Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

okeytaaaaaaaaaa gıdımde barıı kıtapları cıkarayımmmmmm

Canlarım benim, inanın bende bunu düşünüp durdum bu gün ve hep şükrettim...İyiki varsınız..Geçti rabbime şükürler olsun ve Tuğba yine haklısın herşeyinde biraz ben var cornimm ayyy vala bomba gibi oldum yine, cumayı düşünün patlayacağım

Aynen, dalinciğim yeminle ağzım açık okudum ve 3 yılda yaşadıklarını 14 yıl oldu ama hala yaşamadım, sanırım yaşayamam da..Yok yok ben güçlüyüm, ama Rabbim kimseye taşıyamayacağı şeyi yüklemezmiş..Sen taşıyamamışsın ve çocuğun olmuş balım, birde kafamdan emin olun bende attım..Yani tamamen kısmet artık..

O güzel yüreğini paylaştığın için çok teşekkürler dalinimm Rabbim çocuklarına ve sana sağlıklı uzunn ömürler versinnn

bı zahmet artık.........hadı bende testımı çözeyım sonra bı ugrar bakarım buraya.......

Kitaplarımı aldım cornim..Sakarya MEB şube müdürüyle tanışmıştım çalışıyorken, sağolsun o kadar yardımcı oluyor ki bana..Sabah görüştük ve sen benim yeğenimsin dedi, sana istersen ders bile verir hocalarımız dedi ve öyle bir hikaye anlattı ki, açıktan üniversite okuyup hukuk kazanan bir öğrencileri varmış, onu anlattı..Ben de kazanıcağım dedim..Bana çalışma programı verdi ve çalışmalarını kontrol ediceğim dedi, harıl harıl başladım çalışmaya

İyiki varsınızzzzzzzz

Menüm

Sabah: yok (canım hiç istemedi)

Ara: yok (istemedim)

Öğle: 1 litre su
1 çay

Ara: 1 domates
1 salatalık
1 ince dilim k. ekmeği

Akşam: 4 kaşık taze fasulye
1 ince dilim karpuz

Spor: 2 saat hızlı tempo yürüyüş
1 saat ev işi

Su: tamamdır

gamzecım haklısın ben tasıyamadım bana agır geldı.ama sebebı sanırım ıstedıgım herseyı elde etmeye alısmıs olan ben bu ıstegım olmayınca delıye dondum dıye dusunuyorum.allah hıdayet versın.ınsallah sana cornıye ve rabıse en kısa zamanda muradınızı versın.amin.

gocc menum

sabah 1 poaga

ara yok

ogle yok

ara (avm deydık cok bunaldık soguk bıseyler ıctık karısık meyve suyu aldım ben )

aksam yarım dılım baklava (ellerıme bı tıtreme geldı sekerım dustu sanırım dıye bı dılımın yarısını yedım normalde hıc sevmemde esım ye azcık sundan sekerın dusmustur dedı)
1 kase mercımek corbası (ayy bu sıcakta kafayımı yemısım ne ) 1 dılım ekmek

ara yok

spor 9 bucuktan 2 ye kadar full yurumece ust degıstırmece kıyafet denemece kan ter ıcınde kalmaca yaklasık 5 saat full yurudum

spor nırde spor nırdeeee

juju gene kopardı benı aksam aksam gene ıtıraz gene ıtıraz.dalın asar keserdı dıyo dalın bulsa ogrencısını asacak kesecekte yokkı

Bazne insanın eli ayağı bağlı kalıyor bitanemm ama bunun en güzel yanıda Teslimiyet..Eminim ki seninde çok fazlaca sabretttiğin şeyler vardır gülüm

Birde şu baklava ne kuzumm neden böyle olduğunu anlıyorsun değil mi sen?

kız ben baklavayı gunahım kadar sevmem cıddı soluyom bak ama sıcagında etkısıyle ellerım tıtredı soguk ter dokmeye basladım ayakta zor durmaya baslayınca esım sekerın dustu buyuk ıhtımal al ye sundan dedı dılımı ortdan ıkıye boldum yarısını agzıma attım hakatende oleymıs yuksek seker alınca duzeldım

ya gamze sen ben olmasak takımda kıms eyok cornı nerde bnm talebem nerde hadı onları gectım bu takımın jujusu nerde o kaptan buraya gelecekkkkkkk

valla tatil moduna girmişim.... heççç dokunmayın bana... ne diyordu sertap.. "uzanmışım kumsala.. güneş damlar içime ........"
spor nırde spor nırdeeee

juju gene kopardı benı aksam aksam gene ıtıraz gene ıtıraz.dalın asar keserdı dıyo dalın bulsa ogrencısını asacak kesecekte yokkı
kısım bendeo yüzden kaçıyom ya bizimkisi kimseyi bulamıyo bana sataşıyo ne yapsam yaranamıyom ... yimek bile yemedim bi iyi etmişin demedi

baktım birso nun taktiği iyi "ortalardan kaybolma taktiği" bende onu uyguluyom...
ya gamze sen ben olmasak takımda kıms eyok cornı nerde bnm talebem nerde hadı onları gectım bu takımın jujusu nerde o kaptan buraya gelecekkkkkkk

buyur canım ... valla 2 gün sonra yola çıkılıcak daha hiç bişi hazır değil .. ben bavullara bakıyom bavullar bana bakıyo

bu cuma son bildirimim iki hafta olmucam kurutluyonus benden

dım dırıdırıdım dım dım dım dırıdırıdım dım dım ohh juju gıdıyooo alylayyy

ıtırazsız 2 hafta hehehehh.saka bı yana takımsız ne edecook bız hıc dusundunmu yerıne kımı tayın ettın benı et benı et

geldimm huuuuuuuuuu...sporumu yaptım juju yerine....... ay kafamdan nasıl ter damlıyor nasıl zevklı igrençç tabikiside

jujum ya sen gıdersen naparım ben takım ne yapar valla hiç bilemedim şimdi.......benım de kardeşcagzım gelıyor göççük olan ....onunla gezerım artık dıcem de hiç sevmez gezmeyı falan napcam bakalım......

Allahtan şahnur totoyu düzeltti o da buralarda.......

hıı jujuuu ne tatılı kız daha 2 gunun var........2 gun daha açsın bak tatıle gıdıp 10 kılo almıs olarak dönme valla bunalıma gireriz haaaa

gamze senı de takıp edıyorum bundan sonra rabişle kulagınızı cekmek lazım sizin....ders çalısılacak o kadar

tubişşşşşş temel kavramlar bıttı hemde her detayı her notu her soruyu cozdum sıkıcıydı bıraz ama bıttı az kafam dagılsın test cozcemmm

Tamam bebişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…