- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.321
canım sanırım paylaşım alanına da son bildirim 6 da dimi olmadı dr dan gelince oraya gönderirim bi de yarın akşam üzeri konyaya gideceğiz yarın benimde telaşım var ama burda sıkıntımızı söyleyecek arkadaş yok maalesef
evet 6 da.....sıkıntı etme ya bı çaresını buluruz...hiç olmadı çentıkten rica ederiz....
evet 6 da.....sıkıntı etme ya bı çaresını buluruz...hiç olmadı çentıkten rica ederiz....
Kızlarr merhabaaaa, sabah erkenden kardeşim ve eşi habersiz bize geldiler ve hadi kalk ablama kahvaltıya gidiyoruz dediler..Hemen hazırlandım ve gittik..Eve az önce geldim...Çok yoruldummm...Ablam azıcık rahatsızdı evinin işlerini yaptık, 4 çocuk2 kardeşim, 2 ablamda düşünün artık..
Kesinliklee size ve idyetime ihanet etmedim bunu bilin lütfen
gamzeeee benım biriyle konusmaya ihtiyacım var..........face den konusabılır mıyız? bir şeyler soracagım.....kardeşimden yazarım olur mu?
herkese selammm canlar nasılsınız bakalımmm???
Aleyküm selam Rabişim, ben çok iyiym kendi adımaa..Sen nasılsın bakalım?
hayirlisi olsun canim ev kac katli acaba.Her zaman en ust katin bir veya 2 kat asagisinda oturmak lazimbebegım dolu demedım kız dolu olacak dedım asansor var ve denıze sııfır manzara olarak ta 4 guzel, wc banyosu da temız ev genele olarak temız duvarlar falan tek sorun ısınma nasıl olur acaba???
hmm anladim dedim ne oluyor yawkız nıe yalan solucen kı gebelık dusunuyorum bı kac aydır olmuyo kontrol amaclı bı hormonlara falan bakalım hocam de hatta adet duzensızlıgım var dersen garantı hormon ısterr
ben her gittigimde iste bu cumleyi duydum :)daha önceden gıttıgım de böyle dedim hıçbir şey yapmadı işte.....1 sene dolmadan gelme dedi yolladı
bunda da 6 aydır dıyım bari abartmayım 1 sene dıye:44:
kızlar doktora gittim geldim bile.......ne cabuk bıttı değil mi?:44::44:
doktora dedim bebek dusunuyoruz ama olmuyor 6 aydır falan dedim(salladım tabı burda).....kaç yıllık evlısın dedi 2,5 dedim......
ultrasona alalım senı dedi......yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yok dedi....
adetlerın nasıl dedi bende senede 1 kere falan 15 gun gecıkıyor dedim....normal o kadarı dedi.....
ben hormon tahlılı yaptırmak ıstıyorum dedim....
yumurtalıklarda ve rahım de bir şey yoksa hormonlar normal çıkar dedi.gerek yok dedi ama ben istiyorum deyınce tmm dedi.....kan verdim sonuclar yarın çıkacak:26:
hayirlisi olsun canim ev kac katli acaba.Her zaman en ust katin bir veya 2 kat asagisinda oturmak lazim
hmm anladim dedim ne oluyor yaw
ben her gittigimde iste bu cumleyi duydum :)
hayirlisi olsun canim hakkinda ins.Ben gecen sene gittim 1 yil bekleyecez dedi.Ilki tedaviyle olmustu bunda da mi dedim evet dedi.Hadi bakalim dedim benim canima minnetsimdi bir yil bitti bu yil tekrar dr arkadasla gidince muhatap olacagiz artikin :44:
şahnur cnm tebrık ederım çok guzel gitmiş......ben henuz tartıya cıkmadım acıkcası cok kötu bır sonuc cıkacak biliyorum....
bu arada öğlene kadar burdayım......öğleden sonra doktora gideceğim.....
saol canım aslında akşam kocaya uyup 1 bardak bira içtim içmeseydim belki daha iyi gidecekti ama haa bu arada dün 2 koca bardak maydanoz suyu da içtim o da işe yaradı mı bilmiyorum
çıkmaz sonuç kötü çıkmaz merak etme bu arada sen denize gitmeyecekmiydin bugün
hadi tartıl da sabah git dr a sonra da denize git benim yerime de gir ben hallederim
bu arada gamze dün de dikkat etmiş muhtemelen onu mezun ederiz bugün diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?