Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet 6 da.....sıkıntı etme ya bı çaresını buluruz...hiç olmadı çentıkten rica ederiz....

Kızlarr merhabaaaa, sabah erkenden kardeşim ve eşi habersiz bize geldiler ve hadi kalk ablama kahvaltıya gidiyoruz dediler..Hemen hazırlandım ve gittik..Eve az önce geldim...Çok yoruldummm...Ablam azıcık rahatsızdı evinin işlerini yaptık, 4 çocuk 2 kardeşim, 2 ablamda düşünün artık..

Kesinliklee size ve idyetime ihanet etmedim bunu bilin lütfen

evet 6 da.....sıkıntı etme ya bı çaresını buluruz...hiç olmadı çentıkten rica ederiz....

Bizlerden biri de yapabilir sanırım tatlım, sıkıntı yapmayın...Haa bu arada dalin mesaj atmış banaa, eşine izin vermişler sanırım gidiyorlarmış tatile...Haber vermemi istemiş...

gamzeeee benım biriyle konusmaya ihtiyacım var..........face den konusabılır mıyız? bir şeyler soracagım.....kardeşimden yazarım olur mu?

bebegım dolu demedım kız dolu olacak dedım asansor var ve denıze sııfır manzara olarak ta 4 guzel, wc banyosu da temız ev genele olarak temız duvarlar falan tek sorun ısınma nasıl olur acaba???
hayirlisi olsun canim ev kac katli acaba.Her zaman en ust katin bir veya 2 kat asagisinda oturmak lazim
kız nıe yalan solucen kı gebelık dusunuyorum bı kac aydır olmuyo kontrol amaclı bı hormonlara falan bakalım hocam de hatta adet duzensızlıgım var dersen garantı hormon ısterr
hmm anladim dedim ne oluyor yaw
daha önceden gıttıgım de böyle dedim hıçbir şey yapmadı işte.....1 sene dolmadan gelme dedi yolladı

bunda da 6 aydır dıyım bari abartmayım 1 sene dıye:44:
ben her gittigimde iste bu cumleyi duydum :)

hayirlisi olsun canim hakkinda ins.Ben gecen sene gittim 1 yil bekleyecez dedi.Ilki tedaviyle olmustu bunda da mi dedim evet dedi.Hadi bakalim dedim benim canima minnet simdi bir yil bitti bu yil tekrar dr arkadasla gidince muhatap olacagiz artikin :44:

***5.Takım 315. Etap***

dalin26 ( 75,30 /
biricikoglumertug ( 63,40 /
birsen-deniz (63,00 /
cornella ( 62,30 /
Gamze_M ( 60,60 /
busramnmn ( 61,80 /
rabyas ( 78,00 /
toplight ( 69,70 /
ipekyol51 (75,50 /75.4/0.1/%0.13 )

5.TAKIM ORTALAMASI ( )

günaydınlarrrr
akşiam kaçaklardan birisi gelmiş :) diğerinden de haber getirmiş hadi bakalım bugün güzel sonuçlar alırız inşallah

***5.Takım 316. Etap***

dalin26 ( 75,30 /
birsen-deniz (63,00 /
cornella ( 62,30 /
Gamze_M ( 60,60 /
busramnmn ( 61,80 /
rabyas ( 78,00 /
toplight ( 69,70 / 68,80 / 0,90 / %1,29 )

5.TAKIM ORTALAMASI ( )

Son düzenleme:

cnm sağol....bana da doktor yolu gözuktu bakalım hayırlısı olsun ........

şahnur cnm tebrık ederım çok guzel gitmiş......ben henuz tartıya cıkmadım acıkcası cok kötu bır sonuc cıkacak biliyorum....

bu arada öğlene kadar burdayım......öğleden sonra doktora gideceğim.....

saol canım aslında akşam kocaya uyup 1 bardak bira içtim içmeseydim belki daha iyi gidecekti ama haa bu arada dün 2 koca bardak maydanoz suyu da içtim o da işe yaradı mı bilmiyorum

çıkmaz sonuç kötü çıkmaz merak etme bu arada sen denize gitmeyecekmiydin bugün

hadi tartıl da sabah git dr a sonra da denize git benim yerime de gir ben hallederim

bu arada gamze dün de dikkat etmiş muhtemelen onu mezun ederiz bugün diye düşünüyorum

saol canım aslında akşam kocaya uyup 1 bardak bira içtim içmeseydim belki daha iyi gidecekti ama haa bu arada dün 2 koca bardak maydanoz suyu da içtim o da işe yaradı mı bilmiyorum

mutlaka yaramıstır ama bira da şişirir yani......

gamzem bakalım bugun süpriz yapacak mı bize?

kötü sonuc cıktı bile cnm...dün baktım prolaktınım normal degerın bıraz üzerinde cıkmış.....

***5.Takım 316. Etap***

dalin26 ( 75,30 /
birsen-deniz (63,00 /
cornella ( 62,30 / 64,30 / -2,00 / % -3,21 )
Gamze_M ( 60,60 /
busramnmn ( 61,80 /
rabyas ( 78,00 /
toplight ( 69,70 / 68,80 / 0,90 / %1,29 )

5.TAKIM ORTALAMASI ( )

keşke izne çıksaydım takımı çok kötu etkılıcek şimdi bu ortalama.....zaten moralim sıfırdı iyice üzüldüm kendim için değil takım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…