- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.601
selam kızlar ben geldim... hatta yeni geldim eve gireli 30 dk olmadı ... oğlan aşağı oynamaya gitti eşim yatmaya bende duş aldım bi bakim dedim neler var diye ama niyetliyim takatim yok sanırım başka bir zaman girer okurum... sadece ben geldim bilin istedim ... en kısa sürede görüşmek üzre.. bi aksilik olmazsa yarın bildirim yapabilirim bu arada ama listeyi hazırlayamam dönüş yorucu bi iş okadar yıkanacak şey var ki
bu arada gamze mezun olmuş valla ilk ona sevindim darısı başıma
corni beni bekliyor mezun olmak icin beraber mezun olacaz demi kiz
masallah rabbim evinize huzur mutluluk bereket versin
ayy o bir numara .Gecen sene yaz tatilinde kesfetmistik ablamla oku oku gozlerimizden yas geliyordu gulmekten
amin hosgeldin canim
Jujuuuuuu hoş geldinnnnnnnnn
Herkese günaydınn, kızlar öyle ne o yemek sohbeti..saat sabahın 09:02 si ve ben acıktım bileeayyy tuğbaa bayıldım menünee
Herkes kilosunu bildirsin vala merakla bekliyorum...
Heee aslında ne diyecektim, ne diyorum..Misafirim var kızlarr...şu an uyuyor, pek pc bana kalmıyoreşimin yeğeni var, bana ders çalıştırıyor ama benim ümidim iyice gitti..ne okumakla nede kpss ile iş bulma şansım yok gibi, hayırlısı diyelimm :26::26:
bugün bildirim günü değilmi yoksa???? kim ilgileniyor liste ile kızlar
dün tartıldığımda 80.90 gelmiştim akşam aç karnına bugün sabah tartıldım 81.6 sabit çıktım ... acaba dünkü kilomumu versem sabahkinimi... ama sabahki tok karnına gibi bişi olmuyomu neyse acık daha dolanim
bugün bildirim günü değilmi yoksa???? kim ilgileniyor liste ile kızlar
dün tartıldığımda 80.90 gelmiştim akşam aç karnına bugün sabah tartıldım 81.6 sabit çıktım ... acaba dünkü kilomumu versem sabahkinimi... ama sabahki tok karnına gibi bişi olmuyomu neyse acık daha dolanim
hayırdır dalin geçen haftada bildirim yapmamış bi sorun yoktur umarım
yok cnm ben kendımı toparlıcam hemencecik de mezun olcam
neden umutsuzluga kapıldın cnm:44::44:
jujum valla kılo verıp gelmişsinakşam ki kilonu baz alalım da;
şimdi izne cıkanlar en az 2 hafta dıyor ya acaba 2 hafta listede mi olamıyor:44::44:
listeyle ben ilgilenecegım jujum........,
yok jujum bir sorunumuz çok şükür ben sana kısa özet gecerimaz bekle önce şu listeye bakım.
Tuğbammm ben geçtimm balım, sen işlerine devam ethaa bu arada tuğba kaptan yardımcısı, ben de tuğbanın yardımcısı olayım
valla bende korkuyorudum kilo alacağım diye çünkü yememe dikkat edememiştim ama sağolsun kardeşim izmiri gezdirirken tabana kuvvet yürüttü bizi günlerce ondan olsa gerek aldıysam da vermişim .. çok sevindim...yok cnm ben kendımı toparlıcam hemencecik de mezun olcam
neden umutsuzluga kapıldın cnm:44::44:
jujum valla kılo verıp gelmişsinakşam ki kilonu baz alalım da;
şimdi izne cıkanlar en az 2 hafta dıyor ya acaba 2 hafta listede mi olamıyor:44::44:
listeyle ben ilgilenecegım jujum........,
hoşbulduk biricik.... aftardan önce tartılma kararınız iyi olmuş 700 gr vermiş oluyorum ben ozamanjujum hoşgeldin
bizde dün iftardan önceki kilomuzu yazıcaz jujum öyle karar vermiştik
tmm bi ara gelirim ben okurum şimdi evi halletmem lazımyok jujum bir sorunumuz çok şükür ben sana kısa özet gecerimaz bekle önce şu listeye bakım.
dalinin kilo bildirimi, belki gözünden kaçmıştır kuzumm 76,7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?