- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.661
kesınlıkle cok guzel gorunuyoo olsa yerım yanııııı
sağol cnm.......iyi ki yok o zaman
bugun ne var iftar da.......
tarhana corbası
fırında tavuk patates
erıste salatası
yesıl salata
dusunuyorumtavuk corba salata kesın yapcamda erıste psıkolojıme baglı
sende ne varr???
off acıktım heebiz de dunku yemekler var...tavuk artmıstı ...eşim de bugun yok kardesımle bana yeter.sadece salata yapcam yanına.....
ay varya yedıgımden hıc bırsey anlamıyorum.yemeklerın tadına varamıyorum.....her şey bı anda olup bıtıyor
bende de ev tam takır kuru bakır alışverişe çıkamadım ne pişirsem diye dolapları karıştırdım ... tavuk pilav çorba yapcam mecbur..
kızlar ramazanda dikkat etmek lazım kilo almaya çok elverişli bir dönem çünkü... sabırla ve yavaş yiyin zaten su içmekten tıkanıyor insan
bende de ev tam takır kuru bakır alışverişe çıkamadım ne pişirsem diye dolapları karıştırdım ... tavuk pilav çorba yapcam mecbur..
kızlar ramazanda dikkat etmek lazım kilo almaya çok elverişli bir dönem çünkü... sabırla ve yavaş yiyin zaten su içmekten tıkanıyor insan
haniiiiisiinizzz yaaaa herkesler nerdeee???
gun ıcınde hep geldım ben ama kımse yoktuuu kuzummben burdayım ama cok yorgunum ya belım agrıyor:26::26:
sen nerdeydınkımse ugramadı bugun
slm kızlar dün öğlen hastane çıkışı yaşlı bi akrabamızı ziyeret edip eve öyle gelmiştik öğlen 12 de ordaydık saat 3 gibi amcamız vefat etmiş dünden beri onun telaşı ile uğraşıyorum 7 senedir yatalaktı allah kurtardı ama bizim ziyaretten 2 saat sonra ölünce çok kötü oldum kendi oğlu bile son halini işte olduğu için görememişti bugün cami mezarlık cenaze evi derken bu akşamda şehir dışından gelen misafirlerim falan vardı hiç uğrayamadım tüm gün koşturmacadan yorgunluktan ölüyom
slm kızlar dün öğlen hastane çıkışı yaşlı bi akrabamızı ziyeret edip eve öyle gelmiştik öğlen 12 de ordaydık saat 3 gibi amcamız vefat etmiş dünden beri onun telaşı ile uğraşıyorum 7 senedir yatalaktı allah kurtardı ama bizim ziyaretten 2 saat sonra ölünce çok kötü oldum kendi oğlu bile son halini işte olduğu için görememişti bugün cami mezarlık cenaze evi derken bu akşamda şehir dışından gelen misafirlerim falan vardı hiç uğrayamadım tüm gün koşturmacadan yorgunluktan ölüyom
huuuuuu 5. takımmm silkelen ve kendine gel lütfen yaa in cin top oynuyo yıneeeeeeeeeee
herkeselere gunaydınnnnnnnnn......
ben burdayım ama cok yorgunum ya belım agrıyor:26::26:
sen nerdeydınkımse ugramadı bugun
huuuuuu 5. takımmm silkelen ve kendine gel lütfen yaa in cin top oynuyo yıneeeeeeeeeee
herkeselere gunaydınnnnnnnnn......
hemen al o zaman canımmmmmm yalnız bırakma bızıbasınız sağ olsun şahnur:26:
gunaydın cnm......bende yenı uyandım......kotam dolmak üzere oldu da giremezsem bılın kı kota bıtmıstır......alınca hemen gelırım.....
Canım çok geçmiş olsunn :26: dikkat et, ramazanda birde bu çıkmasın :26:
Allah rahmet eylesin şahnurcuğum, ne mübarek bir günde canını teslim etmiş rabbime..Keşke bizlere de nasip olsa, Allahü (c.c) üç aylar ve Ramazan ayında vefat edene ben soru sual sormaya haya ederim diyor...
Kızzz rabyasss ben burdayım işte incini izleyeceğine gel bizde top aynayalım...
Hepinize Günaydın ve iyi tatiller arkadaşlar..Benim misafirm hala gitmedi ama bana zararı yokdün de misafir aldım iftar için.. 10 kişi olduk ama çok keyifli ve huzurluydu..Çok yorulmuşum yaaa, tabi sen yemek yapma yapma, bir anda bu kadar yemeği yapınca ağır gelmesi çok normal
Jujum sen nasılsın, yolculuk yorgunluğun hafifledi mi biraz...işlerin azaldı mı?
hemen al o zaman canımmmmmm yalnız bırakma bızı
hooooppppp tuuuutttttt gamzemmm
rabişim söylemesi ayıp sen ders çalısmaya baslamıstın noldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?