Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar ben geldim... hatta yeni geldim eve gireli 30 dk olmadı ... oğlan aşağı oynamaya gitti eşim yatmaya bende duş aldım bi bakim dedim neler var diye ama niyetliyim takatim yok sanırım başka bir zaman girer okurum... sadece ben geldim bilin istedim ... en kısa sürede görüşmek üzre.. bi aksilik olmazsa yarın bildirim yapabilirim bu arada ama listeyi hazırlayamam dönüş yorucu bi iş okadar yıkanacak şey var ki

bu arada gamze mezun olmuş valla ilk ona sevindim darısı başıma

jujuuuuuuuuuuu özledik valla seni........tmm sen dinlen bol bol....sonra bol bol çene çalarız

jujummmmmmmmm hosgeldınnnnnnnnnn

jujummmm hoşgeldin evinee
okursan burayı hadi tartıl madem niyeliymişsin
hadi bakalım kızlar niyetli olanlar artılsın benim gibi lerde sabaha kalsın inşallah fazla ödem yokturr

corni baktım canım özelime saol şekerimm

hadı bakalım ılk rakam benden olsun gıdıyorum tartılmayaaaaaaa

eveeettttt haftaya +1000 ıle baslamıstım 200 gr mı gıtmıs sadeceee

gecen hafta:77.5
bugun:78.3
fark:+800
yuzde:% -1.03
yuzdemı bı kontrol edın kızlarr...

***5.Takım 317. Etap***

dalin26 ( 75,30 /
biricikoglumertug ( 63,00 /
birsen-deniz (63,00 / 63,00/ 0 /% 0,0) izinli
cornella ( 64,30 /
busramnmn (60,50 /
rabyas ( 77,50 / 78,30/ 0,80 / %-1.03)
toplight 68,80 /
ipekyol51 (75.4/

5.TAKIM ORTALAMASI ( %0,30 )

eveeettttt haftaya +1000 ıle baslamıstım 200 gr mı gıtmıs sadeceee

gecen hafta:77.5
bugun:78.3
fark:+800
yuzde:% -1.03
yuzdemı bı kontrol edın kızlarr...

rabişim bi de sabah tartıl bakalım ben daha düşük çıkarsın dediydim ama çok gitmemiş bacım yaaa

Vaaaaay tavuk ve pasta hakkaten cok guzel gorunuyor ellerine saglik tugba ablaa.ya ben yarin oruc tutmucam adet olcam vcudum bi degisik halsizlik cok var bugun gozumun onu karardi resmen allahim beni affeeet bugun yediklerime gelince

Sahur: bir dilim kepek ekmek domates peynir yesil nane cay

İftar: bir kase semiz otlu cacik, bir kasik yogurtlu havuc, iki kucuk biber dolmasi

Azcik dondurma bir avuc kadar findik

Ya bide bse dicem ben tartildim iftardan once.60.1 ciktim ama zayifladgmi sanmiyorum.yemekten sonra tartildgmda 61.3 cktim smdi allah var 1 litre su ictim ama ne blm bn yarin sabah yapcam bildirimimi tekrar tartilip

corni beni bekliyor mezun olmak icin beraber mezun olacaz demi kiz
masallah rabbim evinize huzur mutluluk bereket versin
ah şahnur asıl eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiği var ben orayı okurken gülmekten gözümden yaş geliyo yaa
ayy o bir numara .Gecen sene yaz tatilinde kesfetmistik ablamla oku oku gozlerimizden yas geliyordu gulmekten

amin hosgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…