- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.721
juju; diyet ıcın direnişe gecer......
rabiş de ders çalısmıcam dıye ........nedir benım cektıgım böyle.her yer direnişçi dolu
bana bak rabiş.......sıcaksa burada sıcak anacım hem de daha cok sıcak ama napalım yanı.........vantiratör falan yok mu ac bacım otur çalıs.........sana ödev verıyorum.matematıgın ılk 2 konusunu bugun bitireceksın......zaten basıt......yapmadan gelme karışmam.....
arada buraya da ugra raporunu ver.....yanı sıkılırsan ugra tabıben öyle yapıyorum saatlerdır burdayım
bırazdan son testımı de çözeyım.......
okeytaaaaaaaaaa gıdımde barıı kıtapları cıkarayımmmmmm
[COLOR="#0000FF"]haa şöylee gamze cim seni bu mesajında daha iyi gördüm canım benim biz burda birbirimiz için varız birbirimize sadece diyet değil bütün hayat konusunda destek oluyoruz ne olur kendini kapıp koyverme
bak sınavlara da az kalmış hemen kalıyorsun kaydını yeniliyorsun ve kştapları alıp çalışmaya başlıyorsun[/COLOR]
zaten ben farkındayım ......güçlü durmaya çalışıyorsun,sanki çok mutluymuşsun gibi etrafa neşe saçıyorsun halbu ki tam tersi.içinde fırtınalar kopuyor...yanardağ patlıyor ne zaman mı regl dönemlerinde seni en duygusal zamanında yakalıyor......volkan patlayınca sende rahatlıyorsun biraz.hep içine atmak olur mu? bizler ne işe yararız yoksa
evet hadi bakalım sınavını ihmal etme........eşinle de barış ohh missher şey yoluna girsin bakalım
tesekkur ederım canlarrrrr
tubişimm canımmm pasta superdııııı coookkk tesekkur ederımmm
gamzem ne olur uzulme guclu ol ınanclı bı ınsansın herseyın Allahtan oldugunu unutma... unutma kı sınavdayız bız belkı senın sınavın bu asla ısyan etme lutfen ve gonulden ıste ben ınanıyorum kı gonulden ısteyınce Rabbım verıyor... kızlarında dedıgı gıbı sadece kılo vermek ıcın degıl her durumda bırbırımıze destek oluyoruz burda unutma... eminim esinde uzuluyordur ama tugbanında dedıgı gıbı yaradılıs ıtıbarıyle erkek ve kadın farklıdırr.. yasıyorsak umut var be gamzemmm umudunu kaybetmeeeee
rabişim bende bu kapların küçüğü var saklama kabı gibi büyüğünün bu kadar işe yaradığını düşünmemiştim bi fiyatına bakemmmm barşiiiii
dalin cim ne güzel anlatmışsın başından geçenleri tam roman olacak cinsten dediğin gibi zaman çok önemli takılıp kalmamak lazımmm
bı zahmet artık.........hadı bende testımı çözeyım sonra bı ugrar bakarım buraya.......
Menüm
Sabah: yok (canım hiç istemedi)
Ara: yok (istemedim)
Öğle: 1 litre su
1 çay
Ara: 1 domates
1 salatalık
1 ince dilim k. ekmeği
Akşam: 4 kaşık taze fasulye
1 ince dilim karpuz
Spor: 2 saat hızlı tempo yürüyüş
1 saat ev işi
Su: tamamdır
gamzecım haklısın ben tasıyamadım bana agır geldı.ama sebebı sanırım ıstedıgım herseyı elde etmeye alısmıs olan ben bu ıstegım olmayınca delıye dondum dıye dusunuyorum.allah hıdayet versın.ınsallah sana cornıye ve rabıse en kısa zamanda muradınızı versın.amin.
gocc menum
sabah 1 poaga
ara yok
ogle yok
ara (avm deydık cok bunaldık soguk bıseyler ıctık karısık meyve suyu aldım ben )
aksam yarım dılım baklava (ellerıme bı tıtreme geldı sekerım dustu sanırım dıye bı dılımın yarısını yedım normalde hıc sevmemde esım ye azcık sundan sekerın dusmustur dedı)
1 kase mercımek corbası (ayy bu sıcakta kafayımı yemısım ne ) 1 dılım ekmek
ara yok
spor 9 bucuktan 2 ye kadar full yurumece ust degıstırmece kıyafet denemece kan ter ıcınde kalmaca yaklasık 5 saat full yurudum
spor nırde spor nırdeeee
juju gene kopardı benı aksam aksamgene ıtıraz gene ıtıraz.dalın asar keserdı dıyo dalın bulsa ogrencısını asacak kesecekte yokkı
Bazne insanın eli ayağı bağlı kalıyor bitanemm ama bunun en güzel yanıda Teslimiyet..Eminim ki seninde çok fazlaca sabretttiğin şeyler vardır gülüm
Birde şu baklava ne kuzummneden böyle olduğunu anlıyorsun değil mi sen?
ya gamze sen ben olmasak takımda kıms eyokcornı nerde bnm talebem nerde hadı onları gectım bu takımın jujusu nerde o kaptan buraya gelecekkkkkkk
valla tatil moduna girmişim.... heççç dokunmayın bana... ne diyordu sertap.. "uzanmışım kumsala.. güneş damlar içime ........"juju; diyet ıcın direnişe gecer......
rabiş de ders çalısmıcam dıye ........nedir benım cektıgım böyle.her yer direnişçi dolu
bana bak rabiş.......sıcaksa burada sıcak anacım hem de daha cok sıcak ama napalım yanı.........vantiratör falan yok mu ac bacım otur çalıs.........sana ödev verıyorum.matematıgın ılk 2 konusunu bugun bitireceksın......zaten basıt......yapmadan gelme karışmam.....
arada buraya da ugra raporunu ver.....yanı sıkılırsan ugra tabıben öyle yapıyorum saatlerdır burdayım
bırazdan son testımı de çözeyım.......
kısım bendeo yüzden kaçıyom ya bizimkisi kimseyi bulamıyo bana sataşıyo ne yapsam yaranamıyom ... yimek bile yemedim bi iyi etmişin demedispor nırde spor nırdeeee
juju gene kopardı benı aksam aksamgene ıtıraz gene ıtıraz.dalın asar keserdı dıyo dalın bulsa ogrencısını asacak kesecekte yokkı
ya gamze sen ben olmasak takımda kıms eyokcornı nerde bnm talebem nerde hadı onları gectım bu takımın jujusu nerde o kaptan buraya gelecekkkkkkk
bu cuma son bildirimim iki hafta olmucam kurutluyonus bendenayrılıonmu sen sımdı ızne
bu cuma son bildirimim iki hafta olmucam kurutluyonus benden
geldimm huuuuuuuuuu...sporumu yaptım juju yerine.......ay kafamdan nasıl ter damlıyor nasıl zevklı igrençç tabikiside
jujum ya sen gıdersen naparım bentakım ne yapar valla hiç bilemedim şimdi.......benım de kardeşcagzım gelıyor göççük olan ....onunla gezerım artık dıcem de hiç sevmez gezmeyı falan napcam bakalım......
Allahtan şahnur totoyu düzeltti o da buralarda.......
hıı jujuuu ne tatılı kız daha 2 gunun var........2 gun daha açsınbak tatıle gıdıp 10 kılo almıs olarak dönme valla bunalıma gireriz haaaa
gamze senı de takıp edıyorum bundan sonra rabişle kulagınızı cekmek lazım sizin....ders çalısılacak o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?