Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çöp şiş bütün detayları ile anlaşıldı pek ben bi de şunu sorayım benim eşim göğüs eti sevmez bunu but alıp ondan mı kuşbaşı yapayım tuba cım

Iste yufkayla gul boregı seklınde yapcam bende. Milföyle sora denıcem daha once yedm ama guzel oluo cıtır cıtır:)

çöp şiş bütün detayları ile anlaşıldı pek ben bi de şunu sorayım benim eşim göğüs eti sevmez bunu but alıp ondan mı kuşbaşı yapayım tuba cım

cnm benımkı de gögüs etı sevmez ama sosu hazırlarken içine bıraz sıvıyag koyunca ve sosla yumusuyor....sen biraz buttan kuşbası al bıraz da gögüs arada kı fark nasıl oluyor bıze de söyle ben but kuşbasıyla ılkkez bugun denıcem......

but tabı daha güzel olabilir

seninki de sosyete mantısı ama daha kolayı bu da güzelmiş yaa kızartma ağır olur ama fırında iyi olur

akşam giderken marketten alayım barii yarın akşama denerim bende bunu

merhaba kızlarrr

benim kendi ailemle alakalı sorunlar vardı o yüzden evde değildim netede giremedim tabi ama evdeyim artık herkese hayırlı ramazanlar

nasılsınız bakalımmm

tartılma işi iyi oldu bende bugün tartılıyım eşimle evlilik yıldönümümüzdü pazartesi ama kutlayamamıştık bugün dışarda yer ayırtmış iftarı dışarda yapıcaz kaçamakda olur malum 6 yılımızı doldurduk

merhaba kızlarrr

benim kendi ailemle alakalı sorunlar vardı o yüzden evde değildim netede giremedim tabi ama evdeyim artık herkese hayırlı ramazanlar

nasılsınız bakalımmm
umarım kötü bişey yoktur dilek cim eve gelmen iyi olmuş hayırlı ramazanlar sana da

canım ben düşündüm ki gece sahura da kalkıyoruz bişeyler yiyoruz ee midede daha yediklerin erimeden tartılacaksın bana göre bu uygun değil sabah tartıldığımızda en az 9-10 saat açlığın üzerine tartılıyoruz o yüzden perşembe akşamı iftardan önce tartılmak daha mantıklı geldi bana gerçi ben yarın tartılacağım regli olduğum için oruca ara verdim inş şişliklerimde iner yarına kadar akşam olmazsa bi maydanoz suyu içeyim ben işe yarar sanırım

bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara birlikte girersiniz inşallah

yok canım hallettik herşeyi bi sorun kalmadı
haklısın şahnurcum en iyisi iftardan önce tartılmak işe yarar şahnur iç muhakkak maydanoz suyunu yeni regl olduysan tartıya yansımaz umarım teşekkürler cnm arkasaşım

bu arada tuğbanın çöp şişi çok beğendim muhakkak bende deniyicem

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr

nasılsınız bakalımmm

dilek hoş geldinnnnnnn
iyice meraklanmaya başlamıstık:44: neyse halletmenıze sevındım
bu arada nice yıllara cnm...eşinle bebegınle beraber nice yıllarınız olsun

buldum şimdi anammm ne çok yazmışlar dur bakalım beni bulamazsanız bu topikteyimdir haberiniz olsunn

***5.Takım 317. Etap***

dalin26 ( 75,30 /
biricikoglumertug ( 63,00 /
birsen-deniz (63,00 / 63,00/ 0 /% 0,0) izinli
cornella ( 64,30 /
busramnmn (60,50 /
rabyas ( 77,50 /
toplight 68,80 /
ipekyol51 (75.4/

5.TAKIM ORTALAMASI ( %0,30 )

kızlar listeyi ekleyeyim dedim sizxde kiloları eklersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…