Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

in gecer gun sayma moduna girdim
guavanin meyve suyu cok guzel evet ama meyvesi cok cekirdekli birde misirdayken yedigim guava ile nijeryadaki farkli.Acikcasi misirdaki daha guzeldi
masallah ya mezuram yok olcemiyorum
tesekkur ederım sahnurumm evet basen farkettırıyo kotlardannn gitsin mumkunse 90-60-90 olsunnnn
az kalmis tatlim sunun surasinda ha gayret
istatistiklere gore soyle calismalisin
Basen 108-90=18
bel 79-60=19
gogus 95-90=5
dikkat et olcuyu kacirirsan 90-60-75 olabilirsin
masallah enerji saciyorsun.Rabbim istediklerini versin hayirlisiyla
o halde rabiş ve senın dısında herkesın ugradıgı sayfama sizi de beklıyorum artık:18::18:

beni hep es geciyorsun sen gormuyorum sanma

adını bilmiyorum ama tüm konular var dedii..eee o zaman bende gelip gelip anlamaya başlayayıom canım..matematik için kursa gidicem tuğbamm

[video=youtube;TfTdOw-Dt_E]http://www.youtube.com/watch?v=TfTdOw-Dt_E[/video]

Bu gün bu şarkıya taktım kızlarrrrrr size gelsinnn

cnm es gecmıyorum......:26::26: hem neden öyle bır ayrım yapayım lutfen aklına kötu bır sey getırme

onlara ders çalısmaları ıcn kızıp ustelıyorum.....yoksa 1 haftadır pek takımla alakam yok.....ne menu yazıyorum ne menulere yorum yapıyorum......

o halde rabiş ve senın dısında herkesın ugradıgı sayfama sizi de beklıyorum artık:18::18:
Cornican senin sayfan ne yaa ben merak ettim bu arada menulerinizde fena degil tabletten yaziyom zor geldi tek tek alintilamak

Bana gelince sabah klasik kahvalti 1dlim ekmek domates salatalik ogle elma dilimi patates 1porsiyonu iki kisi paylastik aksam dort kasik bamya ve salata menum tablet yuzunden boyle oldu kusura bakmayin

kpss çalısma sayfası cnm..........

oketo corni anlamısam anlamasınada tartının kaç kılo fazla tarttıgını nerden bılecez? neyse zaten egrekte kalmadı ıptal oldu bızım ıs sımdılık esımın ıznı ertelendı baska bırı cıkmıs ızne.o ızne cıkana kadar ıs bıter zaten.

hmm demek oyle sakaydi tatlim zaten

hayırlı olsun canım güle güle kullannnnn
teşekkür ederim canmm
eveettt menummm

sabah
yulaf lapası

ogle
yok

aksam
sucuklu menemen
1.5 dilim ekmek

su:içiliyor
spor:yokk

canım inşallah hayırlısı olur

Iftar menum
1 tabak kabak yemegi
1 pors salata
1dilim ekmek
sonrasinda 1 dilim kek ve 1 portakal olabilir
akşamki sabah sabahki akşam olsa

ben sizin yanınızda dünyaları yemişm..
sabah bir lokma kek ev yapımı

ara yok

öğle 3 biber dolma yoğurt

ara 1 dilim kek

akşam: 1 kase mercimek çorba-2 dolma -yoğurt

su tamam spor yok çok karbo aldımmm biliyorum ama konsantire olamıyorum ve sürekli acıkıyorumm ne yesem diye düşünüyomm hep bahane bahane ye ye pişman ol bu gün belim sabah iyiydi eğer yarında iyi kalkarsam yürümeye başlayacağım bu böyle olamaz durdukça yiyorumm

herkese kocaman gunaydın canlar anam gece 2 bucukta yattım sabah 8 de kalktım uyuyamıyorummmmm
aslında kafam dolu kızlar yaaaaa tasınma durumumuz var sıze bı soru sorcam soylekı:
bı apartman dusunun 1. ve 5. katları bos 2. 3. 4. katlar dolu olacak ve sıze secım hakkı sunuldu 2. ve 4. katı secebılırsın dıye hangı katı secerdınız?

günaydın cnm.........

şimdi benım kafam şaşırdı:44::44: 2.3.4. katlar doluysa nasıl oralara tasınıyorsunuz......

2 ve 4 mu dıye sorarsan eger asansör varsa kesınlıkle 4. kat.......

günaydın cnm.........

şimdi benım kafam şaşırdı:44::44: 2.3.4. katlar doluysa nasıl oralara tasınıyorsunuz......

2 ve 4 mu dıye sorarsan eger asansör varsa kesınlıkle 4. kat.......

bebegım dolu demedım kız dolu olacak dedım asansor var ve denıze sııfır manzara olarak ta 4 guzel, wc banyosu da temız ev genele olarak temız duvarlar falan tek sorun ısınma nasıl olur acaba???

bebegım dolu demedım kız dolu olacak dedım asansor var ve denıze sııfır manzara olarak ta 4 guzel, wc banyosu da temız ev genele olarak temız duvarlar falan tek sorun ısınma nasıl olur acaba???

hımm valla cnm üst katlar her zaman avantajlıdır.....bence 4. kat yanı......ama ısınma nasıl olacak dıyorsun.....üst katta da kımse olmayacaksa bıraz soguk olur tabı......
neyle ısınacaksınız orada? kalorifer,soba,klima hangısı?

kalorifer dogalgaz canımmm... makina muh arkadasıma sordum onemlı olan altın dolu olması dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…