Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

vay arkadas bı gun hatırlatırım sıze bı zamanlar kemıklerı ırı yagları fazla bı kız vardı o benım dıyeeeeee

kesin bişey demimmm

kendi adına izne gitmek isteyen varsa bişi demem ama ben burdayım izin mizin yok... ramazanda kilo vercem cuma ginini düşünerek gittiğim davetlerde az yicem

ne demek kesın konusamam.... yürüyeceksin tabıkisi de

gör juju görrrrrrrr ayrıca sabah akşam da spor yaptırırdı .......

kısım bu ne böle ne gareziniz var benlen .. başkasına kuzu olan bana niye kurt kesiliyo len....

ne ümitlerim vardı ne hayaller kurdumdu senle ilgili... sen birsoyu haşladıkça ben gülme krizlerine gircektim ama nerde hı nerdeeeeeeeeeeee
corni beni haşlıyo siz güliyonus ben anamadım bu işten bişi..

bacım sen kafanı toplamaya geldıydın herhal...... hala toplanmadı mı? test senı beklıyor.huuuuuuuuu

ayrıca sporunu yaptın mı sen? yapılacak yazmıstın

Son düzenleme:

jujum bunlar fıs cıktı kız........gamze zaten narin bir çiçek.höt bile diyemıyor..........dalinto desen balon gibi bir şişiyor bır ınıyor.....
dilek desen hepten kaçtı gitti........
şahnur olsun dedik totoyu kırdı

bacım sen kafanı toplamaya geldıydın herhal...... hala toplanmadı mı? test senı beklıyor.huuuuuuuuu

ayrıca sporunu yaptın mı sen? yapılacak yazmıstın

su an ıcıme kapandımm kendımı maydonoz suyu sıgaraya verdım demek tıg gıbı olamam heeee
ayrıca sporumu yapmadım beyın jımnastıgı yapıcam uygunmudurrrrr

su an ıcıme kapandımm kendımı maydonoz suyu sıgaraya verdım demek tıg gıbı olamam heeee

ne demek yapamadım! ne gibi önemli işlerin vardı da yapamadın...bomboş evde oturdun akşama kadar.herif de yok......
beyın cimnastıgını zaten yapcan hacı.......

ne demek yapamadım! ne gibi önemli işlerin vardı da yapamadın...bomboş evde oturdun akşama kadar.herif de yok......
beyın cimnastıgını zaten yapcan hacı.......
ahanda rabiş su koyverdi şimdiden....

corni de aba altından sopa göstermeye başladı....

neysem ben arada nete girim de okim şunları napıyolar diye

dalinnnnnn es es nasıl kız ozledım heeee
es-es karısık kuzum ya gezı olayları fena yasanıyo burdada bırde cok sıcak es-esım gelsene ozledıysen madem 2013 dunya kultur baskentımıze

şiiiiiii ezıkmısın lann sennnnnnnnnnnnnnnnnn.kım ezıyo jujuyu alırım ıfadesını ezmeyın bakayım jujucanımı doevrım ha

bırsooo sneın yuzunden ıtıbarım 2 paralık oldu nerdesın sen bakayım.bugun geldın geldın gelmesen ıstıfamı basıyorum

iiii tamam yaparım vak vaklı leslie yiii

eferim yap tabı ya...mis gbi ohh

ahanda rabiş su koyverdi şimdiden....

corni de aba altından sopa göstermeye başladı....

neysem ben arada nete girim de okim şunları napıyolar diye

jujum sen arada gır mesaj yaz acık büfede sunlar şunlar var ne yıyım diye

ay cok guldum yabirso sabah geldii ama sonra kaçtı

hakkat kız dalin bu birso senn karizmayı varlaaaaaaaaaaaaaaaa yerlen bir ettiiiii
eferim yap tabı ya...mis gbi ohh

jujum sen arada gır mesaj yaz acık büfede sunlar şunlar var ne yıyım diye
kıs otele gitmiyom ki ne açık büfesi... angarada görümcem var .. aydında evli bacım... izmirde bekar bacım... beleşe getiriyom dicem ama yok ösledim kerataları.. yiğenleri... denizzede beli bi belki iki kere gideris

hımm aile gezmesii daha fena paso yemek yaparlar

Bacilaaaar bugunku menumu sizlerle paylasiyorum hemen

Sabah: bir dilim ekmek domates salatalik peynir yesil cay

Ara: iki kasikcik dondurma

Oglen: yarim tabak bulgur pilavi yarim tabak yesil fasulye yarim dilim ekmek

Aksam: bir kucuk pogaca tek atimlik

3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…