- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.301
canım ne kilo vermesi ancak aldığımı verdim görünüyo keşke vermiş olsam nerdeyse 1 aydır 1 kg bile veremedim nazar ettim kendi kendime
git rabişim gitt 4. kat iyidir
yulaf kepeği lapası ne lann dün de okudum da yazamadım nasıl yapıyon sabah normal kahvaltımı yaptım hatta pirinç lapası yapayım bugün dedim küçük sıpa kucağımdan inmeyince pirinci haşlayamadım ee işe gitcem aç karnına gitmeyim diye normal kahvaltı yaptım
kızlar ben gidiyorum...görüşürüz..........
hmmm yulaf kepeği almam lazım benim evde yulaf kepeğim yok bi de demişin yaa kabızlığa iyi geliyo diye bu benim daha çok işime geliyo bi an önce alıp denemem lazımmsole olu sahnurcummm 2 - 3 kasık yulaf ezmesinin uzerıne sut dokuyorum sut kaynayana kadar pısıyo sonra agzını kapatım demlenıyo sonra ıcıne bıraz bal ve cevız koyuyorum ole kahvaltı yapıyorum uzun sure cıdden tok tutuyoo bıde bu hafta kabızlık sorunu yasadım onada ıı geldıı...
kızlar ben gidiyorum...görüşürüz..........
sahnuurrrr ben yulaf ezmesı kullanıyorum yanlıs yazmsımmmmmhmmm yulaf kepeği almam lazım benim evde yulaf kepeğim yok bi de demişin yaa kabızlığa iyi geliyo diye bu benim daha çok işime geliyo bi an önce alıp denemem lazımm
hadi bakalım allah işini rast getirsin
kızlar doktora gittim geldim bile.......ne cabuk bıttı değil mi?:44::44:
doktora dedim bebek dusunuyoruz ama olmuyor 6 aydır falan dedim(salladım tabı burda).....kaç yıllık evlısın dedi 2,5 dedim......
ultrasona alalım senı dedi......yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yok dedi....
adetlerın nasıl dedi bende senede 1 kere falan 15 gun gecıkıyor dedim....normal o kadarı dedi.....
ben hormon tahlılı yaptırmak ıstıyorum dedim....
yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yoksa hormonlar normal çıkar dedi.gerek yok dedi ama ben istiyorum deyınce tmm dedi.....kan verdim sonuclar yarın çıkacak:26:
sahnuurrrr ben yulaf ezmesı kullanıyorum yanlıs yazmsımmmmm[/B]
oohhhh super kuzummm ben sana demıstımm stresı bırak artık okk
sahnuurrrr ben yulaf ezmesı kullanıyorum yanlıs yazmsımmmmm[/B]
oohhhh super kuzummm ben sana demıstımm stresı bırak artık okk
haaa iyi o zaman yulaf ezmesi var hatta işyerinde gerçi az kaldı ben marketten alıp yapayım yulaf lapasını da
geçmiş olsun cornicim iyi imiş bakalım tahlil sonucların ne cıkacak
bu arada öğlen sadece 1 köfte ve 1 lokma ekmek yedim akşam da çok az yiyecem bakalım yarına ne çıkacak
sağolun kızlar......bakalım kan da ne cıkacak.......
yaaa kızlar nerdesiniz yaaaa bu kadar da boş bırakılmaz ki bu takım
merhabalarrrrrrrr
menum
sabah
yulaf ezmesı lapası
ogle
dondurma
aksam
1 kase nesfit
su:içiliyor
spor:yok
Arkadaslar izmire geldim. Biraz islerimiz cikti.gelemeyebilirim arada ugrayacagim
canım sen bildirimi yap ben eklerimumarım büşra yarın ugrar.......ben kardeşimi havuza ındırdım.......bına da tanıdık olmadıgından bensiz inmek istemıyor...kocaman kız ama çekınıyorbu arada şahnurcum yarın ben olmayabılırım yanı çizelgeyı sen ekleyebılır mısın? eşimin yarın izin gunu denıze gıdebılırız ramazan girmeden:26:
sporunu da yapsan daha iyi olurdu cnm
Arkadaslar izmire geldim. Biraz islerimiz cikti.gelemeyebilirim arada ugrayacagim
arkadaşlar yarın corni olmayabilir benim de 13,40 da dr randevum var o yüzden lütfen bildirimleri 12 ye kadar yapın büşraadan bu hafta hiç ses çıkmadı gamze de bugün ses vermedi sanırım dalin gitti eğer yarın gelemeyecek olan varsa ben mesajla teleon numaramı verebilirim isteyene
yarın sıkıntıya girmemek adına lütfen bildirimleriniz 12 ye kadar yapın
bu arada bugün ki menüm
sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 kk peynir
ara
1 elma
öğlen
1 lokma ekmek 1 köfte
ara
1 elma
akşam
2 köfte
1/2 avuç büyüklüğünde tavuk ızgara
salata
1 kaşık yoğurt
spor maalesf yok
gunu guzel kapamıssın şahnur
umarım yarın zor durumda kalmazsın....:44::44::44: herkes 2 ye kadar dıye bılıyor ya bıldıırmı.......bundan sonra juju geldıkten sonra yanı 12 ye cekelım.....bıldıırmı..2 dıyoruz 4 e uzuyor.......12 derız 2 ye uzar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?