- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.561
bir de milföyle mantı yapıyorlar onu biliyor musun?
yufkayla ben şöyle bir şey yapıyordum.......mantı içi hazırlıyorsun.....
yufkayı sıgara böregı yapacak gıbı kesıyorum sonra aynı sıgara böregı gıbı sarıyorum.......ister kızart(agır olur) istersen fırına ver.......
fırında kızardıktans onra kıymalı sigara böreklerın.....2-3 cm kalınlıgında kes.....servis tabagına al üzerine sarımsaklı yogurt onun üstüne de salçalı sos dök
çöp şiş bütün detayları ile anlaşıldı pek ben bi de şunu sorayım benim eşim göğüs eti sevmez bunu but alıp ondan mı kuşbaşı yapayım tuba cım
bir de milföyle mantı yapıyorlar onu biliyor musun?
yufkayla ben şöyle bir şey yapıyordum.......mantı içi hazırlıyorsun.....
yufkayı sıgara böregı yapacak gıbı kesıyorum sonra aynı sıgara böregı gıbı sarıyorum.......ister kızart(agır olur) istersen fırına ver.......
fırında kızardıktans onra kıymalı sigara böreklerın.....2-3 cm kalınlıgında kes.....servis tabagına al üzerine sarımsaklı yogurt onun üstüne de salçalı sos dök
cnm benımkı de gögüs etı sevmez ama sosu hazırlarken içine bıraz sıvıyag koyunca ve sosla yumusuyor....sen biraz buttan kuşbası al bıraz da gögüs arada kı fark nasıl oluyor bıze de söyle ben but kuşbasıyla ılkkez bugun denıcem......
but tabı daha güzel olabilir
umarım kötü bişey yoktur dilek cim eve gelmen iyi olmuş hayırlı ramazanlar sana damerhaba kızlarrr
benim kendi ailemle alakalı sorunlar vardı o yüzden evde değildim netede giremedim tabi ama evdeyim artık herkese hayırlı ramazanlar
nasılsınız bakalımmm
tartılma işi iyi oldu bende bugün tartılıyım eşimle evlilik yıldönümümüzdü pazartesi ama kutlayamamıştık bugün dışarda yer ayırtmış iftarı dışarda yapıcaz kaçamakda olur malum6 yılımızı doldurduk
umarım kötü bişey yoktur dilek cim eve gelmen iyi olmuş hayırlı ramazanlar sana da
canım ben düşündüm ki gece sahura da kalkıyoruz bişeyler yiyoruz ee midede daha yediklerin erimeden tartılacaksın bana göre bu uygun değil sabah tartıldığımızda en az 9-10 saat açlığın üzerine tartılıyoruz o yüzden perşembe akşamı iftardan önce tartılmak daha mantıklı geldi bana gerçi ben yarın tartılacağım regli olduğum için oruca ara verdim inş şişliklerimde iner yarına kadar akşam olmazsa bi maydanoz suyu içeyim ben işe yarar sanırım
bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara birlikte girersiniz inşallah
merhaba kızlarrr
benim kendi ailemle alakalı sorunlar vardı o yüzden evde değildim netede giremedim tabi ama evdeyim artık herkese hayırlı ramazanlar
nasılsınız bakalımmm
dilek hoş geldinnnnnnn
iyice meraklanmaya başlamıstık:44: neyse halletmenıze sevındım
bu arada nice yıllara cnm...eşinle bebegınle beraber nice yıllarınız olsun
corni yaa bir derdim var topiği çok eğlenceliymiş
garip garip şeyler okuyup gülüyorum
ah şahnur asıl eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiği var ben orayı okurken gülmekten gözümden yaş geliyo yaa
hadi yaa dilek o nerde merak ettim bi de orayı okuyayım
hadi yaa dilek o nerde merak ettim bi de orayı okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?