Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese gunaydın kızlarrrrrr

kızlarrrrr s.o.s cok mutsuzummm 3 gundur lavaboya cıkamıyorum yaaaa sahurda yulaf yedım banamısın demedı yaaaa

canım günaydınnn
akşam iftarda yemeğe başlamadan kayısı ye üzerine suyu içersin akşam yatmadan form çayı iç gene kayısı falan yee seninkisi benimkisi kadar kötü değil çok zorlanırsan bekunis al müshil hapı

aynen canım kayısıyı ıslayım ıftarı onla yapayım... bekunıs var evde en son onu alcam artık...

aynen canım kayısıyı ıslayım ıftarı onla yapayım... bekunıs var evde en son onu alcam artık...

taze kayısı zamanı boşver kuru kayısıyı canım benim

bu arada cornim haklısın şekerim bende resimleri merak ettiğim için orada dolanıyordum ama resimleri koyduğuu site yasaklıymış bizim kurumda

taze kayısı zamanı boşver kuru kayısıyı canım benim

bu arada cornim haklısın şekerim bende resimleri merak ettiğim için orada dolanıyordum ama resimleri koyduğuu site yasaklıymış bizim kurumda

okeytaaa tazesıde mevcut sahnurcummmm

kılo bıldırımını ne zaman yapcazzz??

iftara ne yapcaksınız kızlarrrr???

valla ben tavuk cıkardım dolaptan......sanırım çöp şiş yapacagım.....çok güzel oluyor..hatta yıyenler dısarda tavuk kebaba gerek yokd ıyorlar......

yanına mercımek çorbası+ yoğurtlu patlıcan salatası+pilav

yitmez mi daha....tatlı olarakta gecen yaptıgım pastadan son dilimler kaldı eşimle kardesıme yeter......bende dondurma

ooowwwwwww tugba hanımlar ramazan dolayısıyla dokturuyorlar efenimmm nerde pişiriyosun sıslerı mutfakta deme sakın neyde dıye soruyorummmhatta hazır elın degmısken tarıf verıver

ooowwwwwww tugba hanımlar ramazan dolayısıyla dokturuyorlar efenimmm nerde pişiriyosun sıslerı mutfakta deme sakın neyde dıye soruyorummmhatta hazır elın degmısken tarıf verıver

ya ne guzel yazmıstım net gitti .....

mutfakta yapıyorum cnm tavada ....

tavugun neresını sevıyorsanız kuş bası seklınde al yada kendın dogra....

1 adet soganı rendele
3-4 diş sarımsak
1-2 y.k yogurt
bol kekık-pul bıber-kara biber
sıvıyag
1-2 y.k biber salçası

bu sosa tavukları koyuyorum ıyıce harmanlıyorum.....1 gece beklese cok daha guzel olur ama 3-4 saat de olur....

sonra bu tavukları çöp şişe gecırıyorum....buyukce bır tavaya yeterli mıktarda çöp şiş koyuyorum....agzını bır kapakla kapatıyorum...önce kendı suyunu salıyor.....suyunu cekene kadar piştikten sonra,kenarından çok az sıvıyag damlatıyorum.etler mis gibi kızarır gibi pişiyor.......en son ekmegı ikiye kesıp üstlerıne bastırıyorum..... içi salçalı oluyor ekmegın....sonra da çöp şişlerı ekmegın arasına koyuyorum....

Nerenize yiosunuz bunlarııı :))) salı pudıng yaptık hala dolapta surunuo o derece

Nerenize yiosunuz bunlarııı :))) salı pudıng yaptık hala dolapta surunuo o derece

kız yenmıyor surunuyo valla Allah affetsın atmak zorunda kalıyorum artık......

ama pastayı cek begendıler valla....ben yemedım hıc ......ikisi bitirdiler...son dilimleri paylastılar ....
3 senın 2 si benımd ıye

ama bugun tavuklar biter...sebze yemegı kalıyor da

Alırım tarifini bi ara. Bizde de yufka var 7 tane 4 uyle börek 3 üylede sosyete mantısı yapcam :))))

okeytaaa tazesıde mevcut sahnurcummmm

kılo bıldırımını ne zaman yapcazzz??
rabişim iftardan önce tartıya çık tartıl çıkan kilo ne ise müsait olunca yazarsın

iftara ne yapcaksınız kızlarrrr???
valla ben dün haşlama yapmıştım o var

kızım tam okurken tarif diyecektim ama rabiş sqolsun dimiş
bu arada çöp şiş varken pilava ne gerek vr şekerim yaa

acil yapılacaklar listesine girdi hem de diyete uygun tabii ekmek arası yemezsen valla çok güzelmiş haftasonuna yaparım ben bunu

valla supermıs bende denıcem en kısa zamanda yalnız bısı sorcam sımdı sıslerı tavaya koyduk kapagı kapattık sulancak ya o sırada cevırmeye gerek varmı????

ayyyy stres oldum heeeeee:18::18::18:

cnm bu evde bı tek ben yaşasam pilav falan yapmam da bakma işte zaten pirinç değil bulgur yapacagım.....

valla supermıs bende denıcem en kısa zamanda yalnız bısı sorcam sımdı sıslerı tavaya koyduk kapagı kapattık sulancak ya o sırada cevırmeye gerek varmı????

ayyyy stres oldum heeeeee:18::18::18:

cnm yok suyunu cekene kadar hıç ellemene gerek yok.....sadece kızartırken cevıreceksın...

yaa sosyete mantısı da iyi fikir bi gün ben de yapayım ne güzel fikirler çıkıyorr

bir de milföyle mantı yapıyorlar onu biliyor musun?

yufkayla ben şöyle bir şey yapıyordum.......mantı içi hazırlıyorsun.....

yufkayı sıgara böregı yapacak gıbı kesıyorum sonra aynı sıgara böregı gıbı sarıyorum.......ister kızart(agır olur) istersen fırına ver.......

fırında kızardıktans onra kıymalı sigara böreklerın.....2-3 cm kalınlıgında kes.....servis tabagına al üzerine sarımsaklı yogurt onun üstüne de salçalı sos dök

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…