- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.761
sarsın jujumm napalım bız burdan sana canlı baglantı yaaparızz tubıs burdan yeter sanaelını attıgın her kacamakta tubısı ensende bılll sen restorana gıdermısın ne ıcersınız dıye sorunca maydonoz suyu dermısınnn
ya tatile gidiciz diye bişi olmıyorum ki... yeşilimi iş yerinde içiyordum orda kutum...
evde ne var juju??????? o yok bu yok........kıraz sapı iç o zaman .......vicdanlıyım tabi........dalin olsa o çorbaları içemezdın sen
sana ödül de vermezdı.......
ya tatile gidiciz diye bişi olmıyorum ki... yeşilimi iş yerinde içiyordum orda kutum...
allahım beni corninin vicdansız hallerinden koru yarebbimmmmm .... ödül bile yapmıyorum ( bu hafta dışında ) ama gene de yaranamıyorum
bende ondan korkuyorum ya ya kabuslarıma girerde o tatlıyı niye yedin çorba neyine yetmiyordu yemeği niye aldın dersesarsın jujumm napalım bız burdan sana canlı baglantı yaaparızz tubıs burdan yeter sanaelını attıgın her kacamakta tubısı ensende bılll sen restorana gıdermısın ne ıcersınız dıye sorunca maydonoz suyu dermısınnn
rabişin işi daha da zor...o bır de ders çalısacak
bende ondan korkuyorum ya ya kabuslarıma girerde o tatlıyı niye yedin çorba neyine yetmiyordu yemeği niye aldın derse
rabiş mii hımmmmmmmmmmm corni yapar anam ben de yokum yandı rabiş....Juju tatilden dönünce Rabiş tığ gibi kalıyomuşşşş
hayır adama dıcekki sade maydonoz suyu kesmez içine kıraz sapı da koy dicek......
bende ondan korkuyorum ya ya kabuslarıma girerde o tatlıyı niye yedin çorba neyine yetmiyordu yemeği niye aldın derse
Juju tatilden dönünce Rabiş tığ gibi kalıyomuşşşş
kafamdaki düşünce zaten kilo verip gelmek inş. bi aksilik olmazsa olacak ta... sayende direnci kırımdı vucudumun gittiği yere kadar gitsin diyorum böyle şöyle 76 larda felan duraklarsa iyi olur orda bir daha kırarıs...jujum şaka maka 8-9 kılo verdın tatılde sakın kilo alma......bol bol yüz......yuzdukten sonra karnın cok acıkacak işte orda dikkat et ........çok dalma yemeklere......bir de gec vakıtte cok yemek yeme......yersen de telafı et bır sonrakı gune.....
Juju tatilden dönünce Rabiş tığ gibi kalıyomuşşşş
rabiş mii hımmmmmmmmmmm corni yapar anam ben de yokum yandı rabiş....
kıs senin mezuniyetini göremicem... bak ramazan geliyo mezun ol kızdırma beni
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::111::111::111::111::111::111::111::111:
ben devam etmeyi düşünüyorum... çünkü bırakırsam ramazan sonu +7000 ile çıkarımjuju şaka maka ramazan gelıyor .ne yapacagız devam edecek miyiz diyete falan?
kafamdaki düşünce zaten kilo verip gelmek inş. bi aksilik olmazsa olacak ta... sayende direnci kırımdı vucudumun gittiği yere kadar gitsin diyorum böyle şöyle 76 larda felan duraklarsa iyi olur orda bir daha kırarıs...
bu arada bi itiraffffffffkoşu bandım çalışıyo dün sigortası attı sanırım resetledim çalıştı ama yürümedim.. canım istemiyo
anaaaaaaaaaaa kımse benım tıg gıbı olacagıma ınanmıyo ya laaaaa
ben devam etmeyi düşünüyorum... çünkü bırakırsam ramazan sonu +7000 ile çıkarım
ama yarın kesın yuruyeceksın.......cunku cuma tartı gunu......
nıye kız azimle s... duvarı delermiş...
kesin bişey demimmmama yarın kesın yuruyeceksın.......cunku cuma tartı gunu......
nıye kız azimle s... duvarı delermiş...
kendi adına izne gitmek isteyen varsa bişi demem ama ben burdayım izin mizin yok... ramazanda kilo vercem cuma ginini düşünerek gittiğim davetlerde az yicembazı takımlar tatıle gırıyormus.........asıl önemlı olan ramazanda kılo almamak bence.gece yemek yendıgı için......hoş ben gece yemek yemıyorum sadece su ıcıyorum.......ona ragmen gecen ramazanda ben hıc zayıflamamıstım.evde hareketsızlıkten:26:
evde ne var juju??????? o yok bu yok........kıraz sapı iç o zaman .......vicdanlıyım tabi........dalin olsa o çorbaları içemezdın sen
sana ödül de vermezdı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?