Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar dün rica etmiştim saat 12 ye kadar bildirimleriniz yapın diye sadece büşraa yaptı (gamze, rabiş corni size söylemiyorum) birsen dalin ve biricik hala bildirim yapmadılar bugün 13,40 da dr randevum var akşam üzeri de konyaya gideceğiz bildirim yapmayan arkadaşlar dr da işim sanırım 14,30 gibi biter lütfen o saate kadar bildirim yapın takımın bildirim saati de zaten 14,00 dı eğer o saate kadar bildirim yapmayan olursa mecburen bildirim yapmadı diye yazmak zorunda kalacağım sanırım bu dalin için sıkıntı olacak çünkü daha önce de bildirim yapmamıştı sanırım sayısını hatırlamıyorum ama dikkat etmesi gerekiyordu bu konuya ben telefon numaramı verdim ama kendisi bana kendi numarasını vermedi dalin kusura bakma sana biraz kızgınım sende mersajla telini bana verebilirdin senin belki mesaj atmaya zamanın olmayabilir ama ben seni arar sorardım lütfen biraz daha dikkatli olalım bu konuda

cnm gamzede vardır belki numarası....bi çagrı falan atsın döner belki......

dilek de gec kalmazdı noldu acaba ? birso da öyle dun ızmıre gıtmıstı gelırler bırazdan......

cnm gamzede vardır belki numarası....bi çagrı falan atsın döner belki......

dilek de gec kalmazdı noldu acaba ? birso da öyle dun ızmıre gıtmıstı gelırler bırazdan......

bilmiyorum dilek hiç böyle yapmazdı birsen de geç kalmadan bildirirdi birsen en son akşam 20,28 de kk yı açmış benim bildiremeyecek olan varsa telimi vereyim mesajımı görmüş olması lazımdı ben mesaj atardım telimi akşam o yüzden 10,30 da kadar kk da durdum belki ihtiyacı olan olur diye

bildiğim kadarıyla dalinin teli sadece jujuda ve çentik de var dalin kendşisi de tel değiştiği için telefon numaraları gitti diye yazmıştı

daha var saate umarım gelırler......dalinin 3. bildirim yapmayısı olacak......3 bildirim yapmayan takımdan cıkarılıyor ama neye göre onu okumak lazım......takım kararıyla mı yoksa kural geregı mı gerçekleşiyor onu tam bilmıyorum....

ama ben haber verecegını düşünüyorum bakalım bekleyelım bıraz daha......ben saat 13.00 de cıkacagım zaten.....ne zaman gelırım hiç bilmıyorum şuan......

tamam canım bende 13 te çıkacağım ama saat en geç 3 gibi evden bakarım yola kaçta çıkacağımız belli değil bakalım ne olacak ben bu arada karar defterini bi inceleyeyim bakalım

corni cim karar defterini inceledim karar defteri derki

8- İlgili etapta kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlar için, ilgili etap listesine açıklayıcı not düşülür. "Kilo bildiriminde bulunmadı"
Sözkonusu arkadaşımız kilo bildiriminde bulunduğunda aldığı/verdiği kilo, yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünür.
Mazeretsiz 3 hafta bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. İstisnai durumlar takım kaptanının yetkisindedir.

mazeretsiz 3 defa bildirimde bulunmayan diskalifiye edilir inşallah öyle bişey olmaz dalin bildirir kilosunu değilse diskalifiye olacakmış bu çok kötü yaaaa

***10.Takım 316. Etap***
melinda22 ( 55,30 / 54,80 / 0,50 / % 0,90
gdogan ( 52,50 / 52,60 / -0,10 / % -0,19 hedefini 50'ye çekmek istiyor
sura260511 ( 84,00 / 83,50 / 0,50 / % 0,60
innuk ( 63,90 / 63,70 / 0,20 / % 0,31
maymunarmut( 82,50 / 81,90 / 0,60 / % 0,73
bengi-arwen( 59,70 / 59,70 / 0,00 / % 0,00 kilosu sabit

10. Takım Ortalaması ( 0,39 )

kaptanımız gelmedi henüz sizinde 15e kadar vaktinzi var mış o yüzden ben onu beklemden size sonuçları sunuyorum. hem kaptanımıza kolaylık olur geldiğinde listemiz hazır olur. umarım hata yapmamışızdır.

merhaba kızlar..

istanbuldayız 3 gündür Beyoğlu öğretmenevinde kalıyoruz daha 10 gün kadar buradayız en az...

dün ilk randevum vardı herşey güzel başladı dün ilk iğnemi yaptım yaklaşık 7-8 gün iğnelere devam bakalım kaç bebişim olacak

heyecanlıyım umutluyum allahım yüzümüzü güldürsün inşallah..

bu arada buralar çok güzel tam istiklalin başındayız eylenceli hareketli bir yer

hepinizi kocaman öpüyorummm..

bu arada biraz kilo aldım gene

canım Allah hayırlısıyla gonlunuzden gecenı versın ınsallahh sende bebıs haberlerını bızeee verrr

arkadaşlar saat 15.40 oldu maalesef birsen ve dalin kilolarını bildirmediler birsen keşke dün kaç kilo olduğunu söyleseydi şimdi listeyi 10. takıma kontrole götüreceğim cevap gelecek olursa da paylaşım alanına ekleyeceğim 6 gibi yola çıkacağımız için fazla vaktim yok görünüyor

Kızlar kilom 63 siz ekleyin cok zor giremedim annemdeyim
tebr,kler biricik ama keşke bu saate kadar beklemeseydin

senden haber almak ne güzel fazla kilo alma canım en kısa sürede de bebeişlerin haberlerini bize ilet lütfen bizi yalnız bırakma bu arada takımdan ayrılacakmısın hamile kalınca mı belli olacak durumun güzelim bizi haberdar et olur mu?
***5.Takım 316. Etap***

dalin26 ( 75,30 / 75,30 / 0/%0,0 ) bildirimde bulunmadı
biricikoglumertug ( 63,40 / 63,00 / 0,40 / %0,63 )
birsen-deniz (63,00 / 63,00/ 0 /% 0,0) bildirimde bulunmadı
cornella ( 62,30 / 64,30 / -2,00 / % -3,21 )
Gamze_M ( 60,60 / 59,90 / 0,7 / % 1,15 ) Mezun olmak istiyor
busramnmn ( 61,80 / 60,50 / 1,30 / % 2,10 )
rabyas ( 78,00 / 77,50 / 0,50 / %0,64 )
toplight ( 69,70 / 68,80 / 0,90 / %1,29 )
ipekyol51 (75,50 /75.4/0.1/%0.13 )

5.TAKIM ORTALAMASI ( %0,30 )

arkadaşlar son durum budur

Son düzenleme:
arkadaşlar bir zamanlarherkesin gelmek için can attığı takımın haline bakın yazıklar olsun bize artık bir cuma günü millet zahmet edip kilosunu bildirmeye bile gelmiyor gerçekten şu anda o kadar sizlere kızgınım ki
dalin 2 gün önce takımla ilgili bisürü şey attın tuttun peki sonuç ne oldu kendin söyledin ama yapılmaması gerekeni gene kendin yaptın haa madem telefonla kilonu bildirmeyecektin neden o zaman telefon numarası aldın aldın numrayı neden bildirmedin gamzeye face de bi zahmet köye gideceğini söylemişsin bunu face de gamzeye değil gelip takıma söylemen gerekiyordu
birsen sana gelince sende izmirde olduğunu yazmışsın dün akşam mesajımda belirtmiştim bi de güya sizlerden rica etmiştim 12 ye kadar yapın bildirimlerinizi diye hiç mi vaktin olmadı madem izmirdesin dünde tartıldığını söylemiştin ben yarın giremeyebilirim kilom bu arkadaşlar diyemezmiydin
biricik sende son dönemde iyice boşladın son bildirim saati 14 iken bu saat olmadan hemen önce mesajını atmışsın bi büşraa 1 haftadır girmemesine rağmen sorumluluk sahini bşirsi olarak vakti ile geldi bildirimini yaptı
rabia gamze ve corni ipekyol size bişey demiyorum siz fırsat buldukça girmeye çalışıyorsunuz zaten ama gerçekten bu takımın toparlanmaya ihtiyacı var eğer bu şekilde olacaksa juju gelene kadar bu takım kapanır arkadaşlar demedi demeyin bana küsüp darılabilirsiniz ama gerçekler böyle maalesef lütfen eğer kendinize çeki düzen vermeyecekseniz lütfen takımdan ayrılın sizin yerinize takıma girmek isteyen hevesli bi sürü arkadaş var ya onlar gelir ya da 7. takım gibi bizde kapatırız takımı ne olacaksa olsun ama lütfen bi daha bu kadar sorumsuzluk olmasın ben az sonra şehir dışına çıkacağım için listeyi paylaşım alanına artık ekliyorum sanırım dalinin 3. bildirimde bulunmayışı ve diskalifiye olacak artık şartlar neyi gösterir bilmiyorum fırsatım olur mu bilmiyorum olmazsa pazar akşamı veya pazartesi girebilirim bakın ne zaman girebileceğimi bile yazıyorum ama siz bi zahmet yazmıyorsunuz lütfen titreyin ve kendinize gelin

şahnurcum merak ettım ne oldu dıye.eşimin iş yerındeyız bir nete gırıp bakayım dedim.....ve şok oldum.birsen keşke dun bıldırseydı kılosunu .....
bende doktordan cıktım.doktor mr a gerek görmedi...
b12 vitamın eksıklıgım varmıs iğne verdı 10 tane....
hormon için de hap ama yan etkılerı çok fazla...bakalım ne yapcam...:44:

bu arada dalin diskalifiye oldu galiba......ancak kaptanın insifiyatıne bırakılabılır diyor.juju da yok.....yapacak bir şey de yok :26::26:

canım gözün aydın bak bu b12 eksikliği çok sıkıntılı bir arkadaşım var kız b12 si düşünce uyuyup duruyor sürekli iğne yaptırıyor o da gözümüz aydın canım bu çopk güzel bir haber
bu arada bildirimi yaptım canım ama inan sinirden titriyorum birsenle dalinin yaptıklarına kızıyorum haa bu arada ukyo ne kadar süreliğine izin almıştı hatırlıyormusun?

sağol cnm içimin çok rahatladıgını söyleyemem cunku cok az konustu.özele gıdecegım 1 ay sonra hapı bir kullanayım da....

diyet yuzunden dustu benım b12 çok et yemedım sanırım ondan oldu ama çok asırı değil sanırım iğnelerle toparlarım.

daline çok şaşırdım cidden 2 gun konustu kendı yapılmaması gereken şeyı yaptı....
birsen neden böyle yaptı? çok önemlı bır ey olmus olmalı:26:

hasret de 2 haftalık izin almıştı.şimdiye işine donmustur bile...

Son düzenleme:

canım hasret 1 temmuzda siteye girmiş ama bize hiç bişey yazmadı bu konuda da bişeyler yapılması lazım sanırım açıkcası artık kuralların esnetilmesinden yana değilim çok önemli bir mazeret olmadıktan sonra

haklısın zaten her şey stres.bir de bunu kafamıza takmayalım herkes sorumlulguunu bilsin zamanında gelsin su takıma......ben şimdi çıkıyorum cnm görüşürüz....sana da iyi yolculuklar....

haklısın zaten her şey stres.bir de bunu kafamıza takmayalım herkes sorumlulguunu bilsin zamanında gelsin su takıma......ben şimdi çıkıyorum cnm görüşürüz....sana da iyi yolculuklar....

tamam canım kendine iyi bak sakın bişeylere kafanı takma bak ben et yiyerekde kilo verebiliyorum sende verirsin canım benim

Aysunay canım hoş geldin, içim titredi inan..İnşaallah sağlıklı ve nurtopu gibi yavrun olur, yada yavrularınn

Şahnurumm :26::26::26::26::26::26: ne desem bilemedim..

Cornimmmm canım benim ne çok sevindimm senin adınaa, gerek bile yokmuş bakkkk..Artık çok iyi düşün ve iyi olsunnn

Ne olur birazcık daha dikkatli olsak, emek harcanıyor buna saygı duysak..en önemlisi de bizim yararımıza çalışan yer ve kişileri zor durumda bırakmasak

Üzücü bir durum ve sonuç ama kızlar bütün takımlar sallantıda 8. takım bildirimde bile bulunmamış sanırımm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…