- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.281
kalorifer dogalgaz canımmm... makina muh arkadasıma sordum onemlı olan altın dolu olması dedı
o zaman sorun yok cnm alt dolu olacak tasının gitsin 4. kata......
okeytaaaaa kuzummsen ne zamn gıtcen doktora???
saat 11.50 de randevu.....regl 1 gun erken gelınce randevu bu saate alabıldım yoksa yarın sabah 9 daydı.......şimdiye gitmiştim kurtulmustum..off tırsıyorum:26:
aaaa tırsacak ne var kuzum sakın lutfen kız gorende ıgneye amelıyata gıdıyon sanırr
korkarım tabikan alacaklar
kan almak çok eglencelide vermek bıraz sıkıcıbırde doktora ne dıcem şimdi ben onu bıle bılmıyorum......
yalan söyleyecem ya elım ayagıma dolanır artık
kız nıe yalan solucen kı gebelık dusunuyorum bı kac aydır olmuyo kontrol amaclı bı hormonlara falan bakalım hocam de hatta adet duzensızlıgım var dersen garantı hormon ısterr
daha önceden gıttıgım de böyle dedim hıçbir şey yapmadı işte.....1 sene dolmadan gelme dedi yolladı
bunda da 6 aydır dıyım bari abartmayım 1 sene dıye:44:
aynen abartma kuzum 6 ay de o zaman. ya en dogal hakkın ya tahlıl ıstıyon sonucta o yazmasa bıle sen ıste....
isteyecem bakalım.sonuclar zaten anca yarına cıkar...umarım aksilik olmaz:44::44::44:
olmaz olmaz hersey kontrol altında rahat ol sıkıntı yokkkhaber ver sonucları....
günaydın fıstığımmgünaydın birso.......
canım ben yıllarcaaaaaaaaa en üst katlarda oturdum ve hala oturmaktayımherkese kocaman gunaydın canlar anam gece 2 bucukta yattım sabah 8 de kalktım uyuyamıyorummmmm
aslında kafam dolu kızlar yaaaaa tasınma durumumuz var sıze bı soru sorcam soylekı:
bı apartman dusunun 1. ve 5. katları bos 2. 3. 4. katlar dolu olacak ve sıze secım hakkı sunuldu 2. ve 4. katı secebılırsın dıye hangı katı secerdınız?
korkarım tabikan alacaklar
kan almak çok eglencelide vermek bıraz sıkıcıbırde doktora ne dıcem şimdi ben onu bıle bılmıyorum......
yalan söyleyecem ya elım ayagıma dolanır artık
kızlar bu günü cuma zannediyorummmsabah iştahla tartıldımm
günaydın fıstığımm
canım ben yıllarcaaaaaaaaa en üst katlarda oturdum ve hala oturmaktayımen üst katlarda izalasyon var ayağı çekiyorlar genede ısınamıyosun komşular şortşarla dolaşırken sen ceket giyosun bu yüzden üst katı tercih etme. ama manzara ve üst katında gürültü olmasın diyosan 4. katı seç. ben ferah seviyom üst katlar ferah oluyor.
bende iğneden korkuyorum
neden kafa karıstırıyo valla kuzum kesın basvurcam dıye bısı yok su an ben 2014 te kpss yogunlasayım dıyorum sen ne dusunuyosun....veririm tabi
bu arada imd yıne kafa karıstırmaya devam edıyor......kesın basvuruyor musun?
bırsenım 2 yıldır bende 5. katta oturuyorumm rahatlıgına acayıp rahat bıde asansor olmadıgı halde evımı cok sevıyorum ama su ankı ev eskı bına oldugu ıcın ısınmada bıraz sıkıntı oldu ammannnn hayırlısı dıyorum ya ıcımden gecen 4 bende aydınlık ve ferah sevıyorum yoksa ıcım darlanıyoookızlar bu günü cuma zannediyorummmsabah iştahla tartıldımm
günaydın fıstığımm
canım ben yıllarcaaaaaaaaa en üst katlarda oturdum ve hala oturmaktayımen üst katlarda izalasyon var ayağı çekiyorlar genede ısınamıyosun komşular şortşarla dolaşırken sen ceket giyosun bu yüzden üst katı tercih etme. ama manzara ve üst katında gürültü olmasın diyosan 4. katı seç. ben ferah seviyom üst katlar ferah oluyor.
bende iğneden korkuyorum
neden kafa karıstırıyo valla kuzum kesın basvurcam dıye bısı yok su an ben 2014 te kpss yogunlasayım dıyorum sen ne dusunuyosun....
bırsenım 2 yıldır bende 5. katta oturuyorumm rahatlıgına acayıp rahat bıde asansor olmadıgı halde evımı cok sevıyorum ama su ankı ev eskı bına oldugu ıcın ısınmada bıraz sıkıntı oldu ammannnn hayırlısı dıyorum ya ıcımden gecen 4 bende aydınlık ve ferah sevıyorum yoksa ıcım darlanıyooo
herkese kocaman gunaydın canlar anam gece 2 bucukta yattım sabah 8 de kalktım uyuyamıyorummmmm
aslında kafam dolu kızlar yaaaaa tasınma durumumuz var sıze bı soru sorcam soylekı:
bı apartman dusunun 1. ve 5. katları bos 2. 3. 4. katlar dolu olacak ve sıze secım hakkı sunuldu 2. ve 4. katı secebılırsın dıye hangı katı secerdınız?
günaydınlarrrr
rabişim bende genel çoğunluğa uyuyorum 4. kat diyorum altın dolu ise üst çok önemli değil ısınmada
bu arada gecen ctesi +1 kg fazla çıkmıştım sabah bende tartıldım gecen cuma ki kiloma gelmişim bu mutlu etti beni ama yarına kadar en az 400-500 gr gitmeli nasıl olacak derseniz bi fikrim yokk
ya var ya resmen dalga gecıyolar bıızmle yaaaaa almıyom lan ısyannnn lara gırcem heeeeeebakan bır daha alım olmayacak ilerde ne olur bılınmez dıye acıklama yapmıs.....o yuzden kafam karıştı.....
günaydınlarrrr
rabişim bende genel çoğunluğa uyuyorum 4. kat diyorum altın dolu ise üst çok önemli değil ısınmada
bu arada gecen ctesi +1 kg fazla çıkmıştım sabah bende tartıldım gecen cuma ki kiloma gelmişim bu mutlu etti beni ama yarına kadar en az 400-500 gr gitmeli nasıl olacak derseniz bi fikrim yokk
ya var ya resmen dalga gecıyolar bıızmle yaaaaa almıyom lan ısyannnn lara gırcem heeeeee
sahnurum o zaman oy bırlıgı ıle 4. kata gıdıyorum o vakıtt sagolun kızlarrrrr
yulaf kepegı lapası ye sahnurr ben bugun ole yapcamm bı aksılık olmazsaaasu an kahvaltımı yapıyorummm kendılerıyleee
canım ne kilo vermesi ancak aldığımı verdim görünüyo keşke vermiş olsam nerdeyse 1 aydır 1 kg bile veremedim nazar ettim kendi kendimegünaydın cnm.......ne guzel herkes kılo verıyor ben kocaman bır + ile gelecegım....
ya var ya resmen dalga gecıyolar bıızmle yaaaaa almıyom lan ısyannnn lara gırcem heeeeee
sahnurum o zaman oy bırlıgı ıle 4. kata gıdıyorum o vakıtt sagolun kızlarrrrr
yulaf kepegı lapası ye sahnurr ben bugun ole yapcamm bı aksılık olmazsaaasu an kahvaltımı yapıyorummm kendılerıyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?