Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tarhana corbası
fırında tavuk patates
erıste salatası
yesıl salata
dusunuyorum tavuk corba salata kesın yapcamda erıste psıkolojıme baglı

sende ne varr???

off acıktım hee biz de dunku yemekler var...tavuk artmıstı ...eşim de bugun yok kardesımle bana yeter.sadece salata yapcam yanına.....

ay varya yedıgımden hıc bırsey anlamıyorum.yemeklerın tadına varamıyorum.....her şey bı anda olup bıtıyor

aynen yaaaa bende tat alamıyorummmmm ılk basta ılerleyen anlarda kendıme gelıyorummmm

bende de ev tam takır kuru bakır alışverişe çıkamadım ne pişirsem diye dolapları karıştırdım ... tavuk pilav çorba yapcam mecbur..

kızlar ramazanda dikkat etmek lazım kilo almaya çok elverişli bir dönem çünkü... sabırla ve yavaş yiyin zaten su içmekten tıkanıyor insan

kesinlikle katiliyorum

Kesinlikleee jujumm ama ben formülünü buldum..Hiç ekmek yok..Sahur çok hafif ve çok değil her gün 100 gr. az yada aynı gelmeliyim..Fazla gelirsem ceza menüsü uygulayacağım..Ben ramazan ayı boyunca 1-2 kilo daha verebilmeyi çoookk istiyorum kızlar yaaa

Bu arada günaydın arkadaşlarr, bu gün 3. gündür yatılı misafirim var, çok nete giremiyorum çünkü misafirim çok yoğun oluyor nette facesi, twiti, antini kuntin siteler felan bende kaldırmıyorum pc den, aman yeterki yanımda bir ses olsun da pc de kalsın hahahhaha

slm kızlar dün öğlen hastane çıkışı yaşlı bi akrabamızı ziyeret edip eve öyle gelmiştik öğlen 12 de ordaydık saat 3 gibi amcamız vefat etmiş dünden beri onun telaşı ile uğraşıyorum 7 senedir yatalaktı allah kurtardı ama bizim ziyaretten 2 saat sonra ölünce çok kötü oldum kendi oğlu bile son halini işte olduğu için görememişti bugün cami mezarlık cenaze evi derken bu akşamda şehir dışından gelen misafirlerim falan vardı hiç uğrayamadım tüm gün koşturmacadan yorgunluktan ölüyom

ben burdayım ama cok yorgunum ya belım agrıyor:26::26:

sen nerdeydın kımse ugramadı bugun
gun ıcınde hep geldım ben ama kımse yoktuuu kuzumm esım nobetcı bugun ıftardan sonra bahceye ındık komsularla sımdı cıktım yukarı sahur yapıp yatıcammmm

sahnurr basın sagolsun canımm....

huuuuuu 5. takımmm silkelen ve kendine gel lütfen yaa in cin top oynuyo yıneeeeeeeeeee

herkeselere gunaydınnnnnnnnn......

basınız sağ olsun şahnur:26:

huuuuuu 5. takımmm silkelen ve kendine gel lütfen yaa in cin top oynuyo yıneeeeeeeeeee

gunaydın cnm......bende yenı uyandım......kotam dolmak üzere oldu da giremezsem bılın kı kota bıtmıstır......alınca hemen gelırım.....

ben burdayım ama cok yorgunum ya belım agrıyor:26::26:

sen nerdeydın kımse ugramadı bugun

Canım çok geçmiş olsunn :26: dikkat et, ramazanda birde bu çıkmasın :26:

Allah rahmet eylesin şahnurcuğum, ne mübarek bir günde canını teslim etmiş rabbime..Keşke bizlere de nasip olsa, Allahü (c.c) üç aylar ve Ramazan ayında vefat edene ben soru sual sormaya haya ederim diyor...

Kızzz rabyasss ben burdayım işte incini izleyeceğine gel bizde top aynayalım...

Hepinize Günaydın ve iyi tatiller arkadaşlar..Benim misafirm hala gitmedi ama bana zararı yok dün de misafir aldım iftar için.. 10 kişi olduk ama çok keyifli ve huzurluydu..Çok yorulmuşum yaaa, tabi sen yemek yapma yapma, bir anda bu kadar yemeği yapınca ağır gelmesi çok normal

Jujum sen nasılsın, yolculuk yorgunluğun hafifledi mi biraz...işlerin azaldı mı?

basınız sağ olsun şahnur:26:

gunaydın cnm......bende yenı uyandım......kotam dolmak üzere oldu da giremezsem bılın kı kota bıtmıstır......alınca hemen gelırım.....
hemen al o zaman canımmmmmm yalnız bırakma bızı

hooooppppp tuuuutttttt gamzemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…