Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaa tırsacak ne var kuzum sakın lutfen kız gorende ıgneye amelıyata gıdıyon sanırr

korkarım tabi kan alacaklar

kan almak çok eglencelide vermek bıraz sıkıcı bırde doktora ne dıcem şimdi ben onu bıle bılmıyorum......

yalan söyleyecem ya elım ayagıma dolanır artık

kan almak çok eglencelide vermek bıraz sıkıcı bırde doktora ne dıcem şimdi ben onu bıle bılmıyorum......

kız nıe yalan solucen kı gebelık dusunuyorum bı kac aydır olmuyo kontrol amaclı bı hormonlara falan bakalım hocam de hatta adet duzensızlıgım var dersen garantı hormon ısterr

kız nıe yalan solucen kı gebelık dusunuyorum bı kac aydır olmuyo kontrol amaclı bı hormonlara falan bakalım hocam de hatta adet duzensızlıgım var dersen garantı hormon ısterr

daha önceden gıttıgım de böyle dedim hıçbir şey yapmadı işte.....1 sene dolmadan gelme dedi yolladı

bunda da 6 aydır dıyım bari abartmayım 1 sene dıye:44:

daha önceden gıttıgım de böyle dedim hıçbir şey yapmadı işte.....1 sene dolmadan gelme dedi yolladı

bunda da 6 aydır dıyım bari abartmayım 1 sene dıye:44:

aynen abartma kuzum 6 ay de o zaman. ya en dogal hakkın ya tahlıl ıstıyon sonucta o yazmasa bıle sen ıste....

kızlar bu günü cuma zannediyorummm sabah iştahla tartıldımm
günaydın birso.......
günaydın fıstığımm
canım ben yıllarcaaaaaaaaa en üst katlarda oturdum ve hala oturmaktayım en üst katlarda izalasyon var ayağı çekiyorlar genede ısınamıyosun komşular şortşarla dolaşırken sen ceket giyosun bu yüzden üst katı tercih etme. ama manzara ve üst katında gürültü olmasın diyosan 4. katı seç. ben ferah seviyom üst katlar ferah oluyor.

bende iğneden korkuyorum

birso farkettim de bozuntuya vermedim dedim yarın bır daha tartılır

veririm tabi

bu arada imd yıne kafa karıstırmaya devam edıyor......kesın basvuruyor musun?
neden kafa karıstırıyo valla kuzum kesın basvurcam dıye bısı yok su an ben 2014 te kpss yogunlasayım dıyorum sen ne dusunuyosun....
bırsenım 2 yıldır bende 5. katta oturuyorumm rahatlıgına acayıp rahat bıde asansor olmadıgı halde evımı cok sevıyorum ama su ankı ev eskı bına oldugu ıcın ısınmada bıraz sıkıntı oldu ammannnn hayırlısı dıyorum ya ıcımden gecen 4 bende aydınlık ve ferah sevıyorum yoksa ıcım darlanıyooo

bakan bır daha alım olmayacak ilerde ne olur bılınmez dıye acıklama yapmıs.....o yuzden kafam karıştı.....

günaydınlarrrr

rabişim bende genel çoğunluğa uyuyorum 4. kat diyorum altın dolu ise üst çok önemli değil ısınmada

bu arada gecen ctesi +1 kg fazla çıkmıştım sabah bende tartıldım gecen cuma ki kiloma gelmişim bu mutlu etti beni ama yarına kadar en az 400-500 gr gitmeli nasıl olacak derseniz bi fikrim yokk

günaydın cnm.......ne guzel herkes kılo verıyor ben kocaman bır + ile gelecegım....

bakan bır daha alım olmayacak ilerde ne olur bılınmez dıye acıklama yapmıs.....o yuzden kafam karıştı.....
ya var ya resmen dalga gecıyolar bıızmle yaaaaa almıyom lan ısyannnn lara gırcem heeeeee

sahnurum o zaman oy bırlıgı ıle 4. kata gıdıyorum o vakıtt sagolun kızlarrrrr
yulaf kepegı lapası ye sahnurr ben bugun ole yapcamm bı aksılık olmazsaaa su an kahvaltımı yapıyorummm kendılerıyleee

aynen öyle cnm......unıversıteler de acıklamıs guya bu son sınav olacak bır daha yapmayacagız falan dıye aman karmançorman bır durum.......

günaydın cnm.......ne guzel herkes kılo verıyor ben kocaman bır + ile gelecegım....
canım ne kilo vermesi ancak aldığımı verdim görünüyo keşke vermiş olsam nerdeyse 1 aydır 1 kg bile veremedim nazar ettim kendi kendime

git rabişim gitt 4. kat iyidir
yulaf kepeği lapası ne lann dün de okudum da yazamadım nasıl yapıyon sabah normal kahvaltımı yaptım hatta pirinç lapası yapayım bugün dedim küçük sıpa kucağımdan inmeyince pirinci haşlayamadım ee işe gitcem aç karnına gitmeyim diye normal kahvaltı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…