- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.581
selam kızlar ben geldim... hatta yeni geldim eve gireli 30 dk olmadı ... oğlan aşağı oynamaya gitti eşim yatmaya bende duş aldım bi bakim dedim neler var diye ama niyetliyim takatim yok sanırım başka bir zaman girer okurum... sadece ben geldim bilin istedim ... en kısa sürede görüşmek üzre.. bi aksilik olmazsa yarın bildirim yapabilirim bu arada ama listeyi hazırlayamam dönüş yorucu bi iş okadar yıkanacak şey var ki
bu arada gamze mezun olmuş valla ilk ona sevindim darısı başıma
selam kızlar ben geldim... hatta yeni geldim eve gireli 30 dk olmadı ... oğlan aşağı oynamaya gitti eşim yatmaya bende duş aldım bi bakim dedim neler var diye ama niyetliyim takatim yok sanırım başka bir zaman girer okurum... sadece ben geldim bilin istedim ... en kısa sürede görüşmek üzre.. bi aksilik olmazsa yarın bildirim yapabilirim bu arada ama listeyi hazırlayamam dönüş yorucu bi iş okadar yıkanacak şey var ki
jujummmm hoşgeldin evinee
okursan burayı hadi tartıl madem niyeliymişsin
hadi bakalım kızlar niyetli olanlar artılsın benim gibi lerde sabaha kalsın inşallah fazla ödem yokturr
corni baktım canım özelime saol şekerimm
eveeettttt haftaya +1000 ıle baslamıstım 200 gr mı gıtmıs sadeceee
gecen hafta:77.5
bugun:78.3
fark:+800
yuzde:% -1.03
yuzdemı bı kontrol edın kızlarr...
rabişim bi de sabah tartıl bakalım ben daha düşük çıkarsın dediydim ama çok gitmemiş bacım yaaa
Burası zayflama takımı hatrlatrmmmD guzel olmus vala bende yapsam olar mı yav
yap valla........ pastanın üzerine çikolata sosu dök ama.......benım vaktım olmadı onu yapmaya.......
corni beni bekliyor mezun olmak icin beraber mezun olacaz demi kizTuğbaaaaaaaaaaaaaaharbi ne yapıyorsun balım yaaaa, birazcık minnacık azalt bebeğim yediklerini ve sende mezun ol...emin ol mezun olunca daha huzurlu oluyorsun..arkadaşlarının sorumluluğu altında kilo vermek daha zor ve sorumluluk istiyor, kimsenin hakkına geçemeyiz öyle değil mi? o halde sorumluluklarımızı bilip yerine getirmeliyiz..Mezun olunca bu sorumluluk üstünden kalkıyor ama yine arkadaşlarını sever, ziyaret eder ve sohbet edersin bu ayrı..amaaa sorumluluk kalkması acayip huzurluu. [/B]
masallah rabbim evinize huzur mutluluk bereket versintartılma işi iyi oldu bende bugün tartılıyım eşimle evlilik yıldönümümüzdü pazartesi ama kutlayamamıştık bugün dışarda yer ayırtmış iftarı dışarda yapıcaz kaçamakda olur malum6 yılımızı doldurduk
ayy o bir numara .Gecen sene yaz tatilinde kesfetmistik ablamla oku oku gozlerimizden yas geliyordu gulmektenah şahnur asıl eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiği var ben orayı okurken gülmekten gözümden yaş geliyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?