Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sole olu sahnurcummm 2 - 3 kasık yulaf ezmesinin uzerıne sut dokuyorum sut kaynayana kadar pısıyo sonra agzını kapatım demlenıyo sonra ıcıne bıraz bal ve cevız koyuyorum ole kahvaltı yapıyorum uzun sure cıdden tok tutuyoo bıde bu hafta kabızlık sorunu yasadım onada ıı geldıı...

Son düzenleme:
hmmm yulaf kepeği almam lazım benim evde yulaf kepeğim yok bi de demişin yaa kabızlığa iyi geliyo diye bu benim daha çok işime geliyo bi an önce alıp denemem lazımm

kızlar ben gidiyorum...görüşürüz..........

hadi bakalım allah işini rast getirsin

kızlar doktora gittim geldim bile.......ne cabuk bıttı değil mi?:44::44:

doktora dedim bebek dusunuyoruz ama olmuyor 6 aydır falan dedim(salladım tabı burda).....kaç yıllık evlısın dedi 2,5 dedim......

ultrasona alalım senı dedi......yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yok dedi....

adetlerın nasıl dedi bende senede 1 kere falan 15 gun gecıkıyor dedim....normal o kadarı dedi.....

ben hormon tahlılı yaptırmak ıstıyorum dedim....

yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yoksa hormonlar normal çıkar dedi.gerek yok dedi ama ben istiyorum deyınce tmm dedi.....kan verdim sonuclar yarın çıkacak:26:

sahnuurrrr ben yulaf ezmesı kullanıyorum yanlıs yazmsımmmmm[/B]

oohhhh super kuzummm ben sana demıstımm stresı bırak artık okk

haaa iyi o zaman yulaf ezmesi var hatta işyerinde gerçi az kaldı ben marketten alıp yapayım yulaf lapasını da

geçmiş olsun cornicim iyi imiş bakalım tahlil sonucların ne cıkacak
bu arada öğlen sadece 1 köfte ve 1 lokma ekmek yedim akşam da çok az yiyecem bakalım yarına ne çıkacak

sağolun kızlar......bakalım kan da ne cıkacak.......

***5.Takım 315. Etap***

dalin26 ( 75,30 /
biricikoglumertug ( 63,40 /
birsen-deniz (63,00 /
cornella ( 62,30 /
Gamze_M ( 60,60 /
busramnmn ( 61,80 /
rabyas ( 78,00 /
toplight ( 69,70 /
ipekyol51 (75,50 /

5.TAKIM ORTALAMASI ( )

kızlar bugün fazla paylaşım olmadığı için listeyi ekliyorum
dalinden hiç ses yok bu arada yaaa neden ses vermedi gitmeyecekti de
büşraa yı yazmıyom zaten bugün gamzenin de sesi çıkmadı

yaaa kızlar nerdesiniz yaaaa bu kadar da boş bırakılmaz ki bu takım

umarım büşra yarın ugrar.......ben kardeşimi havuza ındırdım.......bına da tanıdık olmadıgından bensiz inmek istemıyor...kocaman kız ama çekınıyor bu arada şahnurcum yarın ben olmayabılırım yanı çizelgeyı sen ekleyebılır mısın? eşimin yarın izin gunu denıze gıdebılırız ramazan girmeden:26:

merhabalarrrrrrrr

menum

sabah
yulaf ezmesı lapası

ogle
dondurma

aksam
1 kase nesfit

su:içiliyor
spor:yok

sporunu da yapsan daha iyi olurdu cnm

canım sen bildirimi yap ben eklerim
Arkadaslar izmire geldim. Biraz islerimiz cikti.gelemeyebilirim arada ugrayacagim

birsen cim canım yarın bildirimi unutma lütfen erken bildirin

arkadaşlar yarın corni olmayabilir benim de 13,40 da dr randevum var o yüzden lütfen bildirimleri 12 ye kadar yapın büşraadan bu hafta hiç ses çıkmadı gamze de bugün ses vermedi sanırım dalin gitti eğer yarın gelemeyecek olan varsa ben mesajla teleon numaramı verebilirim isteyene
yarın sıkıntıya girmemek adına lütfen bildirimleriniz 12 ye kadar yapın

bu arada bugün ki menüm
sabah
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 kk peynir

ara
1 elma

öğlen
1 lokma ekmek 1 köfte

ara
1 elma

akşam
2 köfte
1/2 avuç büyüklüğünde tavuk ızgara
salata
1 kaşık yoğurt

spor maalesf yok

gunu guzel kapamıssın şahnur

umarım yarın zor durumda kalmazsın....:44::44::44: herkes 2 ye kadar dıye bılıyor ya bıldıırmı.......bundan sonra juju geldıkten sonra yanı 12 ye cekelım.....bıldıırmı..2 dıyoruz 4 e uzuyor.......12 derız 2 ye uzar......

canım sanırım paylaşım alanına da son bildirim 6 da dimi olmadı dr dan gelince oraya gönderirim bi de yarın akşam üzeri konyaya gideceğiz yarın benimde telaşım var ama burda sıkıntımızı söyleyecek arkadaş yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…