Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yessss krep yidim:78::78:
Ama dikkatini çekerim öğlen yemek yemedim 1/2 çorba içtim sade:78::78:
Akşamı henüz düşünmedim kısmet artık:78::78:

Spor hımmmmmmm mağaza geçmi tatil için bermuda kot alma

dikkat etmıyorum efendim etmiyorum
benı sabah ne yedıgın ılgılendırır.barı 1 tane yıyeydın.....
öğlen sadece salatayla gecıstırebilirdin ama damarlarında akan kan çorba içmeden duramadı her zaman ki gibi
akşam yemek falan düşünüyorsan unut zaten.daha bır de yemek mı yıyecektın......dün fazladan göturdugun muzu da unutmadım....
akşam 1 kase yogurt yenecek sadece.itiraz kabul etmem........
magazada dolasmak spor mu? yok olmaz......cumaya ne kaldı şurda allasennn......
bugun maydonoz suyu + kiraz sapını içeceksın.normalde içilmıcektı ama içsen daha iyi olacak sanırım .haftasonu yedıklerınden sonra

ya ne gaddar sın yaaaaaaaaa dalin asıp keserdi valla kuzu kuzu oturuyo o sen beni yerden yere vuruyon kısım krep dediğin nedir allahısan yımırta süt un .. Okaaaaaa....

Bende öğlen az yedim corniden tam not alacam diyorum nerdeeeeeeeeeee hayal kuruyorum ben....

Spor yapamam valla hiççç üstüme gelme pantılın bulursam öpüp başıma koycam..

Akşam yoğurt yiyemem bitti... Hıyar kemircem bak gider iskender yerim

her şeye bır cvp arkadiş.....iskender mi? goçluktan istifa etsem daha iyi

iyi akşam sadece salatalık ye o zaman.....başka bir şey yok ona göre

ne kız bu kullandığın şeyin adı öyle ballandırarak anlattın ki merak ettim
tupperware jujum...
nice yıllara canımmmmm herzaman sağlıkla mutlulukla yaşaa

arkadaşlarrr iyi dilekleriniz çokkk teşekkür ederimmm

gamzemm güzel gözlummmmm bu senin içinnnn

tesekkur ederımm canımmmm
evınız hayırlı ugurlu olsun huzurla oturun ınsallahhh

cok sıkıcı bı gun yaaaa

aynen öyle...sana lınk attım ama görmedın sanırım......İş ve Meslek Danışmanlığı Sınavı Başvuruları Başladı

evet canım okudum bı daha olmayabılırmısss...

öyleymiş de kesın yaparlar....para kapısı unıler için.......ama ben zaten alacagım..off ya keşke nısanda gidip alaydım......neden hep keşke dıyorum acaba:44::44::44:
görümcemler gitti aldı rahat rahat oturuyor şimdi
bende alacagım bu sefer el mahkum.....

aynennn bende almayı planlıyorum bu sefer agustos 12 ye kadar basvuru suresı. benım bı ark aldı dıgerı 2 kere gırdı sınava sunumdan gecemedı alamadı yandı parası.. bu atamalara tercıh yapıcakmısınn?

eşim yapıyor benım yerıme nasıl olsa gelmeyecegı için ben bakmıyorum dogru dürüst......

eşim yapıyor benım yerıme nasıl olsa gelmeyecegı için ben bakmıyorum dogru dürüst......

he ya bende bakmadım dogru durust bızımkı dıyo bugun bak yap tercıh dıye bu kez hıc sallamadım ben arkadasımla konustuk dun yapmadın mı hala dedı yooo bakmadım bıle dedım nasıl olur senın sımdıye kadar yapman lazımdı dıyoo

rabişşşşşşşşşşş sen ne zaman başlıyorsun derslereeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak imd de geldı....ona da çalısılacak......başlamamız lazım ona 2 ay anca yetıyormus....hatta yetmez bile.....

cookkk scak evde sureklı oda degısıyorumm aksam mat calısım barı hazır esımde yokk

cookkk scak evde sureklı oda degısıyorumm aksam mat calısım barı hazır esımde yokk

juju; diyet ıcın direnişe gecer......

rabiş de ders çalısmıcam dıye ........nedir benım cektıgım böyle.her yer direnişçi dolu

bana bak rabiş.......sıcaksa burada sıcak anacım hem de daha cok sıcak ama napalım yanı.........vantiratör falan yok mu ac bacım otur çalıs.........sana ödev verıyorum.matematıgın ılk 2 konusunu bugun bitireceksın......zaten basıt......yapmadan gelme karışmam.....

arada buraya da ugra raporunu ver.....yanı sıkılırsan ugra tabı ben öyle yapıyorum saatlerdır burdayım

bırazdan son testımı de çözeyım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…