Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evde ne var juju??????? o yok bu yok........kıraz sapı iç o zaman .......vicdanlıyım tabi........dalin olsa o çorbaları içemezdın sen
sana ödül de vermezdı.......
ya tatile gidiciz diye bişi olmıyorum ki... yeşilimi iş yerinde içiyordum orda kutum...

allahım beni corninin vicdansız hallerinden koru yarebbimmmmm .... ödül bile yapmıyorum ( bu hafta dışında ) ama gene de yaranamıyorum

sen onları ödülden saymıyorsun maşallah bu hafta hepsıne bedeldi.......ay cnm nasıl da adana kebap istedi

bende ondan korkuyorum ya ya kabuslarıma girerde o tatlıyı niye yedin çorba neyine yetmiyordu yemeği niye aldın derse

bende ondan korkuyorum ya ya kabuslarıma girerde o tatlıyı niye yedin çorba neyine yetmiyordu yemeği niye aldın derse

jujum şaka maka 8-9 kılo verdın tatılde sakın kilo alma......bol bol yüz......yuzdukten sonra karnın cok acıkacak işte orda dikkat et ........çok dalma yemeklere......bir de gec vakıtte cok yemek yeme......yersen de telafı et bır sonrakı gune.....

kafamdaki düşünce zaten kilo verip gelmek inş. bi aksilik olmazsa olacak ta... sayende direnci kırımdı vucudumun gittiği yere kadar gitsin diyorum böyle şöyle 76 larda felan duraklarsa iyi olur orda bir daha kırarıs...

bu arada bi itiraffffffff
koşu bandım çalışıyo dün sigortası attı sanırım resetledim çalıştı ama yürümedim.. canım istemiyo

Juju tatilden dönünce Rabiş tığ gibi kalıyomuşşşş

rabiş mii hımmmmmmmmmmm corni yapar anam ben de yokum yandı rabiş....

kıs senin mezuniyetini göremicem... bak ramazan geliyo mezun ol kızdırma beni

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::111::111::111::111::111::111::111::111:

anaaaaaaaaaaa kımse benım tıg gıbı olacagıma ınanmıyo ya laaaaa

ama yarın kesın yuruyeceksın.......cunku cuma tartı gunu......

anaaaaaaaaaaa kımse benım tıg gıbı olacagıma ınanmıyo ya laaaaa

nıye kız azimle s... duvarı delermiş...

ben devam etmeyi düşünüyorum... çünkü bırakırsam ramazan sonu +7000 ile çıkarım

bazı takımlar tatıle gırıyormus.........asıl önemlı olan ramazanda kılo almamak bence.gece yemek yendıgı için......hoş ben gece yemek yemıyorum sadece su ıcıyorum.......ona ragmen gecen ramazanda ben hıc zayıflamamıstım.evde hareketsızlıkten:26:

ama yarın kesın yuruyeceksın.......cunku cuma tartı gunu......

nıye kız azimle s... duvarı delermiş...
kesin bişey demimmm
kendi adına izne gitmek isteyen varsa bişi demem ama ben burdayım izin mizin yok... ramazanda kilo vercem cuma ginini düşünerek gittiğim davetlerde az yicem

evde ne var juju??????? o yok bu yok........kıraz sapı iç o zaman .......vicdanlıyım tabi........dalin olsa o çorbaları içemezdın sen
sana ödül de vermezdı.......

sımdı jujucum cornıdem 10 dene olsa bnm kadar katı olmaz sen bnm elıme dusecektınya of ulan off

cornıse katılıyorum ben olsaydım erıstenın adını aklından gecıremez muzu gorsen kaçardın.

bnm ogrencımın fazla kılosu kalmadıgı ıcın ona daha yumusakım sole etlı butlu bıngıl bıgısdık senı verselerdı elıme of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…