- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.541
yaa nerden buluyorsunuz bu konuları ben diyet ve yemek topiğinden başka topiklere bakmıyom merak ettim şimdi yaaa
cnm ben sana çözum söyleyeyım.....
hani şu ellerini oranı buranı yakan biber var ya onlardan ye....wc den cıkamıcaksın.hadi görüm seni
herkese gunaydın kızlarrrrrr
kızlarrrrr s.o.s cok mutsuzummm 3 gundur lavaboya cıkamıyorum yaaaa sahurda yulaf yedım banamısın demedı yaaaa
canım günaydınnn
akşam iftarda yemeğe başlamadan kayısı ye üzerine suyu içersin akşam yatmadan form çayı iç gene kayısı falan yee seninkisi benimkisi kadar kötü değil çok zorlanırsan bekunis al müshil hapı
aynen canım kayısıyı ıslayım ıftarı onla yapayım... bekunıs var evde en son onu alcam artık...
taze kayısı zamanı boşver kuru kayısıyı canım benim
bu arada cornim haklısın şekerim bende resimleri merak ettiğim için orada dolanıyordum ama resimleri koyduğuu site yasaklıymış bizim kurumda
iftara ne yapcaksınız kızlarrrr???
valla ben tavuk cıkardım dolaptan......sanırım çöp şiş yapacagım.....çok güzel oluyor..hatta yıyenler dısarda tavuk kebaba gerek yokd ıyorlar......
yanına mercımek çorbası+ yoğurtlu patlıcan salatası+pilav
yitmez mi daha....tatlı olarakta gecen yaptıgım pastadan son dilimler kaldı eşimle kardesıme yeter......bende dondurma
ooowwwwwww tugba hanımlar ramazan dolayısıyla dokturuyorlar efenimmmnerde pişiriyosun sıslerı mutfakta deme sakın neyde dıye soruyorummm hatta hazır elın degmısken tarıf verıver
valla ben tavuk cıkardım dolaptan......sanırım çöp şiş yapacagım.....çok güzel oluyor..hatta yıyenler dısarda tavuk kebaba gerek yokd ıyorlar......
yitmez mi daha....tatlı olarakta gecen yaptıgım pastadan son dilimler kaldı eşimle kardesıme yeter......bende dondurma
Nerenize yiosunuz bunlarııı :))) salı pudıng yaptık hala dolapta surunuo o derece
kız yenmıyor surunuyo valla Allah affetsın atmak zorunda kalıyorum artık......
ama pastayı cek begendıler valla....ben yemedım hıc ......ikisi bitirdiler...son dilimleri paylastılar ....
3 senın 2 si benımd ıye
ama bugun tavuklar biter...sebze yemegı kalıyor da
Alırım tarifini bi ara. Bizde de yufka var 7 tane 4 uyle börek 3 üylede sosyete mantısı yapcam :))))
rabişim iftardan önce tartıya çık tartıl çıkan kilo ne ise müsait olunca yazarsınokeytaaa tazesıde mevcut sahnurcummmm
kılo bıldırımını ne zaman yapcazzz??
valla ben dün haşlama yapmıştım o variftara ne yapcaksınız kızlarrrr???
kızım tam okurken tarif diyecektim ama rabiş sqolsun dimişvalla ben tavuk cıkardım dolaptan......sanırım çöp şiş yapacagım.....çok güzel oluyor..hatta yıyenler dısarda tavuk kebaba gerek yokd ıyorlar......
ya ne guzel yazmıstım net gitti .....
mutfakta yapıyorum cnm tavada ....
tavugun neresını sevıyorsanız kuş bası seklınde al yada kendın dogra....
1 adet soganı rendele
3-4 diş sarımsak
1-2 y.k yogurt
bol kekık-pul bıber-kara biber
sıvıyag
1-2 y.k biber salçası
bu sosa tavukları koyuyorum ıyıce harmanlıyorum.....1 gece beklese cok daha guzel olur ama 3-4 saat de olur....
sonra bu tavukları çöp şişe gecırıyorum....buyukce bır tavaya yeterli mıktarda çöp şiş koyuyorum....agzını bır kapakla kapatıyorum...önce kendı suyunu salıyor.....suyunu cekene kadar piştikten sonra,kenarından çok az sıvıyag damlatıyorum.etler mis gibi kızarır gibi pişiyor.......en son ekmegı ikiye kesıp üstlerıne bastırıyorum.....içi salçalı oluyor ekmegın....sonra da çöp şişlerı ekmegın arasına koyuyorum....
valla supermıs bende denıcem en kısa zamanda yalnız bısı sorcam sımdı sıslerı tavaya koyduk kapagı kapattık sulancak ya o sırada cevırmeye gerek varmı????
ya ne guzel yazmıstım net gitti .....
mutfakta yapıyorum cnm tavada ....
tavugun neresını sevıyorsanız kuş bası seklınde al yada kendın dogra....
1 adet soganı rendele
3-4 diş sarımsak
1-2 y.k yogurt
bol kekık-pul bıber-kara biber
sıvıyag
1-2 y.k biber salçası
bu sosa tavukları koyuyorum ıyıce harmanlıyorum.....1 gece beklese cok daha guzel olur ama 3-4 saat de olur....
sonra bu tavukları çöp şişe gecırıyorum....buyukce bır tavaya yeterli mıktarda çöp şiş koyuyorum....agzını bır kapakla kapatıyorum...önce kendı suyunu salıyor.....suyunu cekene kadar piştikten sonra,kenarından çok az sıvıyag damlatıyorum.etler mis gibi kızarır gibi pişiyor.......en son ekmegı ikiye kesıp üstlerıne bastırıyorum.....içi salçalı oluyor ekmegın....sonra da çöp şişlerı ekmegın arasına koyuyorum....
rabişim iftardan önce tartıya çık tartıl çıkan kilo ne ise müsait olunca yazarsın
valla ben dün haşlama yapmıştım o var
kızım tam okurken tarif diyecektim ama rabiş sqolsun dimiş
bu arada çöp şiş varken pilava ne gerek vr şekerim yaa
acil yapılacaklar listesine girdi hem de diyete uygun tabii ekmek arası yemezsen valla çok güzelmiş haftasonuna yaparım ben bunu
rabişim iftardan önce tartıya çık tartıl çıkan kilo ne ise müsait olunca yazarsın
valla ben dün haşlama yapmıştım o var
kızım tam okurken tarif diyecektim ama rabiş sqolsun dimiş
bu arada çöp şiş varken pilava ne gerek vr şekerim yaa
acil yapılacaklar listesine girdi hem de diyete uygun tabii ekmek arası yemezsen valla çok güzelmiş haftasonuna yaparım ben bunu
valla supermıs bende denıcem en kısa zamanda yalnız bısı sorcam sımdı sıslerı tavaya koyduk kapagı kapattık sulancak ya o sırada cevırmeye gerek varmı????
ayyyy stres oldum heeeeee:18::18::18:
sosyete mantısı mı gene antık guntık şeyler yapcan.......
sosyete mantısı mı gene antık guntık şeyler yapcan.......
yaa sosyete mantısı da iyi fikir bi gün ben de yapayım ne güzel fikirler çıkıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?