Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm dun sınav vardı ya.....çok zorlamıslar......ales falan hıkayeymıs ....hıc kımseye zaman yetmemiş.....kpss sayfasında bazı sectıgım yorumları paylastım aç oku bıraz yardımcı olur......

onu biliyorum canım yazdıklarını okudum ayrıca arkadaslarımlada gorustum hepsı aynı seyı soledıı acayıp strese gırdım yaaaa yıne calscaz emek vercez sonuc ne olacak koca bı hıc yaaa yazık degılmı artık bıze yaaaaaaa

bende stres oldum dun bayagı ama şöyle düşün sonucta bu sınava yaklaşık 1 milyona yakın lisans öğrencisi girecek....yanı herkes şuan eşit durum da...önemli olan da sıralama biliyorsun.....
biz yapamazsak başkaları da yapamayacak....ama biz yapacagız çünkü buna inanıyoruz

valla hayatta bı cok olumsuzluga pozıtıf yaklasan bırıyım ama bu aptal sınava olan ınancımı yıtırmeye basladım sanırımmhayırlııs bakalım kuzum el mahkum oturcaz abancaz calıscazzzz.....

valla hayatta bı cok olumsuzluga pozıtıf yaklasan bırıyım ama bu aptal sınava olan ınancımı yıtırmeye basladım sanırımmhayırlııs bakalım kuzum el mahkum oturcaz abancaz calıscazzzz.....

yanı yapacak başka bir şey yok maalesef.......çalışmaktan başka......:26:

oooooo kimseler ugramamış.......birsene ne oldu ya:44::44:

biz denıze gittik geldık......amele yanıgı oldum :26: şimdi her yeri nasıl eşit yakacagım

biz denıze gittik geldık......amele yanıgı oldum :26: şimdi her yeri nasıl eşit yakacagım

Ayyyy sevda da amele yanığı olduuu varyaa cornimmm derisi şişmiş duş alırken su torbacığı oluşmuş hahaha

merhaba arkadaşlar

günaydın sultanlarr

pardon canımm yaa ben öğle düşünmüştüm :26::26::26:

kilom sabit 63 arkadaşlar bu beni mutlu etti çünki bu kadar az hareketliliğe rağmen kilo almamış olmam sevindirici

yukarıda görüldüğü gibi kendi mesajımı alıntı yaptım. perşembe gününü cuma zannederek yazdığım mesaj. bu mesajda şuanki mevcut kilom anlaşılmıyor mu ? ama yazılan mesajlarda keşke kilosunu yazsaymış ibarelerini okuyunca benim hafta içerisinde yazdığım mesajların dikkate alınmadığını hissediyorum. haa bunu hatırlamak zorundada değilsiniz. bu sizin göreviniz değil ama ben birgün önceden bildirdi diye içim rahattı.

toplight

birsen sana gelince sende izmirde olduğunu yazmışsın dün akşam mesajımda belirtmiştim bi de güya sizlerden rica etmiştim 12 ye kadar yapın bildirimlerinizi diye hiç mi vaktin olmadı madem izmirdesin dünde tartıldığını söylemiştin ben yarın giremeyebilirim kilom bu arkadaşlar diyemezmiydin

güya sizlerden rica etmiştim ne demek ??? hiç mi vaktin olmadı ???? kusura bakma arkadaşım hiçç vaktim olmadıı babamın tansiyonu yirmilere dayandığında tekerlekli sandalyede 100 kiloluk adamı iterken hiç vaktim olmadı

arkadaşlar birbirimizi sorgularken yada eleştirirken lütfen kurduğumuz cümlelere dikkat edelim.

şuan gerçekten çok üzüldüm. hem sorumsuzlukla yargılan hemm ayrılın yazılarıı..

Son düzenleme:

birsencim şimdi fark ettım de keşke dün bildirseydı kılosunu diye yazarken demek ki gercekten benim iğnelerimi vurdurmam gerektıgını anladım...çünkü bildirmiştin 63.0 diye.....ama dediğim gibi hiç hatırlamadım:26::26: bunun için üzgünüm...

günaydınlar yoğun ve koşturmacalı bir haftasonundan sonra
konyadan dün akşam döndük bayaa bi yoğun geçti yazılanların çoğunu bu sabah okuyabildim şimdi cevap vermeye çalışacağım sırasıyla

Arkadaslar izmire geldim. Biraz islerimiz cikti.gelemeyebilirim arada ugrayacagim
birsen cim gelemeyebilirim arada uğrayacağım demişsin bu lafın üzerine açıkcası ben kilonu bildirmek için uğrayacağını düşünmüştüm çünkü ben bir gün önce tarıldığım kilomda cuma gün tartıldığım kilo arasında yaklaşık 700-900 gr arası bir fark vardı seninkininde öyle olacağını düşündüm o yüzden yazdığın 63 kilonun bildirimin olabileceği aklımın ucundan bile geçmedi sen yarın uğrayacağım yerine benim kilomu 63 alın deseydin böyle olmazdı sen uğrayacağım deyince suç olmuyor bildirim yapmaman ben senin perşembe sabahı tartılıp 63 kilo geldiğini yazmadım diye bu mu suç oluyor kusura bakma birsen cim

dalin cim sana olan kızgınlığımın sebebi de burda sana telefon numaramı verdiğimde sen bana numaranı vermediğin için çünkü yukarda da ifade ettiğim gibi senin fırsatın belki olmaz ben seni arar sorardım diye de belirtmiştim :26::26:
senin diskalifşiye olmanı en son isteyeceklerden birisi de benim çünkü sen takıma bir heyecan bir canlılık katıyorsun arada bizi ihmal etmesen öyle güzel takımı toparlayıp adam ediyorsun ki allahtan diskalifiye olmadın olsaydın inan en çok üzüleceklerden birisi de ben olurdum bu konu da zaten püsküütle de mesajlaştık ne yapabilirim diye ona da sordum allahtan 3 hafta üstüste bildirim yapmamak diskalifiye sebebiymiş de rahatladım
gamze nin de daha önce yazdığı gibi sen bildirim yaptığını düşünmüşsün gamze ye mesaj gitmemiş bir mesajında gamzeye neden kızmıyorsun demiştin ona kızmama sebebim bana telefon numarası vermediğin için di yeteri kadar açıklayıcı olabildim mi bilmiyorum

Anam ben genc yasta anne oldum yaaa.bu bebe hic uyumuyor gazi var huysuz sipa.ablam da zaten bunalimda. Normal dogum istiodum sezeryan oldu bbegmi emzirmek istiodum sutum az mama veriorm diyo agliyor hep valla bunaldim cok uzuluyorum yaaa
büşra cımm sık sık emzirsin ablan bebeğini ve rezene çayı içsin bol bol rezene ondaki gazı alır bebeğe gaz geçmez gaz yapıcı yiyeceklerden de uzak dursun
anlamadim ya sen ne icin mr istiyorsun ki

canim bebisin kac aylik
ipekyo cum büşranın değil ablasının bebeği yeni doğum yaptı ablası

geçmiş olsun dikkat et kendine

Ayyyy sevda da amele yanığı olduuu varyaa cornimmm derisi şişmiş duş alırken su torbacığı oluşmuş hahaha
gamze sevda hayırsızı nerelerde yaa hiç uğramaz oldu izni daha ne kadar sürecek

kusura bakma birsen baban için çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama yukarda yazdıklarımda seni üzecek birşey olduğunu düşünmedim yukardaki mesajı alıntılamışsın ama birsen hiç böyle yapmazdı dediğim mesajı alıntılamak işine gelmedi sanırım bu konuda artık daha fazla konşmak istemiyorum juju geldiği zamanda konuşup kaptan yardımcılığından ayrılacağımı söyleyeceğim o gelene kadar corni ile beraber götürürüz o geldikten sonra yeni bir yardımcı daha olsun çünkü ben sorumlu olmaya çalıştıkca suçlandım hiç kimse kendisinde suç aramıyor bütün suçlu ben ve corni oluyo kusura bakmayın arkadaşlar gerçekten cuma gün yaşananlara çok üzüldüm ben
burda biz birbirimize destek olmak için buradayız ama zannettiğim destek maalesef yokmuş çok üzüldüm ben günah keçisi ilan edildim ben takım olarak birbirimize her an yardımcı olacağız diye düşünürken yalşananlar çok canımı yaktı neyse sasbah sabah daha fazla uzatmamayım yeni bir hafta başladı herkes yediğine içtiğine dikkat etsin kilo almadan bir hafta geçirelim arkadaşlar

şahnurcum;

sevda artık gelmeyecek....net i falan kesmişler.....gamze daha önce söylemişti....bunu cuma günkü bildirim de belirtiriz....

sorun değil kornii mesajımı aldın mı ?

Son düzenleme:
sahnurcum bugune kadar hıc keyfımden yada sorumsuzlugumdan bıldırım yapmamazlık etmedım.ogun hatırlayamamıstım ama daha sonra hatırladım 2 hafta ust usteydı sanırım bıldırım yapamadım cunku oglum cok hastaydı hastanedeydım serum takılıyordu ve cok kotuydu durumu bagırsak enfeksıyonu olmustu takımada yazmıstım zaten.gecen cumada koydeydım mesaj attım ama gıtmemıs koyde telefon zor cekıyor mesaj gonderıldı dedı ama cekmedıgı bı ana denk geldı demekkı gıtmedı.bende bıldırım yaptıgımı zannederek rahattım.ogun okuduklarıma cok uzuldum helekı 2 gun boyunca attı tuttu yapmaması gereken seyı kendı yaptı cumlesıne.ve acıklamamı yaptıgım halde bunun yeterlı gelmeyısıne uzuldum.ben o gun senın mesajına cevap verdım o an cıkarken telını almayı unuttum keske sen baska bı mesajında bana telını yaz deseydın ben akıl edememıs olabılırım.ben ondan sonrada gırıs yaptım mutlaka okur yazardım sana.sen numarayı ıstemeyınce bnmde vermek aklıma gelmedı.kırıldım acıckası hala kırgınım.acıkcası

arkadaşlar ben izne ayrılıyorum

herkes inşallah ben gelene kadar kilolarının çoğunu verir ara sıra uğrarım ama.
aysunay -korni inşallah hayırlı haberlerini alırız.

hepinizi

hepinizi

tmm cnm sende kendine çok dikkat et......bu süreçte kilo almamaya dikkat et.......babana da çok geçmiş olsun...

tmm cnm sende kendine çok dikkat et......bu süreçte kilo almamaya dikkat et.......babana da çok geçmiş olsun...

canım teşekkür ederim, babam sağ tarafından felçli ama kişisel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. 2 hapı bitmiş onları 2 gün içmeyince dengesi bozluyor ve tansiyonu çıkıyor. cuma günü onu kontrole götürecektik ...... artık iyi. torununuda görünce keyfi iyice yerine geliyor

şahnurcum;

sevda artık gelmeyecek....net i falan kesmişler.....gamze daha önce söylemişti....bunu cuma günkü bildirim de belirtiriz....
ben orasını atlamışım corni yaa görmemişim ya da sevdanın neti nin falan kesildiğini geri gelecek zannediyordum demekki arada kaçırmışım neyse

dalin cim biliyorum o dönem oğlundan dolayı bildirim yapamadığını zaten bizde o yüzden panik olmuştuk açıkcası ben 3 kere bildirim yapmamak diye biliyordum yanlış biliyormuşum meğer 3 hafta üstüste imiş bunu öğrendiğim zaman rahatladım zaten daha önce de dediğim gibi senin diskalifiye olmanı en son isteyecek kişilerden birisi benim aslında yanlış oladu bu söylem hiç istemeyenlerden birisi benim çünkü senin takıma nasıl bir canılılık getirdiğini nasıl moral motivasyon verdiğini biliyorum sen şimdi bana gönder telefon numaranı bişey olursa bu sefer buraya gerek kalmadan telden sorarım bu sefer telini yaz demek açıkcası aklıma gelmedi çünkü ben sana yazınca sen de bana yazarsın diye düşündüm bir de bazıları var telini vermek istemeyen o insanların özeli ona karışamam açıkcası sen telini yazmayınca heralde vermek istemiyor diye düşündüm ben de bildirim yapabilirse netten yapar mecbur kalırsa telinden cevap yazar diye düşündüm anlaşılan birbirimize karşı açığa getirmeden söylediğimiz şeylerle birbirimize kırılmışız bence artık bu konuyu burda kapatalım takım olarak kendimize gelelim tekrar birlik olalım

hepinizi

önemli birşey yoktur umarım birsen cuma gün olanlar yüzünden izne ayrılmıyorsundur umarım eğer öyle ise gerçekten çok üzülürüm

baban için geçmiş olsun inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur

hepinizi

x yawru aslanım ızınlı oldugun surede skaın kılo alma aksıne vermıs ol geldıgınde mezun edelım babana tekrar cok gecmıs olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…