- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #95.681
rabişim söylemesi ayıp sen ders çalısmaya baslamıstın noldu cnm
ıyı kuzum ne olsun yaaa ıste bugun caya mısafır var hazırlık yapcamm kısmetseeeee... aloo sesın kesılıyo tubişşşşş tünele giriyorummmm
ıyı kuzum ne olsun yaaa ıste bugun caya mısafır var hazırlık yapcamm kısmetseeeee... aloo sesın kesılıyo tubişşşşş tünele giriyorummmm
Tuğbacığım ben bu cahilliğimle ondan çok puan alayımda görsün
hahahahahhahahahahahahah güldüm amaaa
oraya gelırım çıkartırım ben senı o tuneldendelüüüü
sen nıye kendıne haksızlık yapıyorsun bakim.....biz de anamızın karnında çarpanlara ayırma çözmuyorduk.....sen de yapacaksın
gun ıcınde hep geldım ben ama kımse yoktuuu kuzummesım nobetcı bugun ıftardan sonra bahceye ındık komsularla sımdı cıktım yukarı sahur yapıp yatıcammmm
sahnurr basın sagolsun canımm....
basınız sağ olsun şahnur:26:
gunaydın cnm......bende yenı uyandım......kotam dolmak üzere oldu da giremezsem bılın kı kota bıtmıstır......alınca hemen gelırım.....
hoşgeldin dalin hadi gözün aydınnnnarkadasalr slm ıyı geceler banlanmıstım 4-5 gundur o yuzden gıremedım bugun kalkmıs ban.haber vereyım dedım.
selam kızlarrrrrrrrrr iki hafta aradan sonra ilk iş günümden sizlere merhaba... millet nerde dicem ama büyük ihtimalle uyuyurdur bir çoğu bende şöyle bi geçmişe bakayım ne var ne yok diye
soğol gamze.. sen nasılsın canım artık evdesin dimi iş serüvenin bitti... nasıl gidiyor mezun mezun gezmek .. aman ha dikkat et ramazan kilo almaya elverişli bir ay üzülürüm omakadr emeğinin boşa gitmesineGünaydın kızlarr, iyi haftalar diliyorum..Jujuu ilk iş gününde sana kolay gelsin..
hoşbuldum şahnurcum nasılsın kalçan nasıl oldu kaynadımı kemik??günaydınlarrrrr
hoşgeldin dalin hadi gözün aydınnnn
sende hoşgeldin jujum özlettin kendini
soğol gamze.. sen nasılsın canım artık evdesin dimi iş serüvenin bitti... nasıl gidiyor mezun mezun gezmek .. aman ha dikkat et ramazan kilo almaya elverişli bir ay üzülürüm omakadr emeğinin boşa gitmesine
hoşbuldum şahnurcum nasılsın kalçan nasıl oldu kaynadımı kemik??
soğol gamze.. sen nasılsın canım artık evdesin dimi iş serüvenin bitti... nasıl gidiyor mezun mezun gezmek .. aman ha dikkat et ramazan kilo almaya elverişli bir ay üzülürüm omakadr emeğinin boşa gitmesine
hoşbuldum şahnurcum nasılsın kalçan nasıl oldu kaynadımı kemik??
dikkat et şahnur iyileşme süreci uzun sürer senin o kemiğin...jujum eğer sert yere oturmazsam artık sorun yok sadece sert yere oturduğum zaman sıkıntı oluyor bu arada yavaş yavaş yürüyüşlere başlamıştım ama ramazan geldi ramazanda da 2 gün tuttum oruç şu an regli dönemim bitince kısmet olursa tekrar başlayacağım oruca bizden bu kadar şekerim yediğin içtiğin senin olsun sen neler yaptın tatilde anlat bakalım
ooooooo tabrikler gamzem... valla sen düzenini oturttun .. hergün tartılmanda iyi aslında artı geldiğini görünce hemen kendine çeki düzen verirsin artık... hala kilo vermeye devam ediyorsun demek.. işte bende senin gibi ramazanda kilo verenlerden olmak istiyorum inş....Evet jujum bitti..ben çok şükür iyiym, sanırım iş bakmakta istemiyorum..Tuğba beni acayip heveslendirdi..Tam gaz kpss çalışıcak gibiyim..Şimdi sen benim kaptanımsın ve bu yolda (zayıflama) çoookkk fazla desteğini gördümbu konu hakkında da raporumu vereyim..
Tamamen yeme düzenim değişmiş, midem küçülmüş sanırım3-5 lokma yesem doymaya başlıyorum, abartsam mide spazmı geçiriyorum..Ramazandaysa yeme düzenim şöyle kaptanım iftarda azıcık abartmışsam sahurda bunu dengeliyorum ama sahurda hiç bir zaman abartmamaya özen gösteriyorum..Her gün tartılma özgürlüğümü ele geçirmişken tadını çıkarıyorum. Her gün en az 100 en fazla 200 gr. - geliyorum..İlk 2 gün kayınv. ye gitmiştim o günlerde aynı geldim ve orucumun 1. haftasında 600 gr. vermiş bulunuyorum Ramazanda bu taktiği uygulayıp 1,5-2 kilo vermeyi hedefliyorum
ooooooo tabrikler gamzem... valla sen düzenini oturttun .. hergün tartılmanda iyi aslında artı geldiğini görünce hemen kendine çeki düzen verirsin artık... hala kilo vermeye devam ediyorsun demek.. işte bende senin gibi ramazanda kilo verenlerden olmak istiyorum inş....
corniiiiiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin bakalım gel ifadeni alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?