliyorumm

kuaföre gittim saçımı kestirdim
3 pantolon
2 bluz aldım

hayırlı olsun canımm

ohhhh ne güzellll bu azimle herşeyi yaparsın canım

haftaya zaten sen ,ben bir de kim vardı birsoo var eğer katılmak isterse bize detoks yapacağız....ben de bu hafta pek veremedim anca taş çatlasın 100-200 çalışır benden

zaten bi garip ben kaldım uzuuuuunn süredir ne menü yazıyom ne yorum alıyomm koçum dün geldi esti gürledi ardı yokk oysa bugün çorba içtim hemde domat çorbası ama öğleden sonra elim ayağım titredi. cornim detoks tek tipse hele 2-3 -4 günse yapamam.ama kolay bi şeyse neden olmasın
Tamam canım, haftaya topluca bir ayaklanma yapalım

inşallah canmm.

oyy kıyamam birsoma ben gel bacım gel..dalinto nerelerde kim bilir arada giriyor ses edıyor sonra hopp yok.....

mesela rabiş gelmedi benım aklım onda.gelip menusunu yazmadı....hoşş öğlen yazmıştı galıba o yüzden ses etmıyor şuan

bacım sen kilo vermek istiyon mu istemıyon mu? juju gibi benımle laf yarıştıracaksan hiç girişmeyek..sen zaten spor yapamıyorsun şu aralar az boğazından kıssan da şu son kalan kıloların gitse iyi olmaz mı?

kimi suçlucam acaba......kilo veremeyen sensın..dilimde tüyler bitti nuh diyon peygamber demıyon......spor yapmıyon....daha sayım mı?

Jujum tartıldın mı cız
al işte ben demişrim... Beni suçlucak demiştim.....

Halbusikim ben bugün tartılsaydım yarın daha iyi bir sonuç elde edebilirdim

Ve tartılmadım canım
sağol birsen...

Canım tadını çıkar baksana benimkisi hem bi lokma kh yedirmedi hem beni suçluyo

hıh Hiiiiç üstüme bile alınmıyorum... Benim gibi talebe zor bulursun sen

istemem mi kuzum şurda kaldı 3 kilom. su 3 kilo çakılı kaldııı.yokk laf yarıştırmammm daa seninle jujum arasındaki enerji bağ mükemmel oldu. buna ortak olmak jujumu etkilemek istemem.hele ki o vermeye başlamışken tam gaz devam edin. farkındaysan uzun süredir menü yazmıyorum. yorum yapılamayacağı için. menülerime hepiniz yorum yapın kızın parçalayınn

açık açık desene "tırsıyorum senin taleben olmaya... Jujuya ettiğini bırakmadın kız gıkını çıkarmadı... Benide açlıkla talim edersin ben gelemem böyle sıkıntılara" desene

arkidişler yüzdük yüzdük kuyruğa geldık......bu kılolara son darbeyı vurmak için işi sıkı tutmaya ve önümüzde ki hafta en azından 60. ları görmek istiyorum.......

bu sebepten de yapmak istedıklerım.......

1. sabah uyanınca 2 bardak ılık limonlu su içmek.....

2. yoğurt kürü yapmak(zaten arada yapıyorum...cok faydalı olduğuna inanıyorum)
nasıl yapılır:3 öğün yemeklerden yarım saat önce zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyorum .

- ben tarçın koymuyordum.....ve yogurduda ıstedıgım kadar alıyorum.....

3. cumartesiden itibaren başlarsak 6 gun var cumaya.....günleri 2-2-2 şeklinde bölecegım......yani;

2 gün pirinç lapası diyeti+2 gün ayran çorbası diyeti+2 gün sebze çorbası diyeti şeklinde.......

4. eger alacak durumunuz varsa ananas yenecek......

5. her gün zayıflama çayları içilecek(yeşil çay,kiraz sapı vs.)

6. 6 gün boyunca her gün istinasız spor yapılacak....en az 40-60 dk arası yürüyüş....+100 mekik.......

şimdilik aklıma gelenler bunlar......itirazı olan varsa şimdi söylesın sonra diyet başladığında kem küm edip benım de motıvasyonumu bozmasın.....

hıh Hiiiiç üstüme bile alınmıyorum... Benim gibi talebe zor bulursun sen

açık açık desene "tırsıyorum senin taleben olmaya... Jujuya ettiğini bırakmadın kız gıkını çıkarmadı... Benide açlıkla talim edersin ben gelemem böyle sıkıntılara" desene

süpersin jujummm

ben tembel hatunum evde pek yemek pişirmem pişirsemde çok yenmez bugün patlıcanı biberi komşuya verdim dedim közle bana 1 kase ver yeter
senin ki gibi menüler sunamam yani benim yemek olayı lokanta tost ne denk gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…