Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tubişşşşşş temel kavramlar bıttı hemde her detayı her notu her soruyu cozdum sıkıcıydı bıraz ama bıttı az kafam dagılsın test cozcemmm

süpersin bak adım atınca gerısı gelecek....ne hissettın başlayınca.........

bu arada kpss sayfasında ilk sayfaya hemen eklıyorum adını..mat ın karsısına........böyle yapınca butun konuları bıtırme isteği doğuyor....

ekle kuzumm... valla ne yalan solımmm yıne mi!! dedım baslamak ıstemedım ama matematıgı sevıyorum ya cozdukce cozdum bıde faktorıyellı bı soru stılı vardı pek sevmezdım kendılerını cozume bakmadan cozunce mutlu oldumm

bende dedim ki off dedim gecen yıl ne de cok çalısmıstım olmadı ama .bu yıl daha da zorlastı olacak mı dedim:26: ama olacak ,olmayacak diye bir seçenek yok çünkü

ekledim cnm.......temel kavramlardan sonra sayı sistemleri falan var galiba.......

takımın halı oersan ya busra gelmıyo garfı zaten sırra kadem.juju ızne cıkıyo aysun ızınde centık mezun yenıler ugramıyo zes eylule kadar bırıcık seyrelttı sevdada ızınlı bnm talebe aklına eserse bı gelıp gıdıyo kaldık ben gamze cornı rabıs sahnur takımın 3-5 ay oncekı halı nırde

valla sorma dalinto...ne olacak bakalım.bazı takımlar ramazan ayında tamamen izne ayrılacakmıs yanı takımca.......

yazdıya daha ne yazacak ustune aksam yemegındende ettın hatunu bıde soruyosun
juju alay edıyo resmen senle kocun hıhııhıhı

akşam hıyar yıcemd edı ama emın olmam lazım.o yzuden soruyorum.......

sevin sevin in cin top oynucak burda ahanda yazıyom şuraya... kısım seni niye talim edim senden beter corni çıktı... lokmalarımı sayıya sen salmışın talebeyi ohhhhh
nereye gıdıon gı tatıle ay benıde goturrrr senın ozel dıyetbasın olayım
angara-aydın-izmir-kuşadası -bodrum.. turisleri yolsun hııı seni alimda tatilimi burnumdan getir onu yeme bunu elleme git yüz gel ancak erirsin
keptın yrd. var bir sen bir şahnur kısım beni napacanız salın beni azad edin.. özgürlüğümü istiyom ....

alam yaaaaaaaaaaaaaaa neredeyse dakka sayacak ne iki günü ben çekmişim şortu mayo deniyom aynada onu mu alim yanıma bunu mu
jujuuuuuuuuuuuu menunu yaz.....akşam ne yedın..........ne içtın.........
nesini yazim corni sana yazdığım son menü ile aynı bi değişiklik yok.... şimdi üçü bir arada içizem bi fark o

iyi o zaman yazmana gerek yok.....yanlışlıkla kaçamak neyım yaparsın o yuzden sordum .ensendeyım yanı onu bil de.....nescafenı iç sonra vazgecılmezın kıraz sapı ve maydonuzn var.......

yazdıya daha ne yazacak ustune aksam yemegındende ettın hatunu bıde soruyosun
juju alay edıyo resmen senle kocun hıhııhıhı
allahımmmmm dalin benim derdimi anlıcak deselerdi inanmazdımmmmmmmmmmmmm açım ulennnnnn bir dalin anladı
valla sorma dalinto...ne olacak bakalım.bazı takımlar ramazan ayında tamamen izne ayrılacakmıs yanı takımca.......

akşam hıyar yıcemd edı ama emın olmam lazım.o yzuden soruyorum.......
ahanda emin ol yemedim len spor da yapmadım

iyi o zaman yazmana gerek yok.....yanlışlıkla kaçamak neyım yaparsın o yuzden sordum .ensendeyım yanı onu bil de.....nescafenı iç sonra vazgecılmezın kıraz sapı ve maydonuzn var.......
allahım şekeri unutmuşum nası şekerli geldi buda... ııııııııııııııı iğrenç...

corniiiiiiiiiiiiii evde maydınıs yokkkkkk

alacak bi yerde yok baştan sölim.. kiraz sapına tazsna okeyto değilsen bana hava hoş

içecegını bıle bıle ne dıye almıyorsun bakım.........valla dönuste bu koçluk sistemı devam ederse bu kadar vicdanlı olmam ona göre
bu ne ya .........iyi ne varsa onu iç..kiraz sapı yesıl çay iç işte.

gıdım juju senın yerıne ben ıcım maydonoz sapınııı suyunu neyse ısteeee ustunede kıraz sapı ıcerımmm oda kesmezse yesıl beyaz cay ıcıcemmm uleyynnnnn

vallahada ahanda böyleyim

len neyimi gördün de böyle vicdanlı olmam diyon. kıs bu senin vicdanlı halim miiiiiiiiii:18::18::18: dalin kurtar beniiiii kıs senden beteri var demiştim ya ahanda burda o ...

evde yeşil çayda yokkkk

gıdım juju senın yerıne ben ıcım maydonoz sapınııı suyunu neyse ısteeee ustunede kıraz sapı ıcerımmm oda kesmezse yesıl beyaz cay ıcıcemmm uleyynnnnn
rabişşşşşşşşş yandın kısım ikş hafta ben yokum... benim goç benden hıncını çıkaramayınca sende kide sarcak...sanaaaaaaaaaaaaaaaa

evde ne var juju??????? o yok bu yok........kıraz sapı iç o zaman .......vicdanlıyım tabi........dalin olsa o çorbaları içemezdın sen
sana ödül de vermezdı.......

rabişşşşşşşşş yandın kısım ikş hafta ben yokum... benim goç benden hıncını çıkaramayınca sende kide sarcak...sanaaaaaaaaaaaaaaaa

sarsın jujumm napalım bız burdan sana canlı baglantı yaaparızz tubıs burdan yeter sana elını attıgın her kacamakta tubısı ensende bılll sen restorana gıdermısın ne ıcersınız dıye sorunca maydonoz suyu dermısınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…