- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.741
tubişşşşşş temel kavramlar bıttı hemde her detayı her notu her soruyu cozdum sıkıcıydı bıraz ama bıttı az kafam dagılsın test cozcemmm
süpersin bak adım atınca gerısı gelecek....ne hissettın başlayınca.........
bu arada kpss sayfasında ilk sayfaya hemen eklıyorum adını..mat ın karsısına........böyle yapınca butun konuları bıtırme isteği doğuyor....
ekle kuzumm... valla ne yalan solımmm yıne mi!! dedım baslamak ıstemedım ama matematıgı sevıyorum ya cozdukce cozdum bıde faktorıyellı bı soru stılı vardı pek sevmezdım kendılerını cozume bakmadan cozunce mutlu oldumm
jujuuuuuuuuuuuu menunu yaz.....akşam ne yedın..........ne içtın.........
takımın halı oersan ya busra gelmıyo garfı zaten sırra kadem.juju ızne cıkıyo aysun ızınde centık mezun yenıler ugramıyo zes eylule kadar bırıcık seyrelttı sevdada ızınlı bnm talebe aklına eserse bı gelıp gıdıyo kaldık ben gamze cornı rabıs sahnur takımın 3-5 ay oncekı halı nırde
yazdıya daha ne yazacak ustune aksam yemegındende ettın hatunu bıde soruyosun
juju alay edıyo resmen senle kocun hıhııhıhı
sevin sevin in cin top oynucak burda ahanda yazıyom şuraya... kısım seni niye talim edim senden beter corni çıktı... lokmalarımı sayıya sen salmışın talebeyi ohhhhhdım dırıdırıdım dım dım dım dırıdırıdım dım dım ohh juju gıdıyooo alylayyy
ıtırazsız 2 hafta hehehehh.saka bı yana takımsız ne edecook bız hıc dusundunmu yerıne kımı tayın ettın benı et benı et
angara-aydın-izmir-kuşadası -bodrum.. turisleri yolsunnereye gıdıon gı tatıle ay benıde goturrrr senın ozel dıyetbasın olayım
keptın yrd. var bir sen bir şahnur kısım beni napacanız salın beni azad edin.. özgürlüğümü istiyom ....geldimm huuuuuuuuuu...sporumu yaptım juju yerine.......ay kafamdan nasıl ter damlıyor nasıl zevklı igrençç tabikiside
jujum ya sen gıdersen naparım bentakım ne yapar valla hiç bilemedim şimdi.......benım de kardeşcagzım gelıyor göççük olan ....onunla gezerım artık dıcem de hiç sevmez gezmeyı falan napcam bakalım......
Allahtan şahnur totoyu düzeltti o da buralarda.......
hıı jujuuu ne tatılı kız daha 2 gunun var........2 gun daha açsınbak tatıle gıdıp 10 kılo almıs olarak dönme valla bunalıma gireriz haaaa
gamze senı de takıp edıyorum bundan sonra rabişle kulagınızı cekmek lazım sizin....ders çalısılacak o kadar
nesini yazim corni sana yazdığım son menü ile aynı bi değişiklik yok.... şimdi üçü bir arada içizem bi fark ojujuuuuuuuuuuuu menunu yaz.....akşam ne yedın..........ne içtın.........
sevin sevin in cin top oynucak burda ahanda yazıyom şuraya... kısım seni niye talim edim senden beter corni çıktı... lokmalarımı sayıya sen salmışın talebeyi ohhhhh
angara-aydın-izmir-kuşadası -bodrum.. turisleri yolsunhııı seni alimda tatilimi burnumdan getir onu yeme bunu elleme git yüz gel ancak erirsin
keptın yrd. var bir sen bir şahnur kısım beni napacanız salın beni azad edin.. özgürlüğümü istiyom ....
alam yaaaaaaaaaaaaaaa neredeyse dakka sayacak ne iki günü ben çekmişim şortu mayo deniyom aynada onu mu alim yanıma bunu mu
nesini yazim corni sana yazdığım son menü ile aynı bi değişiklik yok.... şimdi üçü bir arada içizem bi fark o
allahımmmmm dalin benim derdimi anlıcak deselerdi inanmazdımmmmmmmmmmmmmyazdıya daha ne yazacak ustune aksam yemegındende ettın hatunu bıde soruyosun
juju alay edıyo resmen senle kocun hıhııhıhı
ahanda emin ol yemedim len spor da yapmadımvalla sorma dalinto...ne olacak bakalım.bazı takımlar ramazan ayında tamamen izne ayrılacakmıs yanı takımca.......
akşam hıyar yıcemd edı ama emın olmam lazım.o yzuden soruyorum.......
allahım şekeri unutmuşum nası şekerli geldi buda... ııııııııııııııı iğrenç...iyi o zaman yazmana gerek yok.....yanlışlıkla kaçamak neyım yaparsın o yuzden sordum .ensendeyım yanı onu bil de.....nescafenı iç sonra vazgecılmezın kıraz sapı ve maydonuzn var.......
allahım şekeri unutmuşum nası şekerli geldi buda... ııııııııııııııı iğrenç...
corniiiiiiiiiiiiii evde maydınıs yokkkkkk
alacak bi yerde yok baştan sölim.. kiraz sapına tazsna okeyto değilsen bana hava hoş
vallahada ahanda böyleyimiçecegını bıle bıle ne dıye almıyorsun bakım.........valla dönuste bu koçluk sistemı devam ederse bu kadar vicdanlı olmam ona göre
bu ne ya .........iyi ne varsa onu iç..kiraz sapı yesıl çay iç işte.
rabişşşşşşşşş yandın kısım ikş hafta ben yokum... benim goç benden hıncını çıkaramayınca sende kide sarcak...gıdım juju senın yerıne ben ıcım maydonoz sapınııı suyunu neyse ısteeeeustunede kıraz sapı ıcerımmm oda kesmezse yesıl beyaz cay ıcıcemmm uleyynnnnn
vallahada ahanda böyleyim
len neyimi gördün de böyle vicdanlı olmam diyon. kıs bu senin vicdanlı halim miiiiiiiiii:18::18::18: dalin kurtar beniiiii kıs senden beteri var demiştim ya ahanda burda o ...
evde yeşil çayda yokkkk
gıdım juju senın yerıne ben ıcım maydonoz sapınııı suyunu neyse ısteeeeustunede kıraz sapı ıcerımmm oda kesmezse yesıl beyaz cay ıcıcemmm uleyynnnnn
vallahada ahanda böyleyim
len neyimi gördün de böyle vicdanlı olmam diyon. kıs bu senin vicdanlı halim miiiiiiiiii:18::18::18: dalin kurtar beniiiii kıs senden beteri var demiştim ya ahanda burda o ...
evde yeşil çayda yokkkk
rabişşşşşşşşş yandın kısım ikş hafta ben yokum... benim goç benden hıncını çıkaramayınca sende kide sarcak...sanaaaaaaaaaaaaaaaa
rabişşşşşşşşş yandın kısım ikş hafta ben yokum... benim goç benden hıncını çıkaramayınca sende kide sarcak...sanaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?