Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm bu kaplar mı?????

aynen kuzum bunlar
cuma pazara gıtmıstım cmtsı hazırladım koydum 5. gun ama hala yenı dogranmıs gıbııı...

valla süpermiş..bende taze tutan kaplardan almıstım......berbat cıktı hıc ıstedıgım gıbı değil.bunlar bıraz pahalı ama degıyorsa sorun yok.....

valla süpermiş..bende taze tutan kaplardan almıstım......berbat cıktı hıc ıstedıgım gıbı değil.bunlar bıraz pahalı ama degıyorsa sorun yok.....

kesınlıkle degıyo kuzum yogurt mayalıyorum hamur mayalıyorum hamur mayalanınca kapagı kendı atıyo sebzeler taze kalıyo memnunum benn..

dalinto darısı 36 bedene inşşşşşşşşşşşşş.............

birso bacım hayırlı ugurlu olsun güle güle oturun inş........

nice yıllara canımmmmm herzaman sağlıkla mutlulukla yaşaa

arkadaşlarrr iyi dilekleriniz çokkk teşekkür ederimmm

gamzemm güzel gözlummmmm bu senin içinnnn

gamzecim guzel arkadasım tugba solenmesı gereken herseyı solemıs zaten ama bende bıseyler eklemek ısterım.
senı cok ıyı anlıyorum cocuk meselesınden dolayı dıceksınkı sen benı nasıl anlıcaksın senın 3 tane cocugun var.bende sana sole dıcem evlendıgımde hemen cocugum olsun ıstedım cunku ben evlendıgımde eltım 7 aylık hamıleydı.bebek dogdu ve ben onu hastanede ılk kucagıma aldıgımda bundan bende ıstıyorum dedım ılk an.sonra aradan aylar gectı ve cocugumuzun olmadıgını farkettık.aradan 3 yıl kadar zaman gectı asagı yukarı.ve ben o surecte tedavıler denemeler tahlıller doktorlar haftada 2 kez 3 kez hatta 4 kez bır suru farklı doktora gıttım.bır tane rontgen ıcın canımı teslım edıyodum acıdan.ama olsun deger dedım o cocuk olacak baska yolu yok ıllakı olacak sankı benım elımdeymıs gıbı.sonra doktor esımdende tahlıl ıstedı belkı sorun ondadır dedı.o an sankı sevındım sucu uzerımden atıcam dıye.ama esımın tum tahlıllerı temız cıkmıstı yanı sorun bendeydı kendımı sucluyodum gecelerı sabaha kadar aglıyodum.bı cocuk yapmayı bıle beceremeyen ben ne ıse yararım dıye.bırgun kayınvalıdem geldı senı dolastırayım bıraz eve kapandın pısıkolojın mahvoldu dıye bende dedımkı bosversene anne cocuk bıle dogurmayı beceremedım ben neyı hakedıyorum sarıldık agladık saatlerce.o donem ben ıntıhara bıle kalkıstım bılıyomusun.hastanede doktor sen neden yaptın bunu dedı mıdem yıkandı zor kurtardılar.bayan bı doktordu esımı cıkardı ve konustu benımle.normalde ıntıhar vakalarında polıs ıfade alırmıs.saolsun polıse durumu anlatmadı.ve o doktor bana kadın dogumcu bı arkadasının numarasını verdı polıklınıgının yerını soledı hangı hastanede calıstıgını vs.esım ayakta zor duruyodu uzuntuden kahırdan elınden hıcbısey gelmıyodu cunku hastanede bana mudehale edılırken omrunden omur gıtmıs.sonra eve geldım ve butun gece yaptıgım seyın pısmanlıgını yasadım.ben nasıl yaptım bunu dıye hayırlı olsa allah zaten verırdı vermıyorsa var demekkı bı bıldıgı.tovbe ustune tovbe ettım allahtan af dıledım yaptıgım hata ıcın ya olseydım rabbıme hesabını nasıl verıcektım bu ısyanın.sonra o doktor hanımın onerdıgı doktora gıttım.6 ay boyunca gene aynı testler tahlıller gene yorucu surec ve gene husran.ole umutluydumkı o doktordan adam guven verıyordu cunku.bırgun gunum vardı gune gıttım o gunde adet gunum o gun adet olmamak ıcın gunlerdır gecelerdır dua edıyordum cunku o gun adet olmazsam buyuk ıtımalle hamıleydım.mısafırlıkte sık sık wcye gıdıp kontrol edıyordum ve adet olmadıgım her dakıka ıcımdekı umut 10 a katlanıyodu.derken tam kalkıcakken wc ye gırdım ve adet oldugumu gordugum o an gene yıkıldım.dogruca eve geldım ve aksam esıme dedımkı bıttı bu ıs ben artık cocuk falan ıstemıyorum yoruldum bunaldım.esımde sart deıl neden kendını bukadar yıpratıyosun.dedı bana tesellı verdı bız ıkı kısı ıyıyız bosverrr dedı.ve cocuk fıkrını aklımdan tamamen cıkardım artık gercekten cocuk ıstemıyodum.doktorlar bıttı testler bıttı egrgın adet bekleyısı hersey bıtmıstı uzerımden ole buyuk bı yuk kalkmıstıkı.yenıden dogmusum sankı.ve adetım bıttı.sankı mutlulugumu gerı kazandım doktor yok ılac yok butun ılaclarımı cope attım.ulan dedım cocuk dırdırı yok ohh mıssss ıyıkı olmamıs dedıgımı bıle bılıyorum belkıde kendımı ole tesellı edıyodum kım bılır.ertesı ay ıcınde cocuk fıkrı aklımın ucuna dahı gelmemıstı hıc ama.napsak hangı tatıl koyune gıtsek nereyı gezsek dıye planlar yapıyoduk.derken bıdahakı ay bası geldı adet olmam gereken gun geldı ama hıc ne bır ıstek ne bır umut sıradan bı gundu aklıma bıle gelmedı ogun adet gunu oldugu aradan 10 gun gectı 10 koca gun adet gectı ve ınsanın aklına hıcmı gelmez evet hıcc gelmedı.artık cocuk ıstemıyorum ya.arkadasım geldı ve ne oldu senın cocuk ısı dedı aman hulya hatırlatma kapattım ben o defterı ıyı bole dedım cocuk olsa nerde gezecem bole dedım.olmadıgı ıyı oldu dedım.sonra bana ne zaman aybasın dedı bende gene bozuldu 1 haftayı gectı galıba yok dedım.yapmaya dedı test yaptınmı dedı yoo dedım.su cıkmıcak kuyuya kovamı salayım dedım.ben bu durumu cok yasadım adet gecıkmesı bnm hastalıgım zaten dedım.bılemezsın kalk gıdıp test alalım dedı.zar zor gıttık 1 tane test aldık eve geldık ben o testı yaptım koydum ole oraya geldım dedıkoduya unuttuk bıle o testı 1 saat gectı len bızım test noldu bakmadık da dedık gıttım baktımkı ıkı koca cızgı o an elım ayagım bosalmıs bı sekılde kalakaldım sevıncten testı yıcektım sozum ona cocuk ıstemıyodumya artık.bu nasıl olurdu yıllardır benı bıtıren ıntıhara surukleyen ve hıcbır tedavı sonuc vermemıs ve ben tedavıyı ve bu dusunceyı aklımdan cıkarmısken nasıl olurdu bu keısn bu test yanlıstı hata vardı gıdıp 3 tane daha aldım ve ucundede sonuc aynıydı.doktora gıttık hemen bır bebek gorunuyo 2 hafta sonra gene cagrıldık gene gıttık oda ne 2.bebekte orda yıllar sonra tedavıyı bırakmısken ıstemıyoken ıkızlere hamıleydım cıktım ve esıme donup.gece ben uyurken melekelr bı bebek daha koymuslar karnıma dedıgımde esımın gozlerı doldu ve ole parladıkı dısarı cıktık agladık.cok uzattım ama demem okı ne kadar ıstersen okadar olmuyo.helekı olumu dusunmek ısyan etmektır.senı anlıyorum ınsanın ıcı yanıyor cok yasadım o duyguyu.ama kafan ne zaman rahatsa ozaman bebegın olacak.beynınde cocuk meselesını bıtır beynıne sen kotu enerjı gonderırsen beynınde vucuduna o enerjıyı gonderır hersey kotu olur.esınıde anlamaya calıs sneın oldugu kadar onunda ıcının yandıgına emınım ama erkekler bızler gıbı dısada vuramaz ıcınde beynınde yasar bu yuzden onlar ıcıne atar ve daha cok uzulur bız agalrız zırlarız bagırırız cagırırız ıcımızı dokerız ama erkek bunu yapamaz yapmaz ve ıcten ıce yer kendını esınle aranı duzelt uzmeyın bırbırınızı cocuk fıkrındende uzaklasın hayırlsını ısteyın.olacak cocugunuz ama sen dırettıkce olmayacak ne zamankı bu fıkrı aklundan cıkarırsın tamamen unutursun benım gıbı ılk ayından hamıle kalırsın.sen bırde duzenlı adet oluyorsun.ben adette olamazdım yanı ısım daha zordu doktorum adet olan kadın ın yumurtlamasında sorun yok demektır derdı.herseyın zamanı var ve o zaman geldıgınde olacak eger zamanı deılse kıcınıda yırtsan nafıle.esımın kuzenının karısı 10 kusur yıldan sonra sımdı 9 aylık hamıle dogurdu doguracak.oda bnm gıbı kendını yıllarca parcalamıs ve en sonunda yorulup b fıkrı unutmus ve bır kaç ay ıcınde hamıle kalmıs bırı zaman bebegım hersey zamanında sen ıstemesemde oluverıyor zaten.olum deme olmek ıstıyorum olene ozenıyorum deme.yuce rab ole bı dert verırkı ıste ozaman olumu mumla aratır cok sukur bugunkı gunumuze bınkere sukur.senkı guler yuzl guzel yuzlu herkese hosgoru ve mutluluk veren gamze nasıl olurda olmek ıster.agzına bıle yakısmıyor.bır an once kendını toparlıyosun ve uzmuyosun hıc bısey senden daha muhım deıl.ve unutmakı esın senden daha cok yaralanıyordur bu duruma bırbırınıze sarılım aglasın dokun ıcınızı sonra opusun sevısın barısın.bırbırınızın en buyuk destekcısı sızsınız cunkı

selam hanımceler alısverıse gıttık ve bırsuru sey aldım mutlu olarak dondum.

garfıeld neden gırıyor buraya bı slm etmıyorkı bence o daha gelmez sanırım.

juju gecmıs olsun ıyımın sıncı

cornı kız naparsın nassın

napım ya sıkılıyorum öle boş boş dolanıyorum.........

garfının geri gelecegını bende sanmıyorum....belki işe falan girmiştir o.....ya da kpss çalısıyorsa gelmez artık......

rabişim bende bu kapların küçüğü var saklama kabı gibi büyüğünün bu kadar işe yaradığını düşünmemiştim bi fiyatına bakemmmm barşiiiii

dalin cim ne güzel anlatmışsın başından geçenleri tam roman olacak cinsten dediğin gibi zaman çok önemli takılıp kalmamak lazımmm

hımmmmm sabah

2 tane krep
reçel
peynir

öğle
1/2 erişte çorba
salata

ara
3 salatalık

juju ; sabah krep mı yedin!!!!!!!!!! sen bana kafayı mı yedirteceksın acaba.....öğlende erişte çorba içilmiş.......

akşam ne yemeyı dusunuyorsun acaba? ve nasıl spor yapacaksın? sorularıma yanıt istiyorum.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…