Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anam ben genc yasta anne oldum yaaa.bu bebe hic uyumuyor gazi var huysuz sipa.ablam da zaten bunalimda. Normal dogum istiodum sezeryan oldu bbegmi emzirmek istiodum sutum az mama veriorm diyo agliyor hep valla bunaldim cok uzuluyorum yaaa

Tatlım oraya cevap vermem gerekiyor mu? yoksa yanıtlamamalıyız mı orayı

Kızlar ben dün saat 11 gibi ayrıldığım işyerinde bir kaç evrak işlerim vardı onları halletmeye gittim ve inanın yazılanları bile okuyamadım..oraya gider gitmez de evrakların arasında boğulup kaldım yanii ben o yazılanları görmedim bile

Anam ben genc yasta anne oldum yaaa.bu bebe hic uyumuyor gazi var huysuz sipa.ablam da zaten bunalimda. Normal dogum istiodum sezeryan oldu bbegmi emzirmek istiodum sutum az mama veriorm diyo agliyor hep valla bunaldim cok uzuluyorum yaaa

anammm koklaaa koklaaaaaaaaaaaa

cnm buraya yazmalısın......http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-439.html

mezunlar bolumune yazması gerekmıyormu

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-20.html

daha önce dıkkat etmemiştim nereye yazıldıgını ama dediğin gibi mezunlar sayfasına yazsın..gerçi fark etmez......paylasım alanını daha çok kişi okuyup takıp edıyor......

gamzecim sen paylasım alanına yaz ....sonra da ordaki yazını kopyalayıp mezunlar sayfasına yapıstır.......

chentıq de başka yerde kı yazısının lınkını atmıstı.....ama paylasım alanın da belirtmişti bunu......

kuzum ıgnelerı neden ramazandan sonraya bırakıyorsun ki iftardan sonra hastanede vurdurursun 1 ay ertleme derim...

bizim tasınma ısıne daha var kuzum eylul sonu gıbı olacak nasıpse... buyukadaya gıttık bugun coookkk yorulmusum yaaa sımdı geldıkkkkk

cnm bızım ev bıraz ters yerde vasıta sıkıntısı var........o yuzden gıdıp vurduramam dıye dedim:44:

Anaaa oraya da copy edeyim mi yoksa bir daha asla yazmam .. destan yazdımmm mübarek ben

Yokk beee oraya hiç başarı hikayesi yazılmamş ki :26:

Yokk beee oraya hiç başarı hikayesi yazılmamş ki :26:

yanı dursun şimdilik sonra gerekırse kopyalarsın.....ama yazanı bende görmemiştim.......

bu arada çok güzel yazmıssın.hiç bılmıyorduk bazı şeyleri

çok güçlü oldugunu biliyordum ve bır kez daha öğrendim......

Canımm çok teşekkür ederimm :)

anlamadim ya sen ne icin mr istiyorsun ki

canim bebisin kac aylik

herkese gunaydınn canlarrrrrr

gamzeeeee mezunıyet yazını ne guzel yazmısın oleeeee tebrıklerrrrr artık mezunsunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…