- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.781
dalinnnnnnnnnnnnnnnn senin talebe nerde kıssssssssssssssss
vay arkadas bı gun hatırlatırım sıze bı zamanlar kemıklerı ırı yagları fazla bı kız vardı o benım dıyeeeeee
kesin bişey demimmm
kendi adına izne gitmek isteyen varsa bişi demem ama ben burdayım izin mizin yok... ramazanda kilo vercem cuma ginini düşünerek gittiğim davetlerde az yicem
sımdı jujucum cornıdem 10 dene olsa bnm kadar katı olmaz sen bnm elıme dusecektınya of ulan off
cornıse katılıyorum ben olsaydım erıstenın adını aklından gecıremez muzu gorsen kaçardın.
bnm ogrencımın fazla kılosu kalmadıgı ıcın ona daha yumusakım sole etlı butlu bıngıl bıgısdık senı verselerdı elıme of of
kısım bu ne böle ne gareziniz var benlen .. başkasına kuzu olan bana niye kurt kesiliyo len....sımdı jujucum cornıdem 10 dene olsa bnm kadar katı olmaz sen bnm elıme dusecektınya of ulan off
cornıse katılıyorum ben olsaydım erıstenın adını aklından gecıremez muzu gorsen kaçardın.
bnm ogrencımın fazla kılosu kalmadıgı ıcın ona daha yumusakım sole etlı butlu bıngıl bıgısdık senı verselerdı elıme of of
bende onu diyom niye bana gelince aslan kesiliyo.. birsoya yapsın babanem
ne demek kesın konusamam.... yürüyeceksin tabıkisi de
gör juju görrrrrrrrayrıca sabah akşam da spor yaptırırdı .......
kısım bu ne böle ne gareziniz var benlen .. başkasına kuzu olan bana niye kurt kesiliyo len....
ne ümitlerim vardı ne hayaller kurdumdu senle ilgili... sen birsoyu haşladıkça ben gülme krizlerine gircektim ama nerde hı nerdeeeeeeeeeeeecorni beni haşlıyo siz güliyonus ben anamadım bu işten bişi..
bacım sen kafanı toplamaya geldıydın herhal...... hala toplanmadı mı? test senı beklıyor.huuuuuuuuu
ayrıca sporunu yaptın mı sen? yapılacak yazmıstın
su an ıcıme kapandımm kendımı maydonoz suyu sıgaraya verdım demek tıg gıbı olamam heeee
ayrıca sporumu yapmadım beyın jımnastıgı yapıcam uygunmudurrrrr
ne demek yapamadım! ne gibi önemli işlerin vardı da yapamadın...bomboş evde oturdun akşama kadar.herif de yok......
beyın cimnastıgını zaten yapcan hacı.......
jujum bunlar fıs cıktı kız........gamze zaten narin bir çiçek.höt bile diyemıyor..........dalinto desen balon gibi bir şişiyor bır ınıyor.....
dilek desen hepten kaçtı gitti........
şahnur olsun dedik totoyu kırdı
su an ıcıme kapandımm kendımı maydonoz suyu sıgaraya verdım demek tıg gıbı olamam heeee
ayrıca sporumu yapmadım beyın jımnastıgı yapıcam uygunmudurrrrr
ahanda rabiş su koyverdi şimdiden....ne demek yapamadım! ne gibi önemli işlerin vardı da yapamadın...bomboş evde oturdun akşama kadar.herif de yok......
beyın cimnastıgını zaten yapcan hacı.......
es-es karısık kuzum ya gezı olayları fena yasanıyo burdada bırde cok sıcak es-esım gelsene ozledıysen madem 2013 dunya kultur baskentımızedalinnnnnn es es nasıl kız ozledım heeee
kısım bu ne böle ne gareziniz var benlen .. başkasına kuzu olan bana niye kurt kesiliyo len....
ne ümitlerim vardı ne hayaller kurdumdu senle ilgili... sen birsoyu haşladıkça ben gülme krizlerine gircektim ama nerde hı nerdeeeeeeeeeeeecorni beni haşlıyo siz güliyonus ben anamadım bu işten bişi..
iiii tamam yaparım vak vaklı leslie yiii
ahanda rabiş su koyverdi şimdiden....
corni de aba altından sopa göstermeye başladı....
neysem ben arada nete girim de okim şunları napıyolar diye
es-es karısık kuzum ya gezı olayları fena yasanıyo burdada bırde cok sıcak es-esım gelsene ozledıysen madem 2013 dunya kultur baskentımıze
şiiiiiii ezıkmısın lann sennnnnnnnnnnnnnnnnn.kım ezıyo jujuyu alırım ıfadesını ezmeyın bakayım jujucanımı doevrım ha
bırsooo sneın yuzunden ıtıbarım 2 paralık oldu nerdesın sen bakayım.bugun geldın geldın gelmesen ıstıfamı basıyorum
hakkat kız dalin bu birso senn karizmayı varlaaaaaaaaaaaaaaaaes-es karısık kuzum ya gezı olayları fena yasanıyo burdada bırde cok sıcak es-esım gelsene ozledıysen madem 2013 dunya kultur baskentımıze
şiiiiiii ezıkmısın lann sennnnnnnnnnnnnnnnnn.kım ezıyo jujuyu alırım ıfadesını ezmeyın bakayım jujucanımı doevrım ha
bırsooo sneın yuzunden ıtıbarım 2 paralık oldu nerdesın sen bakayım.bugun geldın geldın gelmesen ıstıfamı basıyorum
kıs otele gitmiyom ki ne açık büfesi... angarada görümcem var .. aydında evli bacım... izmirde bekar bacım... beleşe getiriyomeferim yap tabı ya...mis gbi ohh
jujum sen arada gır mesaj yaz acık büfede sunlar şunlar var ne yıyım diye
hakkat kız dalin bu birso senn karizmayı varlaaaaaaaaaaaaaaaayerlen bir ettiiiii
kıs otele gitmiyom ki ne açık büfesi... angarada görümcem var .. aydında evli bacım... izmirde bekar bacım... beleşe getiriyomdicem ama yok ösledim kerataları.. yiğenleri... denizzede beli bi belki iki kere gideris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?