- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.381
bu arada dalin diskalifiye oldu galiba......ancak kaptanın insifiyatıne bırakılabılır diyor.juju da yok.....yapacak bir şey de yok :26::26:
şahnurcum merak ettım ne oldu dıye.eşimin iş yerındeyız bir nete gırıp bakayım dedim.....ve şok oldum.birsen keşke dun bıldırseydı kılosunu .....
bende doktordan cıktım.doktor mr a gerek görmedi...
b12 vitamın eksıklıgım varmıs iğne verdı 10 tane....
hormon için de hap ama yan etkılerı çok fazla...bakalım ne yapcam...:44:
valla ne dıcem bende bılemedım cornı bende sıze cok kızdım cunku yargısız ınsaf yaptınız ıcın ben ne zaman mazaretsız bıldırım yapmadım ben gece gunduz takımdayken en onemlı gunu nasıl es gecerım dedıgınız gıbı bu konuda bu kadar hassasıyet gosterırken .basıma kaza bela gelse olsem gıtmıs olsam demekkı bu ıhtımalıde hıc dusunmeden asacaktınız benı.saat 11 de yapmısım bıldırımı mesaj olarak gamzeye.keske sahnura yapsaymısım.
dıskalıfıyede oldum
Kusura bakma dalin az önceki mesajdan alıntılara yapamadım madem bana bildirim yapmayacaktın neden tel numaramı verdim sana Gamze sadece köye gidebileceğini eşinin izin aldığını söyledi Facebook de bunu Gazze'ye söyleyene kadar buraya yazabilirsin demekti orası senin için çok daha önemli bize yeteri kadar deger vermiyorsun şu. An konyadayım fazla uzun uzun yazmamayacağım ama bu ilk izinsiz bildirimin değil sadece onu söyleyebilirim biraz daha sorumluluk istedim benn sadece ve bugün okadar işin arasında saat dörde kadar gene bekledim seni ve Birden'i kusura bakma hiç yargısız infaz değil bu yaptığımız arkadasım mesajlarımıza bakarsan kaç defa inşa llah bişey yoktur diye yazdık su an kapatmam gerekiyor iyi geceler hepinize
sahnur cornellA cok guzel konusmussunuz masallah yerden yere vurmussunuz ama ben ogleden once gamzeye mesaj atarak bıldırımımı yaptım.gamze sana soruyorum neden mesajımı buraya atmadın ?
sahnur senın numaranı pc den almayı unuttum faceden gamze vermıstı o an ıcın onu aldım ve suan telefonuma tekrar baktım gamzeye ogleden once bıldırımımı yaomısım.suan cok saskınım gamzeye soledım son anda plan degıstı ve koye gıdıcem dıye.onun sıze soleyecegınden emındım mesajla yaptıgım bıldırımı buraya yazacagındanda emındım ama yazmamıs saglık olsun.ben 3 kere bıldırım yapmamıs dıskalıfıye olmusum ızınlı olmadıgımın dısında ılk bu bıldırım yapmamam hatırlamıyorum ama belkı en fazla bır kez dahadır.
2 gun konustum sızın deyımınızle attım tutuum kendım yaptım olemı.dıcek bıseyım yok ben mesaj atmıstım gamzeye.mesajımıda aynen buraya yazabılırım ınanmayan olursa.dıskalıfıye edılmısım saglık olsun.sorun deıl.keske surayı actıgımda bu kadar haksızlıkla karsılasmasaydım.buna uzuldum sadece.
canim cok sikintili bir durum degil bildigim kadariyla bumutlaka yaramıstır ama bira da şişirir yani......
gamzem bakalım bugun süpriz yapacak mı bize?
kötü sonuc cıktı bile cnm...dün baktım prolaktınım normal degerın bıraz üzerinde cıkmış.....
Tebrik ederim ins kilo almadan korursun kilonu.HErhalde mezun olan birine en iyi dilek bu olur.***5.Takım 316. Etap***
dalin26 ( 75,30 /
biricikoglumertug ( 63,40 /
birsen-deniz (63,00 /
cornella ( 62,30 / 64,30 / -2,00 / % -3,21 )
Gamze_M ( 60,60 / 59,90 / 0,7 / % 1,15 ) Mezun olmak istiyor
busramnmn ( 61,80 /
rabyas ( 78,00 /
toplight ( 69,70 / 68,80 / 0,90 / %1,29 )
ipekyol51 (75,50 /75.4/0.1/%0.13 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( )
Günaydın kızlarrrroff çok güzel bir güne uyandımm yazın gelişi bana yaradı, çok güzel geçiyor yaz mevsimim Artık mezun olmayı hakettim sanırım, annem 3 ayak derdi bana çok hareketliydim genç kızken, bu aralar yine acayip üç ayak olduğumdan kilo verme sorunum yok Allahıma çok şükür kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum..
canim bu surecte kullanacagin her ilacin yan etkisi var ne yazik ki.şahnurcum merak ettım ne oldu dıye.eşimin iş yerındeyız bir nete gırıp bakayım dedim.....ve şok oldum.birsen keşke dun bıldırseydı kılosunu .....
bende doktordan cıktım.doktor mr a gerek görmedi...
b12 vitamın eksıklıgım varmıs iğne verdı 10 tane....
hormon için de hap ama yan etkılerı çok fazla...bakalım ne yapcam...:44:
Kizlar cookk teşekkür ederim hepinize. ..
Sahnur canim evet hamile olursam sanırım gruptan ayrılmak zorunda kalabilirim ama hani diskalifiye olmadan sonra donulebilecek gibi ayrilabiliyormuyuz.listelere katilmadan misafir olarak devam da edebilirim..
Ama hamilelik olmazsa izinden sonra yani yaz tatili bitisinde tekrar donus yapicam canim..
Haberdar ederim tabi ..bakalim ay sonuna belli olur hersey canim..
Hepinizi opuyorum..
Canım bana mesajın gelmiş olsaydı emin ol burada paylaşırdım..Ne geri zekalıyım nede arkadaşıma kötülük edicek biriyim..Allah şahidimdir ki mesaj gelmedi..İnanın çok üzüldüm..Evet göndermişsindir ama bazen mesajlar gelmeyebiliyor..Burada ne dalin suçlu nede ben..Çok üzüldüm şu an..:26::26::26::26:
valla ne dıcem bende bılemedım cornı bende sıze cok kızdım cunku yargısız ınfaz yaptınız ıcın ben ne zaman mazaretsız bıldırım yapmadım ben gece gunduz takımdayken en onemlı gunu nasıl es gecerım dedıgınız gıbı bu konuda bu kadar hassasıyet gosterırken .basıma kaza bela gelse olsem gıtmıs olsam demekkı bu ıhtımalıde hıc dusunmeden asacaktınız benı.saat 11 de yapmısım bıldırımı mesaj olarak gamzeye.keske sahnura yapsaymısım.
dıskalıfıyede oldum
herkeslere gunaydın canlarrr nasılsınız bakalımmmm???
dalincim bunda kızacak ne var ! sana hakaret etmemişiz kötü bir kelime kullanmamışız...olan durumu dile getirdik sadece.....
sen faceden mesaj atmaya zaman bulabiliyorsan direk buraya girip kilonu bildirebilirdin......sonucta senın bildirim yapmaman bizim karımıza ya da zararımıza olan bir şey değil ki(kişisel olarak) sadece takımla alakalı.....
ayrıca senin bu 3. habersiz bildirim yapmayışın.......her birinde juju akşama kadar beklemişti ama sen yine gelmemiştin....
kaza -bela vs. gibi durumları tabi ki çok önemli şeyler başına bunlarıdan birinin gelebilecek olmasını tabi ki düşünürüz.ama köye gittigini biliyorduk.....
ayrıca diskalifiye olman veya olmaman şuan sadece jujunun elin de.....o da burada olmadıgı için elimizden ne gelir bilmiyorum....
kurallar gereği şuan diskalifiye gözüküyorsun.....püsküüt alana yazdı mı şuan onu da bilmiyorum.birazdan bakacağım açıklamalara...inan zaten herkesin kendine özel dertleri -sorunları var....
özellikle yapılmış bir şey yok......
bizim hatamız hiç yok.....senin hatan ise gamzeye değil de buraya mesaj atmalıydın....o zaman bunların hiçbiri olmayacak bu konuşmalar yapılmayacaktı.....sakın sana karşı bir durummuş gibi algılama lütfen
benım zaten kızdıgım durum su bıldırım yaptımmesaj attım buna ragmen dıskalıfıye oldum en onemlısıde attıgım mesajın bana mesaj gonderıldı demesıne ragmen gamzeye gıtmemıs olması en buyuk talıhsızlıgım oldu.allah sahıdımdır kı ben cuma ogleden once 11 de gamzeye mesaj attım.gıtmemıs gıtseydı gamze muhakkak bıldırırdı.dunkı kızgınlıgım bunaydı.hanı bıldırım yapmamıs mesaj yazmamıs olsam haklısınız dıcem.
hatta mesajımda su sekıldı:gamzecım merhaba burda tartıldım ama kaynanam tartının 4 kılo cıvarı fazla tarttıgını soluyor hem bozukmus hemde halı zemın uzerınde oldugu ıcın fazla tartıyor 78 kg gosterıyor bu hesaba gore 74 falan olmam lazım.kızlara sole ya kılosu sabıt yazsınlar ya 78 yazsınlar yada gecen haftakı kılomdan 300-500 eksık yazsınlar bı sekılde ayarlasınlar.kılo verdıgıme emınım gerısını halledersınız sız ptum bu sekıldeydı mesajım.
cunku kızım bnm 14 kılo onu tarttım 18 gosterdı.
koyde telefon ckemıyor sehır merkezıne uzak bı yer evde zatn cekmıyor kullandıgım hat.dısarı cıktım tırıs tırıs ceken bı yer aradım cektıgı yerde yolladım ve gonderıldı dedı.sahnur cok kızdıgını sınırden tıtredıgını falan solemıs bense o saatlerde bıldırımımı yapmıs olmanın rahatlıgını yasıyordum nerden bılebılırdımkı gıtmedıgını.keske gamze numaramı sahnura verseydı.aklına gelmemıs gelse verırdı.
dedıgın gıbı yapcak bısey yok.yarıs kendı adıma buraya kadarmıs.koyden gece geldık ve hemen takımı actım kımne kadar vermıs bnmle alakalı bıldırım ne olmus dıye bakmak ıcın sok gecırdım okuduklarım karsısında
cnm gamzede vardır belki numarası....bi çagrı falan atsın döner belki......
dilek de gec kalmazdı noldu acaba ? birso da öyle dun ızmıre gıtmıstı gelırler bırazdan......
anlıyorum ama dün biz burada dalinin numarası kim de var acaba gamze de varsa çaldırsın dedik ...şahnur da galiba gamzede yok juju ile çentıkte varmış gibi bir yorum yaptı.hatta dur bulacagım o konusmaları......
aynen kopyaladım...linki de bu;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4769.html#post31058306
yanı bunu bile konustuk.....o yüzden olayın bizimle hiç alakası yok biz elimizden geleni yaptık.....
okudum ben o konusmaları haberım var benım numaram jujuda yok yanı olabılrıde tam hatırlamıyorum chentıqte ve gamzede var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?